Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
:o :o :o :o :o

δηλαδίς δεν θα μας πεις την εξέλιξη??? αααααααααα αδικία!!!  >:(
Ίσως αργότερα καλή μου! Απ το κομπιούτερ της δουλειάς!χιχιχι! αλλά δεν πιάνει το υ (ύψιλον) και μου σπάει τα νεύρα!!!!γκρρρρ!!!

Αλήθεια εσύ πώς γίνεται και είσαι επι 24ώρου βάσεως συνδεδεμένη? Με το κομπιούτερ κοιμάσαι?

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
παντως το θεμα το παρακολουθουνε 24 μελη και 23 επισκεπτες συνολο 47 ατομα.
ρε πουστη μου βαση στατιστικης τουλαχιστον 10 κεραταδες πρεπει να εχει σιγουρα.

αδερφια κεραταδες με το χερι στην καρδια γραψτε μας την ιστοριας και εμεις θα καταλαβουμε,θα νιωσουμε μαζι σας την αδικια που εγινε,θελουμε τις συμβουλες σας.

και δεν τα λεω τα παραπανω ειρωνικα να ξερετε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ίσως αργότερα καλή μου! Απ το κομπιούτερ της δουλειάς!χιχιχι! αλλά δεν πιάνει το υ (ύψιλον) και μου σπάει τα νεύρα!!!!γκρρρρ!!!

Αλήθεια εσύ πώς γίνεται και είσαι επι 24ώρου βάσεως συνδεδεμένη? Με το κομπιούτερ κοιμάσαι?

ε, δε με γαμάει κανείς και βρίσκω να περνάω το χρονο μου  :boobies:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λογοι υποψιας οτι οι γυναικας σας γαμιετε.
1.συνεχεια με το κινητο στο χερι.
2.οταν ειναι να γαμηθει με τον αντρα τις παντα κατι θα την ποναει,απο πονοκεφαλο ως και η μητρα στο μουνι τις.
3.πηγαινει πιο συχνα σε φιλε τις για καφε.
4.νευριαζει ευκολοτερα για ασημαντα πραγματα.
5.ψωνιζει ολο και πιο συχνα εσωρουχα.
δεν ειναι παντα ετσι.. αμα η γυναικα δεν θελει να καρφοθει δεν θα το κανει ποτε!!!

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω δεν τον καρεατωσα αλλα το σκεφτικα....πιανετε?  :think:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
δεν ειναι παντα ετσι.. αμα η γυναικα δεν θελει να καρφοθει δεν θα το κανει ποτε!!!
μην το λες διοτι οι πιο πολλες καρφωνοντε οταν ειναι σιγουρες οτι δεν προκειτε να καρφοθουν καμια φορα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι αναγκη να τα ξερουν ολα καλη μου.....καλυτερα οι αντρες να μασ ξερουν απο τπ λαιμο και κατω....οχι πανω

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

εγω ειμαι αυτη που κοιμαται με το κομπιουτερ :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
λογοι υποψιας οτι οι γυναικας σας γαμιετε.
1.συνεχεια με το κινητο στο χερι.
2.οταν ειναι να γαμηθει με τον αντρα τις παντα κατι θα την ποναει,απο πονοκεφαλο ως και η μητρα στο μουνι τις.
3.πηγαινει πιο συχνα σε φιλε τις για καφε.
4.νευριαζει ευκολοτερα για ασημαντα πραγματα.
5.ψωνιζει ολο και πιο συχνα εσωρουχα.
Φιλαράκι δεν είναι και τόσο απλό, όσο φαντάζεσαι!

Οι γυναίκες είναι πιο πονηρές από μας!

και επειδή μια γυναίκα έχει στο "βρακί" της έναν άνδρα με το σεξ,δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι πάνω σ΄ αυτό!Τουλάχιστον με μένα (μια φορά το έπαθα) δεν είχε καμία διαφορά! Απεναντίας θα έλεγα!

Απ ότι κατάλαβα μετά αισθανόταν τύψεις που το έκανε με άλλον και ξέδινε στο κρεβάτι!

Είναι και η ψυχολογία της γυναίκας διαφορετική....

Τον άλλον τον γνώρισε για να ξεφύγει από την "ψυχολογική φυλακή" που την είχα βάλει...Στο κρεβάτι όμως (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό) εμένα έβλεπε σαν τον ΑΝΔΡΑ! κι έτσι για 1 μήνα και κάτι (ώσπου να το καταλάβω) δεν πήρα χαμπάρι (αφού η συμπεριφορά της ήταν μεν άλλη, όμως στο σεξ ήταν ίδια οπότε αν και αναρωτιόμουνα,το απέριπτα αμέσως).

Τελικά τίποτα δεν είναι απόλυτο και στη γυναίκα δεν υπάρχουν κλισέ, όπως με μας!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Δεν ειναι αναγκη να τα ξερουν ολα καλη μου.....καλυτερα οι αντρες να μασ ξερουν απο τπ λαιμο και κατω....οχι πανω
γυναικεια πουτανιστικη αλληλεγγυει.ευγε σε ολες τις πουτανες.ξερουν να κρυβοντε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γυναικεια πουτανιστικη αλληλεγγυει.ευγε σε ολες τις πουτανες.ξερουν να κρυβοντε.
thanks-068.jpg

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Φιλαράκι δεν είναι και τόσο απλό, όσο φαντάζεσαι!

Οι γυναίκες είναι πιο πονηρές από μας!

και επειδή μια γυναίκα έχει στο "βρακί" της έναν άνδρα με το σεξ,δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι πάνω σ΄ αυτό!Τουλάχιστον με μένα (μια φορά το έπαθα) δεν είχε καμία διαφορά! Απεναντίας θα έλεγα!

Απ ότι κατάλαβα μετά αισθανόταν τύψεις που το έκανε με άλλον και ξέδινε στο κρεβάτι!

Είναι και η ψυχολογία της γυναίκας διαφορετική....

Τον άλλον τον γνώρισε για να ξεφύγει από την "ψυχολογική φυλακή" που την είχα βάλει...Στο κρεβάτι όμως (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό) εμένα έβλεπε σαν τον ΑΝΔΡΑ! κι έτσι για 1 μήνα και κάτι (ώσπου να το καταλάβω) δεν πήρα χαμπάρι (αφού η συμπεριφορά της ήταν μεν άλλη, όμως στο σεξ ήταν ίδια οπότε αν και αναρωτιόμουνα,το απέριπτα αμέσως).

Τελικά τίποτα δεν είναι απόλυτο και στη γυναίκα δεν υπάρχουν κλισέ, όπως με μας!
τζειμςειναι λογικο να αργησεις να το καταλαβεις εσυ για εναν και μονο λογο.΄
διοτι μπροστα στο μουνι και το γαμησι χανεις το φως σου ρε φιλε. :boobies: :boobies:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Οταν θελουν ομως οι αντρες γινονται πιο μεγαλες πουτανες απο τισ γυναικες
μαι αλλα ο αντρας πιανετε πιο ευκολα αμερικανακι απο οτι μια γυναικα που ξερει να κανει καλα την κινεζα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
χιχιχι!
Θα σας ξεμπροστιάσω εγώ τώρα!!!!

Μερικές φορές όμως δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.... υπάρχει κι η καψούρα στη μέση! κι έτσι κάνεις λάθη!!!!

edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom