amerikanaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ισως γιατι μας εχουν δεδομενες.....ολες που απατανε αυτο λενε
με παραμελει γκομενιζει και λοιπα
γνωστη συνταγη
Ισως γιατι μας εχουν δεδομενες.....ολες που απατανε αυτο λενε
με παραμελει γκομενιζει και λοιπα
γνωστη συνταγη
Ηρθες στα λογια μου....σωθηκες τωρα ποιος θα κατσει να σου παραδεκτει οτι ειναι κερατας??
Ισως το ειπε για να τον εκδικιθει λογο οτι την παραμελουσε και ξενοπηδουσε
ας κανει κλωνο και ας πει την ιστορια του.εχεις την εντυπωση πτι καπιος θα ρισκαρει την φημη που εχει για να πει οτι ειναι κερατα;?? χλωμο το βλεπω..
ας πηγαινε στον αβραμη να την ξομολογησειόχι,όχι πραγματικά το είπε γιατί είχε τύψεις...
Είναι περίπτωση η γυναίκα. Έλεγε ότι έβλεπε
εφιάλτες και ότι περίμενε ότι θα τιμωρηθεί
κάποια στιγμή για το μεγάλο αμάρτημα
που διέπραξε..
ούτε που μπήκε στον κόπο να απολογηθεί για
κάτι, θεώρησε ότι ήταν δικό της το φταίξιμο
που παρασύρθηκε..
Είναι τόσο αθώα που πίστευε ότι ο άντρας της
πράγματι δουλευει πολύ και για αυτό δεν μπορεί να της
αφιερώνει χρόνο, αυτός την συντηρεί εξάλλου και δεν έπρεπε
να του το κάνει αυτό..
Και ποιος ΚΕΡΑΤΑΣ θα σου πη την ιστορια του οταν ο ιδιος δεν θα θελη να την θυματαιεμεις θελουμε προσωπικες ιστοριες ενος κερατα.
πω ρε γμτ ειμαστε χαζεις τελικα οι γυναικεςη θελει τις ψιλες της
Και ποιος ΚΕΡΑΤΑΣ θα σου πη την ιστορια του οταν ο ιδιος δεν θα θελη να την θυμαται
ασκοπα το ανοιξες αυτο το θεμα μονο για χαβαλε ειναι
σιγουρα για να μαζευτει και ολη η νταριοπαρεαΚαι ποιος ΚΕΡΑΤΑΣ θα σου πη την ιστορια του οταν ο ιδιος δεν θα θελη να την θυμαται
Τωρα το καταλαβες??πω ρε γμτ ειμαστε χαζεις τελικα οι γυναικες
Καλά πώς γίνεται μόλις βγαίνει ένα θρεντ να έρχονται οι...συνήθεις ύποπτες και να το κάνουν παιδική χαρά!
Φιλαράκι αρκά, πάντως δε νομίζω να γράψει κάποιος για την προσωπική του ιστορία. έστω και με κλωνο-νικ! Δεν είναι για το ρεζίλι (αφού δεν τον ξέρει κανείς) αλλά γιατί πληγώνεται ο ανδρισμός του!
Εμένα πάντως μ΄απατησε στο τέλος! Αλλά η γκόμενα με την οποία απατούσα τη γυναίκα μου! .....Πιάνεται?
πω θα θελα να δω εναν που θα μας πει "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ"Και ποιος ΚΕΡΑΤΑΣ θα σου πη την ιστορια του οταν ο ιδιος δεν θα θελη να την θυμαται
όχι,όχι πραγματικά το είπε γιατί είχε τύψεις...
Είναι περίπτωση η γυναίκα. Έλεγε ότι έβλεπε
εφιάλτες και ότι περίμενε ότι θα τιμωρηθεί
κάποια στιγμή για το μεγάλο αμάρτημα
που διέπραξε..
ούτε που μπήκε στον κόπο να απολογηθεί για
κάτι, θεώρησε ότι ήταν δικό της το φταίξιμο
που παρασύρθηκε..
Είναι τόσο αθώα που πίστευε ότι ο άντρας της
πράγματι δουλευει πολύ και για αυτό δεν μπορεί να της
αφιερώνει χρόνο, αυτός την συντηρεί εξάλλου και δεν έπρεπε
να του το κάνει αυτό..
Της πουτάνας έγινε! Γιατί? Δεν έπρεπε? Σαν γυναίκα μου ήταν! Να μου ξενοπηδιέται?Της έκανες και ζήλιες, ατιμούτσικο;
Εσυ εισαι αλλη περιπτωση τι να σου πω τωρα,και του χρονου η να τα εκατοστισειςεγω 3 γαμους εκανα 3 κερατα εφαγα
πω θα θελα να δω εναν που θα μας πει "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ"
και πιανετε και δεν παινετε τζειμς γιατι εχεις κανει παιδι με την γκομενα.Καλά πώς γίνεται μόλις βγαίνει ένα θρεντ να έρχονται οι...συνήθεις ύποπτες και να το κάνουν παιδική χαρά!
Φιλαράκι αρκά, πάντως δε νομίζω να γράψει κάποιος για την προσωπική του ιστορία. έστω και με κλωνο-νικ! Δεν είναι για το ρεζίλι (αφού δεν τον ξέρει κανείς) αλλά γιατί πληγώνεται ο ανδρισμός του!
Εμένα πάντως μ΄απατησε στο τέλος! Αλλά η γκόμενα με την οποία απατούσα τη γυναίκα μου! .....Πιάνεται?
πω θα θελα να δω εναν που θα μας πει "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ"