Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράμα. Άμα κάποιος/α δεν θέλει να είναι πιστός/ή σε μια σχέση , τότε γιατί την κρατάει? Αφού για να κερατώσει σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράμα. Άμα κάποιος/α δεν θέλει να είναι πιστός/ή σε μια σχέση , τότε γιατί την κρατάει? Αφού για να κερατώσει σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...
Πιστεύω για να έχει σίγουρο πήδημα είναι η μόνη απάντηση(αν μιλάμε για σχέση).Τώρα αν μιλάμε για γάμο υπάρχουν πολλά θέματα(ενδεχόμενο διαζύγιο ισβάρος σου,παιδειά,να σου κρατάει κάποια νοικοκυρά/θύμα αντί για πολυέξοδη φιλιπινέζα το σπίτι,σπάνιο στις μέρες μας βέβαια :cheesy:).

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Σίγουρα για να πας αλλού έχει χαθεί κάθε επικοινωνία,συναίσθημα κτλ. οπότε αν δεν συντρέχουν τα παραπάνω και εγώ δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην διαλυθεί το μαγαζί.
Υ.Γ.Τώρα αν η σχέση είναι σε κατάσταση εγώ θέλω αυτή/ος όχι,είναι μία άλλη μπερδεμένη και πονεμένη ιστορία από το ελλεεινίδες βγαλμένη!!! :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτή η απλούστατη, στατιστική διαχρονική διαπίστωση, απαντάει με σαφήνεια στις ηλίθιες ερωτήσεις κορασίδων εδώ μέσα του στύλ ''δε νιώθετε τύψεις που απατάτε τη γυναίκα σας με άλλες ενίοτε?''. ΟΧΙ, ladies, δεν νιώθουμε. Όταν κλείνουμε τη πόρτα του χοτέλ μετά το τελείωμα, ΟΛΑ έχουν τελειώσει. Δεν μένει ψύχουλο συναισθήματος πίσω. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
:headbang: :headbang: :headbang:

ελα πες μου εσυ!!!!!!!!!αν κ απαντησα εγω στην προηγουμενη σελιδα... :rolleyes: :rolleyes:

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα
ειναι πιο απλα...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πω πωωωωωω loukritia τί απαντησάρα ήταν αυτή!!! :grin:
Με άφησες κάγκελοοοοοο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Πέρα από την πλάκα,καλά μας τα λες αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τα όσα λες θα τα κάνεις κιόλας αν αποδειχτείς εσύ ο μαλάκας της σχέσης!!! :think:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ναι ειμαι πιστη! στα 7 χρονακια κ συνεχιζω!και αυτος επισης.
δεν υπαρχει λογος να απατησεις οταν ο αλλος σε καλυπτει.αν δεν σε καλυπτει να εχεις τα @@ να χωρισεις.φυσικα αναφερομαι κ στα δυο φυλλα.
αν δεν εχεις τα @@ να αναλαμβανεις τις ευθυνες των πραξεων σου κ να δεχεσαι τις συνεπειες αυτων τοτε εισαι....$^$&^(*&)(&^*%^$^!!!
και φυσικα και ο πληρωμενος ερωτας ειναι απιστια κ το νετ σεξ κ το σεξ πιωμενος/η και ολα...
ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε...
:rockon: :rockon: :rockon:
καταρχήν με την προηγούμενη κριτική δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο? Το παιδί λέει την απόλυτη αλήθεια απλά δεν θες να τη δεχτείς.
Επίσης σε αυτή τη κριτική άμα η γυναίκα σε καλύπτει οκ. Πόσο τοις 100 των Ελληνίδων σε καλύπτουν νομίζεις (και μη λες μόνο για τον εαυτό σου που από ότι λες είσαι οκ) και το ποσοστό αυτό σε τι ανέρχεται μετά τον γάμο???
Με λίγα λόγια αυτά που επαναλαμβάνουν κάποιοι είναι απόλυτα αληθινά.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αυτός που τη κρατάει, ( η αυτή που το ξέρει) έχει ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!και μόνον

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Τραγικό λάθος και απλουστευμένο. Μιά σχέση, ειναι 10.000 πράγματα, δεν είναι μόνο το γαμήσι. Δύο άνθρωποι, με την πάροδο των χρόνων, κτίζουν όικογένεια και σχέση που στηρίζεται στην αλληλουποστήριξη, κατανόηση, αλληλοσεβασμό και στα κοινά βιώματα. Αυτές είναι οι πραγματικές, χρυσές αξίες/θεμέλια. Το σεξ, καλώς ή κακώς θα ατονίσει και δεν θα είναι πιά προτεραιότητα. Φυσιολογικό. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΖΑΧΑΡΗ.

Και ρωτάω λοιπόν: ενα εκ των 2 μερών, μετά από 15 χρόνια, γούσταρε να ξανανιώσει πως είναι η καύλα στο σεξ. Το κάνει λοιπόν με ένα/μία με τις ίδιες ανάγκες ή με μια/ένα επί χρημασι. Χωρίς καμιά συναισθηματική παροχη. SO WHAT? Θα τον κάψουμε στην πυρά? Θα ξεχάσουμε όλα τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ στοιχεία που κρατάν 2 ανθρώπους μαζί? ΟΧΙ, σαφώς.

Ολα τα άλλα ειναι για να ποστάρουν τα χιλιάδες πόστ οι κακομοιρες του σαιτ. Οι οποιες, τις παρακαλώ να θυμούνται τι λέγανε οταν με τη σειρά τους, παντρεμενες, βρεθούν με το γκόμενο στο χοτελ με τα ποδια ψηλα να κοιτανε το ταβάνι.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Τραγικό λάθος και απλουστευμένο. Μιά σχέση, ειναι 10.000 πράγματα, δεν είναι μόνο το γαμήσι. Δύο άνθρωποι, με την πάροδο των χρόνων, κτίζουν όικογένεια και σχέση που στηρίζεται στην αλληλουποστήριξη, κατανόηση, αλληλοσεβασμό και στα κοινά βιώματα. Αυτές είναι οι πραγματικές, χρυσές αξίες/θεμέλια. Το σεξ, καλώς ή κακώς θα ατονίσει και δεν θα είναι πιά προτεραιότητα. Φυσιολογικό. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΖΑΧΑΡΗ.

Και ρωτάω λοιπόν: ενα εκ των 2 μερών, μετά από 15 χρόνια, γούσταρε να ξανανιώσει πως είναι η καύλα στο σεξ. Το κάνει λοιπόν με ένα/μία με τις ίδιες ανάγκες ή με μια/ένα επί χρημασι. Χωρίς καμιά συναισθηματική παροχη. SO WHAT? Θα τον κάψουμε στην πυρά? Θα ξεχάσουμε όλα τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ στοιχεία που κρατάν 2 ανθρώπους μαζί? ΟΧΙ, σαφώς.

Ολα τα άλλα ειναι για να ποστάρουν τα χιλιάδες πόστ οι κακομοιρες του σαιτ. Οι οποιες, τις παρακαλώ να θυμούνται τι λέγανε οταν με τη σειρά τους, παντρεμενες, βρεθούν με το γκόμενο στο χοτελ με τα ποδια ψηλα να κοιτανε το ταβάνι.
+100000
(Με μια μικρή σημείωση ότι οι γυναίκες δεν έχουν τόσο ανάγκη το σεξ βιολογικά όσο εμείς.)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πω πωωωωωω loukritia τί απαντησάρα ήταν αυτή!!! :grin:
Με άφησες κάγκελοοοοοο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Πέρα από την πλάκα,καλά μας τα λες αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τα όσα λες θα τα κάνεις κιόλας αν αποδειχτείς εσύ ο μαλάκας της σχέσης!!! :think:
:2funny: οταν λες ο μαλακας εννοεις να με κερατωσουν;κοιτα δεν εχω προσφατη εμπειρια καθοτι σε μακροχρονια σχεση κ ειμαι πιτσιρικα...
αλλα με απατησαν κ μενα μικροτερη...οκ....
τι να κανω;!προτημω να ειμαι αξιοπρεπης ταρανδος παρα ξεφτυλισμενος"μαγκακος"...

καταρχήν με την προηγούμενη κριτική δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο? Το παιδί λέει την απόλυτη αλήθεια απλά δεν θες να τη δεχτείς.
Επίσης σε αυτή τη κριτική άμα η γυναίκα σε καλύπτει οκ. Πόσο τοις 100 των Ελληνίδων σε καλύπτουν νομίζεις (και μη λες μόνο για τον εαυτό σου που από ότι λες είσαι οκ) και το ποσοστό αυτό σε τι ανέρχεται μετά τον γάμο???
Με λίγα λόγια αυτά που επαναλαμβάνουν κάποιοι είναι απόλυτα αληθινά.
χτυπαω το κεφαλι μου γτ βλεπω οτι υπαρχουν ατομα που διαχωριζουν την απιστια.με πορνες δεν ειναι.μονο φιλι δεν ειναι.μπλα μπλα μπλα....
και οχι δε θα μιλησω γ μενα φυσικα...
απλα το ειπα κ πριν...
αν δεν σε καλυπτει να εχετε αρχιδια!!!!!!!!!!να φευγετε!!!!!!!
δεν ειναι τοσο δυσκολο...
το να κοροιδευετε εναν ανθρωπο και να το περνατε κ στο ντουκου ειναι το λιγοτερο χυδαιο...
ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες γ ανθρωπους που βαζουν την ουρα στα σκελια...
και ειναι αμετρητοι δυστυχως!

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606

Σωστά τα λες ειδικα αυτο με τα ποδια ανοιχτα και να κοιταζουν το ταβανι αντικατοπτρίζει απολυτα την πραγματικοτητα ετσι είναι τωρα αν δε το παραδεχονται μερικες ειναι αλλο θεμα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

ομορφα τα λες κ συμφωνω.με μια σημειωση...:
το αν θα ξεχασουνε τα τοσα ομορφα που περασαν/εχουν μαζι
προυποθετει το μερος που απαταει να το πει!!!
αυτο ειναι το σωστο...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ομορφα τα λες κ συμφωνω.με μια σημειωση...:
το αν θα ξεχασουνε τα τοσα ομορφα που περασαν/εχουν μαζι
προυποθετει το μερος που απαταει να το πει!!!
αυτο ειναι το σωστο...
Ρε συ δεν σκέφτεσαι οτι ίσως δεν θέλει να τον/την στεναχωρήσει; Μην λες μεγάλα λόγια. Είσαι μικρή και τα πράγματα αλλάζουν μεγαλώνοντας

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
γιατί οι γυναίκες του ανάλογου μέσου όρου λουκρητία (σαν τους άντρες που κατηγορούν) δεν λένε το ότι σε θέλω για τα λεφτά σου και μόνο, να σε παντρευτώ και να αποκατασταθώ αλλά μόνο ότι θα προσφέρουν αγάπη που φτάνει μέχρι την μέρα της εκκλησίας ????
Δεν θα πρέπει να έχουν και αυτές τα @@ να το πούνε???

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ρε συ δεν σκέφτεσαι οτι ίσως δεν θέλει να τον/την στεναχωρήσει; Μην λες μεγάλα λόγια. Είσαι μικρή και τα πράγματα αλλάζουν μεγαλώνοντας
γενικα νομιζω οτι μπορω να εχω αποψη...το οτι δεν τις αναφερω δε σημαινει οτι δεν εχω καποια/ες εμπειριες στο θεμα...
και ναι θα την/τον στεναχωρησει φυσικα.αλλα θα δωσει κ στον αλλον το δικαιωμα επιλογης.το δικαιωμα να μην ειναι στα σκοταδια.τον εκανε περα μια φορα με την απιστια...οχι κ αλλη...
και τα θεωρω μαλακιες αυτα ξαναλεω!οι πραξεις μας εχουν συνεπειες!!μαθετε να τις αναλαμβανετε!!!! >:(
γιατί οι γυναίκες του ανάλογου μέσου όρου λουκρητία (σαν τους άντρες που κατηγορούν) δεν λένε το ότι σε θέλω για τα λεφτά σου και μόνο, να σε παντρευτώ και να αποκατασταθώ αλλά μόνο ότι θα προσφέρουν αγάπη που φτάνει μέχρι την μέρα της εκκλησίας ????
Δεν θα πρέπει να έχουν και αυτές τα @@ να το πούνε???
σαφως αλλα αυτες τις βριζουμε(εγω τουλαχιστον)!ετσι θελετε να γινετε?!οκ...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
άρα βλέπεις λουκρητία ότι αυτά που λες απηχούν ένα πολύ μικρό ποσοστό γυναικών και κυρίως ελληνίδων.
Επίσης δεν έλαβες την παράμετρο ηλικίας που οδηγεί τη γυναίκα σε άλλη συμπεριφορά. Δηληαδή μπορεί στα νειάτα της να είναι οκ  αλλά όσο μεγαλώνει τόσο αλλάζει προς αυτό που σου περιγράφουμε.
Τέλος ο άντρας βιολογικά έχει άλλη σχέση με το σεξ από ότι έχει μια γυναίκα. Δεν μπορεί να κάθεται και να περιμένει όπως και εσύ δεν μπορείς να πεις στην περίοδό σου να αργήσει 3 μέρες γιατί ο σύντροφός σου έχει πονοκέφαλο.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γενικα νομιζω οτι μπορω να εχω αποψη...το οτι δεν τις αναφερω δε σημαινει οτι δεν εχω καποια/ες εμπειριες στο θεμα...
και ναι θα την/τον στεναχωρησει φυσικα.αλλα θα δωσει κ στον αλλον το δικαιωμα επιλογης.το δικαιωμα να μην ειναι στα σκοταδια.τον εκανε περα μια φορα με την απιστια...οχι κ αλλη...
Και βέβαια μπορείς να έχεις άποψη, ποιός είπε το αντίθετο; Δεν θε είχε ενδιαφέρον αν συμφωνούσαμε όλοι.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Μάλιστα. Δηλαδή , αν κατάλαβα καλά, αν μετά από 15 χρόνια δεις τη γυναίκα σου να την πηδάει κάποιος και σου πει το έκανα για να ξανανιώσω πως είναι η καύλα στο σεξ, δεν θα έχεις πρόβλημα ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
άρα βλέπεις λουκρητία ότι αυτά που λες απηχούν ένα πολύ μικρό ποσοστό γυναικών και κυρίως ελληνίδων.
Επίσης δεν έλαβες την παράμετρο ηλικίας που οδηγεί τη γυναίκα σε άλλη συμπεριφορά. Δηληαδή μπορεί στα νειάτα της να είναι οκ  αλλά όσο μεγαλώνει τόσο αλλάζει προς αυτό που σου περιγράφουμε.
Τέλος ο άντρας βιολογικά έχει άλλη σχέση με το σεξ από ότι έχει μια γυναίκα. Δεν μπορεί να κάθεται και να περιμένει όπως και εσύ δεν μπορείς να πεις στην περίοδό σου να αργήσει 3 μέρες γιατί ο σύντροφός σου έχει πονοκέφαλο.
για την ηλικια αποψη περαν γνωστων κ φιλων δε μπορω να εκφερω καθοτι μικρη... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
αλλα προσπαθεις να μου πεις παρακατω οτι 2/3/4/5/6/7 μερες αποχης απο το σεξ οδηγουν σε απιστια κ αυτο ειναι δικαιολογημενο;;
αρα οταν πατε φανταροι δικαιολογημενα απαταν οι γυναικες;
δε τρεχει τιποτα...;!

Μάλιστα. Δηλαδή , αν κατάλαβα καλά, αν μετά από 15 χρόνια δεις τη γυναίκα σου να την πηδάει κάποιος και σου πει το έκανα για να ξανανιώσω πως είναι η καύλα στο σεξ, δεν θα έχεις πρόβλημα ?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και βέβαια μπορείς να έχεις άποψη, ποιός είπε το αντίθετο; Δεν θε είχε ενδιαφέρον αν συμφωνούσαμε όλοι.
:grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom