Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Βρε Λουκ κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν κρυφά...
Ειδικά τώρα για την απιστία αν γίνεται αποκλειστικά για το σεξ ή ακόμα με εκδιδόμενες δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να αποκαλυφθεί...
Και με γνώμονα το σχόλιο της christi (αν δεν κάνω λάθος) πως η απιστία δεν αποτελεί πλέον αντρικό προνόμιο να σου πώ πως αυτό που λεν για τις γυναίκες και τις μαϊμούδες και τα κλαριά... ισχύει και για τους άντρες.
όταν λοιπόν ο/η άπιστος το ανακοινώσει σαφώς και έχει ζυγίσει τις επιλογές του και θέλει να προχωρήσει στη ζωή του/της... Ειδάλλως δεν βρίσκω το λόγο να το πεί και να πληγώσει τον άλλον/η και μετά να αρχίσουν οι γνωστές παπαριές "δεν σήμαινε τίποτα για μένα", "στο λέω γιατι σε εκτιμάω...", "συγχωρεσε με αγαπη μου" κτλ.
γ μενα γλυκε μου οποιος θελει να λεγετε ανδρας πρεπει να εχει κ λογο.
υσχιει κ γ μας φυσικα αυτο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι θα ελεγα οτι συμφωνουμε αγαπητε μου !
Αν με απατησει ο συντροφος μου και δεν το καταλαβω ,ειλικρινα δεν
ξερω αν θα ηθελα να το μαθω !
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κλονιστει καλως η' κακως η εμπιστοσυνη
που θα του εχω ,οποτε δεν ξερω πως μπορει να συμπεριφερθω !

Τελικα ποιο ειναι το ερωτημα?????
Αν θα το μαθειs????
Αν θα κλονιστει η εμπιστοσυνη??
Αν θαθελεs να το μαθειs η θα θελεs να μην το ξερειs???
Αν θα συμπεριφερθειs με τον α η β τροπο??
Αν δεν θελειs να το κανειs εσυ???
Αν δεν θελειs να σου το κανουν???
Η......μηπωs οπωs λεει το θρεντ εξαλλου...αν εισαι πιστοs???
Ειναι διαφορετικα τα ερωτηματα ....

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αν θα το μαθειs????
Κουβέντα γίνεται λαιφ και γόνιμος διάλογος....

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αν θα το μαθειs????

Τι εχεις παθει παιδι μου σημερα ?!?! Απαπαπαπα ζαλιστηκα με τοσα ερωτηματα !!!
Διαβασε παλι τι εγραψα προσεκτικα και θα λυθουν οι αποριες σου !

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πιστη πρέπει να έχουμε μονο στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και πουθενά αλλού!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Κουβέντα γίνεται λαιφ και γόνιμος διάλογος....
Ναι αλλα αν καταλαβα καλα...............το θρεντ  δεν αναφερθηκε σε πιθανοτητα να εχειs τυψειs η πωs θα συμπεριφερθειs
Το θρεντ ειπε γενικολογα...."εισαι πιστοs?"  χωριs να εμβαθυνει.........
Αλλο τωρα  αν εμειs προχωραμε τοσο.........
Θελει να μαθει........αν ειμαστε τοσο μα τοσο απολυτοι ωστε δεν θα απιστησουμε ποτε........Ποιοs μπορει να το υποσχεθει???ειναι τοσο μα τοσο σιγουροs/η?????..........βλεπει στο φλυτζανι του καφε  απο τωρα καποια πραγματα???  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τι εχεις παθει παιδι μου σημερα ?!?! Απαπαπαπα ζαλιστηκα με τοσα ερωτηματα !!!
Διαβασε παλι τι εγραψα προσεκτικα και θα λυθουν οι αποριες σου !
Koριτσι μου  εγω δεν μπορω να ειμαι τοσο σιγουροs ουτε για τον εαυτο μου
Ολα τα πιθανολογω και ολα τα δεχομαι.......
Αν εκφραζω απορια ειναι προs εκεινουs/εs που μιλανε απο τωρα για μετα με σιγουρια

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Ναι αλλα αν καταλαβα καλα...............το θρεντ  δεν αναφερθηκε σε πιθανοτητα να εχειs τυψειs η πωs θα συμπεριφερθειs
Το θρεντ ειπε γενικολογα...."εισαι πιστοs?"  χωριs να εμβαθυνει.........
Αλλο τωρα  αν εμειs προχωραμε τοσο.........
Θελει να μαθει........αν ειμαστε τοσο μα τοσο απολυτοι ωστε δεν θα απιστησουμε ποτε........Ποιοs μπορει να το υποσχεθει???ειναι τοσο μα τοσο σιγουροs/η?????..........βλεπει στο φλυτζανι του καφε  απο τωρα καποια πραγματα???  

δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα υπογραψει συμβολαιο οτι ποτε των ποτων δεν θα απιστησει
ο καθενας φανταζομαι κρινει με βαση του τι εκανε στη ζωη του ως τη στιγμη που μιλαμε κ αναλογως του πως πραττει ο ιδιος σε σχεση με αυτα τα θεματα
ε αν δεν εχεις απιστησει ως τωρα ποτες, κ στο μυαλο σου δεν υπαρχει αυτο το ενδεχομενο, δεν σ ενδιαφερει να το κανεις, δνε το ψαχνεις, ειναι επιστημονικη φαντασια για σενα.. ναι δεν ξερεις το μελλον φυσικα.. για τα μυαλα που εχεις τωρα μιλαμε
μπορεις ανετα ν απαντησεις οτι εισαι πιστος (κ καπως ετσι απαντησα κ εγω οτι ειμαι πιστη).

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Koριτσι μου  εγω δεν μπορω να ειμαι τοσο σιγουροs ουτε για τον εαυτο μου
Ολα τα πιθανολογω και ολα τα δεχομαι.......
Αν εκφραζω απορια ειναι προs εκεινουs/εs που μιλανε απο τωρα για μετα με σιγουρια

Aπο οσο ξερω τον εαυτο μου και πλεον με ξερω πολυ καλα ,στο ξαναεγραψα ηδη,
τολμω να πω οτι δεν θα απατησω καποιον συντροφο μου στο μελλον !
Δεν το εκανα πιτσιρικα για να το κανω τωρα εξαλλου !
Ειναι κατι που δεν ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια μου ,οπως τα σεξακια μιας βραδιας με αγνωστους !
Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το καταννοησεις πια !?!?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν ειναι ετσι το δεχομαι.........

MystiriosLover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δυο πράγματα μισό! το ψέμα και το κέρατο! όπως θέλω και απαιτώ από το κορίτσι που έχω κάθε φορα να είναι απέναντι μου αληθινή και πιστη έτσι εννοείται φέρομαι και εγώ! εξάλλου οι σχέσεις που έχουνε μέσα ψέματα και κέρατο απλά δεν είναι σχέσεις... είναι ξεπέτες! η μεγαλύτερη μου σχέση δυστυχώς είναι μονο 5 μήνες αλλα το θέμα δεν είναι ότι δεν κρατάω εγώ τις σχέσεις το θέμα είναι ότι πλέον μια γυναικα στα δίνει όλα από την πρώτη μέρα (πράγμα όχι κακό) και έτσι μη έχοντας τι να σου δώσει ξεχωριστό η γενικά μην βρίσκοντας κάποιο ενδιαφέρον πλέον στη σχέση ψάχνεται αλλου και συνήθως η βγαίνω κερατάς η χωρίζουμε στους 3-4 μήνες.. γυναίκες που κάνουν σχέσης πάνω 1 χρόνο είναι σπάνιες και ΜΟΝΟ αυτές ξέρουν τι πάει να "αιστιμα" ( εξερουνται όσες πέφτουν πάνω σε μαλακες άντρες και τις κερατώνουν) εκτος από τις γυναίκες που ρίχνουν κέρατο και οι άντρες τα ίδια είναι... μόλις τους κουνήσει μια άλλη την ουρίτσα τις πάνε από πίσω! δυστυχώς έτσι είναι η ζωή... μέχρι να βρείς "το άλλο σου μισό" δεν κρατάς σχέση..

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Γιατί υποθέτεις οτι οι γυναίκες που είχεις σχέση μαζί τους έπρεπε να σου ανήκουν; Όλα τα νοήμονα όντα στη φύση είναι πολυγαμικά, άνθρωποι, γάτες, σκύλοι κ.α. Οι μπαμπουίνοι είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και μάλιστα αμφισεξουαλικοί!!!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Aνοιγω το θρεντ αυτο με αφορμη το αλλο θρεντ που δινει συμβουλες πως να ξενογαμας ενω εισαι παντρεμενος και ολα τα σχετικα...

Eδω ας μας πουνε καποιοι παντρεμενοι που εχουν πιασει τις γυναικες τους να γαμιουντε  με αλλους, τι εκαναν? πως τις επιασαν? πως νιωθουν μετα απο ολο αυτο?

Δεν γαμανε μονο οι παντρεμενοι αλλα γαμιουντε και οι παντρεμενες...

Επισημανω οτι θελουμε ιστοριες μονο προσωπικες, απο αυτους που τους κερατωσαν οι γυναικες τους και οχι ιστοριες που γαμουσανε καμια παντρεμενη.

Επισης πιτσιρικαδες που τους κερατωνε η γκομενα τους δεν μας ενδιαφερουν.

Μας ενδιαφερει να μαθουμε την ψυχολογια της παντρεμενης που κερατωνει τον αντρα της, τροπος συμπεριφορας, τι δικαιολογιες βρισκει, πως αντιδρα οταν νιωθει οτι την εχουν καταλαβει, τι την οδηγει ωστε να κερατωσει τον αντρα της...

Για να μαθουν και οι παντρεμενοι συναγωνιστες τι γινετε, διοτι ως γνωστον, ο κερατας το μαθαινει τελευταιος παντα... :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γαμώ τις ιδέες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αν και έχω την εντύπωση ότι εδώ δεν έχει κερατωμένους, έχει δυστυχισμένους παντρεμένους και γαμιάδες που πηδάνε παντρεμένες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Αχρείαστο να είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Να ξέρουμε πως θα αντιδράσουμε

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δυο μίνι προσωπικές ιστορίες.{Γνωρίζω πολλές αλλω αλλά θα βάλω δικές μου}

α}Δεν ήμουν παντρεμένος αλλά είχα μια σχέση η οποία ήταν σε τέλμα.Αλλά η φάση με ενόχλησε πολύ.Ημουν σε νησί με μια μεγάλη παρέα και κάποια στιγμή οι αρρένες πήγαμε να διασκεδάσουμε ξεχωριστά σε κάποια κλάμπ.Κάποια στιγμή βαρέθηκα και επέστρεψα πολύ νωρίτερα στο ξενοδοχείο.Εκεί η σκύλα έκανε ενα μίνι όργιο με την καλύτερη μου φίλη.Δεν ένιωσα τίποτα.Απλά πήρα τη βαλίτσα μου,ζήτησα συγνώμη και έφυγα.

Μόνο στενοχωρήθηκα{και το εννοώ} αργότερα που η συγκεκριμένη σκύλα πλήγωσε πολύ τη φιλενάδα μου,που τη συγχώρεσα αρκετά αργότερα.

Δευτερη ιστορία με μένα και σύζηγο{δεν ήξερα οτι ήταν παντρεμένη} άλλη φορά.

Οκ δεν ήμουν παντρεμένος αλλά ήταν μια προσωπική αδιάφορη εμπειρία.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Δυο μίνι προσωπικές ιστορίες.{Γνωρίζω πολλές αλλω αλλά θα βάλω δικές μου}

α}Δεν ήμουν παντρεμένος αλλά είχα μια σχέση η οποία ήταν σε τέλμα.Αλλά η φάση με ενόχλησε πολύ.Ημουν σε νησί με μια μεγάλη παρέα και κάποια στιγμή οι αρρένες πήγαμε να διασκεδάσουμε ξεχωριστά σε κάποια κλάμπ.Κάποια στιγμή βαρέθηκα και επέστρεψα πολύ νωρίτερα στο ξενοδοχείο.Εκεί η σκύλα έκανε ενα μίνι όργιο με την καλύτερη μου φίλη.Δεν ένιωσα τίποτα.Απλά πήρα τη βαλίτσα μου,ζήτησα συγνώμη και έφυγα.

Μόνο στενοχωρήθηκα{και το εννοώ} αργότερα που η συγκεκριμένη σκύλα πλήγωσε πολύ τη φιλενάδα μου,που τη συγχώρεσα αρκετά αργότερα.

Δευτερη ιστορία με μένα και σύζηγο{δεν ήξερα οτι ήταν παντρεμένη} άλλη φορά.
ρε φιλε δεν θελουμε τετοιες ιστοριες με γκομενες και μαλακιες.θελουμε ιστοριες απο παντρεμενους και θελουμε ιστοριες μεσα απο ενα γαμο.ακυρη ειναι η ιστορια σου φιλε.
εμας μας ενδιαφερει να μαθουμε τι ψυχολογια υπαρχει και τι γινετε οταν συμβει κατι τετοιο,
και ειδικα οταν υπαρχουν και παιδια στη μεσα.
ακυρη ειναι η ιστορια που ειπες για το παρον θρεντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom