Νέα

Παρθένος-μπουρδέλο ή στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα partraptarp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 17K
  • Ετικέτες
    παρθένος
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.372
Πόντοι
25.467
Γιατι ψεμματα? αφου μας λεει οτι ηταν πολυ πανω απο τον μεσο συμφοιτητη του αρα???? δεν μπορουσε να μην βρει μια κοπελα οχι μπαζο?

αυτος τα λεει... να προσεχει τι λεει αμα δεν μπορει να το υποστηριξει πρακτικα.

υγ Μαλακα λακη εχω ασχοληθει αρκετα αποψε μαζι σου ετσι?  :grin:

Έχει ήδη γράψει ότι δεν ήθελε δεσμεύσεις.

Εσείς τώρα τι ζόρια τραβάτε νυχτιάτικα; Το ότι στεναχώρησε τα καημένα τα κοριτσάκια; Το ότι ο κ. Τραλαλάκης μας πουλάει κροταλίες; Ή το ότι δεν σας έχει τύχει να σας την πέσει τριπλέτα από  γκόμενες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσείς τώρα τι ζόρια τραβάτε νυχτιάτικα; Το ότι στεναχώρησε τα καημένα τα κοριτσάκια; Το ότι ο κ. Τραλαλάκης μας πουλάει κροταλίες; Ή το ότι δεν σας έχει τύχει να σας την πέσει τριπλέτα από  γκόμενες;

Α στριμώχθηκες ε? και σου εχω πει κοψε το πληθυντικο γιατι με νευριαζει. Ο Λακης ειπε οτι ηταν πολυ πανω απο τον μεσο συμφοιτητη του ... καποιος ο οποιος ειναι πολυ πανω δεν ασχολειται με μπαζα ενω αμα το κανουν αυτες δεν δινει σημασια μεχρι να βαρεθουν και να σταματησουν και δεν τις θυμαται καν.... δηλαδη στον λακη την επεσαν πολλες καλες και έχει να θυμαται τα μπαζα?  :2funny: :2funny:  με δουλευεις τωρα?

Τα καημενα τα κοριτσακια μπορει να ειναι αδερφη σου... ξαδέρφη σου φιλη σου , κορη σου κτλπ κτλπ κοποτε δεν νομιζω να σου αρεσε να μιλαει ο καθενας οπως θελει... εκτος και αν εισαι ανωμαλος σαν τον Πικερ και θες υποχρεωτικη μπουρδελοστρατευση στα 18 για ολες στη φυλης

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Έχει ήδη γράψει ότι δεν ήθελε δεσμεύσεις.

Εσείς τώρα τι ζόρια τραβάτε νυχτιάτικα; Το ότι στεναχώρησε τα καημένα τα κοριτσάκια; Το ότι ο κ. Τραλαλάκης μας πουλάει κροταλίες; Ή το ότι δεν σας έχει τύχει να σας την πέσει τριπλέτα από  γκόμενες;

άγιε παρεκτρέπεστε... :grin:
μέχρι τους και αγίους κάνει να χάσουν την ψυχραιμία τους ο Μπόλτης. :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.372
Πόντοι
25.467
Α στριμώχθηκες ε? και σου εχω πει κοψε το πληθυντικο γιατι με νευριαζει. Ο Λακης ειπε οτι ηταν πολυ πανω απο τον μεσο συμφοιτητη του ... καποιος ο οποιος ειναι πολυ πανω δεν ασχολειται με μπαζα ενω αμα το κανουν δεν δινει σημασια και δεν τις θυμαται καν.... δηλαδη στον λακη την επεσαν πολλες καλες και έχει να θυμαται τα μπαζα?  :2funny: :2funny:  με δουλευεις τωρα?

Τα καημενα τα κοριτσακια μπορει να ειναι αδερφη σου... ξαδέρφη σου φιλη σου , κορη σου κτλπ κτλπ κοποτε δεν νομιζω να σου αρεσε να μιλαει ο καθενας οπως θελει... εκτος και αν εισαι ανωμαλος σαν τον Πικερ και θες υποχρεωτικη μπουρδελοστρατευση στα 18 για ολες στη φυλης

Επαναλαμβάνω :

[size=20pt]Έχει ήδη γράψει ότι δεν ήθελε δεσμεύσεις.[/size]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Α για αυτο πηγαινε στις πουτανες επειδη δεν ηθελε δεσμευσεις? αλλα ηταν πολυ πανω απο τον μεσο συμφοιτητη του κατα τα αλλα. Νταξ αμα τρως τετοια παραμυθια τι να σου πω.

Ο Λακης μπορει να λεει οτι δεν ηθελε τις δεσμευσεις και να το καλυπτει αλλα απο πισω μπορει να παιζουν και αλλα πχ καμια γυναικα δεν μπορουσε να ανεχτει τον χαρακτηρα του , δεν μπορουσε να συνεννοηθει με καποια δεν μπορουσε να επικοινωνησει κτλπ κτλπ . Αρα πολυ πανω απο τον μεσο συμφοιτητη δεν ηταν μια και χαρακτηρα δεν ειχε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.372
Πόντοι
25.467
Α για αυτο πηγαινε στις πουτανες επειδη δεν ηθελε δεσμευσεις? αλλα ηταν πολυ πανω απο τον μεσο συμφοιτητη του κατα τα αλλα. Νταξ αμα τρως τετοια παραμυθια τι να σου πω.

Αρα η απάντηση στην προηγούμενη ερώτησή μου, είναι απλούστατη και σας βγήκε αβίαστα.

Το ζόρι σας έιναι ότι ο κ. Τραλαλάκης μας πουλάει φίδια.

Γιατί όμως δεν απαντάτε ευθέως και αρχίζετε τις μυθοπλασίες; Μήπως είστε και εσείς μία από τα ίδια;

Επισκέπτης

Ο Λακης μπορει να λεει οτι δεν ηθελε τις δεσμευσεις και να το καλυπτει αλλα απο πισω μπορει να παιζουν και αλλα πχ καμια γυναικα δεν μπορουσε να ανεχτει τον χαρακτηρα του , δεν μπορουσε να συνεννοηθει με καποια δεν μπορουσε να επικοινωνησει κτλπ κτλπ . Αρα πολυ πανω απο τον μεσο συμφοιτητη δεν ηταν μια και χαρακτηρα δεν ειχε.

Βασικά είπα ότι ο μέσος συμφοιτητής ήταν μαλάκας ....

ξέρεις ....
που βγαίνει 500 φορές με μαλακισμένες παρέες από μπάζα ....
για να του γνωρίσουν καμιά Σούλα ξαδέλφη ....

με την οποία τα φτιάχνει μετά από 100 συναντήσεις ...
τη γαμάει μετά 1,5 χρόνο κτλ κτλ κτλ ....

ανατρίχιασα ..........

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

ανατρίχιασα ..........

και γιατί αυτοί είναι μαλάκες ?
εσύ όχι μόνο σχέση 1 χρόνου έκανες αλλά παντρεύτηκες κιόλας.... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικά είπα ότι ο μέσος συμφοιτητής ήταν μαλάκας ....

ξέρεις ....
που βγαίνει 500 φορές με μαλακισμένες παρέες από μπάζα ....
για να του γνωρίσουν καμιά Σούλα ξαδέλφη ....

ανατρίχιασα ..........

Ο μεσος συμφοιτητης δεν ξερεις τι γαμουσε εσυ και δεν ειναι ολες οι κοπελες σε μια παρέα μπάζα. Αυτα ειναι αποψεις καμμένων στο ειπα και πριν ... δεν σε βοηθάνε. Τωρα αν ειναι να τρολαρεις πες το μου να ξερω... δεν ξερεις ουτε ποτε θα τα φτιαξει ουτε ποτε θα τη πηδηξει γενικα δεν ξες τιποτα απο αυτα που γραφεις επειδη η καθε κοπελα ειναι διαφορετικη και εχει διαφορετικες παραξενιες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.372
Πόντοι
25.467
Θεωρει φίδια ο Μπόλντης το ότι γάμησα το αλμπάνι από σόλωνος
στο Hotel-Sudan ;;;;;;;

όχι ρε πούστη .......
στεναχωρήθηκα τώρα .........

Κλασική περίπτωση κ. Τραλαλάκη.

Όταν ζεί κανείς μέσα σε ένα φανταστικό περιβάλλον που έχει φτιάξει στο μυαλό του, κάθε τι έξω από αυτό, του διασαλεύει την τάξη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θεωρει φίδια ο Μπόλντης το ότι γάμησα το αλμπάνι από σόλωνος
στο Hotel-Sudan ;;;;;;;

όχι ρε πούστη .......
στεναχωρήθηκα τώρα .........

Εμενα παντως αλβανιδα απο τσατ μου ειχε κατσει τσαμπα το 2007. Σωμα ειχε απαιχτο... με λιγο βαψιματακι και προστυχα εσωρουχα εφτανε ανετα το βιζιτονι που φορτωσες εσυ και πληρωσες κιολας. Και θεωρεις και τον εαυτο σου ανωτερο απο τους υπολοιπους. Αυτα καληνυχτα βαρεθηκα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.372
Πόντοι
25.467
άγιε παρεκτρέπεστε... :grin:
μέχρι τους και αγίους κάνει να χάσουν την ψυχραιμία τους ο Μπόλτης. :2funny:

Συγγνώμην, αλλά το είδα μόλις τώρα.

Μα με ρωτάει άσχετα πράγματα.

Άν είχα εγώ φίλη, κόρη, ξαδέρφη κλπ  και μού έλεγε ότι είχε στεναχωρηθεί από την  απάντηση που έδωσε στην πρόσκλησή της ο κ. Τραλαλάκης, θα την είχα σφαλιαρώσει μόνον και μόνον γιατί του έκανε πρόσκληση.

Επισκέπτης
Ο μεσος συμφοιτητης δεν ξερεις τι γαμουσε εσυ και δεν ειναι ολες οι κοπελες σε μια παρέα μπάζα.

Ρε βλήτο , νομίζω οι κανόνες λογικης καθιστούν σαφέστατο,
ότι σχετικά με το τι γαμουσαν οι συμφοιτητές μου
μάλλον ήξερα περισσότερα εγώ, από όσα ξέρεις εσύ!

Γαμώ το φελέκι μου δηλαδή .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom