Το είπα ήδ! ΕΓΩ! αλλά δε μου το στρέχουν! Δεν πιάνεται λέει...πω θα θελα να δω εναν που θα μας πει "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ"
Γαμώ την απιστία μου!!!
Το είπα ήδ! ΕΓΩ! αλλά δε μου το στρέχουν! Δεν πιάνεται λέει...πω θα θελα να δω εναν που θα μας πει "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ"
Της πουτάνας έγινε! Γιατί? Δεν έπρεπε? Σαν γυναίκα μου ήταν! Να μου ξενοπηδιέται?
και πιανετε και δεν παινετε τζειμς γιατι εχεις κανει παιδι με την γκομενα.
για πες ομως την ιστορια γιατι θα εχει ενδιαφερων μεγαλο.ειμαι σιγουρος.
Ηδη μαζευτηκεσιγουρα για να μαζευτει και ολη η νταριοπαρεα
Και 10 φορες να ειναι δεν θα πη τιποταπω θα θελα να δω εναν που θα μας πει "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ"
τζειμς πιανετε ρε φιλε γιατι εχεις παιδι μαζι τις.αντε ριξε την ιστορια να δουμε τι εγινε.Το είπα ήδ! ΕΓΩ! αλλά δε μου το στρέχουν! Δεν πιάνεται λέει...
Γαμώ την απιστία μου!!!
Όχι γι αυτήν με το παιδί λέω! Τη "μαρία" δεν την πήδηξα! ήταν συνεργάτης-πιστό σκυλί!Για την άλλη λέει, τη Μαρία, όχι αυτή με το παιδί!!! Αμά ρε αρκανς να ουμ, δεν παρακολουθείς...
ε ναι δεν πιανεται γιατι δεν σε κερατωσε η γυναικα σου αλλα η γκομενα.. δεν λεει....Το είπα ήδ! ΕΓΩ! αλλά δε μου το στρέχουν! Δεν πιάνεται λέει...
Γαμώ την απιστία μου!!!
Όχι γι αυτήν με το παιδί λέω! Τη "μαρία" δεν την πήδηξα! ήταν συνεργάτης-πιστό σκυλί!
Της πουτάνας έγινε! Γιατί? Δεν έπρεπε? Σαν γυναίκα μου ήταν! Να μου ξενοπηδιέται?
ειναι τυπος ρεο μονος που παραδεχετε το κερατο που εφαγε ειναι ο bbwoler με την χοντρη την γυναικα του.
ηταν μπροστα και στην παρτουζα που πηρε απο τους αλβανους,το ειπε και μονος του.
τζειμς πιανετε ρε φιλε γιατι εχεις παιδι μαζι τις.αντε ριξε την ιστορια να δουμε τι εγινε.
Κοίτα! Χθες με έπιασαν τα ψυχεδελικά μου και έγραφα όλη νύχτα! Μετά με το ταράκουλο κοιμήθηκα κατά τις 12:30 το μεσημέρι και μόλις ξύπνησα!(όχι τίποτα άλλο! δεν προλαβαίνω να σού ρθω και για καφέ!!! ;))
αν αρχίσω και γράφω πάλι, δεν τα γλιτώνω τα χάπια!
...δεν είναι τίποτα αλλά τά κοψα εδώ και καιρό και δεν έχω άλλα!
...θέλουν και ιατρική συνταγή για να πάρω άλλα...άσε μη δαγκώσω κανέναν!
αν φαει πουτσουλα μια φορα τρωει για παντα μεταμια παντρεμενη που γαμιετε να ξερετε παντως οτι εχει ηδη πολλες φορες τον αντρας τις ,και συνεχιζει να τον γαμαει.αυτο ειναι νομος απαραβατος.
τυπε εισαι παμμεγιστος!λογοι υποψιας οτι οι γυναικας σας γαμιετε.
1.συνεχεια με το κινητο στο χερι.
2.οταν ειναι να γαμηθει με τον αντρα τις παντα κατι θα την ποναει,απο πονοκεφαλο ως και η μητρα στο μουνι τις.
3.πηγαινει πιο συχνα σε φιλε τις για καφε.
4.νευριαζει ευκολοτερα για ασημαντα πραγματα.
5.ψωνιζει ολο και πιο συχνα εσωρουχα.