Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αυτο πιστευει μου  φαινεται..

εγω παλι πιστευω οτι ολοι οι ανδρες ανεξαιρετως θα σκεφτονταν ν απατησουν καποια στιγμη, κ πιστευω πως ναι το βλεπουν αλλιως απ οτι εμεις.. αλλα δεν φτανουν στην απιστια ολοι... γιατι αγαπανε, ειναι ερωτευμενοι, σεβονται τον ανθρωπο που ειναι διπλα τους, κ προσπαθουν για τη σχεση τους.
κ αυτο για μερικες φωτεινες εξαιρεσεις ανδρων ειναι σημαντικοτερο απο αυτη τη σκεψη-πραξη απιστιας.. γι αυτο κ δνε την κανουν
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Χτύπα τους αλύπητα αγάπη μου. Γουρούνια άντρες
μας την πεσανε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι πρεπει να ειναι ετσι οπως εσυ νομιζεις..???  :think: :think:
Αν σε καλυπτει,επικοινωνεις και,και,και...γιατι να πας με αλλη..??
Εχει καμμια το μουνι οριζοντια..??
οχι απλα εχουμε το κακο συνηθειο να λεμε οτι επειδη την μαλακια που κανω εγω την κανουν κ αλλη παυει να ειναι μαλακια/πουστια κ πλεον οριζετε ως φυσιολογικο!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
:2funny: χαχαχα... τι μου θυμησες τωρα!! με ρωταει ενας γνωτος  τις προαλες ....οοοοοοο γαμας ξενηηη καιιιι πως ειναι?? και του λεω ενταξει ρε μεγαλε και αυτες γυναικες ειναι...οπως ολλες οι αλλες,τι νομιζεις οτι εχουνε τετραγωνο μουνι??????

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
πρωτηηηηηηηηηηη???? :tickedoff:

να με βολευει να πιστευω οτι ΟΛΟΙ θα θελησουν καποια στιγμη να απιστησουν? δεν το νομιζω....
σορυ λαιφ αλλα ναι για μερικους ειναι πολυ σημαντικοτερη η σχεση τους απ την απιστια κ απωθουν την ιδεα οτι την διακινδυνευουν..
αν εσυ πιστευεις οτι ολοι οι ανδρες φτανουν στην απιστια τοτε εισαι λιγο απολυτος????? ειναι σαν να λες οτι ολες οι γυναικες ειναι πτνς... ελλεηνιδες... ε δεν ειναι

Δευτερη φορα....
Ρε αλλαξε μυαλα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: χαχαχα... τι μου θυμησες τωρα!! με ρωταει ενας γνωτος  τις προαλες ....οοοοοοο γαμας ξενηηη καιιιι πως ειναι?? και του λεω ενταξει ρε μεγαλε και αυτες γυναικες ειναι...οπως ολλες οι αλλες,τι νομιζεις οτι εχουνε τετραγωνο μουνι??????

:2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Τιποτα απ ολα αυτα.....Πουθενα δεν ειπα νομιζω κατι τετοιο............Και βεβαια στην αρχη ειναι ολα μελι γαλα.........ομωs με την παροδο του χρονου  ερχεται η φθορα........και οχι μονο στη γυναικα....για να εξηγουμαι.....και για να συνεχισουν και οι δυο ναναι πιστοι.....πραγμα που σπανιζει στιs μερεs μαs και που ειναι η πολυ μικρη μειοψηφια και οχι η πλειοψηφια .............χρειαζεται να προσπαθουν και δυο πολλοι....και συνεχεια συνεχεια να προσπαθουν......ποσοι αραγε ειναι διατεθειμενοι να κανουν αυτον τον αγωνα??????   οι πολλοι ???????????   δεν το νομιζω...........

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αρχιζω και δικαιολογω τις ελλεηνιδες.... :helpplea:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αρχιζω και δικαιολογω τις ελλεηνιδες.... :helpplea:

Αν σαs αρεσουν τα ψεμματα.......ευχαριστωs να σαs γεμισω..........ωστε το βραδακι να κοιμηθειτε με ευχαριστηση καταξιωμενεs..........θελετε?????

