You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
πάντως άμα ο άλλος δεν έχει διάθεση για σεξ (μπορεί να μην πάνε καλά οι δουλειές του)
εσύ τι κάνεις?
τον ρωταω τι συμβαινει
αφου σου ειπα τι κανω
μπορει να περναω κ εγω τα δραματα μου κατα καιρους γιατι ειμαι κ γυναικα αλλα δεν τ αφηνω να παρουν μεγαλες διαστασεις
karvelinio
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε εγω οσες φορες εχω κανει μαλακια ή ημουν στα προθυρα μαλακιας παντα μα παντα κατι καταλαβαινε. δεν σου λεω οτι ερχοταν και μου ελεγε " πηδηξεσ αλλη " αλλα κατι δεν τις καθοταν καλα.
πως το εξηγεις αυτο
πως το εξηγεις αυτο
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Κι εγω πιστος ειμαι.......
........στην παλαμη μου!
Έγραψε!!!
Η βυζοθεωρία μου είναι ότι ο άνθρωπος είναι φύσιν πολυγαμικόν ζώον.
Ειδικά στη σημερινή εποχή που κατακλύζεται από προκλήσεις, όπως αγοραίο έρωτα, καβλάντισμα (sic) μέσω τσατ, φέισμπουκ, μσν κι όλα αυτά τα κολοκύθια, χαλάρωση των ηθικών αναστολών (βλ. κοινωνικά πρότυπα με τα οποία βομβαρδίζονται οι νεολαίοι μέσω τηλεόρασης, ίντερνετ κλπ.), είναι πιστεύω εξαίρεση στον κανόνα μια σχέση πίστης και εμπιστοσύνης.
O tempora o mores...
**BettyBoop**
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παλιοτερα δεν ημουν, αλλα το δηλωνα εξ αρχης οτι δεν παιζει αποκλειστικοτητα κλπ, να ξερουν τα παλικαρια η οι κοπελιες, αναλογα, που βαδιζουν και τι τους γινεται. Δηλαδη δεν κερατωσα κανεναν χωρις να ξερει οτι παιζω και αλλου.
Τωρα εχει μια διετια που ερωτευτηκα αγριως, οποτε καθομαι φρονιμα στην θηκη μου. Βεβαια παιζει να πληρωσω τιποτα απο τα προηγουμενα, ολα ειναι πιθανα στη ζωη μας. Τελος παντων, η λογικη μου ειναι να περναμε καλα στις σχεσεις μας ολοι οι συμμετεχοντες και οτι ερθει θα το αντιμετωπισουμε...
(καμια σχεση αλλα μ αρεσει πολυ αυτο το εμοτικον.)
Τωρα εχει μια διετια που ερωτευτηκα αγριως, οποτε καθομαι φρονιμα στην θηκη μου. Βεβαια παιζει να πληρωσω τιποτα απο τα προηγουμενα, ολα ειναι πιθανα στη ζωη μας. Τελος παντων, η λογικη μου ειναι να περναμε καλα στις σχεσεις μας ολοι οι συμμετεχοντες και οτι ερθει θα το αντιμετωπισουμε...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ΕΥΓΕ Νέε μου!Προσυπογράφω.......Μονο στην ομαδα !!!!!!!!!!!! Αλλου δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
**BettyBoop**
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και τα 3 δηλαδη.
Το sm ειναι αδυναμια...
Το sm ειναι αδυναμια...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ναι ειμαι πιστη! στα 7 χρονακια κ συνεχιζω!και αυτος επισης.
δεν υπαρχει λογος να απατησεις οταν ο αλλος σε καλυπτει.αν δεν σε καλυπτει να εχεις τα @@ να χωρισεις.φυσικα αναφερομαι κ στα δυο φυλλα.
αν δεν εχεις τα @@ να αναλαμβανεις τις ευθυνες των πραξεων σου κ να δεχεσαι τις συνεπειες αυτων τοτε εισαι....$^$&^(*&)(&^*%^$^!!!
και φυσικα και ο πληρωμενος ερωτας ειναι απιστια κ το νετ σεξ κ το σεξ πιωμενος/η και ολα...
ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε...
δεν υπαρχει λογος να απατησεις οταν ο αλλος σε καλυπτει.αν δεν σε καλυπτει να εχεις τα @@ να χωρισεις.φυσικα αναφερομαι κ στα δυο φυλλα.
αν δεν εχεις τα @@ να αναλαμβανεις τις ευθυνες των πραξεων σου κ να δεχεσαι τις συνεπειες αυτων τοτε εισαι....$^$&^(*&)(&^*%^$^!!!
και φυσικα και ο πληρωμενος ερωτας ειναι απιστια κ το νετ σεξ κ το σεξ πιωμενος/η και ολα...
ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε...
οτι για να καθεται μαζι σου δεν αξιζει για κατι παραπανω.φιλε εγω οσες φορες εχω κανει μαλακια ή ημουν στα προθυρα μαλακιας παντα μα παντα κατι καταλαβαινε. δεν σου λεω οτι ερχοταν και μου ελεγε " πηδηξεσ αλλη " αλλα κατι δεν τις καθοταν καλα.
πως το εξηγεις αυτο
cleitone13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άγραφος νόμος:ότι κάνεις το βρίσκεις μπροστά σου...εντομεταξύ το στάνταρ είναι ότι αυτός που απατά αυτος έχει και το πρόβλημα!!!
Soo truuuee!!!Άγραφος νόμος:ότι κάνεις το βρίσκεις μπροστά σου...εντομεταξύ το στάνταρ είναι ότι αυτός που απατά αυτος έχει και το πρόβλημα!!!
Έρευνες έδειξαν ότι η πλειοψηφία των αντρών που απιστούν το κάνουν καθαρά για λόγους ικανοποίησης των σαρκικών τους ορέξεων, σε αντίθεση με τις γυναίκες που καταφεύγουν στην απιστία κυρίως για να καλύψουν τα συναισθηματικά κενά τους...
Έρευνες έδειξαν ότι η πλειοψηφία των αντρών που απιστούν το κάνουν καθαρά για λόγους ικανοποίησης των σαρκικών τους ορέξεων, σε αντίθεση με τις γυναίκες που καταφεύγουν στην απιστία κυρίως για να καλύψουν τα συναισθηματικά κενά τους...
Αυτή η απλούστατη, στατιστική διαχρονική διαπίστωση, απαντάει με σαφήνεια στις ηλίθιες ερωτήσεις κορασίδων εδώ μέσα του στύλ ''δε νιώθετε τύψεις που απατάτε τη γυναίκα σας με άλλες ενίοτε?''. ΟΧΙ, ladies, δεν νιώθουμε. Όταν κλείνουμε τη πόρτα του χοτέλ μετά το τελείωμα, ΟΛΑ έχουν τελειώσει. Δεν μένει ψύχουλο συναισθήματος πίσω. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αναλόγως την σχέση!!!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράμα. Άμα κάποιος/α δεν θέλει να είναι πιστός/ή σε μια σχέση , τότε γιατί την κρατάει? Αφού για να κερατώσει σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις