Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Και δεν είναι θέμα σεβασμού ναούμε με τον jockerx. Ούτε φιλοξενίας. Aν είναι δυνατόν. Τα 'παμε τί είναι.
Τώρα περιμένω και απαντήσεις απ' τον φίλο spiderdom να μάθω και τί γίνεται στο site.  :rockon:

Επισκέπτης
Έχει σημασία ποιός είναι ακριβώς πίσω από το litsa.com; Είσαι σίγουρος ότι είναι ένας πχ.; Έχει νόημα ο καθένας να πει για τον φίλο του με τί ασχολείται;

"Εἴμαστε ἐμεῖς μέσα στὴν ΕΣΣΔ τὸ '30 καὶ τὸ '35 γιὰ νὰ ξέρουμε τὶ ἔγινε;"

Ἀ. Παπαρήγα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Και δεν είναι θέμα σεβασμού ναούμε με τον jockerx. Ούτε φιλοξενίας. Aν είναι δυνατόν. Τα 'παμε τί είναι.
Τώρα περιμένω και απαντήσεις απ' τον φίλο spiderdom να μάθω και τί γίνεται στο site.  :rockon:
και να πεσουν και οι σχετικες ποινες αφεντικο,να φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ναι η μπηχτή στο τέλος...

Τώρα περιμένω και απαντήσεις απ' τον φίλο spiderdom να μάθω και τί γίνεται στο site.  :rockon:
Όσα είπες στις τελευταίες δύο παραγράφους έχουν απαντηθεί ουκ ολίγες φορές από τότε που ξεκίνησε η όλη φασαρία.
Ποιος ο λόγος να τα αναφέρουμε ξανά;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
"Εἴμαστε ἐμεῖς μέσα στὴν ΕΣΣΔ τὸ '30 καὶ τὸ '35 γιὰ νὰ ξέρουμε τὶ ἔγινε;"

Ἀ. Παπαρήγα
Ωραίο. Αλλά έχει σημασία ποιός είναι ακριβώς πίσω από το litsa.com και τί σημασία έχει; Είσαι σίγουρος ότι είναι ένας πχ.; Έχει νόημα ο καθένας να πει για τον φίλο του με τί ασχολείται;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Ναι η μπηχτή στο τέλος...
Όσα είπες στις τελευταίες δύο παραγράφους έχουν απαντηθεί ουκ ολίγες φορές από τότε που ξεκίνησε η όλη φασαρία.
Ποιος ο λόγος να τα αναφέρουμε ξανά;
Ναι, σε λίγο θα πεις ότι μερικοί λένε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Πώς πάει εσύ;  :grin:

Επισκέπτης
Έχει νόημα ο καθένας να πει για τον φίλο του με τί ασχολείται;
Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο Λίτσας αλλά αν είναι επιφανές μέλος του site τότε δεν έχει κανένα νόημα να γνωρίζουμε φερ' ειπείν;

Ναι, σε λίγο θα πεις ότι μερικοί λένε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Πώς πάει εσύ;  :grin:
Ακριβώς γι' αυτό το λόγο ζητήσαμε πράξεις και όχι λόγια.

Επισκέπτης
Ωραίο. Αλλά έχει σημασία ποιός είναι ακριβώς πίσω από το litsa.com και τί σημασία έχει; Είσαι σίγουρος ότι είναι ένας πχ.; Έχει νόημα ο καθένας να πει για τον φίλο του με τί ασχολείται;

Μὰ τὶ λέτε τῶρα; Δὲν ἔχει δηλ. σημασίαν ποῖος εἶναι διαφημιστὴς καὶ ποῖος καταναλωτής;

Ποῖος εἶναι κριτικὸς καὶ ποῖος βοηθὸς προαγωγοῦ;

Ἐν τοιαύτῃ περιπτώσει συγχωνεύσατε τὸ bourdela.com μετὰ τοῦ ἱστολογίου τοῦ Φ104 ὥστε νὰ ὁλοκληρωθῇ τὸ ἔργον.

Επισκέπτης
Μὰ τὶ λέτε τῶρα; Δὲν ἔχει δηλ. σημασίαν ποῖος εἶναι διαφημιστὴς καὶ ποῖος καταναλωτής;

Ἐν τοιαύτῃ περιπτώσει συγχωνεύσατε τὸ bourdela.com μετὰ τοῦ ἱστολογίου τοῦ Φ104 ὥστε νὰ ὁλοκληρωθῇ τὸ ἔργον.
Μ' αρέσει που προσπαθώ να το φέρω με πλάγιο τρόπο εγώ :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085

Μα ο διαφημιστής/διαφημιζόμενος κάποιον έχει και γράφει εκεί. Τί σημασία έχει να μάθετε το πρόσωπό του και γιατί να το κάνετε; Αυτός που γράφει άλλωστε εκεί δεν γράφει κριτικές γι' αυτές τις επιχειρήσεις όπως και το Φυλής 104 που αναφέρατε δεν γράφει για το ίδιο κριτικές. Ώστε εξηγήστε μου το μεμπτόν.

Επισκέπτης
Μα ο διαφημιστής/διαφημιζόμενος κάποιον έχει και γράφει εκεί. Τί σημασία έχει να μάθετε το πρόσωπό του και γιατί να το κάνετε; Αυτός που γράφει άλλωστε εκεί δεν γράφει κριτικές γι' αυτές τις επιχειρήσεις όπως και το Φυλής 104 που αναφέρατε δεν γράφει για το ίδιο κριτικές. Ώστε εξηγήστε μου το μεμπτόν.

Τὸ μεμπτὸν εἶναι ὅτι νομίζητε ὅτι δύνασθε καὶ τοῦτο ποιεῖν κακεῖνο μὴ ἀφιέναι. Δηλ. νὰ προσελκύητε διαφήμισιν καὶ νὰ ἔχητε φήμην ἀντικειμενικότητος. Αὐτὰ δὲν συνάδουν.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Βέβαια τώρα άλλο πράμα λέτε. Αλλά μια χαρά συνάδουν. Διαφήμιση πράγμα διάφορον  :grin: μιας γνώμης ενός μέλους. Ρίξτε μια ματιά στα παραπάνω ρητορικά μου ερωτήματα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
δλδ ρε αντι μου λες οτι αν αυριο υπαρξει νικνειμ βιλα εροτικα λαρισα και ειμαι εγω απο πισω δεν εχει καμια σημασια;και αν ειναι και το αφεντικο της βιλας δευτερος διαχειριστης του λογαριασμου επισης; :think:

Επισκέπτης
Δηλαδή η litsa δεν λαμβάνει μέλος στις συζητήσεις του forum με άλλο ψευδώνυμο;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
δλδ ρε αντι μου λες οτι αν αυριο υπαρξει νικνειμ βιλα εροτικα λαρισα και ειμαι εγω απο πισω δεν εχει καμια σημασια;και αν ειναι και το αφεντικο της βιλας δευτερος διαχειριστης του λογαριασμου επισης; :think:
Το μόνο πρόβλημα θα ήταν ότι θα σταματούσαν οι κριτικές σου για το συγκεκριμένο ίδρυμα.

Επισκέπτης
Ενώ οι συζητήσεις και προτάσεις που θα έκανε με πλήρη ανιδιοτέλεια στο forum καλά θα κρατούσαν ε;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Ε, αν έμπαινες με άλλη ip πού να το ξέρω; Το πρόβλημα το ηθικό θα ήταν δικό σου αν συνέχιζες να γράφεις κριτικές γι' αυτό το οποίο διαφημίζεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
χαιρω πολυ....αυτο λεει κι ο μπακαλης....το προβλημα ηθικο ειναι....τεσπα...δεν λεω οτι ο τσεγιεν οφειλει να ξερει τι ειναι ο καθε φιλος του διαδικτυακος και μη....αλλο καπελο αυτο

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι