Επισκέπτης
Ντράπηκα όταν το 'δα και το διόρθωσα πριν με πάρει κανείς χαμπάρι αλλά τζίφος... :<Πρότερου ρε παιδί μου. Κάτι τέτοια είναι λόγος ban βασικά κανονικά.
Είχα το νου μου στο "ταίρι"... μάλλον πρέπει να βρω να σπρώξω...
Ντράπηκα όταν το 'δα και το διόρθωσα πριν με πάρει κανείς χαμπάρι αλλά τζίφος... :<Πρότερου ρε παιδί μου. Κάτι τέτοια είναι λόγος ban βασικά κανονικά.
Και ορθώς θεωρείται ελαφρυντικόν.Θεώρησε ότι η προσφορά στο site και στην κοινότητα ισοδυναμεί με ελαφρυντικό πρότερου έντιμου βίου
από την οποία προκύπτει ότι η μη πολύγραφη συμμετοχή στις γαμωκριτικέςΚρίμα!
Θα μας λείψει η πολύπειρη κριτικογραφία του.
Δώσε, μπος!Κάτι τέτοια είναι λόγος ban βασικά κανονικά
Απλά είναι λόγος για να λείψει σε κάποιους λιγότερο ή περισσότερο. Στην προκειμένη περίπτωση μην ακούς τον sarouman. Από μεθαύριο που θα έχει νεύρα θα είναι επειδή δεν θα έχει κάποιον να τον τσιγκλά...Και ορθώς θεωρείται ελαφρυντικόν.
Είχα, όμως, υπόψη μου την εξής τοποθέτηση από την οποία προκύπτει ότι η μη πολύγραφη συμμετοχή στις γαμωκριτικές
είναι αυτοτελής λόγος καταδίκης.
Για να δούμε, θα αποδώσει τους ανάλογους καρπούς αυτή η εξωτερίκευση;Εξάλλου, ο προβληματισμός, στον οποίο αναφέρθηκα,
αφορά σε εσωτερικές φιλοσοφικές αναζητήσεις των μελών.
Σαφώς και μέρος του προβληματισμού αυτού εξωτερικεύεται με τη μορφή αυτού εδώ του νήματος.
Δεν τρως ban μετά τις τρεις ρε, είναι κρίμα να σου χαλάσει τον ύπνοΔώσε, μπος!
Μπορείτε να με ταϊσετε ό,τι θέλετε, προηγήθηκε ένα πλήρες εργασίας Σ/ΚΔεν τρως ban μετά τις τρεις ρε, είναι κρίμα να σου χαλάσει τον ύπνο
Πόσοι έπρεπε να διαγραφούν, δλδ, για να είσαι ικανοποιημένος;Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι το νήμα έληξε πιο άδοξα απ' ό,τι ελπίζαμε...
Κανείς! Αλλά δεν εννούσα αυτό...Πόσοι έπρεπε να διαγραφούν, δλδ, για να είσαι ικανοποιημένος;
Σιγά μην υπάρχουν τόσοι σκεπτόμενοιΌσο για τον προβληματισμό, νομίζω ότι έδωκεν αρκετές αφορμές
και μάλιστα στο γνωστό αγαπημένο XXXL μέγεθος βυζιών Λάουρας/αιδοιόχειλων Ντενίζας.
δυο σχολια για τα χτεσινα και τα προχτεσινα κλπ κλπ..Σιγά μην υπάρχουν τόσοι σκεπτόμενοι
να βαλουμε και ενοτητα εταιρειες κινητης τηλεφωνιας επειτα....ο,τι προσφερει υπηρεσια επιδεχεται κριτικης.
ρε γλ γιατι μιλας συνεχεια σα να τον εχεις μεσα σου?
δυο σχολια για τα χτεσινα και τα προχτεσινα κλπ κλπ..
επισης θεωρω οτι οι κριτικες προσβαλλουν εν γενει την προσωπικοτητα των κοριτσιων ως ανθρωπων-τι ειναι εξαλλου για να τις κρινουμε εμεις;καρμποναρες;ή αυτοκινητα στην εκθεση της φρανκφουρτης;- και συνεπως ειναι αντισυνταγματικες και μπορει να γινει προσφυγη του συλλογου τους σε ευρωπαικα δικαστηρια ανθρωπινων δικαιωματων και να δικαιωθουν
ευχαριστω για τον χρονο σας να διαβασετε αυτο μου το σεντονακι......
γιατι τον εχωρε γλ γιατι μιλας συνεχεια σα να τον εχεις μεσα σου?
Αν το θέμα που συζητάτε είναι η ισοπολιτεία στην αντιμετώπιση των μελών,
[...]
Σε σχέση με την ταμπακέρα, η συστέγαση στα ίδια τετραγωνικά μέτρα κυβερνοχώρου,
των ειλικρινών σκέψεων και συναισθημάτων ορισμένων μελών
-κάποιοι καταθέτουν και τις στιγμές της συνομιλίας με την ψυχή τους-
με στημένα λόγια προμοτόρων και αχυρανθρώπων
προσβάλλει τα παιδιά που αντιμετωπίζουν το σάιτ ως εξομολόγο ή ως "αγαπημένο μου ημερολόγιο" ή ως βήμα έκφρασης
και ενοχλεί κάπως στο μάτι εμάς που διαβάζουμε (και που και που γράφουμε κιόλας).
[...]