Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
οσες σχεσεις εχω κανει με χουν παρει σοβαρα συναισθηματικα, τουλαχιστον ετσι εδειξαν, ακομη και ο δευτερος που ηταν εν γνωση του. Λες να ναι ολοι τοσο μαλακες???

Απλα πολλες φορες κοιτας την ποιοτητα του ανθρωπου και οχι απολυτα την απιστια.

σίγουρα μαλάκες...γιατί από τη μια γουστάρεις τα ωραία αλλά από την άλλη δεν τα έχεις καν απενοχοποιήσει και παραμυθιαζεις τον εαυτό σου και ποιο πολύ τους άλλους με αγάπες μαλακίες και λουλούδια.και ένας άντρας που δεν βλέπει την πραγματικότητα είναι η άβγαλτος η μαλάκας...
δεν σε κρίνω ούτε είμαι ποιο ηθικός από σένα, απλά δεν χρειάζεται να παίζει τόσο ψέμα...πες το απλά απόλαυση.αλλά οι αγάπες και τα νόμιμες σχέσεις και οι ηθικές είναι βλακείες.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
αλλα μηπως οι κυριοι που σε κραζουνε να σκεφτουν αν θα αντιδρουσαν το ιδιο αν αυτα που λες τα ελεγε αντρας?

Φυσικά διότι όπως είπαμε είναι θέμα διαπαιδαγώγησης της πουτάνας κενωνίας και όχι βιολογικό το ζήτημα
:2funny:
Τις ίδιες ποσότητες τεστοστερόνης έχουμε άλλλωστε όλοι μας

Επισκέπτης
Φυσικά διότι όπως είπαμε είναι θέμα διαπαιδαγώγησης της πουτάνας κενωνίας και όχι βιολογικό το ζήτημα
:2funny:
Τις ίδιες ποσότητες τεστοστερόνης έχουμε άλλλωστε όλοι μας
δεν ηξερα οτι το να γουσταρεις να γαμιεσαι ειναι απλως θεμα τεστοστερονης :-

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δε συμφωνω ουτε με τον τροπο σκεψης σου ουτε με οτι εκανες.αλλα μηπως οι κυριοι που σε κραζουνε να σκεφτουν αν θα αντιδρουσαν το ιδιο αν αυτα που λες τα ελεγε αντρας?
η μηπως οσοι γραφουν εδω μεσα(κριτικες κλπ) ειναι ελευθεροι?
ουτε καν σχεση?
αλλα τις παπαροηθικολογιες για τους αλλους παντα τις εχουμε ετοιμες.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
δεν ηξερα οτι το να γουσταρεις να γαμιεσαι ειναι απλως θεμα τεστοστερονης :-

Δεν ξέρω για το να γαμιέσαι αλλά για να ξέρεις να παρκάρεις οπωσδήποτε.
Φυσικά βιολογικά είμαστε ίδιοι όπως είπε κ το Μαράκι. Δεν υπάρχουν διαφορές. Η διαπαιδαγώγηση φταίει. Ε ας την αλλάξουμε να φτιάξουμε έναν bi κόσμο να νοιώθετε πιο άνετα. Θα έχει και πιο πολλά κέρδη ο Χόντος όταν αρχίσουμε να αγοράζουμε eyeliner και ίσως πάει μπροστά και η οικονομία από την κρίση.

Επισκέπτης
Αντε και οιστρογόνων
Αν ωστόσο παραγουστάρεις το γαμήσι τότε το θέμα πάει αλλού!!
ακομα κι αν παραγουσταρεις το γαμησι ποιος εχει δικαιοδοσια να σε κρινει?ακομα κι αν δεχτω τις βιολογικες διαφορες που οδηγουν τους αντρες σε περισσοτερες απιστιες(αρχιδιες Γεωργιτσα μου) η ελευθερια και η ισοτητα στις επιλογες ειναι αδιαμφισβητητη.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Φυσικά βιολογικά είμαστε ίδιοι όπως είπε κ το Μαράκι. Δεν υπάρχουν διαφορές. Η διαπαιδαγώγηση φταίει. Ε ας την αλλάξουμε να φτιάξουμε έναν bi κόσμο να νοιώθετε πιο άνετα. Θα έχει και πιο πολλά κέρδη ο Χόντος όταν αρχίσουμε να αγοράζουμε eyeliner και ίσως πάει μπροστά και η οικονομία από την κρίση.
εμενα παντως με τρακαρε σε παρκαρισμα αντρας,λυπαμαι που θα στο χαλασω. :-

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

ετσιιιι τομιτο απο τα παλιαα
 ααααααααααααααααχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δε συμφωνω ουτε με τον τροπο σκεψης σου ουτε με οτι εκανες.αλλα μηπως οι κυριοι που σε κραζουνε να σκεφτουν αν θα αντιδρουσαν το ιδιο αν αυτα που λες τα ελεγε αντρας?

εγω που κρινω ανεξαρτητως φυλου, μπορω να συνεχισω? :rolleyes:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
η αληθεια ειναι οτι η απιστια εκτος γαμου με αυτη εντος εχουν ποιοτικες και σημαντικες διαφορες.

αλλο η ερωτικη ελξη για ενα τριτο ατομο που προερχεται μετα απο 15 χρονια γαμου και αλλο να απατας οντας σε μη δευσμευτικη - νομιμα - σχεση.

η μερα με την νυκτα.

κωλοτουμπα το στελεχος?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ακομα κι αν δεχτω τις βιολογικες διαφορες που οδηγουν τους αντρες σε περισσοτερες απιστιες(αρχιδιες Γεωργιτσα μου) η ελευθερια και η ισοτητα στις επιλογες ειναι αδιαμφισβητητη.

Τι μεγαλόψυχη που θα το παραδεχτείς.  Πάω τώρα γιατί μου ήρθε περίοδος. Η γαμημένη η βιολογική ισότητα με έχει ξεσκίσει.

Επισκέπτης
εγω που κρινω ανεξαρτητως φυλου, μπορω να συνεχισω? :rolleyes:
ναι ρε φιλεναδα.το σχολιο πηγαινε για ολους αυτους που κερατωνουν και βρισκουν χιλιες δυο δικαιολογιες τυπου ειμαι αντρας ειναι στο DNA μου,ειμαι παντερμενος και βαρεθηκα αλλα αγαπαω τη γυναικα ,παω μονο με πουτανες δεν ειναι απιστια και αλλες παπαριες.και αμα πει μια γυναικα οτι κερατωσε κατακρινουν τις δικες της μαλακισμενες δικαοιλογιες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ναι ρε φιλεναδα.το σχολιο πηγαινε για ολους αυτους που κερατωνουν και βρισκουν χιλιες δυο δικαιολογιες τυπου ειμαι αντρας ειναι στο DNA μου,ειμαι παντερμενος και βαρεθηκα αλλα αγαπαω τη γυναικα ,παω μονο με πουτανες δεν ειναι απιστια και αλλες παπαριες.και αμα πει μια γυναικα οτι κερατωσε κατακρινουν τις δικες της μαλακισμενες δικαοιλογιες.

οπως το πες. μαλακισμενες δικαιολογιες.
πες γουσταρα τον αλλον κ καναμε σχεση κ ηταν γαμάτα. τον παιρνω κ γουσταρω βρε αδερφε.
μη λες τα κλασικα γυναικεια: τον αγαπουυυυσα, αλλα δεν ημουν ερωτευμενη, δεν το ηθελα, αλλα προεκυψε. αλλα ηταν πρωτος στη ζωη μου κ μπλα μπλα.
μια γαμημενη ειλικρινεια δε βλαπτει. πρωτιστως στον εαυτο μας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

πάντως ισχύει αυτό που λέγεται, ότι δηλ. καλύτερα να πηγαίνει ο παντρεμένος σε καμιά πουτάνα να ξεδίνει αν δεν κρατιέται με τίποτα (προσωπικά διαφωνώ σε κάθε περίπτωση αλλά είμαι ανύπαντρος :grin: ), παρά να βρει γκόμενα: η τελευταία μπορεί να του διαλύσει την οικογένεια ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
οπως το πες. μαλακισμενες δικαιολογιες.
πες γουσταρα τον αλλον κ καναμε σχεση κ ηταν γαμάτα. τον παιρνω κ γουσταρω βρε αδερφε.

το επικαλυμα τις ''σχεσης'' βλ΄΄επω μεσα σε ολα. αν ελεγες δηλαδη απλα τον γουσταρα να τον παιρνω απο τον τυπο σε χαλαει? μοσ=νο σε ''σχεση'' τον παιρνεις?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
πάντως ισχύει αυτό που λέγεται, ότι δηλ. καλύτερα να πηγαίνει ο παντρεμένος σε καμιά πουτάνα να ξεδίνει αν δεν κρατιέται με τίποτα (προσωπικά διαφωνώ σε κάθε περίπτωση αλλά είμαι ανύπαντρος :grin: ), παρά να βρει γκόμενα: η τελευταία μπορεί να του διαλύσει την οικογένεια ;)

για την γυναικα του παντρεμενου που ισχυριζεται αυτα,μπορει να παει με ενα ζιγκολουλι;;
  κανα αραπακι 30αποντο;
  ε;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom