Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Επισκέπτης
καλα καπου το γαμησατε και εσεις  ...
οχι καθολου.υπαρχει αγαπη ,συντροφικοτητα,αλληλοκατανοηση,σεβασμος αλλα αυτο που την ξεχωριζει απο τις υπολοιπες διαπροσωπικες σχεσεις ειναι το σεξ.αυτο εννοουσα με το μικρο ποσοστο.οχι να ανιρεσω ολα τα υπολοιπα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι καθολου.υπαρχει αγαπη ,συντροφικοτητα,αλληλοκατανοηση,σεβασμος αλλα αυτο που την ξεχωριζει απο τις υπολοιπες διαπροσωπικες σχεσεις ειναι το σεξ.αυτο εννοουσα με το μικρο ποσοστο.οχι να ανιρεσω ολα τα υπολοιπα.
και ολα αυτα ειναι ενα 10%?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάνε καμιά βόλτα σε κανά camsite να δεις ποσά που ξοδεύονται από αγαπούληδες για να πάρει καινούρια παπουτσάκια το κοριτσάκι το γλυκό τους και να τους στείλει κι ένα φιλάκι για ευχαριστώ, και το τι βρισίδι κατεβάζουν σε όποιον σκάσει πέντε φράγκα για να δείξει η άλλη τον κώλο της (που γι'αυτό είναι εκεί εξ'άλλου) κι έλα να μου πεις αν άλλαξες άποψη.
Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα,αυτοί είναι απλά ψυχιατρικά περιστατικά που κάποιοι τους εκμεταλλεύονται.

Κέρατο πάντως δεν μπορεί να θεωρηθεί κ ας χαλάνε λεφτά....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και τα δύο οδηγούν απλά στον ερεθισμό,τίποτε άλλο.

Τώρα αυτός που θα έχει γκόμενα/ο κ την βρίσκει έτσι είναι ψυχιατρική περίπτωση.....
ΟΚ. Απλά ρωτάω για να ξέρω στο μέλλον πως να αντιμετωπίσω καταστάσεις αν ποτέ μου συμβούν. Δηλ αν πιάσω τη γκόμενα μου να το πάρο στο πολύ χαλαρό και δε τρέχει τίποτα, αφού απλά και μόνο ερεθίστικε με κάτι που της έγραφε κάποιος άλλος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τα εχετε μπλεξει ρε μαλακες.

Κατανοηση, αυτο λειπει. Αλλα ειστε για τον πουτσο και εστιαζετε σε παπαριες. Καλα κανει καποιος και ξενογαμαει, και καποια που ξενοπηδιεται. Οταν ξερει τι θελει και πως να το παρει χωρις να πληγωσει και να πληγωθει.

Αλλα επειδη η κοινωνια μας μεγαλωνει με τροπο που μας καταντα ηλιθιους για τα παντα, εμεις τα μπλεκουμε και τα κανουμε χειροτερα. Παραμενετε ολοι μαλακες φυσικα.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα,αυτοί είναι απλά ψυχιατρικά περιστατικά που κάποιοι τους εκμεταλλεύονται.

Κέρατο πάντως δεν μπορεί να θεωρηθεί κ ας χαλάνε λεφτά....

Δεν είναι ψυχιατρικά περιστατικά.

Καμμένες καταστάσεις είναι ανάλογες του στριποκαμμένου που ακουμπάει το μηνιάτικο για να δεχτεί η ζούδα να βγούνε για καφέ.

Αυτό το ανέφερα στο θέμα αποκλειστικότητας στην επιλογή "μοντέλου" που μου ανέφερες.

Το τι είναι κέρατο το κουβεντιάζουμε τόση ώρα. Δε σου έφερα το παράδειγμα γι'αυτό το λόγο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Κατανοηση, αυτο λειπει. Αλλα ειστε για τον πουτσο και εστιαζετε σε παπαριες. Καλα κανει καποιος και ξενογαμαει, και καποια που ξενοπηδιεται. Οταν ξερει τι θελει και πως να το παρει χωρις να πληγωσει και να πληγωθει.

Αλλα επειδη η κοινωνια μας μεγαλωνει με τροπο που μας καταντα ηλιθιους για τα παντα, εμεις τα μπλεκουμε και τα κανουμε χειροτερα. Παραμενετε ολοι μαλακες φυσικα.

κατανοηση-ξενογαμησι-χωρις να πληγωθει ο αλλος.

ναι, πως το θες?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΟΚ. Απλά ρωτάω για να ξέρω στο μέλλον πως να αντιμετωπίσω καταστάσεις αν ποτέ μου συμβούν. Δηλ αν πιάσω τη γκόμενα μου να το πάρο στο πολύ χαλαρό και δε τρέχει τίποτα, αφού απλά και μόνο ερεθίστικε με κάτι που της έγραφε κάποιος άλλος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ....
Εεε κάτσε ζήλευε τον υπολογιστή ρε συ...τί να σου πω!!! :cheesy:

Χωρισέ κιόλας.....

Αν έχει εθισμό τέτοιον ο δικός/ιας σου απλά ένας καλός ψυχίατρος χρειάζεται ή να ανεβάσει στροφές ο παρτενέρ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

δε γινεται...ειτε βραχυπροθεσμα ειτε μακροπροθεσμα καποιος θα πληγωθει.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Κάνε καμιά βόλτα σε κανά camsite να δεις ποσά που ξοδεύονται από αγαπούληδες για να πάρει καινούρια παπουτσάκια το κοριτσάκι το γλυκό τους και να τους στείλει κι ένα φιλάκι για ευχαριστώ, και το τι βρισίδι κατεβάζουν σε όποιον σκάσει πέντε φράγκα για να δείξει η άλλη τον κώλο της (που γι'αυτό είναι εκεί εξ'άλλου) κι έλα να μου πεις αν άλλαξες άποψη.
Ολο αυτο τωρα δεν ειναι το λιγοτερο ηλιθιο ?
Γιαυτους που το πραττουν λεω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom