Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει μια βασικη διαφορα μεταξυ αντρικου κερατου και γυνακειου

ο αντρας οταν κερατωνει το κανει για να ικανοποιησει το μυαλο του κατα κορον γιατι ειτε γαμαει το μουνι της γυναικας του ειτε μιας οποιαδηποτε αλλης δεν εχει διαφορα μορφολογικα. Πολυ χοντρικα θα λεγαμε τρυπα η μια και τρυπα η αλλη.
Στο μυαλο του ομως εχει αναγκη να εισβαλει σε οσες περισσοτερες τρυπες μπορει.

η γυναικα απο την αλλη μπορει να μην αισθανεται βιολογικα οτι πρεπει να καβαλησει οσο περισσοτερα παλουκια μπορει αλλα μορφολογικα αλλο να καθεσαι σε πινεζα και αλλο σε στυλο της ΔΕΗ , οποτε μπαινει σε πειρασμο κερατου οδηγουμενη οχι απο το μυαλο της αλλα απο την ικανοποιηση της τρυπας της με κατι μεγαλυτερο (πολυ χοντρικα παντα ;)).

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αν ήξερες τι κάνω και πώς το κάνω θα αυτοκτονούσες ρουφιάνε δημοσιουπαλληλίσκε μου. Οπότε τ αρχίδια μου ξέρεις. Άραξε στη βολεμένη ζωούλα σου που το μόνο που προσέχεις είναι να μην ανεβάσεις στροφές πάνω απ το ρελαντί κι άσε τα κόκκινα για άλλους γιατί ο μιστούλης που σου δίνω δε σου φτάνει για πολλά...  :-* :-* :-* :P

καλα,"κοψε κανα μετρο ψαρι"....

εχω χεστει πανω μου τωρα

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
υπαρχει μια βασικη διαφορα μεταξυ αντρικου κερατου και γυνακειου

ο αντρας οταν κερατωνει το κανει για να ικανοποιησει το μυαλο του κατα κορον γιατι ειτε γαμαει το μουνι της γυναικας του ειτε μιας οποιαδηποτε αλλης δεν εχει διαφορα μορφολογικα. Πολυ χοντρικα θα λεγαμε τρυπα η μια και τρυπα η αλλη.
Στο μυαλο του ομως εχει αναγκη να εισβαλει σε οσες περισσοτερες τρυπες μπορει.

η γυναικα απο την αλλη μπορει να μην αισθανεται βιολογικα οτι πρεπει να καβαλησει οσο περισσοτερα παλουκια μπορει αλλα μορφολογικα αλλο να καθεσαι σε πινεζα και αλλο σε στυλο της ΔΕΗ , οποτε μπαινει σε πειρασμο κερατου οδηγουμενη οχι απο το μυαλο της αλλα απο την ικανοποιηση της τρυπας της με κατι μεγαλυτερο (πολυ χοντρικα παντα ;)).

πληρης, εμπεριστατωμενη και επιστημονικη αναλυση.
Πιστευω οτι πρεπει να δημοσιευτει στο Harvard Business Review.

Αρεκει μην τσινησει ο Φωτοπουλος με την αναφορά στη στηλη της ΔΕΗ και ζητησει κανα αναδρομικο  :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί ρε βλάκα ; Είπα κάτι για να σε φοβίσω ; Ή πατάς πάλι το κουμπί της αναφοράς και δεν έχεις τι να πεις ;

δεν χρειαζεται να κανω κατι
 αν εισαι αντρακι οπως μου "κουνιεσαι" ρωτα και τον Αντι να δεις ποιος
 (και πως)σε "εστειλε" προχτες

για να δουμε και τι σόι κριτικη ικανοτητα εχεις

αντε ρε βλακα,ρωτα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ναι αυτό. Σχολίασες τον 'βασικό κανόνα' του Elftex , σκεφτόμενος με φόβο το 30ποντο αραπάκι που θα στην τρυπήσει μιλώντας στον kosnik.

Πα μαλ...  :tooth:
πιστεύεις οτι κυκλοφορούν πολλά τριανταποντα??? :2funny: :2funny:
πόσες μπορούν να το βρούν ??

kiriak0sssss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
 δεν χρειαζεται να κανω κατι
 αν εισαι αντρακι οπως μου "κουνιεσαι" ρωτα και τον Αντι να δεις ποιος
 (και πως)σε "εστειλε" προχτες

για να δουμε και τι σόι κριτικη ικανοτητα εχεις

αντε ρε βλακα,ρωτα
Στ αρχίδια μου ρε ζώον ποιος μ έστειλε. Γι αυτό νομίζεις πως σε κράζω ή επειδή είσαι βλάκας ;
Αλλά πες μου , σου είπα κάτι για να σε φοβίσω πριν και έχεις χεστεί πάνω σου ;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
γιατί μονοίμως βγαίνετε εκτός θέματος. εεεεεε? :huh: :huh:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
δεκτή. Τη Βίλμα (το πλάσμα) την άκουσε κανείς ???? :2funny: :2funny: :2funny

ΥΓ με αυτή πιστεύω , θα αξειζε να κάνω απιστία!!! :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Την ίδια ανάγκη που επικαλείται ο άντρας για να κερατώσει, έχει και η γυναίκα.[size=20pt]Απλά λόγω της κοινωνικής <<εκπαίδευσης>> η γυναίκα που κερατώνει θεωρείται πουτάνα ενώ ο άντρας όχι.[/size]
Αυτό που είπε ο ElftexTP είναι απόλυτα ορθό.Δεν υπάρχει πιο αστείο θέαμα από ένα <<γαμήκουλα>> που πιστεύει ό,τι η γυναίκα του είναι κυρία και μαθαίνει ό,τι και αυτή κάλυπτε αλλού τις ανάγκες της..

εδώ είναι όλη η αλήθεια :thumbsup: (μεγίστη υποκρισία, αλλά πραγματικότητα)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
kai πάνω κατω. Κατα τα άλλα φυσιολογική :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
 Λοιπον....να γραψω και εγω την άποψη μου ως γυναίκα...

Ουσιαστικά νομίζω δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες ως φύλο βιολογικά αλλά κυρίως στο πως τους έχουν μεγαλώσει και τι βλέπουν να γίνεται στη κοινωνία.

οτι να ναι...φυσικα και υπαρχουν διαφοροποιησεις αναμεσα στα δυο φυλα...
το κεντρο της ερωτικης επιθυμιας βρισκεται στον υποθαλαμο,
με αποτελεσμα ο μεσος ανδρας να χει τουλαχιστον 10πλασια τεστοστερονη απο τη μεση γυναικα...
αυτο συνεπαγεται και αυξημενη ερωτικη επιθυμια...οι ορμονες που την προκαλουν στον ανδρα εκκρινονται πανευκολα,σχεδον κατω απο οποιαδηποτε περισταση...στις γυναικες ειναι αρκετα δυσκολοτερο και απαιτει την υπαρξη συναισθηματικων παραγοντων(οικειοτητα κ.α)

αρα απο δω και περα "να νομιζεις".
   Απο μικρούς μας έχουν μάθει ότι ο άντρας πρέπει να πηδάει ότι κινείται γιατί αυτό είναι σωστο, ενω η γυναίκα δεν πρέπει να πάει με με όποιον της αρέσει γιατί είναι πουτανα...Ποσοι απο σας μπορει να μην τρελαινοσασταν να πατε με μια γκομενα αλλα πηγατε γιατι σκεφτηκατε ειμαι αντρας πρεπει να γαμησω, ενω αν σας ειχαν μεγαλωσει με τη σκεψη οτι δεν πρεπει να πατε δεν θα πηγαινατε???
καταραμενη κοινωνια,αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα...
pathetic.
      Αγαπουσα τη νομιμη σχεση, τη σεβομουν, νοιαζομουν, ετρεχα, συμπονουσα και βοηθαγα. Απλα καπου ειχε ερθει η κουραση, δεν ενιωθα τον ερωτα πως το λενε??? Εκανα μια δευτερη σχεση με καποιον που ενιωθα ερωτευμενη αλλα δεν αγαπουσα. Φυσικα και στη δευτερη σχεση ηθελα το καλο του, τον νοιαζομουν, αλλα δεν ενιωθα αυτο το δεσιμο της αγαπης οπως με τον πρωτο(αλλωστε δεν μπορεις να αγαπησεις τον αλλον απο το πρωτο καιρο θελει χρονια κοινα βιωματα κτλ). Δεν νιωθω πως υποτιμουσα κανεναν, απλα τον πρωτο τον αγαπουσα αλλα δεν ημουν ερωτευμενη ΠΙΑ (το τονιζω το πια γιατι στην αρχη ημουν) τον δευτερο τον ειχα ερωτευτει αλλα δεν ειχα φτασει στο σημειο να τον αγαπαω (πιθανων να τον αγαπουσα καποια στιγμη).
σημεια των καιρων...
βαρυσημαντες λεξεις να χανουν το νοημα,να παρερμηνευονται με συνεπεια να χρησιμοποιουνται εκ παραδρομης....

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τι αναλύετε μωρέ πια...Πηδήχτε χωρίς έλεος και μην βάζετε στις τύψεις σας περιτυλίγματα. :fuck1:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εκτιμω την ειλικρινεια της Μαριας περι της "απιστιας" της , και εν μερει το θεωρω υγιες φαινομενο και θα εξηγησω τι εννοω
αν ειμαστε ακαμπτοι στις συγκεκριμενες συντηρητικες σεξουαλικες ηθικες της κοινωνιας μας απλα θα διαιωνιζουμε την ηδη υπαρχουσα κατασταση
δλδ αφενος θα υπαρχει το φαινομενο της ελεηνιδας που για να σου δωθει πρεπει να εκπληρωνεις συγκεκριμενες προδιαγραφες κτλ κτλ
και αφετερου το φαινομενο του πουτανιαρη, που επειδη δε θελει να χει παρε δωσε με το φαινομενο "ελεηνιδα" ξεχαρμανιαζει στις πουτανες και ολα μελι-γαλα.
Το συμπερασμα λοιπον ειναι, οτι χρειαζεται και οι δυο μεριες να βαλουν νερο στο κρασι τους
μπας και βελτιωθει η σχεση ελεοελληνα-ελεηνιδας  ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Παιδια, τα πραγματα ειναι πολυσυνθετα.
Η δικη μου αποψη, ειναι και παλαια!!!
Οτι φαμε, οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κολος τους (οχι ο δικος μας) !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο άντρας δεν απατάει,δοκιμάζει νέες σεξουαλικές εμπειρίες. :sunglasses:

Δεν είναι κακό αν αγαπάει την γυναίκα/σχέση του. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom