Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πρότερου ρε παιδί μου.  :woldman: Κάτι τέτοια είναι λόγος ban βασικά κανονικά.  :cheesy:
Ντράπηκα όταν το 'δα και το διόρθωσα πριν με πάρει κανείς χαμπάρι αλλά τζίφος... :<
Είχα το νου μου στο "ταίρι"... μάλλον πρέπει να βρω να σπρώξω...

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Θεώρησε ότι η προσφορά στο site και στην κοινότητα ισοδυναμεί με ελαφρυντικό πρότερου έντιμου βίου
Και ορθώς θεωρείται ελαφρυντικόν.
Είχα, όμως, υπόψη μου την εξής τοποθέτηση
Κρίμα!
Θα μας λείψει η πολύπειρη κριτικογραφία του.
από την οποία προκύπτει ότι η μη πολύγραφη συμμετοχή στις γαμωκριτικές
είναι αυτοτελής λόγος καταδίκης.

Εξάλλου, ο προβληματισμός, στον οποίο αναφέρθηκα,
αφορά σε εσωτερικές φιλοσοφικές αναζητήσεις των μελών.
Σαφώς και μέρος του προβληματισμού αυτού εξωτερικεύεται με τη μορφή αυτού εδώ του νήματος.

Κάτι τέτοια είναι λόγος ban βασικά κανονικά
Δώσε, μπος!

Επισκέπτης
Και ορθώς θεωρείται ελαφρυντικόν.
Είχα, όμως, υπόψη μου την εξής τοποθέτηση από την οποία προκύπτει ότι η μη πολύγραφη συμμετοχή στις γαμωκριτικές
είναι αυτοτελής λόγος καταδίκης.
Απλά είναι λόγος για να λείψει σε κάποιους λιγότερο ή περισσότερο. Στην προκειμένη περίπτωση μην ακούς τον sarouman. Από μεθαύριο που θα έχει νεύρα θα είναι επειδή δεν θα έχει κάποιον να τον τσιγκλά...

Εξάλλου, ο προβληματισμός, στον οποίο αναφέρθηκα,
αφορά σε εσωτερικές φιλοσοφικές αναζητήσεις των μελών.
Σαφώς και μέρος του προβληματισμού αυτού εξωτερικεύεται με τη μορφή αυτού εδώ του νήματος.
Για να δούμε, θα αποδώσει τους ανάλογους καρπούς αυτή η εξωτερίκευση;

Δεν τρως ban μετά τις τρεις ρε, είναι κρίμα να σου χαλάσει τον ύπνο :grin:

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Δεν τρως ban μετά τις τρεις ρε, είναι κρίμα να σου χαλάσει τον ύπνο :grin:
Μπορείτε να με ταϊσετε ό,τι θέλετε, προηγήθηκε ένα πλήρες εργασίας Σ/Κ
και απόψε είμαι αποφασισμένος για όλα.

Τις ευχές για προκοπή μέσω του νήματος τις προσυπογράφω.

Επισκέπτης
Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι το νήμα έληξε πιο άδοξα απ' ό,τι ελπίζαμε...

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι το νήμα έληξε πιο άδοξα απ' ό,τι ελπίζαμε...
Πόσοι έπρεπε να διαγραφούν, δλδ, για να είσαι ικανοποιημένος;

Όσο για τον προβληματισμό, νομίζω ότι το νήμα έδωκεν αρκετές αφορμές
και μάλιστα στο γνωστό αγαπημένο XXXL μέγεθος βυζιών Λάουρας/αιδοιόχειλων Ντενίζας.

Επισκέπτης
Πόσοι έπρεπε να διαγραφούν, δλδ, για να είσαι ικανοποιημένος;
Κανείς! Αλλά δεν εννούσα αυτό...

Όσο για τον προβληματισμό, νομίζω ότι έδωκεν αρκετές αφορμές
και μάλιστα στο γνωστό αγαπημένο XXXL μέγεθος βυζιών Λάουρας/αιδοιόχειλων Ντενίζας.
Σιγά μην υπάρχουν τόσοι σκεπτόμενοι :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σιγά μην υπάρχουν τόσοι σκεπτόμενοι :2funny:
δυο σχολια για τα χτεσινα και τα προχτεσινα κλπ κλπ..

α)νυχτοφυλακες ειστε ρε πουστη μου ολοι και σας πιανει η διαθεση για παρλα στις 4 το πρωι;
β)Βλεπω κι ο αντμιν μολις μπαναρε τον τζοκερ αρχισε να τον πιανει κι αυτον η φιλοσοφικη διαθεση και ανοιχτηκε σε κουβεντουλα....μπραβο....δεν μας ειχε συνηθισει......αντε με το καλο να αποκτησει και φλεγματικο χιουμορ σαν το δικο μου και να με κανει και μοντ οταν ανακαλυψει και μπαναρει τον τιμημενο-μοντ :grin:

γ)και βασικοτερο.....επαναφερω την προταση του παιχτουρα για πληρη καταργηση των κριτικων και αντικατασταση τους απο ενα φυλλο απλης καταγραφης στοιχειων της συνευρεσης και χωρις πομπωδεις τιτλους και κραυγες για τον εξης απλουστατο λογο

το σαιτ οπως σωστα ειπωθηκε εχει αλλοιωθει απο ενδογενεις δυσλειτουργιες....το γεγονος οτι αυξηθηκαν τα μελη του σε περιπου εικοσι χιλιαδες ανθρωπους οπως τους υπολογιζω(διαιρω δια του πεντε που ειναι ενας λογικος αριθμος κλωνων για καθε σωστο και ευυποληπτο μελος εδω μεσα και αφαιρω και 1000 πουτανες και νταβαδες κλπ)δειχνει οτι στην πραξη ειμαστε μια μικρη κοινοτητα

εχουμε ομως επισκεπτες οι οποιοι επηρεαζονται και παρακολουθουν πλεον τα παντα και κριτικες αλλα και φορουμ....αρα ποιο το νοημα των κριτικων γεματων αγαπουλιαση καιπουτανοκαψουριαση;την στιγμη μαλιστα που αν γραψεις κατι αρνητικο για καποια κοπελα πχ στην αθηνα αν αυτη ανηκει σε γνωστη αλυσιδα που εργαζομενοι της ποσταρουν εδω μεσα την αλλη ωρα θα δεχτεις επιθεση οτι εισαι μαλακας,κομπλεξικος,αγαμητος,μικροτσουτσουνος,απλυτος,βρωμιαρης,τσιπης,ελλεεινος,προμοτορας αλλης αλυσιδας ή το χειροτερο τζαμπατζης εκβιαστης που χρησιμοποιησες το σαιτ για καλυτερες υπηρεσιες και τιμες

καταργηση λοιπων των κριτικων και μια δηλωση μετανοιας σαν τους κομμουνιστες για οποιους γραφαν μεχρι τωρα οτι δεν θα το ξανακανουν....

επισης θεωρω οτι οι κριτικες προσβαλλουν εν γενει την προσωπικοτητα των κοριτσιων ως ανθρωπων-τι ειναι εξαλλου για να τις κρινουμε εμεις;καρμποναρες;ή αυτοκινητα στην εκθεση της φρανκφουρτης;- και συνεπως ειναι αντισυνταγματικες και μπορει να γινει προσφυγη του συλλογου τους σε ευρωπαικα δικαστηρια ανθρωπινων δικαιωματων και να δικαιωθουν

οποιος δεν συμφωνει με την προταση μου ειναι εξορισμου νταβατζης/προμοτορας στους υποπτους καιρους που ζουμε και ως τετοιον θα τον αντιμετωπισω

μεσω της υπερβολης θελω να δειξω οτι οι τελευταιοι που θελουν να δουν ενα σαιτ χωρις κριτικες ειναι οι ανθρωποι των στουντιο και οχι οι ιδιοι οι κριτικογραφοι...παραδοξο ε; ;) :grin: :grin:

ευχαριστω για τον χρονο σας να διαβασετε αυτο μου το σεντονακι......

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ωραίο σεντόνι ρε μαν :headbang2:

από τα παραπάνω θα ξεχωρίσω 2 επισημάνσεις:
1) την έμμεση αναφορά σου στην ανάγκη να ακολουθηθεί ένα διαφορετικό μοντέλο διαχείρισης, αυτό του πιο "παρεμβατικού" άντμιν (αλλιώς πχ δουλεύει κάποιος όταν έχει στο κεφάλι του τον εργοδότη, αν μη τι άλλο είναι πιο υπεύθυνος ;) )
2) την αναφορά στις κριτικές και στο ότι πιθανότατα προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των κοριτσιών (στ'αρχίδια μου κράξτε όσο θέλετε όμως πιστεύω το ίδιο) - από την άλλη όμως μια αυστηρή φόρμα δεν βοηθάει ιδιαίτερα είναι αλήθεια (πάντως στα μασατζίδικα μια χαρά την βολεύαμε μέχρι τώρα και δίχως κριτικές, απλώς αποφεύγαμε όσο γίνεται το σπαμ ;) )

τέλος να πω ότι αυτό που αναφέρεις ότι έχουν αυξηθεί πολύ τα μέλη έχει τον αντίκτυπό του αφού έχει αυξηθεί παράλληλα και το ποσοστό των ηλιθίων (προσωπικά ένας μλκς πήγε να με κάψει, έκτοτε βλαστήμησα και πλέον συνεννοούμαι για τα καθέκαστα κυρίως με πμ που νομίζω είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος αι περισσότερο σίγουρος, αν και ζημιώνει κάπως την λειτουργία του σάιτ, όπως και να το κάνουμε...)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ζητω η ενημερωση με πμ......το φορουμ μονο για σπαμ....ετσι  καταντησαμε....... ;)

και ετσι πρεπει δλδ αφου το σαιτ δεν εγινε συνδρομητικο οπως ειχε προτεινει ο τιμημενος γιωργος ,γεμισε leechers.... :headbang:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ο,τι προσφερει υπηρεσια επιδεχεται κριτικης.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε γλ γιατι μιλας συνεχεια σα να τον εχεις μεσα σου?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
δυο σχολια για τα χτεσινα και τα προχτεσινα κλπ κλπ..

επισης θεωρω οτι οι κριτικες προσβαλλουν εν γενει την προσωπικοτητα των κοριτσιων ως ανθρωπων-τι ειναι εξαλλου για να τις κρινουμε εμεις;καρμποναρες;ή αυτοκινητα στην εκθεση της φρανκφουρτης;- και συνεπως ειναι αντισυνταγματικες και μπορει να γινει προσφυγη του συλλογου τους σε ευρωπαικα δικαστηρια ανθρωπινων δικαιωματων και να δικαιωθουν

ευχαριστω για τον χρονο σας να διαβασετε αυτο μου το σεντονακι......

Αν και θεωρώ ότι οι κριτικές αφορούν (ή πρέπει να αφορούν) τις παρεχόμενες υπηρεσίες και μόνον, παραδέχομαι ότι συμμερίζομαι τον προβληματισμό σας.

Επισκέπτης
Αν το θέμα που συζητάτε είναι η ισοπολιτεία στην αντιμετώπιση των μελών,

Το θέμα της ισοπολιτείας αντιμετωπίζεται με τον συνήθη στη κοινωνία μας τρόπο: Το Δήθεν, το «και καλά».
Όλη η δεοντολογία ανήκει σε μια αιθερική σφαίρα που συνήθως παρκάμπτεται ως μη εξυπηρετούσα τις επιθυμίες μας.

[...]
Σε σχέση με την ταμπακέρα, η συστέγαση στα ίδια τετραγωνικά μέτρα κυβερνοχώρου,
των ειλικρινών σκέψεων και συναισθημάτων ορισμένων μελών
-κάποιοι καταθέτουν και τις στιγμές της συνομιλίας με την ψυχή τους-
με στημένα λόγια προμοτόρων και αχυρανθρώπων
προσβάλλει τα παιδιά που αντιμετωπίζουν το σάιτ ως εξομολόγο ή ως "αγαπημένο μου ημερολόγιο" ή ως βήμα έκφρασης
και ενοχλεί κάπως στο μάτι εμάς που διαβάζουμε (και που και που γράφουμε κιόλας).
[...]

Η ταμπακιέρα, για τους πολλούς, είναι στα αζήτητα.
Και για τους κρατούντες εκτός ατζέντας.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
με το θεμα της ονομαστικης ψηφοφοριας στις κριτικες θα γινει τιποτα? :grin: :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελημε το ζητημα. σπαμαρουμε γερα τωρα.

παμε  :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για τον Ινδιανο που εχουν αναφερθει πολλα ατομα....τελικα κανουν λαθος!!!Ειναι παραξηγημενος...αυτη την γνωμη σχηματιζω πλεον και ας μην τον ξερω!!!!...Σε τελικη αναλυση ειναι Αξιος που τα καταπινει και δεν απαντα σε κανεναν!!!!Προσωπικα εγω που ειχα καποιες αμφιβολιες για τις κριτικες του.....του ζητω δημοσια συγνωμη!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom