Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Για να αποκτησεις "ισχυρα θεμελια" αγαπητε μου,πρεπει να προσπαθησεις ομως απο την αρχη της σχεσης ...
Αυτό ακριβώς λέω...
ποιος και ποια τη σήμερον ημέρα είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει για μια σχέση στην αρχή της μάλιστα οπου πλέον έχει επικρατήσει να παίζεται το παιχνιδάκι του ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ουδείς...
Τέλος και συγχωρέστε με για το απόλυτο της άποψης μου αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μην πιστεύει πως ασχέτως του ποιον έχει δίπλα της... πάντα θα πιστεύει πως άξιζε ή αξίζει κάτι καλύτερο...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε ΕΣΥ βαζεις τα θεμελια και τις επενδυσεις...
Μονη της μια σχεση δεν προχωρα!!
Λάθος φίλε...
όχι εγώ... και οι δύο...
Το να αγαπάς δεν σημαίνει τίποτα...
Το να αγαπιέσαι σημαίνει κάτι...
Το να αγαπάς και να αγαπιέσαι είναι το ΠΑΝ...
και σήμερα δυστυχώς το τελευταίο σπανίζει

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
προσπαθεια,θεμελια,επενδυση,
για σχεση ή για οικοδομη μιλαμε;
εαν ειναι η σχεση σου να σε κουραζει ειναι βεβαιο οτι δεν εχει μελλον
σεβασμος και αμοιβαια υποχωρητικοτητα φτανει πιστευω για να ειναι υγιης μια σχεση
και σε μια υγιη σχεση το να ξενοπηδας δεν σε κανει καλυτερο απο ενα ζωο που δεν ελεγχει τις ορμες του

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτό ακριβώς λέω...
ποιος και ποια τη σήμερον ημέρα είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει για μια σχέση στην αρχή της μάλιστα οπου πλέον έχει επικρατήσει να παίζεται το παιχνιδάκι του ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ουδείς...
Τέλος και συγχωρέστε με για το απόλυτο της άποψης μου αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μην πιστεύει πως ασχέτως του ποιον έχει δίπλα της... πάντα θα πιστεύει πως άξιζε ή αξίζει κάτι καλύτερο...
γιατι μ το κανετε αυτο σημερα βρε αγαπες μου;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δεν απεκλεισα καμμια κατηγορια και κανενα χρωμα.....δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν...........διαβαζε τι γραφω
Εγω λεω τι γινεται στην ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ   δυσκολη λεξη ετσι????
Και τα στατιστικα δεν τα βγαζω εγω απ το κεφαλι μου........Απ τουs σεξολογουs και τα δελτια ειδησεων...........και οχι γιατι ετσι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ  η γιατι ετσι ΘΕΛΩ ΕΓΩ να ειναι............Σου λεω οτι ΙΣΧΥΕΙ......

δεν σου ετυχε ποτε να κανεις σχεση κ να μεινεις πιστος εσυ?
κ αν ναι, οταν αποφασισες να μην εισαι αλλο πιστος τι εκανες?

Αυτό ακριβώς λέω...
εγω δεν το πιστευω. πιστευω οτι μου αξιζουν πολλα.. αλλα τα εχω βρει (τουλαχιστον ετσι οπως τ αντιλαμβανομαι τωρα τα πραγματα).

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καθε φορα που ανοιγετε ενα παραπλησιο θεμα  οι γυναικεs κανετε σαν υστερικεs λεs και σαs θιξανε τον δικον σαs η εστω με την δικη σαs φωνη θα τον εξορκισετε η θα τον κανετε να μην σαs απατησει......Κι εκει ειναι το μεγα λαθοs........Η απιστια καλωs η κακωs υπαρχει  και στιs μερεs μαs σε μεγαλυτερο ποσοστο απο πριν.......αυτη ειναι η αληθεια..Αντι λοιπον να δειτε το προβλημα κατευθειαν στα ματια............εξορκιζετε τουs παντεs και τα παντα λεs και κατι θα καταφερετε.........κοιταξτε το προβλημα.........συζητηστε το....ψαξτε για λυσειs  και οχι για αναθεμα..........αυτο λενε και οι στατιστικεs.....μολιs ακουτε καποιον που λεει την αληθεια ορματε λεs κι αυτοs φταιει.........για ονομα!!!!!!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Λάθος φίλε...
όχι εγώ... και οι δύο...
Το να αγαπάς δεν σημαίνει τίποτα...
Το να αγαπιέσαι σημαίνει κάτι...
Το να αγαπάς και να αγαπιέσαι είναι το ΠΑΝ...
και σήμερα δυστυχώς αυτά σπανίζουν

Αυτο εννοω φιλε οταν λεω εσυ.......
Το αν σπανιζουν η οχι εξαρταται απο το πως το βλεπεις.....

προσπαθεια,θεμελια,επενδυση,
για σχεση ή για οικοδομη μιλαμε;
σεβασμος και αμοιβαια υποχωρητικοτητα φτανει πιστευω για να ειναι υγιης μια σχεση

Ρε πας καλα???
Αυτα που παραθεσες πιο κατω τι ειναι θεμελια μιας σχεσης δεν ειναι..??
Απο χιουμορ και εξυπναδα καλα παμε....

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό ακριβώς λέω...
Χμμ ... εν μερει συμφωνω μαζι σου !
Εγω παλι ειμαι της αποψης οποιος/α δεν εχει διαθεση να ξεκινησει μια σχεση με ολα τα
φυσιολογικα επακολουθα της,τοτε προτιμοτερο ειναι να μεινει alone και να συνεχισει
να κανει οτι θελει ...

Οσο για το αλλο που ειπες εγω αυτη την γυναικα την αποκαλω "ψωνιο" ...
Δεν ειναι ολες ετσι ,αλλα ωστοσο κυκλοφορουν πολλες ,αυτες θα παρουν οτι τους "αξιζει" !
Μην ανησυχεις καλε μου !

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
και σε μια υγιη σχεση το να ξενοπηδας δεν σε κανει καλυτερο απο ενα ζωο που δεν ελεγχει τις ορμες του
εισαι σωστος...
το αληθινο που σε κανει ευτυχισμενο δεν θα πρεπει να σε κανει να προσπαθεις ουτε μεχρι να μην αντεχεις αλλο, ουτε να ειναι τοσο δυσκολο...  καλοι ειναι οι συμβιβασμοι κ οι υποχωρησεις αλλα οσο δεν χανεις τον εαυτο σου στην πορεια

Καθε φορα που ανοιγετε ενα παραπλησιο θεμα  οι γυναικεs κανετε σαν υστερικεs λεs και σαs θιξανε τον δικον σαs η εστω με την δικη σαs φωνη θα τον εξορκισετε η θα τον κανετε να μην σαs απατησει......Κι εκει ειναι το μεγα λαθοs........Η απιστια καλωs η κακωs υπαρχει  και στιs μερεs μαs σε μεγαλυτερο ποσοστο απο πριν.......αυτη ειναι η αληθεια..Αντι λοιπον να δειτε το προβλημα κατευθειαν στα ματια............εξορκιζετε τουs παντεs και τα παντα λεs και κατι θα καταφερετε.........κοιταξτε το προβλημα.........συζητηστε το....ψαξτε για λυσειs  και οχι για αναθεμα..........αυτο λενε και οι στατιστικεs.....μολιs ακουτε καποιον που λεει την αληθεια ορματε λεs κι αυτοs φταιει.........για ονομα!!!!!!
ποια εκανε σαν τρελλη?
συζηταμε κ εμεις. τ οτι δεν συμφωνουμε σε οτι πεις δεν σημαινει οτι λυσσαξαμε...
ουτε οτι ψαχνουμε τον φταιχτη
αν προσεχες λιγο τι λεμε... θα εβλεπες οτι πολλα που λετε τα παραδεχομαστε πως ετσι ειναι
αλλα δεν ειναι ΟΛΑ ετσι!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Παιδι μου συζητηση κανουμε ,ηρεμησε ...
Το θεμα απιστιας πλεον δυστηχως η' ευτυχως εχει παψει πλεον να ειναι μονο "δικο σας προνομιο" !

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γ μενα λεει παιδακια ο λαιφ κ εχει δικιο΄...εχω πολλα νευρα τωρα οποτε μεχρι να ηρεμησω(γτ δε μου φταιτε κιολας)θα απεχω απο την κουβεντα σας...
:) :) :) :) :) :)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο εννοω φιλε οταν λεω εσυ.......
Το αν σπανιζουν η οχι εξαρταται απο το πως το βλεπεις.....
Άλλο το Εσυ... άλλο το Εμεις... Δεν είσαι μόνος σου σε μία σχέση... καταλαβαίνεις τι διαφορά...

Εσύ πως το βλέπεις? Εγώ σου είπα πως το βλέπω... και δυστυχώς δεν το βλέπω μόνο εγώ αλλά και πολλοι άλλοι/ες... η μεγαλύτερη ασθένεια της σημερινής εποχής είναι η μοναξιά...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ρε πας καλα???
Αυτα που παραθεσες πιο κατω τι ειναι θεμελια μιας σχεσης δεν ειναι..??
Απο χιουμορ και εξυπναδα καλα παμε....
γενικα οχι
ο σεβασμος ειναι επενδυση στα θεμελια μιας σχεσης;
και τι ακριβως εννοεις με την επενδυση στα θεμελια μιας σχεσης;
και οταν καταρρεει μια σχεση απλα δεν αντεξαν τα θεμελια;

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άλλο το Εσυ... άλλο το Εμεις... Δεν είσαι μόνος σου σε μία σχέση... καταλαβαίνεις τι διαφορά...

Εσύ πως το βλέπεις? Εγώ σου είπα πως το βλέπω... και δυστυχώς δεν το βλέπω μόνο εγώ αλλά και πολλοι άλλοι/ες... η μεγαλύτερη ασθένεια της σημερινής εποχής είναι η μοναξιά...
Και ολα αυτα γιατι συμβαινουν ?!?
Μηπως επειδη καποιος/α δεν εχει το ψυχικο σθενος να ξεπερασει καποια παρελθοντικα
θεματα και αναγκαστικα "μαγειρευει μεσα σε ενα καζανι" ?!?
Ολοι θελουμε το χρονο μας μετα απο κατι δυσκολο που εχουμε περασει,
αλλα οχι να ειναι και αωνια ...
Ο καθενας κανει τις επιλογες του και πρεπει εγκαιρα να ξυπναει απο τον ληθαργο !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παιδι μου συζητηση κανουμε ,ηρεμησε ...
Το θεμα απιστιας πλεον δυστηχως η' ευτυχως εχει παψει πλεον να ειναι μονο "δικο σας προνομιο" !

Κουραστηκα....ειλικρινα με κουρασατε..........στου κουφου την πορτα.........δε βαριεσαι...
αστεs να πιστευουνε οτι θελουνε....απο δω και περα μονο ναι θα λεω.......

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γ μενα λεει παιδακια ο λαιφ κ εχει δικιο΄...εχω πολλα νευρα τωρα οποτε μεχρι να ηρεμησω(γτ δε μου φταιτε κιολας)θα απεχω απο την κουβεντα σας...
:) :) :) :) :) :)

Κανε μια βολτα και χαλαρωσε τρελλογατο !  :-*

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
η μεγαλύτερη ασθένεια της σημερινής εποχής είναι η μοναξιά...

Πιστευω οτι και αυτο ειναι θεμα επιλογης,γενικα..

Δεν μπορει να λες απ'τη μια οτι θελω να κανω σχεση και απ'την αλλη να ψαχνεσαι..
Για να κανεις μια σοβαρη σχεση και να μην εισαι μονος πρωτα απ'ολα πρεπει να τα βρεις με τον εαυτο σου..

γενικα οχι
ο σεβασμος ειναι επενδυση στα θεμελια μιας σχεσης;
και τι ακριβως εννοεις με την επενδυση στα θεμελια μιας σχεσης;
και οταν καταρρεει μια σχεση απλα δεν αντεξαν τα θεμελια;

Οταν καταρρει μια σχεση δεν υπαρχει απλα...
Ειναι συνισταμενη πολλων......

Σαφως και ειναι επενδυση ο σεβασμος και αυτο το βλεπεις οσο περναει ο καιρος..

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κουραστηκα....ειλικρινα με κουρασατε..........στου κουφου την πορτα.........δε βαριεσαι...
αστεs να πιστευουνε οτι θελουνε....απο δω και περα μονο ναι θα λεω.......

Ρε συ Life σε τι δεν συμφωνουμε ?!?
Οτι ο κοσμος που ζουμε πλεον δεν ειναι ονειρικα πλασμενος και ολοι μας δεν ειμαστε τελειοι ?!?
Ε και ?? Αυτο δεν με κανει εμενα προσωπικα να μην προσπαθω για το καλυτερο ...

ΥΓ: στου κουφου την πορτα ... παρε την πορτα και φυγε ...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πολύ φιλικά, προς τις κυρίες του σαιτ:

1. Μην υποβάλεσθε από τα θέματα και τις απόψεις των θρεντ. Δεν εχουν γραφτει για εσας, in particular. Relax.

2. Μην αμελήσετε, παντρεμενες ούσες, όταν θα βρίσκεστε στο χοτέλ με τα ποδια ψηλά και ο εραστής σας χύνει, να φωνάξετε δυνατα: A ΡΕ ELFTEX-TP, ΠΟΣΙ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣΣΣΣΣΣ! Μου το υπόσχεστε? :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ρε συ Life σε τι δεν συμφωνουμε ?!?
Οτι ο κοσμος που ζουμε πλεον δεν ειναι ονειρικα πλασμενος και ολοι μας δεν ειμαστε τελειοι ?!?
Ε και ?? Αυτο δεν με κανει εμενα προσωπικα να μην προσπαθω για το καλυτερο ...

ΥΓ: στου κουφου την πορτα ... παρε την πορτα και φυγε ...

Παντωs .............προτιμω την δικη σου εκδοχη περι προσπαθειαs ........παρα την αποπροσανατολισμενη σαν τιs παρωπιδεs του αλογου  που λεει....δεν το δεχομαι.....ειμαι απολυτοs/η   και ειμαι σιγουροs/η........
Ολα αυτα .......δεν πειθουν κανενα........Μοιαζουν με το εκκλησιασμα το βραδυ τηs Αναστασηs........Στο Χριστοs ανεστη  φευγουν ολοι για την μαγειριτσα.........κανειs δεν καθεται για την συνεχεια........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom