Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ο νοών είπαμε. (πλάκα κάνω :-* )
αλλαζετε και φιλακια ?
εδω υπαρχει συνομωσια λεμε.
Ο νοών είπαμε. (πλάκα κάνω :-* )
Ωραίος. Ας μου πει κάποιος τουλάχιστον αν μάθει, γιατί τέτοιες πηγές πληροφόρησης δεν έχω την τύχη να έχω.Δε χρειαζεται να αναφερω τα νικ νειμ τους ,,,αρκετοι εχουν καταλαβει και αρκετοι τους γνωριζουν πριν απο μενα.Ο καθενας εχει τις πληροφοριες του και τα στοιχεια του...
Όχι δεν χρειάζεται.Αλλα και μεις θα θελαμε να μαθομε με τη σειρα μας σε ποια στουντιο ο jockerx χρησιμοποιησε το ονομα σου και το σαιτ για να εχει καλυτερη αντιμετωπιση.
Μπατανόβουρτσα θα φαςΆμα κάποιος τα πει δημόσια θα φάει ban όπως ο jockerx;
Παντως ειναι βαριά κατηγορια που την εξεφρασες ευθεως χωρις υπονοουμενα, οποτε για το ηθικο της υποθεσης πρεπει να εισαι απολυτως σιγουρος για αυτο και να το εχεις διασταυρώσει.Όχι δεν χρειάζεται.
Απαπαπα και είμαι ευαίσθητος άνθρωποςΜπατανόβουρτσα θα φας
Ο jockerx είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της υπόθεσης. Και πήρε και τον Κάβειρο μαζί του.Παντως ειναι βαριά κατηγορια που την εξεφρασες ευθεως χωρις υπονοουμενα, οποτε για το ηθικο της υποθεσης πρεπει να εισαι απολυτως σιγουρος για αυτο και να το εχεις διασταυρώσει.
Αλλωστε οποιοσδηποτε ηλιθιος, μπορει να πει οτι ειναι καποιο άλλο νικ νειμ και να βρεθει κατηγορουμενος καποιος ασχετος στην τελικη
Και πήρε και τον Κάβειρο μαζί του.
Απλά είπα ότι μετά τη διαγραφή του jockerx ή αντίστοιχη του Καβείρου ήταν εύκολη υπόθεση.Τον καβείρο δεν τον εντασσω στους ''συναγωνιστες'', οπότε σόρρυ αλλα το ιδιο μου κανει αν ειναι στο σαιτ ή όχι.
Ούτε εγραψε ποτέ στην ουσία για αγοραίο ερωτα, ουτε ενημερωση, ουτε κριτική, τίποτα.
Για τον τζοκερ στεναχωρηθηκα, εδω και καιρο βεβαια που δεν εγραφε όπως και άλλοι εχουν σταματησει, γιατι προσεφερε πολλά στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία στο καβλοσπόρ μας.
Πίστεψέ με! Αυτός ενώ δεν έγραφε, ήταν δέκα φορές καλύτερος από άλλους που γράφουνε.Κρίμα!
Θα μας λείψει η πολύπειρη κριτικογραφία του.
Πίστεψέ με! Αυτός ενώ δεν έγραφε, ήταν δέκα φορές καλύτερος από άλλους που γράφουνε.
Τέλος πάντων. Εσύ είχες προηγούμενα μαζί του, οπότε και 100 κριτικές να 'χε, πάλι το ίδιο θα σου 'κανε.
Αντιθέτως. Ποτέ δεν είχα κάτι μαζί του. Ποτε δεν απάντησα στις ειρωνείες του οτι κάνω αυταρχικο. Πάντα αυτο μου χτυπούσε σε πάμπολλα ποσταρίσματα του. Πολλές φορές με έκανε να αιθανθω άσχημα.
Ποτέ δεν παρέθεσα απάντηση σε ποστάρισμα του!
10 φορές καλύτερος σε τι? Οτι ήταν μαζί σου στο θέμα των κριτικών?
Παρέθεσε μου 1 ποστάρισμα του, ένα προβληματισμό του που τον αναδεικνύει καλυτερο απο αυτούς τους άλλους που λες!
Δεν είναι της στιγμής. Θα σου παραθέσω εν καιρώ. Δεν αστειεύομαι.Παρέθεσε μου 1 ποστάρισμα του, ένα προβληματισμό του που τον αναδεικνύει καλυτερο απο αυτούς τους άλλους που λες!
Πολλά απ' αυτά που έλεγε o jockerx είναι απλά ψέματα - είμαι σε θέση να το ξέρω αυτό. Τα ψέματα αυτά κατά του site δεν ήταν δυνατόν να τα ανεχτώ για πολύ. Όταν δε επιμένεις σε ψέματα και είσαι κακοπροαίρετος σε οτιδήποτε και αποφασίζεις κιόλας να μη συμμετέχεις πλέον γόνιμα στην κοινότητα, κάπου ο ίδιος προκαλείς την έξοδό σου. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι. Για μένα μόνος του "κάηκε" ο jockerx. Και κρίμα δηλαδή.Τον καβείρο δεν τον εντασσω στους ''συναγωνιστες'', οπότε σόρρυ αλλα το ιδιο μου κανει αν ειναι στο σαιτ ή όχι.
Ούτε εγραψε ποτέ στην ουσία για αγοραίο ερωτα, ουτε ενημερωση, ουτε κριτική, τίποτα.
Για τον τζοκερ στεναχωρηθηκα, εδω και καιρο βεβαια που δεν εγραφε όπως και άλλοι εχουν σταματησει, γιατι προσεφερε πολλά στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία στο καβλοσπόρ μας.
Θεώρησε ότι η προσφορά στο site και στην κοινότητα ισοδυναμεί με ελαφρυντικό πρότερου έντιμου βίου ;)Αν το θέμα που συζητάτε είναι η ισοπολιτεία στην αντιμετώπιση των μελών,
τότε η διαγραφή, που είναι το μέσο της ύστατης απαξίωσης,
πρέπει να διέπεται από κανόνες δίκαιους και ίσους για όλους
ανεξάρτητα από το πόσες κριτικές έχουν ή από το βάθος των νοσταλγικών συναισθημάτων,
που μπορούν να εμπνεύσουν στα άλλα μέλη.
Αυτός ο προβληματισμός δεν είναι που μας έφτασε στο σημείο που είμαστε;Αυτή η συνοίκηση θα μπορούσε, βέβαια, να οδηγήσει σε σχετικό προβληματισμό και τα ίδια τα καλόπιστα μέλη.
Πρότερου ρε παιδί μου. Κάτι τέτοια είναι λόγος ban βασικά κανονικά.Θεώρησε ότι η προσφορά στο site και στην κοινότητα ισοδυναμεί με ελαφρυντικό πρόταιρου έντιμου βίου ;)
Αυτός ο προβληματισμός δεν είναι που μας έφτασε στο σημείο που είμαστε;
τυπε και γω σε πειραζω καμια φορα. αλλα εισαι γαμω τα τυπακια. απλα με ιδιαιτεροτητες.