Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ φιλικά, προς τις κυρίες του σαιτ:

1. Μην υποβάλεσθε από τα θέματα και τις απόψεις των θρεντ. Δεν εχουν γραφτει για εσας, in particular. Relax.

2. Μην αμελήσετε, παντρεμενες ούσες, όταν θα βρίσκεστε στο χοτέλ με τα ποδια ψηλά και ο εραστής σας χύνει, να φωνάξετε δυνατα: A ΡΕ ELFTEX-TP, ΠΟΣΙ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣΣΣΣΣΣ! Μου το υπόσχεστε? :2funny:

:2funny:    :2funny:  H E L P    :2funny:    :2funny:

ΥΓ: συνηθως δεν υποσχομαι ...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Παντωs .............προτιμω την δικη σου εκδοχη περι προσπαθειαs ........παρα την αποπροσανατολισμενη σαν τιs παρωπιδεs του αλογου  που λεει....δεν το δεχομαι.....ειμαι απολυτοs/η   και ειμαι σιγουροs/η........
Ολα αυτα .......δεν πειθουν κανενα........Μοιαζουν με το εκκλησιασμα το βραδυ τηs Αναστασηs........Στο Χριστοs ανεστη  φευγουν ολοι για την μαγειριτσα.........κανειs δεν καθεται για την συνεχεια........

Σιγουρια μπορω να εχω μονο για τον εαυτο μου ,πλεον με ξερω πολυ καλα !
Για τους αλλους ,μαλλον θα υπαρχει παντα μια μικρη επιφυλαξη ... αν και δεν βαζω μυαλο,αλλα λεμε τωρα ...

(Εγω καθομαι μετα την λειτουργια  :priest:  η μαγειριτσα δεν νομιζω να παει καμμια βολτα ,εκει θα ειναι ...)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Σε ολους τους κανονες υπαρχουν και εξαιρεσεις...

Το θεμα ειναι οτι τεινει να γινει η απιστια....κανονας συμφωνα με καποιους...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω θελω να βγει καποιος που δηλωνει αντρας κ οτι ετσι ειναι φυση να μου πει:εγω που δηλωνω αντρας μετα εχω @@ κ λεω ¨:κουλα σουλα βουλα...πηγα με αλλη...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πιστευω οτι και αυτο ειναι θεμα επιλογης,γενικα..

Δεν μπορει να λες απ'τη μια οτι θελω να κανω σχεση και απ'την αλλη να ψαχνεσαι..
Για να κανεις μια σοβαρη σχεση και να μην εισαι μονος πρωτα απ'ολα πρεπει να τα βρεις με τον εαυτο σου..
Η μοναξιά φίλε μου για λίγους είναι επιλογή... για τους υπόλοιπους είναι απλά ένα ενδεχόμενο που άλλοι το έχουν αποδεχτεί και άλλοι όχι...

Σε αυτό που λές δεν έχεις άδικο... πρέπει πρώτα απ'όλα να τα χεις βρει με τον εαυτό σου
Σε αυτό που διαφωνώ είναι στο ψάχνεσαι... και διαφωνώ ως προς στο τι ψάχνεις...

Και ολα αυτα γιατι συμβαινουν ?!?
Μηπως επειδη καποιος/α δεν εχει το ψυχικο σθενος να ξεπερασει καποια παρελθοντικα
θεματα και αναγκαστικα "μαγειρευει μεσα σε ενα καζανι" ?!?
Ολοι θελουμε το χρονο μας μετα απο κατι δυσκολο που εχουμε περασει,
αλλα οχι να ειναι και αωνια ...
Ο καθενας κανει τις επιλογες του και πρεπει εγκαιρα να ξυπναει απο τον ληθαργο !

Θα το πώ για δεύτερη φορά σήμερα...
Μια φορά μαλάκας... Ποτέ ξανά μαλάκας...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εγω θελω να βγει καποιος που δηλωνει αντρας κ οτι ετσι ειναι φυση να μου πει:εγω που δηλωνω αντρας μετα εχω @@ κ λεω ¨:κουλα σουλα βουλα...πηγα με αλλη...

Και που ξερει αυτοs αν εσυ δεν τον....καρφωσειs???????  χεχεχε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σιγουρια μπορω να εχω μονο για τον εαυτο μου ,πλεον με ξερω πολυ καλα !
Για τους αλλους ,μαλλον θα υπαρχει παντα μια μικρη επιφυλαξη ... αν και δεν βαζω μυαλο,αλλα λεμε τωρα ...

(Εγω καθομαι μετα την λειτουργια  :priest:  η μαγειριτσα δεν νομιζω να παει καμμια βολτα ,εκει θα ειναι ...)

Καθεσαι και μετα?????????????............Ρε συ θα κρυωσει η μαγειριτσα........ασε που θα μεινειs μονη στο τελοs....
Απαπαπαπαπα  αφηνει την μαγειριτσα να σουπιασει......δεν ειναι δυναμον!!!!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

1. Μην υποβάλεσθε από τα θέματα και τις απόψεις των θρεντ. Δεν εχουν γραφτει για εσας, in particular. Relax.

2. Μην αμελήσετε, παντρεμενες ούσες, όταν θα βρίσκεστε στο χοτέλ με τα ποδια ψηλά και ο εραστής σας χύνει, να φωνάξετε δυνατα: A ΡΕ ELFTEX-TP, ΠΟΣΙ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣΣΣΣΣΣ! Μου το υπόσχεστε? :2funny:

1. το ξερουμε
2. αυτα μας τα λεγε κ ενας παλαιος που εφυγε... ρεηβενμ σε λεει κατι? :rolleyes: (η νιτσα σου στελνει τα φιλια της ολντρεηβεν)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Respect!!!!!!!!!!!!!!!
Κριμα που δεν θαμαστε εδω βρε φιλε για να επαληθευτει.........
Ουτε κι αυτεs βεβαια θα ειναι.........δεν θα συμφερει να ειναι......

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Βρε Λουκ κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν κρυφά...
Ειδικά τώρα για την απιστία αν γίνεται αποκλειστικά για το σεξ ή ακόμα με εκδιδόμενες δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να αποκαλυφθεί...
Και με γνώμονα το σχόλιο της christi (αν δεν κάνω λάθος) πως η απιστία δεν αποτελεί πλέον αντρικό προνόμιο να σου πώ πως αυτό που λεν για τις γυναίκες και τις μαϊμούδες και τα κλαριά... ισχύει και για τους άντρες.
όταν λοιπόν ο/η άπιστος το ανακοινώσει σαφώς και έχει ζυγίσει τις επιλογές του και θέλει να προχωρήσει στη ζωή του/της... Ειδάλλως δεν βρίσκω το λόγο να το πεί και να πληγώσει τον άλλον/η και μετά να αρχίσουν οι γνωστές παπαριές "δεν σήμαινε τίποτα για μένα", "στο λέω γιατι σε εκτιμάω...", "συγχωρεσε με αγαπη μου" κτλ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Nομιζα..........και με το..."νομισμα"  θα μεινω πωs,   τουλαχιστον σε αυτο το site θα λεμε την αληθεια οποια και ναναι,  αντρεs και γυναικεs διχωs να εξορκιζουμε το κακο......Οι αντρεs ειναι περισσοτερο ειλικρινειs και παραδεχονται την μαμουνια τουs........ενω οι γυναικεs απ την αλλη κανουν λεs και ...η δεν υπαρχει η δεν το παραδεχονται η ....κι εδω γελανε....δεν θα το κανουν ποτε...Εχουν δλδ προαποφασισει και ξερουν τα μελουμενα απο τωρα.......Κριμα!!!!
Μαλλον πρεπει να αρχισουμε να λεμε τα "καθωs πρεπει" για να ειμαστε .....τιμιοι???

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Nομιζα..........και με το..."νομισμα"  θα μεινω πωs,   τουλαχιστον σε αυτο το site θα λεμε την αληθεια οποια και ναναι,  αντρεs και γυναικεs διχωs να εξορκιζουμε το κακο......Οι αντρεs ειναι περισσοτερο ειλικρινειs και παραδεχονται την μαμουνια τουs........ενω οι γυναικεs απ την αλλη κανουν λεs και ...η δεν υπαρχει η δεν το παραδεχονται η ....κι εδω γελανε....δεν θα το κανουν ποτε...Εχουν δλδ προαποφασισει και ξερουν τα μελουμενα απο τωρα.......Κριμα!!!!
Μαλλον πρεπει να αρχισουμε να λεμε τα "καθωs πρεπει" για να ειμαστε .....τιμιοι???

εγω παλι νομιζω οτι λες οτι να ναι
ποιο κακο ξορκιζουμε
τι ειπαμε τοσο παραδοξο?
που ειδες εσυ να μην συμφωνουμε σε πολλα που ειπατε (ναι δεν θα συμφωνησω οτι οταν παντρευτω θα με βρισκουν στα χοτελια με τον εραστη.. σορυ ετσι? δεν μας ξερετε κιολας... να μιλατε για τους εαυτους σας)
απολυτος εσυ εισαι.. δεν ξερω αν το κανεις για πλακα αλλα αν ναι.. αν για πλακα κανεις οτι διαβαζεις οπως θες οτι γραφουμε.. δεν ειναι κ το καλυτερο οταν προσπαθουν ολοι να κανουν μια συζητηση...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Life μου να σε ρωτησω κατι !?!?
Μετα απο τοσο καιρο που τα λεμε παρειστικα στο φορουμ,πες μου μια φορα που ειπα κατι που δεν πιστευω κ πραττω ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Life μου να σε ρωτησω κατι !?!?
Μετα απο τοσο καιρο που τα λεμε παρειστικα στο φορουμ,πες μου μια φορα που ειπα κατι που δεν πιστευω κ πραττω ...
Δεν αναφερθηκα σε κανεναν προσωπικα....μιλησα στον πληθυντικο.....το τι κανει ο καθεναs δικο του προβλημα.....Ουτε μιλησα για μενα η για σενα κτλ.....
Τεσπα......οκ

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βρε Λουκ κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν κρυφά...
Ειδικά τώρα για την απιστία αν γίνεται αποκλειστικά για το σεξ ή ακόμα με εκδιδόμενες δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να αποκαλυφθεί...
Και με γνώμονα το σχόλιο της christi (αν δεν κάνω λάθος) πως η απιστία δεν αποτελεί πλέον αντρικό προνόμιο να σου πώ πως αυτό που λεν για τις γυναίκες και τις μαϊμούδες και τα κλαριά... ισχύει και για τους άντρες.
όταν λοιπόν ο/η άπιστος το ανακοινώσει σαφώς και έχει ζυγίσει τις επιλογές του και θέλει να προχωρήσει στη ζωή του/της... Ειδάλλως δεν βρίσκω το λόγο να το πεί και να πληγώσει τον άλλον/η και μετά να αρχίσουν οι γνωστές παπαριές "δεν σήμαινε τίποτα για μένα", "στο λέω γιατι σε εκτιμάω...", "συγχωρεσε με αγαπη μου" κτλ.

Νομιζω οτι μετα απο μια τετοια εξομολογηση ενα ζευγαρι δεν θα μπορει να συνεχισει τη κοινη ζωη του
χωρις να εχει διωξει τα "φαντασματα του παρελθοντος" ...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Νομιζω οτι μετα απο μια τετοια εξομολογηση ενα ζευγαρι δεν θα μπορει να συνεχισει τη κοινη ζωη του
χωρις να εχει διωξει τα "φαντασματα του παρελθοντος" ...
Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω πως κάποια πράγματα καλύτερα να μένουν κρυφά... Εγώ τουλάχιστον θα το προτιμούσα...
Μάλλον συμφωνούμε αν αντιλαμβάνομαι σωστά τα λεγόμενα σου...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν αναφερθηκα σε κανεναν προσωπικα....μιλησα στον πληθυντικο.....το τι κανει ο καθεναs δικο του προβλημα.....Ουτε μιλησα για μενα η για σενα κτλ.....
Τεσπα......οκ
Ναι αλλα απευθυνεσαι λογικα στα ατομα που ειμαστε εδω τωρα και μιλαμε ...
Εγω δεχομαι ολα αυτα που γραφεις και στο ειπα πριν κανα δυο σελιδες ,
αλλα παρ'ολα αυτα εχω τις δικες μου αποψεις και πιστεψε με δεν εχω κανεναν
λογο να πω ψεμματα και να το παιξω υπερανω !
Εσυ ειδικα επρεπε να το ξερεις ,δεν χρειαζομαι την ασφαλεια ενος pc !

Προσωπικα δεν κανω απιστιες οταν ειμαι μεσα σε μια σχεση !
Αν κατι δεν με ικανοποιει πλεον σε αυτην ,πολυ απλα την τελειωνω,
δεν χρειαζεται να αναζητω αλλες αγκαλιες για παρηγορια!
Τωρα αν καποιος συντροφος μου με εχει απατησει στο παρελθον ,τοτε ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω πως κάποια πράγματα καλύτερα να μένουν κρυφά... Εγώ τουλάχιστον θα το προτιμούσα...

Εννοειται......αλλοιμονο κιολαs αν φανερωνονται.....πληγωνουν....Αλλα επειδη ανοιξαμε την συζητηση....βγαζονταs φυσικα φυσικοτατα....κι αυτο εννοειται....τουs εαυτουs μαs εξω προσπαθωνταs να δουμε η να μαντεψουμε ...στην καλυτερη περιπτωση....το προβλημα αυτο καθ εαυτο.....Δεν θελω να το φτανουμε σε προσωπικο επιπεδο,  παντα μιλαμε για τριτουs/εs
δεν κατηγορω κανεναν/καμμια ...αλλα και δεν κρυβομαι....την αληθεια θα την πω κι αs πληγωνει.....εξαλλου δεν εχουμε να φοβομαστε κατι ο εναs απ τον αλλο εδω μεσα ε???

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ναι θα ελεγα οτι συμφωνουμε αγαπητε μου !
Αν με απατησει ο συντροφος μου και δεν το καταλαβω ,ειλικρινα δεν
ξερω αν θα ηθελα να το μαθω !
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κλονιστει καλως η' κακως η εμπιστοσυνη
που θα του εχω ,οποτε δεν ξερω πως μπορει να συμπεριφερθω !

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
...εξαλλου δεν εχουμε να φοβομαστε κατι ο εναs απ τον αλλο εδω μεσα ε???

Εγω παντως δεν δαγκωνω ,παντα εχω διαθεση για κουβεντα !
Η αποψη του καθενος ειναι σεβαστη για μενα ,ασχετα
αν δεν την καταννοω παντα ...  ;)  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom