loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τριανταφυλλενια εγω;είσαι μικρή και τριανταφυλλένια, μικρή, τριανταφυλλένια...
τριανταφυλλενια εγω;είσαι μικρή και τριανταφυλλένια, μικρή, τριανταφυλλένια...
φυσικα κ δε τα γραφεις ολα...αλλο αυτο που λες εσυ κ αλλο αυτο που λεω εγω καλε μου!loukritia ναι να σε κερατώσει(ευτυχώς δεν την έχω πατήσει),ξέρω από φίλο και έχω καταλάβει και ο ίδιος οτί όταν μπει για καλά το συναίσθημα δεν είναι εύκολο να τα γράψεις όλα στα παλιά σου τα παπούτσια(εσείς δεν έχετε αρχίδια μην το ξεχνάς )!!!
Υ.Γ.Αν ποτέ χωρίσεις στείλε μου pm!!!
Μία φορά μαλάκας... Ποτέ ξανά μαλάκας...Υ.Γ.Πέρα από την πλάκα,καλά μας τα λες αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τα όσα λες θα τα κάνεις κιόλας αν αποδειχτείς εσύ ο μαλάκας της σχέσης!!!
+100000
(Με μια μικρή σημείωση ότι οι γυναίκες δεν έχουν τόσο ανάγκη το σεξ βιολογικά όσο εμείς.)
Κανένα άλλο γνωμικό για την περίσταση!!!Μία φορά μαλάκας... Ποτέ ξανά μαλάκας...
Υ.Γ. μεγάλη μπουκιά φάε... μεγάλη κουβέντα μη πείς...
συμφωνα με μελετες απο το μυαλο του ανδρα περνα το σεξ ανα 8 περιπου λεπτα...πως το ειπες αυτο???δεν εχουν αναγκη το σεξ οσο εμεις οι γυναικες?φιλαρακι να υποθεσω οτι μαλον δεν ειχες γκομενα στην ζωη σου σωστα?
Έχεις δίκιο ομολογώ δεν σε διάβασα πολύ προσεκτικά,sorry!!!φυσικα κ δε τα γραφεις ολα...αλλο αυτο που λες εσυ κ αλλο αυτο που λεω εγω καλε μου!
δε ξερω γ τις αλλες εγω παντως ειμαι γυναικα με @@ !
υ.γ
Σε εμένα πάντως συμβαίνει μόνο όταν μελετώ!!!συμφωνα με μελετες απο το μυαλο του ανδρα περνα το σεξ ανα 8 περιπου λεπτα...
στις γυναικες οχι τοσο συχνα...
Συντροφικότητα, κατανόηση, αλληλοστήριξη και αλληλοσεβασμός...Έχεις δίκιο ομολογώ δεν σε διάβασα πολύ προσεκτικά,sorry!!!
Τελικά έχεις 100% δίκιο αν εξαιρέσουμε την κατηγορία των ακόρεστων γαμιάδων(αντρών/γυναικών) και την πολυπλοκότητα του γάμου!!!
Υ.Γ.Τώρα αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει γιατί σχέση αν αυτή δεν αποτελεί καβάτζα για σίγουρο γαμησάκι ας βγει ον air να μου λύσει και εμένα την απορία!!!
Αν και Bad Indian!!!Συντροφικότητα, κατανόηση, αλληλοστήριξη και αλληλοσεβασμός...
Πόσο γλυκανάλατος μπορώ να γίνω ρε π@@στη μου.....
καλυτερη μελετη παντα ειναι η προσωπικη εμπειρια.γυναικα εισαι και ξερεις κατι παραπανω.μην μου πεις οτι δεν το σκεφτεσαι συνεχεια.συμφωνα με μελετες απο το μυαλο του ανδρα περνα το σεξ ανα 8 περιπου λεπτα...
στις γυναικες οχι τοσο συχνα...
φιλαράκι είχα πιο πολλές από όσες μπορείς να φανταστείς.πως το ειπες αυτο??? δεν εχουν αναγκη το σεξ οσο εμεις οι γυναικες? φιλαρακι να υποθεσω οτι μαλον δεν ειχες γκομενα στην ζωη σου σωστα?
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης
εχουμε φτασει να λεμε γλυκαναλατα ατ αυτονοητα...Συντροφικότητα, κατανόηση, αλληλοστήριξη και αλληλοσεβασμός...
Πόσο γλυκανάλατος μπορώ να γίνω ρε π@@στη μου.....
θα σε ταραξω κ δε το θελω..καλυτερη μελετη παντα ειναι η προσωπικη εμπειρια.γυναικα εισαι και ξερεις κατι παραπανω.μην μου πεις οτι δεν το σκεφτεσαι συνεχεια.
συμφωνα με μελετες απο το μυαλο του ανδρα περνα το σεξ ανα 8 περιπου λεπτα...
Σε τι καιρούς ζούμε;;;!!!εχουμε φτασει να λεμε γλυκαναλατα τ αυτονοητα... θα σε ταραξω κ δε το θελω..
εχω κ αλλες δουλειες....
Αγαπητή Λουκεχουμε φτασει να λεμε γλυκαναλατα ατ αυτονοητα...