Νέα

Περί κριτικών για μπουρδέλα/στούντιο (προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για τον Ινδιανο που εχουν αναφερθει πολλα ατομα....τελικα κανουν λαθος!!!Ειναι παραξηγημενος...αυτη την γνωμη σχηματιζω πλεον και ας μην τον ξερω!!!!...Σε τελικη αναλυση ειναι Αξιος που τα καταπινει και δεν απαντα σε κανεναν!!!!Προσωπικα εγω που ειχα καποιες αμφιβολιες για τις κριτικες του.....του ζητω δημοσια συγνωμη!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

γεια σου ρε παιχτουρινι. οποιον θελεις ανεβαζεις, οποιον θελεις κατεβαζεις, οποιον θελεις ξανανεβαζεις  :2funny:
και ολα αυτα απο ενστικτο. μηπως τρως βαρια φαγητα?  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
γεια σου ρε παιχτουρινι. οποιον θελεις ανεβαζεις, οποιον θελεις κατεβαζεις, οποιον θελεις ξανανεβαζεις  :2funny:
και ολα αυτα απο ενστικτο. μηπως τρως βαρια φαγητα?  :grin:
και προπαντων δεν εχει κανει ποτε τα ιδια  :rockon:

:2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οχι,αγαπητε Εκτορα..δεν τρωω βαρια φαγητα...αλλα πηγα στον Πνευματικο μου, για εξομολογηση και του ειπα οτι εκφερω αποψη στο διαδικτυο για ανθρωπους που δεν τους ξερω στην ζωη εξω!!!..Και με εβαλε να κανω 30 μετανοιες και 40 προσευχες!!!.Για μενα ολοι καλοι ανθρωποι ειναι τελικα...εφοσον δεν τους ξερω!!!!Σας καληνυχτιζω τωρα και την πεφτω να κοιμηθω, γιατι αυριο θα ξαναπαω να ξαναγαμησω...και πρεπει να ειμαι φρεσκος και ντουρατος!!!Τους χαιρετισμους μου,.... στην ανδρουκλα(Μεμοσαν) του πληκτρολογιου που ασχολειται με την παρτη μου διχως να με ξερει!!!!Με ερεθιζει, γιατι σκεφτομαι..... μημπως πισω απο το νικ αυτο, ειναι καμμια γκομενα που ειναι καψουρεμενη με την παρτη μου!!!! :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οχι,αγαπητε Εκτορα..δεν τρωω βαρια φαγητα...αλλα πηγα στον Πνευματικο μου, για εξομολογηση και του ειπα οτι εκφερω αποψη στο διαδικτυο για ανθρωπους που δεν τους ξερω στην ζωη εξω!!!..Και με εβαλε να κανω 30 μετανοιες και 40 προσευχες!!!.Για μενα ολοι καλοι ανθρωποι ειναι τελικα...εφοσον δεν τους ξερω!!!!Σας καληνυχτιζω τωρα και την πεφτω να κοιμηθω, γιατι αυριο θα ξαναπαω να ξαναγαμησω...και πρεπει να ειμαι φρεσκος και ντουρατος!!!Τους χαιρετισμους μου,.... στην ανδρουκλα(Μεμοσαν) του πληκτρολογιου που ασχολειται με την παρτη μου διχως να με ξερει!!!!Με ερεθιζει, γιατι σκεφτομαι..... μημπως πισω απο το νικ αυτο, ειναι καμμια γκομενα που ειναι καψουρεμενη με την παρτη μου!!!! :)
αμα ειναι θα της ζητησεις ακαπωτο τελειωτικο με 30 ευρω επειδη εισαι ο παιχτουρας απο το μπου?  :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αμα ειναι θα της ζητησεις ακαπωτο τελειωτικο με 30 ευρω επειδη εισαι ο παιχτουρας απο το μπου?  :2funny: :2funny:
Tα στουντιο που το δινω ακαποτο, ουτε καν το νικ μου ξερουν...αλλα ουτε και διαφημηζονται στο site αυτο π.χ(Λελας 35)!!!...Συνεχισε χαζουλη για μενα..εξυπνουλη για τον εαυτο σου...να παιζεις τον ρολο του λασπολογου απεναντι μου.....!!!Αντε τωρα..ανατρεξε να διαβασεις την σημερινη μου κριτικη-πουτανοεμπειρια..μεχρι αυριο που θα αναρτηθει η επομενη, για να παξεις καμμια :jerking: :jerking: :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Tα στουντιο που το δινω ακαποτο, ουτε καν το νικ μου ξερουν...αλλα ουτε και διαφημηζονται στο site αυτο π.χ(Λελας 35)!!!...Συνεχισε χαζουλη για μενα..εξυπνουλη για τον εαυτο σου...να παιζεις τον ρολο του λασπολογου απεναντι μου.....!!!Αντε τωρα..ανατρεξε να διαβασεις την σημερινη μου κριτικη-πουτανοεμπειρια..μεχρι αυριο που θα αναρτηθει η επομενη, για να παξεις καμμια :jerking: :jerking: :jerking:
στη λαουρα ποτε θα πας?  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ναι αμα μαθει οτι τον ψηφισαν αρνητικα ο κωστικας ,ο γιωρικας και ο παντελικας θα τους κανει ντα.... :grin: :grin: :headbang:
:jerking:

ειναι τοσο δυσκολο να δειτε τα οφελη της ονομαστικης ψηφοφοριας?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
[size=18pt]ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ jockerx[/size]

Στο παρόν thread έγινε η θανάτωση και ο ενταφιασμός του jockerx.

Συνήθως η μνήμη των ανθρώπων συγκρατεί τις καλές στιγμές και σβήνει τις κακές.

Εν είδει μνημοσύνου καλών στιγμών του jockerx λοιπόν, αναφέρω τα μόνα δυο πράγματα που θυμάμαι ότι άφησε πριν χαθεί εκεί από όπου προήλθε. Στο πουθενά.

Θεωρώ ότι η παρακαταθήκη που άφησε, είναι το πόνημα για το πως πρέπει να φοράς την περικαυλίδα.
Μοναδικά, λεπτομερέστατη και παραστατικότατη διατριβή, που πρέπει να μεταφραστεί και να μπει στα σχολικά βιβλία σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης όλης της Υφηλίου.

Το άλλο που με είχε εντυπωσιάσει, είναι όταν με αιφνιδίασε και με αποκάλυψε λέγοντας για εμένα ότι δεν έχει σημασία με ποιές γυναίκες κάνω σεξ, γιατί συνουσιάζομαι μέσω του νου.
Εϊχε πει ότι είναι αδιάφορο αν η γυναίκα είναι χοντρή ή λεπτή, νέα ή γριά, κτλ, καθότι είναι άλλα τα ερεθίσματα που με απογειώνουν ή με γκρεμίζουν...  

Τέλος πάντων, συγχωρεμένος...

Ας είναι ελαφρά τα GBytes που τον σκεπάζουν...

Επισκέπτης
Ως φόρο τιμής σε ένα μέλος που πρόσφερε πολλά στην παρέα μας και διαγράφτηκε άδικα, θεωρώ ότι δικαιούται να απαντήσει στις κατηγορίες που δεν είχε την ευκαιρία καθώς ακολούθησαν τη διαγραφή του.
Κρίνω λοιπόν καθήκον μου να παραθέσω την - δια χειρός του - απάντηση.

[size=16pt]ΑΠΑΝΤΗΣΗ jockerx[/size]

"Η τήρηση της δεοντολογίας υπαγορεύει να δημοσιευθεί και η δική μου απάντηση σε κάποια πράγματα που γράφτηκαν μετά την διαγραφή μου.
Πολλά απ' αυτά που έλεγε o jockerx είναι απλά ψέματα - είμαι σε θέση να το ξέρω αυτό. Τα ψέματα αυτά κατά του site δεν ήταν δυνατόν να τα ανεχτώ για πολύ
Ποια ψέματα έλεγε ο jockerx;
Οτι γράφονται κατά παραγγελία κριτικές;
Οτι o CHEYENE και ο  pitsirikos1 είναι διαφημιστές κριτικογράφοι;
Οτι ιδιοκτήτες στούντιο, νταβατζογκόμενοι και εκπρόσωποι στούντιο έχουν nickname με τα οποία παριστάνουν τους συναγωνιστές;
Οτι υπάρχουν αμοιβόμενοι "συναγωνιστές";
Οτι γίνεται "ο κλώνος, του κλώνου, τον κλώνο, ω κλώνε" στον βωμό της διαφήμισης;

Ψέματα λέει και ο spiderdom; :
..Ομως τα στουντιο (οχι ολα) επεβαλλαν τους κανονες τους για να διατηρησουν τα μπαννερ τους στην αρχικη σελιδα...εβαλαν τους ανθρωπους τους ωστε να φροντιζουν για την ημερησια ενημερωση μας....δε χρειαστηκε πολυ για να ψαξουν και μισθωσαν μελη που ειχαν αξιωματα και κυρος στο σαιτ.
(η ερωτηση μου για το ποιος απο τη παρεα του τσεγιεν γραφει ως λιτσα κομ φυσικα δεν απαντηθηκε ποτε)....νομιζω οτι πριν λιγο καιρο ουτε ο δυσμοιρος ινδιανος γνωριζε..
υπαρχει καποιο τιμημενο μελος που εχει 20χιλιαδες και βαλε ποστ....χωρις ουτε μια κριτικη....με αλλο νικ λειτουργει και ως μοντερειτορ με χιλιαδες ποστ και με μονο 2 κριτικες.....
καιρος να σταματησει
Παράθεση από: spiderdom στις 04/11/11, 05:05
ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΛΙΤΣΑ ΚΟΜ;
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ 50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΙΚ ΝΕΙΜ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ?.....χαρακτηριστικο του σε ολες τις κριτικες τα πολλα εικονιδια-σμαιλις.
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ;

[size=14pt]Ψέματα λέει και ο χρήστης Nio16 που στήριξε τον Αντισθένη; :[/size]
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ...
-ειναι τυποι που ουτε καν γραφουν κριτικες αλλα τους τις στελνουν ετοιμες γραμμενες καποιες πορνες και απλα τις αντιγραφουν...

-ειναι τυποι οι οποιοι κονομανε ειτε σε υπηρεσιες ειτε οικονομικα απο ολο αυτο το νταραβερι και αυτο δεν θα ηταν απαραιτητα κακο , μεχρι καποιο σημειο , αλλα πλεον επιρεαζει σοβαρα την αληθεια ωστε να τρωει ο ασχετος αναγνωστης ΣΟΒΑΡΕΣ ηττες...
μερικοι δεν εχετε μαθει 2 πολυ σημαντικα μαθηματα ακομα στη ζωη σας....

Ψέματα είπαν αρκετοί άλλοι συναγωνιστές που αποτύπωσαν με τον δικό τους τρόπο τα ίδια πράγματα;
Ο ίδιος ο Αντισθένης παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς, στη συζήτηση που είχε με τον Ροκαβλόν, τον spiderdom και τον bakalhs μετά την διαγραφή μου  ότι ο χρήστης litsa.com είναι και χρήστης με άλλο όνομα που ασχολείται με τα στούντιο πλην αυτών που διαφημίζει. [size=14pt]Δηλαδή επισήμως δηλωμένο από τον Αντισθένη:
Υπάρχει ένας διαφημιστής που παριστάνει τον συναγωνιστή,  συμμετέχει στο forum σαν συναγωνιστής και γράφει κριτικές.[/size]

Συγχαίρω τους ανθρώπους που καθυβρίζεις με τα χειρότερα υπονοούμενα που δεν έχουν απαντήσει ούτε στο παραμικρό στο ίδιο εχθρικότατο ύφος. Ίσως (δεν ξέρω - λέω, ίσως) να είχαν πράγματα να πουν
Το να συγχαίρει κάποιος  υποκριτικά-(Αντισθένης) τους CHEYENE, pitsirikos1 επειδή και καλά δεν απάντησαν στον "καθυβρισμό", αποτελεί υπεκφυγή. Για τρεις λόγους:
1.Δεν τους καθύβρισα προσωπικά.Προσωπικά τους αποκάλεσε διαφημιστές ιεροδούλων.Όπως και άλλοι συναγωνιστές έπραξαν το ίδιο.Η φράση "οι άνθρωποι είναι ξετσίπωτοι" δεν εμπεριέχει ονόματα και δεν αφορά κατ'ανάγκη τον CHEYENE.
2.Οι CHEYENE, pitsirikos1 ξέρουν οτι είναι καλυμένοι από την διοίκηση του σάϊτ για να συνεχίζουν να επιτελούν το έργο τους.
3.Απάντησαν άλλοι της "ευηθούς ομήγυρης" εκτοξεύοντας συκοφαντίες και τις χειρότερες ύβρεις σε βάρος μου:
Μαλάκας, γελωτοποιός, βασανιστής ιεροδούλων, καραγκιόζης, γυναικωτός, γελοίος , σεσημασμένο υποκείμενο, είσαι μαλάκας και γαμιέσαι....
Και χωρίς να έχω βρίσει κανέναν απο αυτούς.Όλοι ξέρουν οτι οι ύβρεις ξεκίνησαν από αυτούς.
Οι δικές μου ύβρεις ακολούθησαν και στόχευαν μόνον όποιον άρχισε το βρίσιμο.

Από ανδρείκελα που πηγαίνουν και ζητάνε εκπτώσεις στο όνομά μου και στο όνομα του site δεν ανέχομαι τίποτα.Sorry παίδες η υπομονή έχει και τα όρια της...
[size=14pt][size=14pt]Οποία υποκρισία!.Ο Αντισθένης δήλωνε πριν την διαγραφή μου:[/size][/size]
Ο px75 είπε κάτι, ναι, αλλά αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα δε δίνω βάση, και ούτε καν απάντησα και στο pm του. Αθώος λοιπόν.  :grin:
Προκάλεσα επίμονα τον px75 και τον Αντισθένη να βγάλει το π.μ. του px75 και να μάθουμε επιτέλους σε ποια στούντιο πήγαινα και συστηνόμουν ως jockerx και κολλητός του Αντισθένη για να απολαμβάνω καλύτερες υπηρεσίες.Προκάλεσα τον  px75 να πει -όπως ψευδόταν- ποια κοπέλα των Κασσάνδρας απείλησα οτι θα της γράψω κακή κριτική αν δεν κάνει αυτά που θέλω.
Τσιμουδιά! Άχνα! Κανένας ΔΕΝ είπε τίποτα.Ο δε Αντισθένης δεν έδωσε καμμία βάση στο π.μ. του px75 όπως δήλωσε.
Ο spiderdom προκάλεσε τον Αντισθένη μετά την διαγραφή μου να πει σε ποια στούντιο και σε ποιες κοπέλες πήγαινα και συστηνόμουν ως jockerx και κολλητός του Αντισθένη για να
απολαμβάνω καλύτερες υπηρεσίες.Ο Αντισθένης δεν απάντησε....
Έπρεπε όμως να εφευρεθεί μια δικαιολογία απέναντι στους γνήσιους συναγωνιστές για να διαγραφεί ο jockerx : Ανδρείκελο λοιπόν που χρησιμοποιεί το bourdela.com για να έχει οφέλη!
[size=14pt]Και αυτοί που στην πραγματικότητα έχουν οφέλη είναι οι καλοί που δέχθηκαν την καθυβριστική επίθεση του jockerx!....[/size]

Έκανε ακριβώς το ίδιο πράμα με συναδέλφους και με μένα. Κατ' εξακολούθηση. Γιατί παίρνεις θέση υπέρ του και γιατί αυτός η ακμή και οι άλλοι η παρακμή; Με μερικούς πρέπει να μιλάς τη γλώσσα τους για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και πράματα τα οποία δε διαπραγματεύεσαι.
Ο Αντισθένης έχει αρχές και δεν διαπραγματεύται τις αρχές του!.Ανδρείκελα - κλώνοι - προμότορες που έχουν οφέλη από το σάϊτ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Σωστά.Για να καθαρίσει το σάϊτ από προμότορες,  jockerx και άλλους!
Ο Αντισθένης αποφάσισε να καθαρίσει το σάϊτ από τα ανδρείκελα, τους προμότορες και όλους αυτούς!.Και διέγραψε τον...jockerx!  :2funny: :2funny: :2funny:

ειχε ευκαιρια να υπερασπιστει. ας την εκμεταλλευοταν.
Λάθος.Στο 760 ο Αντισθένης δεν με κατηγορεί οτι συστηνόμουν ως jockerx και κολλητός του για να έχω οφέλη.Πρώτη φορά το έπραξε μετά την διαγραφή μου.Πως θα τολμούσε άλλωστε αφού είναι ψέμα.
"

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εγώ πάντως θα ήθελα τον Jockerx πάλι στο site. Αν θέλει και ο ίδιος φυσικά. Ό,τι και να γράφεται όμως, πρέπει όλοι να αποφεύγουμε τις ύβρεις.Δεν είδα κάτι εγώ, έτσι διάβασα περί ύβρεων. Εδώ μπαίνουμε για ψυχαγωγία. Ούτε για να βριζόμαστε, ούτε για να χαλιόμαστε.Μερικοί ίσως με τον τρόπο που γράφουμε κάτι, χάνουμε το δίκιο μας.Και αν υπάρχουν στο site μελανά στοιχεία κατά τη γνώμη μας ή όχι, αφήστε τα. Μόνα τους θα ξεβραστούν κάποια στιγμή.Δεν γίνεται να ταιριάζουμε όλοι μεταξύ μας.Βρείτε τα threads όπου είναι πιο ανεξάρτητα, κάντε τη πλάκα σας, την ενημέρωσή σας, και όλα καλά. Κι εγώ αναλώθηκα μερικές φορές σε χαζοδιαφωνίες ενώ δεν θα ΄πρεπε.Δεν θα αλλάξω εγώ τον κόσμο, πόσο μάλλον το site αυτό! Ο καθένας, με την όποια νοημοσύνη έχει, ας κρίνει.Ας κρίνει τους αληθινούς κριτικούς, επισκέπτες, funs των οίκων ανοχής, από τους εντεταλμένους και τους προμότορες.Ό,τι δεν μας αρέσει ας το αγνοήσουμε.Μέρος της δημοκρατίας είναι κι αυτό.Απλά θα έλεγα φιλικά στον Αντισθένη να μας έδινε το μέλος JOCKERX πίσω! Καλή συνέχεια παιδιά!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
[size=18pt]ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ jockerx[/size]

Στο παρόν thread έγινε η θανάτωση και ο ενταφιασμός του jockerx.

Συνήθως η μνήμη των ανθρώπων συγκρατεί τις καλές στιγμές και σβήνει τις κακές.

Εν είδει μνημοσύνου καλών στιγμών του jockerx λοιπόν, αναφέρω τα μόνα δυο πράγματα που θυμάμαι ότι άφησε πριν χαθεί εκεί από όπου προήλθε. Στο πουθενά.

Θεωρώ ότι η παρακαταθήκη που άφησε, είναι το πόνημα για το πως πρέπει να φοράς την περικαυλίδα.
Μοναδικά, λεπτομερέστατη και παραστατικότατη διατριβή, που πρέπει να μεταφραστεί και να μπει στα σχολικά βιβλία σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης όλης της Υφηλίου.

Το άλλο που με είχε εντυπωσιάσει, είναι όταν με αιφνιδίασε και με αποκάλυψε λέγοντας για εμένα ότι δεν έχει σημασία με ποιές γυναίκες κάνω σεξ, γιατί συνουσιάζομαι μέσω του νου.
Εϊχε πει ότι είναι αδιάφορο αν η γυναίκα είναι χοντρή ή λεπτή, νέα ή γριά, κτλ, καθότι είναι άλλα τα ερεθίσματα που με απογειώνουν ή με γκρεμίζουν...  

Τέλος πάντων, συγχωρεμένος...

Ας είναι ελαφρά τα GBytes που τον σκεπάζουν...
kolyva.jpg
:priest: :priest:

κολυβα θα μοιρασει η διοικηση ή να βαλω καμια γυναικα του σαιτ να φτιαξει;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.241
Πόντοι
5.097
:jerking:

ειναι τοσο δυσκολο να δειτε τα οφελη της ονομαστικης ψηφοφοριας?
ειναι δυσκολο να δουμε τα ωφελη της ψηφοφοριας γενικα :birdman:
kolyva.jpg
:priest: :priest:

κολυβα θα μοιρασει η διοικηση ή να βαλω καμια γυναικα του σαιτ να φτιαξει;
γλιτση καποιος σε εψαχνε το μεσημερι :birdman:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like