Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ανοιγω το θρεντ αυτο με αφορμη το αλλο θρεντ που δινει συμβουλες  πως να ξενογαμας ενω εισαι παντρεμενος και ολα τα σχετικα.

εδω ας μας πουνε καποιοι παντρεμενοι που εχουν πιασει τις γυναικες τους να γαμιουντε,με αλλους,τι εκαναν? πως τις επιασαν?  πως νιωθουν μετα απο ολο αυτο?

δεν γαμανε μονο οι παντρεμενοι αλλα γαμιουντε και οι παντρεμενες.

επισημανω οτι θελουμε ιστοριες μονο προσωπικες απο αυτους που τους κερατωσαν οι γυναικες τους,και οχι ιστοριες που γαμουσανε καμια παντρεμενη.

επισης πιτσιρικαδες που τους κερατωνε η γκομενα τους δεν μας ενδιαφερουν.

μας ενδιαφερει να μαθουμε την ψυχολογια τις παντρεμενης που κερατωνει τον αντρα τις
τροπος συμπεριφορας,τι δικαιολογιες βρισκει,πως αντιδρα οταν νιωθει οτι την εχουν καταλαβει,τι την οδηγει ωστε να κερατωσει τον αντρα τις.

για να μαθουν και οι παντρεμενοι συναγωνιστες τι γινετε,διοτι ως γνωστον ο κερατας το μαθαινει τελευταιος παντα.

κοίτα να δείς η συμπεριφορά και η ψυχολογία της παντρεμένης σε γενικές γραμμές εκπορεύονται απο την ίδια λογική,τη λογική δηλ.της ευχαρίστησης του σέξ με κάποιον άνδρα που γουστάρουν τρελλά.Υπάρχουν παντρεμενες γυναίκες που ξενογαμιούνται γιατί δεν γουστάρουν τον άντρα τους ερωτικά,δεν την βρίσκουν μαζί του για διάφορους λόγους,χωρίς όμως να θέλουν να χωρίσουν.Είναι οι λεγομένες βολεμένες...Αυτού του τύπου οι παντρεμένες θα χωρίσουν μόνο αν πιστέψουν ότι ο γκόμενος τις καλύπτει τα πάντα σε ανώτερο βαθμό απο το υπάρχον αρσενικό στη ζωή τους,δηλ.τον σύζυγό τους.Υπάρχουν παντρεμένες γυναίκες που ερωτεύονται παράφορα(λίγες οι περιπτώσεις) τον γκόμενο τους και τα κάνουν όλα πουτάνα με μόνο σκοπό να ζήσουν μαζί με τον έρωτά τους για πάντα.Μετά συνήθως οι γκόμενοι που τις γαμούσαν τρώνε κέρατο από άλλους γαμιάδες...και πάει λέγοντας. :grin:Υπάρχουν παντρεμένες γυναίκες(πιό πολλές περιπτώσεις) που ενώ δεν έχουν προφανή λόγο για να κερατώσουν,το κάνουν απο χαβαλέ,από "επίδειξη",από εγωισμό και γενικά απο ψυχωτικές συμπεριφορές.Νομίζω σε κάλυψα.Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία.... :cheesy:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
η σκύλα έκανε ενα μίνι όργιο με την καλύτερη μου φίλη. Δεν ένιωσα τίποτα. Απλά πήρα τη βαλίτσα μου, ζήτησα συγνώμη και έφυγα.

Tι εννοείς? Ντουέτο ή παρτούζα κ με άλλον άντρα?
Εγώ πάντως στην θέση σου, πριν φύγω, θα γδυνόμουν κ θα έπαιρνα μέρος στην φάση... ;)

Μου θύμισες κι ένα σχετικό ποιηματάκι:
Απ' το μπαλκόνι ανέβηκα,
έκπληξη να σου κάνω,
μα στο κρεββάτι ήσουνα,
με πέντε από πάνω!
Ο κερατάς βουβάθηκα,
δεν είπα ούτε λέξη,
το παντελόνι έβγαλα,
κ οι πέντε... γίναμε έξη !!!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ρε παιδια αρχιζουμε και φευγουμε εκτοε θεματος νομιζω.ο ενας ειπες για παρτουζες χωρις να ειναι παντρεμενος και ο αλλος μας ανεπτυξε την θεωρια του για το ποιες παντρεμενες να γαμιουντε.
δεν υπαρχει ενας συναγωνιστης να μας πει δηλαδη π.χ. επιασα την γυναικα μου να γαμιετε με τον περιπτερα απο την γειτονια μου και τα λοιπα....... και τα λοιπα..........
θελουμε να μας πει τι εκανε μολις το εμαθε?
πως του δικαιολογηθικες η γυναικα του?
τι εγινε στο τελος?
ειχαν παιδια?
αυτο μας ενδιαφερει στο παρον θρεντ.
δεν θελουμε ιστοριες για παρτουζες και ιστοριες του καθε γαμηκουλα εδω μεσα.
ειπαμε πατρεμενους που τους κερατωσαν οι γυναικες τους θελουμε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρε παιδια αρχιζουμε και φευγουμε εκτοε θεματος νομιζω.ο ενας ειπες για παρτουζες χωρις να ειναι παντρεμενος και ο αλλος μας ανεπτυξε την θεωρια του για το ποιες παντρεμενες να γαμιουντε.
δεν υπαρχει ενας συναγωνιστης να μας πει δηλαδη π.χ. επιασα την γυναικα μου να γαμιετε με τον περιπτερα απο την γειτονια μου και τα λοιπα....... και τα λοιπα..........
τι εγινε στο τελος?
ειχαν παιδια?
Τελικά είσαι ηλίθιος ή βλάκας;
Περιμένεις να σου γράψουν ότι ειναι κερατάδες;

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε στο τελος?
ειχαν παιδια?
Φιλτάτε γαμιά δεν είναι ευκολο για έναν Ελληνα και παντρεμένο να παραδεχτεί ειλικρινά οτι τον απατούσε η σύζηγο και να πεί και λεπτομέρειες.

Οτι απατούσε συνέχεια τη σύζηγο χωρίς να τον πάρει πρέφα είναι άλλου παππα ευαγγέλιο.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Τελικά είσαι ηλίθιος ή βλάκας;
Περιμένεις να σου γράψουν ότι ειναι κερατάδες;
καταρχην εγω δεν σε εβρισαν φιλαρακο.
θα γραψουν ανωνυμα οσοι θελουν.
και στο κατω κατω δεν ειναι κακο νομιζω να σου γαμηθει η γυναικα σου και να το πεις.
το κακο ειναι να ξερεις οτι σου γαμιετε και να μην λες τιποτα.

αλλα μαλλον απο οτι φαινετε ολοι οι συναγωνιστες-παντρεμενοι εχουν δεσει το γαιδαρο τους καλα με την γυναικα τους,και αβερτα ξενογαμανε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Tι εννοείς? Ντουέτο ή παρτούζα κ με άλλον άντρα?
Εγώ πάντως στην θέση σου, πριν φύγω, θα γδυνόμουν κ θα έπαιρνα μέρος στην φάση... ;)

Μου θύμισες κι ένα σχετικό ποιηματάκι:
Απ' το μπαλκόνι ανέβηκα,
έκπληξη να σου κάνω,
μα στο κρεββάτι ήσουνα,
με πέντε από πάνω!
Ο κερατάς βουβάθηκα,
δεν είπα ούτε λέξη,
το παντελόνι έβγαλα,
κ οι πέντε... γίναμε έξη !!!

:2funny: :2funny:
Φιλιόντουσαν.Θα προχωρούσαν και παρακάτω{ίσως και έγινε} αν δεν έμπενα μέσα.
Αλλά η σχέση μας ήταν σε τέλμα.Ισως να έμενα αν την πήδαγε όλο το λιμάνι.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
παντως αν καμια απο τις γκομενες του σαιτ αν γαμιοτανε με παντρεμενο(εννοειτε οτι ηξερε οτι ηταν παντρεμενος)θα εχει ενδιαφερων να μας πει την ιστορια.

παντως ρε μαγκες αν ειναι κανενας παντρεμενος που του εχει γαμηθει η γυναικα του,και ντρεπετε να μην φαει κραξιμο,ας κανει κανενα κλωνο και ας μας πει την ιστορια.
τοσοι κλωνοι γινοντε για μαλακιες καθε μερα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παντως αν καμια απο τις γκομενες του σαιτ αν γαμιοτανε με παντρεμενο(εννοειτε οτι ηξερε οτι ηταν παντρεμενος)θα εχει ενδιαφερω να μας πει την ιστορια.
οκ παλια ειχα μια σχεση (2 χρονια) αλλα τον αφησα γιατι καταλαβα οτι δεν παει αλλο... πηγε να χωρησει και δεν το ηθελα εγω...

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
παντως ρε μαγκες αν ειναι κανενας παντρεμενος που του εχει γαμηθει η γυναικα του,και ντρεπετε να μην φαει κραξιμο,ας κανει κανενα κλωνο και ας μας πει την ιστορια.
τοσοι κλωνοι γινοντε για μαλακιες καθε μερα.   
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
οκ παλια ειχα μια σχεση (2 χρονια) αλλα τον αφησα γιατι καταλαβα οτι δεν παει αλλο... πηγε να χωρησει και δεν το ηθελα εγω...
Mαζί μου δεν θα εχεις τετοιο πρόβλημα. Σε βλέπω τόσο καιρό με τα όμορφα στήθη σου και με τρελλένεις!! :s&m_2:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Mαζί μου δεν θα εχεις τετοιο πρόβλημα. Σε βλέπω τόσο καιρό με τα όμορφα στήθη σου και με τρελλένεις!! :s&m_2:
εκει το μονο που ηθελα- να περναμε καλα, αυτος με εβλεπε λιγο πιο σοβαρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom