Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
συμφωνώ και με τα 2 καρβελίνιο.
Για το 1 μόνο διάισθηση είναι?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πάντως άμα ο άλλος δεν έχει διάθεση για σεξ (μπορεί να μην πάνε καλά οι δουλειές του)
εσύ τι κάνεις?

τον ρωταω τι συμβαινει
αφου σου ειπα τι κανω
μπορει να περναω κ εγω τα δραματα μου κατα καιρους γιατι ειμαι κ γυναικα αλλα δεν τ αφηνω να παρουν μεγαλες διαστασεις

karvelinio

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε εγω οσες φορες εχω κανει μαλακια ή ημουν στα προθυρα μαλακιας παντα μα παντα κατι καταλαβαινε. δεν σου λεω οτι ερχοταν και μου ελεγε " πηδηξεσ αλλη " αλλα κατι δεν τις καθοταν καλα.

πως το εξηγεις αυτο

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καρβελίνιο το ίδιο ρωτάω κι εγώ να μάθω

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κι εγω πιστος ειμαι.......

........στην παλαμη μου!  :sunglasses:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Κι εγω πιστος ειμαι.......

........στην παλαμη μου!  :sunglasses:

Έγραψε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Η βυζοθεωρία μου είναι ότι ο άνθρωπος είναι φύσιν πολυγαμικόν ζώον.
Ειδικά στη σημερινή εποχή που κατακλύζεται από προκλήσεις, όπως αγοραίο έρωτα, καβλάντισμα (sic) μέσω τσατ, φέισμπουκ, μσν κι όλα αυτά τα κολοκύθια, χαλάρωση των ηθικών αναστολών (βλ. κοινωνικά πρότυπα με τα οποία βομβαρδίζονται οι νεολαίοι μέσω τηλεόρασης, ίντερνετ κλπ.), είναι πιστεύω εξαίρεση στον κανόνα μια σχέση πίστης και εμπιστοσύνης.
O tempora o mores...

**BettyBoop**

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παλιοτερα δεν ημουν, αλλα το δηλωνα εξ αρχης οτι δεν παιζει αποκλειστικοτητα κλπ, να ξερουν τα παλικαρια η οι κοπελιες, αναλογα, που βαδιζουν και τι τους γινεται. Δηλαδη δεν κερατωσα κανεναν χωρις να ξερει οτι παιζω και αλλου.

Τωρα εχει μια διετια που ερωτευτηκα αγριως, οποτε καθομαι φρονιμα στην θηκη μου. Βεβαια παιζει να πληρωσω τιποτα απο τα προηγουμενα, ολα ειναι πιθανα στη ζωη μας. Τελος παντων, η λογικη μου ειναι να περναμε καλα στις σχεσεις μας ολοι οι συμμετεχοντες και οτι ερθει θα το αντιμετωπισουμε...

:s&m_1: (καμια σχεση αλλα μ αρεσει πολυ αυτο το εμοτικον.)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
εγω ειμαι παντα πιστός σε ολες !!! :zfuck: :zfuck: :2on1: :pipa1: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι ειμαι πιστη! στα 7 χρονακια κ συνεχιζω!και αυτος επισης.
δεν υπαρχει λογος να απατησεις οταν ο αλλος σε καλυπτει.αν δεν σε καλυπτει να εχεις τα @@ να χωρισεις.φυσικα αναφερομαι κ στα δυο φυλλα.
αν δεν εχεις τα @@ να αναλαμβανεις τις ευθυνες των πραξεων σου κ να δεχεσαι τις συνεπειες αυτων τοτε εισαι....$^$&^(*&)(&^*%^$^!!!
και φυσικα και ο πληρωμενος ερωτας ειναι απιστια κ το νετ σεξ κ το σεξ πιωμενος/η και ολα...
ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε...
:rockon: :rockon: :rockon:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
λουκρητια οταν σε βιαζει η γυναικα ειναι απιστια;

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
φιλε εγω οσες φορες εχω κανει μαλακια ή ημουν στα προθυρα μαλακιας παντα μα παντα κατι καταλαβαινε. δεν σου λεω οτι ερχοταν και μου ελεγε " πηδηξεσ αλλη " αλλα κατι δεν τις καθοταν καλα.

πως το εξηγεις αυτο
οτι για να καθεται μαζι σου δεν αξιζει για κατι παραπανω.

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άγραφος νόμος:ότι κάνεις το βρίσκεις μπροστά σου...εντομεταξύ το στάνταρ είναι ότι αυτός που απατά αυτος έχει και το πρόβλημα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Έρευνες έδειξαν ότι η πλειοψηφία των αντρών που απιστούν το κάνουν καθαρά για λόγους ικανοποίησης των σαρκικών τους ορέξεων, σε αντίθεση με τις γυναίκες που καταφεύγουν στην απιστία κυρίως για να καλύψουν τα συναισθηματικά κενά τους...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Έρευνες έδειξαν ότι η πλειοψηφία των αντρών που απιστούν το κάνουν καθαρά για λόγους ικανοποίησης των σαρκικών τους ορέξεων, σε αντίθεση με τις γυναίκες που καταφεύγουν στην απιστία κυρίως για να καλύψουν τα συναισθηματικά κενά τους...

Αυτή η απλούστατη, στατιστική διαχρονική διαπίστωση, απαντάει με σαφήνεια στις ηλίθιες ερωτήσεις κορασίδων εδώ μέσα του στύλ ''δε νιώθετε τύψεις που απατάτε τη γυναίκα σας με άλλες ενίοτε?''. ΟΧΙ, ladies, δεν νιώθουμε. Όταν κλείνουμε τη πόρτα του χοτέλ μετά το τελείωμα, ΟΛΑ έχουν τελειώσει. Δεν μένει ψύχουλο συναισθήματος πίσω. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράμα. Άμα κάποιος/α δεν θέλει να είναι πιστός/ή σε μια σχέση , τότε γιατί την κρατάει? Αφού για να κερατώσει σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom