Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εύρηκα!!!!!
το 晚安 σημαίνει καληνύχτα
το 晚安 σημαίνει καληνύχτα
Αν και έχει πολύ καυλιάρικο nick, εγώ για Πατε-σαβούρα την κοβω.τζειμς την αλλιντισα να την εχω ικανη να ειναι παντρεμενη,να εχει και αλλους 3 γκομενους και να κανει παιχνιδι με ολους.πρεπει να ειναι μεγαλος παιχτης η γκομενα.
εσυ ρε αρχηγε ολες πατσαβουρες τις εχεις κοψει.Αν και έχει πολύ καυλιάρικο nick, εγώ για Πατε-σαβούρα την κοβω.
Καλά ρε μεγάλε , δεν ξαναπροσβάλω τη δικιά σου!!!εσυ ρε αρχηγε ολες πατσαβουρες τις εχεις κοψει.
ποιο ειναι το καλο μουνι για εσενα δηλαδη?
Καλά ρε μεγάλε , δεν ξαναπροσβάλω τη δικιά σου!!!
Soooory!!!! :-
Δεν εισαι παντρεμενη εσυ;απλα δεσμο εχεις ετσι;δεν εχω κερατωσει ποτε και ουτε το εχω σκοπο.
τωρα αν με κερατωνανε μμμ... θα χωριζα εννοειται. δεν μου εχει τυχει να το μαθω!!! το αν εχει γινει αλλο θεμα...
Δεν εισαι παντρεμενη εσυ;απλα δεσμο εχεις ετσι;
δεν εχω κερατωσει ποτε και ουτε το εχω σκοπο.
τωρα αν με κερατωνανε μμμ... θα χωριζα εννοειται. δεν μου εχει τυχει να το μαθω!!! το αν εχει γινει αλλο θεμα...
γιαυτο ποτε μην λες ποτε με καλυψε κι ο τζειμς....τι παντρεμενη???? μωρο ειμαι ακομα! (σχετικα) ναι κατι εχω.
αυτά τα "ποτέ" και τα "εννοείται" που λένε τα κοριτσάκια είναι όλα τα λεφτά!
να μη σε ματιάξω!
τώρα το γάμησες ακόμα πιο πολύ!!!!!νομιζω οτι μπορω να κρινω τι ΘΑ κανω η τι κανω. μερικοι ανθρωποι ξερεις εννοουν αυτα που λενε.
Σε αυτή τη ζωή τη πουτανα τα πάντα γίνονται και τα πάντα δε γίνονται. Δεν υπάρχει η λέξη ποτέ γιατί δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει!Aχχ αν ήξερες πόσες παντρεμένες (που κάποτε έλεγαν τα ίδια μ' εσένα... κ μετά)... έχουν περάσει από δω μέσα ;)
τώρα το γάμησες ακόμα πιο πολύ!!!!!
άστο, πες ένα ουπς άκυρο και είσαι οκ! ;)
Σε αυτή τη ζωή τη πουτανα τα πάντα γίνονται και τα πάντα δε γίνονται. Δεν υπάρχει η λέξη ποτέ γιατί δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει!
Δεν υπάρχει η λέξη ποτέ γιατί δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει!
Η απιστία είναι πολύ σοβαρός λόγος για να χωρίσεις ….πολλοί βεβαία άνθρωποι το εχούνε ανεχτεί αλλά και πάρα πολύ όχι!!!κατ εμέ πρέπει απλά να χωρίσεις!δεν παιζει. πραγματικα ειμαι απολυτη σε αυτο το θεμα. γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να το πιστεψεις??? δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι! και με αδικεις αυτην τη στιγμη. και τσατιζομαι.