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τιποτα απ ολα αυτα.....Πουθενα δεν ειπα νομιζω κατι τετοιο............Και βεβαια στην αρχη ειναι ολα μελι γαλα.........ομωs με την παροδο του χρονου  ερχεται η φθορα........και οχι μονο στη γυναικα....για να εξηγουμαι.....και για να συνεχισουν και οι δυο ναναι πιστοι.....πραγμα που σπανιζει στιs μερεs μαs και που ειναι η πολυ μικρη μειοψηφια και οχι η πλειοψηφια .............χρειαζεται να προσπαθουν και δυο πολλοι....και συνεχεια συνεχεια να προσπαθουν......ποσοι αραγε ειναι διατεθειμενοι να κανουν αυτον τον αγωνα??????   οι πολλοι ???????????   δεν το νομιζω...........

αν σε ενδιαφερει η σχεση σου ναι προσπαθεις
αν με το που παντρευτεις αλλαζεις ολο το συμπαν, αντιμετωπιζεις τη γυναικα σου σαν να ειναι κατι αλλο απ αυτο που ηταν ως γκομενα σου, γινεται μαμα κ πλεον δεν την βλεπεις καν ως γυναικα
εισαι σαν μερικους που λενε.. εγω τετοια στη δικια μου??? ποτες!!! να γινω προστυχουλης?? ποτεςς!!! μονο στις αλλες!
ε τοτε κ θα απιστησεις κ θα σε κανουνε κ ταρανδο

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η απιστια εχει λιγο απενεχοποιηθει
κακως
ή εχεις σχεση ή απλα γαμας καποια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αν σε ενδιαφερει η σχεση σου ναι προσπαθεις
αν με το που παντρευτεις αλλαζεις ολο το συμπαν, αντιμετωπιζεις τη γυναικα σου σαν να ειναι κατι αλλο απ αυτο που ηταν ως γκομενα σου, γινεται μαμα κ πλεον δεν την βλεπεις καν ως γυναικα
εισαι σαν μερικους που λενε.. εγω τετοια στη δικια μου??? ποτες!!! να γινω προστυχουλης?? ποτεςς!!! μονο στις αλλες!
ε τοτε κ θα απιστησεις κ θα σε κανουνε κ ταρανδο

Ti ποσοστο αντρων  τηs γενιαs  απο το 1980  και μετα  πιστευειs οτι ειναι πιστο????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν σαs αρεσουν τα ψεμματα.......ευχαριστωs να σαs γεμισω..........ωστε το βραδακι να κοιμηθειτε με ευχαριστηση καταξιωμενεs..........θελετε?????
ασε μας ρε λαιφ που τσουβαλιαζεις παντα!!!!!!ΟΛΟΙ οι αντρες σκεφτονται 24/7 το σεξ.ολες οι γυναικες ειναι ελλεηνιδες.ολοι οι αντρες κερατωνουν!!
πφφφ...

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Πρωτα απ'ολα ειναι θεμα επιλογης και πιστευω, το αν θα κανεις σχεση και θα εισαι πιστος.
Το αν θα ειναι ολα μελι γαλα συμφωνω οτι εξαρταται και απο τους δυο αλλα να ξερεις οτι οσο δυσκολο ακουγεται τοσο ευκολο ειναι στην πραξη.Μικρα πραγματα που φανταζουν σε καποιους μαλακισμενα κανουν ενα ζευγαρι να δενεται και να παραμενει αγαπημενο.
Αλλοι επιλεγουν την συντροφικοτητα και αλλοι την παρτυ τους!

Και κατι ακομα ....

Το να γαμησεις στις μερες μας ειναι πιο ευκολο και απο το κατουρημα..

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πές τα ρε life...
Οι πολλοί κοιτούν την πάρτη του ο καθένας...
κανείς και καμία δεν είναι διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις και θυσίες για να σώσει τη σχέση του εαν αυτή δεν έχει ισχυρά θεμέλια... πόσο μάλλον να επενδύσει συναισθηματικά στον/ην σύντροφό του...
και όχι καμία δεν το έχει κάθετα... αλλά η κάθε μία έχει τις χάρες της... που θέλγουν την αντρική περιέργεια...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

ρε συ λαιφ μονο εμεις τα λεμε?
κ ανδρες συμφωνησαν
δλδ κ αυτοι θελουν να κοιμηθουν μ ευχαριστηση? ζουνε σε ροζ συννεφο?

δεν ειναι ολα μαυρα κ ασπρα... ελεος

Ti ποσοστο αντρων  τηs γενιαs  απο το 1980  και μετα  πιστευειs οτι ειναι πιστο????

τι να σου πω?
αρκετοι που ξερω ε για πιστους τους εχω
μπορει κ να μην ειναι
εσυ ξερεις τους παντες? ε χεις βγαλει στατιστικο δειγμα?
μπορει η πλειοψηφια να ειναι οπως την παρουσιαζεις
ομως εισαι τοσο απολυτος κ χανεις οτι δικιο κ να χεις
εμεις δεν ειμαστε απολυτες.. εγω μιλησα για φωτεινες εξαιρεσεις ανδρων.. οχι για την πλειοψηφια οχι για ολους

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ασε μας ρε λαιφ που τσουβαλιαζεις παντα!!!!!!ΟΛΟΙ οι αντρες σκεφτονται 24/7 το σεξ.ολες οι γυναικες ειναι ελλεηνιδες.ολοι οι αντρες κερατωνουν!!
πφφφ...

Kαλα  εσυ  μεινε κολημενη με το Κοσμοπολιταν  και ονειρα γλυκα.......Ετσι ετσι αρνησου την πραγματικοτητα
Και καλα  εμενανε χεσε με...μη με πιστευειs....δεν βλεπειs????? δεν διαβαζειs??? δεν ακουs?????    

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πές τα ρε life...
κανείς και καμία δεν είναι διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις και θυσίες για να σώσει τη σχέση του εαν αυτή δεν έχει ισχυρά θεμέλια... πόσο μάλλον να επενδύσει συναισθηματικά στον/ην σύντροφό του...
και όχι καμία δεν το έχει κάθετα... αλλά η κάθε μία έχει τις χάρες της... που θέλγουν την αντρική περιέργεια...

Για να αποκτησεις "ισχυρα θεμελια" αγαπητε μου,πρεπει να προσπαθησεις ομως απο την αρχη της σχεσης ...

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Πές τα ρε life...

Ρε φιλε ΕΣΥ βαζεις τα θεμελια και τις επενδυσεις...
Μονη της μια σχεση δεν προχωρα!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Kαλα  εσυ  μεινε κολημενη με το Κοσμοπολιταν  και ονειρα γλυκα.......Ετσι ετσι αρνησου την πραγματικοτητα
Και καλα  εμενανε χεσε με...μη με πιστευειs....δεν βλεπειs????? δεν διαβαζειs??? δεν ακουs?????    
επειδη βλεπω ακουω διαβαζω εχω μαθει οτι εκτος απο το μαυρο υπαρχουν κ αλλα χρωματακια...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
επειδη βλεπω ακουω διαβαζω εχω μαθει οτι εκτος απο το μαυρο υπαρχουν κ αλλα χρωματακια...
Δεν απεκλεισα καμμια κατηγορια και κανενα χρωμα.....δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν...........διαβαζε τι γραφω
Εγω λεω τι γινεται στην ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ  δυσκολη λεξη ετσι????
Και τα στατιστικα δεν τα βγαζω εγω απ το κεφαλι μου........Απ τουs σεξολογουs και τα δελτια ειδησεων...........και οχι γιατι ετσι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ  η γιατι ετσι ΘΕΛΩ ΕΓΩ να ειναι............Σου λεω οτι ΙΣΧΥΕΙ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom