Επισκέπτης
φανταστηκα οτι θα σου ελυνε τις οποιες αποριες.λαθος φανταστηκα.στην πραξη ειμαι πιο ανετη αλλα εδω δεν ειναι μερος να τα πω.οχι.θα πρεπε?και στην πραξη τοσο ανετη εισαι η μονο εδω;
φανταστηκα οτι θα σου ελυνε τις οποιες αποριες.λαθος φανταστηκα.στην πραξη ειμαι πιο ανετη αλλα εδω δεν ειναι μερος να τα πω.οχι.θα πρεπε?και στην πραξη τοσο ανετη εισαι η μονο εδω;
Ολο αυτο τωρα δεν ειναι το λιγοτερο ηλιθιο ?
Γιαυτους που το πραττουν λεω
Πςςςς.....δε γινεται...ειτε βραχυπροθεσμα ειτε μακροπροθεσμα καποιος θα πληγωθει.
Εεε κάτσε ζήλευε τον υπολογιστή ρε συ...τί να σου πω!!!
Χωρισέ κιόλας.....
Αν έχει εθισμό τέτοιον ο δικός/ιας σου απλά ένας καλός ψυχίατρος χρειάζεται ή να ανεβάσει στροφές ο παρτενέρ.
Θα μας πεις το γαμημένο το θέμα επιτέλους;;;;Δεν είναι εκεί όμως το θέμα.
αν και μονο αν ισχυουν αυτα που λες(δε σε προσβαλλω απλα στο νετ ειμαστε καταλαβαινεις...)και αν και μονο αν ειναι κοινη συνενεση τοτε ειμαι μαζι σου 100000000%!!!φανταστηκα οτι θα σου ελυνε τις οποιες αποριες.λαθος φανταστηκα.στην πραξη ειμαι πιο ανετη αλλα εδω δεν ειναι μερος να τα πω.
Πςςςς.....![]()
![]()
Γμτ είμαι επιρεπής στην απιστία,γκαύλωσα μόλις!!!![]()
Θα μας πεις το γαμημένο το θέμα επιτέλους;;;;![]()
Βουαλά.
Ελάτε να διαξιφιστούμε λίγο γιατί πείνασα και θέλω να ξεχαστώ![]()
Α γαμήσου στράκι,κάθομαι κ ασχολούμαι σοβαρά!!!Μα το είπα αρχής εξαρχής
Μα τι μπορει να νιωθει κανεις για καποια που δεν ξερει και δεν θα συναντησει ποτε ?Και για έναν μπάρμαν είναι ηλίθιος όποιος πάει σε τάνα.
Ανάλογα το pov εκάστου για πολλοστή φορά.
έντιτ: κι εγώ με μία λέξη μπορεί να το χαρακτήριζα ηλίθιο όπως και πολλά άλλα. Δεν είναι εκεί όμως το θέμα.
Α γαμήσου στράκι,κάθομαι κ ασχολούμαι σοβαρά!!!![]()
![]()
![]()
δεν εχω κανενα λογο να λεω ψεματα οντας αγνωστη μεταξυ αγνωστων.ειμαι ανετη ακριβως για να μην υπαρχει κατι κρυφο.και αυτο ισχυει και για τους δυο.(η ανεση εννοω)αν και μονο αν ισχυουν αυτα που λες(δε σε προσβαλλω απλα στο νετ ειμαστε καταλαβαινεις...)και αν και μονο αν ειναι κοινη συνενεση τοτε ειμαι μαζι σου 100000000%!!!
αν ομως κατι γινεται κρυφα....
Το πιο πιθανο ειναι αυτο.Πιθανοτατα να πληγωθει ο "τριτος".
Μα τι μπορει να νιωθει κανεις για καποια που δεν ξερει και δεν θα συναντησει ποτε ?
και ουτε καν την αγγιζει παρα μονο την βλεπει αφου πληρωσει απο ενα μονιτορ υπολογιστη.....
Πραγματικα μου κανει εντυπωση αυτο....
Υγ. τι ειναι το pov που λες ?
Κανένας συμβιβασμός,καμία υποχώρηση,καμία διαλλακτικότητα!!!Πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε τις ευεργετικές για το πνεύμα ιδότητες της διαλεκτικής μεθόδου κύριε παπαψώλη.
P.O.V.: Point Of View
Πολλοί από αυτούς δεν ψάχνουν να μαλακιστούν. Αγάπη επί χρήμασι ψάχνουν.
Και ένας συνδιασμός "αγάπης" (έστω ψευδούς συναισθηματικής επαφής) και σεξουαλικής διέγερσης συνιστά απιστία κατ'εμέ. (ορίστε και το πόιντ για να μην κρατάω άλλο σε αγωνία τον παπαζόλο)
Εγω το βαφτιζω μαλακια γιατι ειναι μαλακια κατα την αποψη μου....P.O.V.: Point Of View
Και ένας συνδιασμός "αγάπης" (έστω ψευδούς συναισθηματικής επαφής) και σεξουαλικής διέγερσης συνιστά απιστία κατ'εμέ. (ορίστε και το πόιντ για να μην κρατάω άλλο σε αγωνία τον παπαζόλο)
Για αγάπη επί χρήμασι πας στις ιερόδουλες,όχι στο cyber sex όπου η άλλη απλά σε γκαυλώνει,μην λες παπαρίες....P.O.V.: Point Of View
Κανένας συμβιβασμός,καμία υποχώρηση,καμία [size=20pt]διαλλακτικότητα[/size]!!!
![]()
![]()
Δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό ότι άσχετα με το τι μου γράφει ο άλλος τα δικά μου θα λέω;;;Βρε τελεμέ!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για διαλεκτική μίλησα. Όχι για διαλλακτικότητα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που'σαι βέλβυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άχρηστο πλάσμα που είσαι κι αριστερός πανάθεμά σε! Τον χέγκελ και το μαρξ ούτε ακουστά βρε κερατά?