Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είναι γνωστό ότι έχω μεγάλη καρδιά. Σε όλους δίνω φιλάκια. :cheesy:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Mod - τιμημένος σε pm. Μπα, δε θα μας την κάνει την τιμή. Η απαξίωση και οι "κατηγορίες" πανεύκολες είναι.  :rockon:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Δε χρειαζεται να αναφερω τα νικ νειμ τους ,,,αρκετοι εχουν καταλαβει και αρκετοι τους γνωριζουν πριν απο μενα.Ο καθενας εχει τις πληροφοριες του και τα στοιχεια του...
Αλλα και μεις θα θελαμε να μαθομε με τη σειρα μας σε ποια στουντιο ο jockerx χρησιμοποιησε το ονομα σου και το σαιτ για να εχει καλυτερη αντιμετωπιση.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Δε χρειαζεται να αναφερω τα νικ νειμ τους ,,,αρκετοι εχουν καταλαβει και αρκετοι τους γνωριζουν πριν απο μενα.Ο καθενας εχει τις πληροφοριες του και τα στοιχεια του...
Ωραίος. :rockon: Ας μου πει κάποιος τουλάχιστον αν μάθει, γιατί τέτοιες πηγές πληροφόρησης δεν έχω την τύχη να έχω.

Αλλα και μεις θα θελαμε να μαθομε με τη σειρα μας σε ποια στουντιο ο jockerx χρησιμοποιησε το ονομα σου και το σαιτ για να εχει καλυτερη αντιμετωπιση.
Όχι δεν χρειάζεται.

Επισκέπτης
Άμα κάποιος τα πει δημόσια θα φάει ban όπως ο jockerx; :sunglasses:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Άμα κάποιος τα πει δημόσια θα φάει ban όπως ο jockerx; :sunglasses:
Μπατανόβουρτσα θα φας  :2funny: :2funny:

Όχι δεν χρειάζεται.
Παντως ειναι βαριά κατηγορια που την εξεφρασες ευθεως χωρις υπονοουμενα, οποτε για το ηθικο της υποθεσης πρεπει να εισαι απολυτως σιγουρος για αυτο και να το εχεις διασταυρώσει.
Αλλωστε οποιοσδηποτε ηλιθιος, μπορει να πει οτι ειναι καποιο άλλο νικ νειμ και να βρεθει κατηγορουμενος καποιος ασχετος στην τελικη  :headbang: :headbang:

Υγ προσωπικη και μόνο αποψη μου οτι ο τζοκερ δεν εχει κανει κατι τετοιο.
Όσο για τις υβρεις, φυσικά και συμπεριφερθηκε απρεπώς.

Επισκέπτης
Μπατανόβουρτσα θα φας  :2funny: :2funny:
Απαπαπα και είμαι ευαίσθητος άνθρωπος :huh:

Παντως ειναι βαριά κατηγορια που την εξεφρασες ευθεως χωρις υπονοουμενα, οποτε για το ηθικο της υποθεσης πρεπει να εισαι απολυτως σιγουρος για αυτο και να το εχεις διασταυρώσει.
Αλλωστε οποιοσδηποτε ηλιθιος, μπορει να πει οτι ειναι καποιο άλλο νικ νειμ και να βρεθει κατηγορουμενος καποιος ασχετος στην τελικη  :headbang: :headbang:
Ο jockerx είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της υπόθεσης. Και πήρε και τον Κάβειρο μαζί του.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τον καβείρο δεν τον εντασσω στους ''συναγωνιστες'', οπότε σόρρυ αλλα το ιδιο μου κανει αν ειναι στο σαιτ ή όχι.
Ούτε εγραψε ποτέ στην ουσία για αγοραίο ερωτα, ουτε ενημερωση, ουτε κριτική, τίποτα.
Για τον τζοκερ στεναχωρηθηκα, εδω και καιρο βεβαια που δεν εγραφε όπως και άλλοι εχουν σταματησει, γιατι προσεφερε πολλά στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία στο καβλοσπόρ μας.

Επισκέπτης
Τον καβείρο δεν τον εντασσω στους ''συναγωνιστες'', οπότε σόρρυ αλλα το ιδιο μου κανει αν ειναι στο σαιτ ή όχι.
Ούτε εγραψε ποτέ στην ουσία για αγοραίο ερωτα, ουτε ενημερωση, ουτε κριτική, τίποτα.
Για τον τζοκερ στεναχωρηθηκα, εδω και καιρο βεβαια που δεν εγραφε όπως και άλλοι εχουν σταματησει, γιατι προσεφερε πολλά στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία στο καβλοσπόρ μας.
Απλά είπα ότι μετά τη διαγραφή του jockerx ή αντίστοιχη του Καβείρου ήταν εύκολη υπόθεση.

Κρίμα!
Θα μας λείψει η πολύπειρη κριτικογραφία του.
Πίστεψέ με! Αυτός ενώ δεν έγραφε, ήταν δέκα φορές καλύτερος από άλλους που γράφουνε.
Τέλος πάντων. Εσύ είχες προηγούμενα μαζί του, οπότε και 100 κριτικές να 'χε, πάλι το ίδιο θα σου 'κανε.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πίστεψέ με! Αυτός ενώ δεν έγραφε, ήταν δέκα φορές καλύτερος από άλλους που γράφουνε.
Τέλος πάντων. Εσύ είχες προηγούμενα μαζί του, οπότε και 100 κριτικές να 'χε, πάλι το ίδιο θα σου 'κανε.

Αντιθέτως. Ποτέ δεν είχα κάτι μαζί του. Ποτε δεν απάντησα στις ειρωνείες του οτι κάνω αυταρχικο. Πάντα αυτο μου χτυπούσε σε πάμπολλα ποσταρίσματα του. Πολλές φορές με έκανε να αιθανθω άσχημα.
Ποτέ δεν παρέθεσα απάντηση σε ποστάρισμα του!
10 φορές καλύτερος σε τι? Οτι ήταν μαζί σου στο θέμα των κριτικών?
Παρέθεσε μου 1 ποστάρισμα του, ένα προβληματισμό του που τον αναδεικνύει καλυτερο απο αυτούς τους άλλους που λες!

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Αν το θέμα που συζητάτε είναι η ισοπολιτεία στην αντιμετώπιση των μελών,
τότε η διαγραφή, που είναι το μέσο της ύστατης απαξίωσης,
πρέπει να διέπεται από κανόνες δίκαιους και ίσους για όλους
ανεξάρτητα από το πόσες κριτικές έχουν ή από το βάθος των νοσταλγικών συναισθημάτων,
που μπορούν να εμπνεύσουν στα άλλα μέλη.

Σε σχέση με την ταμπακέρα, η συστέγαση στα ίδια τετραγωνικά μέτρα κυβερνοχώρου,
των ειλικρινών σκέψεων και συναισθημάτων ορισμένων μελών
-κάποιοι καταθέτουν και τις στιγμές της συνομιλίας με την ψυχή τους-
με στημένα λόγια προμοτόρων και αχυρανθρώπων
προσβάλλει τα παιδιά που αντιμετωπίζουν το σάιτ ως εξομολόγο ή ως "αγαπημένο μου ημερολόγιο" ή ως βήμα έκφρασης
και ενοχλεί κάπως στο μάτι εμάς που διαβάζουμε (και που και που γράφουμε κιόλας).

Αυτή η συνοίκηση θα μπορούσε, βέβαια, να οδηγήσει σε σχετικό προβληματισμό και τα ίδια τα καλόπιστα μέλη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αντιθέτως. Ποτέ δεν είχα κάτι μαζί του. Ποτε δεν απάντησα στις ειρωνείες του οτι κάνω αυταρχικο. Πάντα αυτο μου χτυπούσε σε πάμπολλα ποσταρίσματα του. Πολλές φορές με έκανε να αιθανθω άσχημα.
Ποτέ δεν παρέθεσα απάντηση σε ποστάρισμα του!
10 φορές καλύτερος σε τι? Οτι ήταν μαζί σου στο θέμα των κριτικών?
Παρέθεσε μου 1 ποστάρισμα του, ένα προβληματισμό του που τον αναδεικνύει καλυτερο απο αυτούς τους άλλους που λες!

τυπε και γω σε πειραζω καμια φορα. αλλα εισαι γαμω τα τυπακια. απλα με ιδιαιτεροτητες.

Επισκέπτης
Δεν είναι της στιγμής. Θα σου παραθέσω εν καιρώ. Δεν αστειεύομαι.

Πάντως, το μοναδικό που βγήκε από την αποψινή συζήτηση, είναι ότι η litsa.com παριστάνει τον έγκριτο συναγωνιστή απλά δεν συμμετέχει στα topic των στούντιο που διαφημίζει.
Εδώ που φθάσαμε, καλό θα ήταν να τον μαθαίναμε και επισήμως βέβαια ώστε να ελαφρύνουν κάπως τα πνεύματα, αλλά δεν μας έκατσε... :sunglasses:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Πολλά απ' αυτά που έλεγε o jockerx είναι απλά ψέματα - είμαι σε θέση να το ξέρω αυτό. Τα ψέματα αυτά κατά του site δεν ήταν δυνατόν να τα ανεχτώ για πολύ. Όταν δε επιμένεις σε ψέματα και είσαι κακοπροαίρετος σε οτιδήποτε και αποφασίζεις κιόλας να μη συμμετέχεις πλέον γόνιμα στην κοινότητα, κάπου ο ίδιος προκαλείς την έξοδό σου. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι. Για μένα μόνος του "κάηκε" ο jockerx. Και κρίμα δηλαδή.
Για τον άλλον δε συζητάω καν. Η σωστή ερώτηση δεν είναι γιατί έφυγε, αλλά γιατί δεν είχε φύγει τόσο καιρό.

Επισκέπτης
Αν το θέμα που συζητάτε είναι η ισοπολιτεία στην αντιμετώπιση των μελών,
τότε η διαγραφή, που είναι το μέσο της ύστατης απαξίωσης,
πρέπει να διέπεται από κανόνες δίκαιους και ίσους για όλους
ανεξάρτητα από το πόσες κριτικές έχουν ή από το βάθος των νοσταλγικών συναισθημάτων,
που μπορούν να εμπνεύσουν στα άλλα μέλη.
Θεώρησε ότι η προσφορά στο site και στην κοινότητα ισοδυναμεί με ελαφρυντικό πρότερου έντιμου βίου ;)

Αυτή η συνοίκηση θα μπορούσε, βέβαια, να οδηγήσει σε σχετικό προβληματισμό και τα ίδια τα καλόπιστα μέλη.
Αυτός ο προβληματισμός δεν είναι που μας έφτασε στο σημείο που είμαστε;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Θεώρησε ότι η προσφορά στο site και στην κοινότητα ισοδυναμεί με ελαφρυντικό πρόταιρου έντιμου βίου ;)
Αυτός ο προβληματισμός δεν είναι που μας έφτασε στο σημείο που είμαστε;
Πρότερου ρε παιδί μου.  :woldman: Κάτι τέτοια είναι λόγος ban βασικά κανονικά.  :cheesy:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
τυπε και γω σε πειραζω καμια φορα. αλλα εισαι γαμω τα τυπακια. απλα με ιδιαιτεροτητες.

Σε ευχαριστώ ειλικρινά.
(ναι ανήκεις στους σκληροπυρηνικούς εσυ, μαζι με σφερδ, μπολντη, μπαρο... :grin:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom