Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ολο αυτο τωρα δεν ειναι το λιγοτερο ηλιθιο ?
Γιαυτους που το πραττουν λεω

Και για έναν μπάρμαν είναι ηλίθιος όποιος πάει σε τάνα.

Ανάλογα το pov εκάστου για πολλοστή φορά.

έντιτ: κι εγώ με μία λέξη μπορεί να το χαρακτήριζα ηλίθιο όπως και πολλά άλλα. Δεν είναι εκεί όμως το θέμα.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Εεε κάτσε ζήλευε τον υπολογιστή ρε συ...τί να σου πω!!! :cheesy:

Χωρισέ κιόλας.....

Αν έχει εθισμό τέτοιον ο δικός/ιας σου απλά ένας καλός ψυχίατρος χρειάζεται ή να ανεβάσει στροφές ο παρτενέρ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
φανταστηκα οτι θα σου ελυνε τις οποιες αποριες.λαθος φανταστηκα.στην πραξη ειμαι πιο ανετη αλλα εδω δεν ειναι μερος να τα πω.
αν και μονο αν ισχυουν αυτα που λες(δε σε προσβαλλω απλα στο νετ ειμαστε καταλαβαινεις...)και αν και μονο αν ειναι κοινη συνενεση τοτε ειμαι μαζι σου 100000000%!!!
αν ομως κατι γινεται κρυφα....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Και για έναν μπάρμαν είναι ηλίθιος όποιος πάει σε τάνα.

Ανάλογα το pov εκάστου για πολλοστή φορά.

έντιτ: κι εγώ με μία λέξη μπορεί να το χαρακτήριζα ηλίθιο όπως και πολλά άλλα. Δεν είναι εκεί όμως το θέμα.
Μα τι μπορει να νιωθει κανεις για καποια που δεν ξερει και δεν θα συναντησει ποτε ?
και ουτε καν την αγγιζει παρα μονο την βλεπει αφου πληρωσει απο ενα μονιτορ υπολογιστη.....

Πραγματικα μου κανει εντυπωση αυτο....

Υγ. τι ειναι το pov που λες ?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Α γαμήσου στράκι,κάθομαι κ ασχολούμαι σοβαρά!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε τις ευεργετικές για το πνεύμα ιδότητες της διαλεκτικής μεθόδου κύριε παπαψώλη.

Επισκέπτης
αν και μονο αν ισχυουν αυτα που λες(δε σε προσβαλλω απλα στο νετ ειμαστε καταλαβαινεις...)και αν και μονο αν ειναι κοινη συνενεση τοτε ειμαι μαζι σου 100000000%!!!
αν ομως κατι γινεται κρυφα....
δεν εχω κανενα λογο να λεω ψεματα οντας αγνωστη μεταξυ αγνωστων.ειμαι ανετη ακριβως για να μην υπαρχει κατι κρυφο.και αυτο ισχυει και για τους δυο.(η ανεση εννοω)

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Πιθανοτατα να πληγωθει ο "τριτος".
Το πιο πιθανο ειναι αυτο.
Γιατι ο τριτος.... δεν θα ξερει αν η κοπελα ειναι σε σχεση ηδη η οχι απο πριν και θα νιωσει οτι χρησιμοποιηθηκε εξαπατηθηκε κτλ κτλ κτλ κτλ

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Μα τι μπορει να νιωθει κανεις για καποια που δεν ξερει και δεν θα συναντησει ποτε ?
και ουτε καν την αγγιζει παρα μονο την βλεπει αφου πληρωσει απο ενα μονιτορ υπολογιστη.....

Πραγματικα μου κανει εντυπωση αυτο....

Υγ. τι ειναι το pov που λες ?

P.O.V.: Point Of View

Πολλοί από αυτούς δεν ψάχνουν να μαλακιστούν. Αγάπη επί χρήμασι ψάχνουν.

Και ένας συνδιασμός "αγάπης" (έστω ψευδούς συναισθηματικής επαφής) και σεξουαλικής διέγερσης συνιστά απιστία κατ'εμέ. (ορίστε και το πόιντ για να μην κρατάω άλλο σε αγωνία τον παπαζόλο  :booty:)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε τις ευεργετικές για το πνεύμα ιδότητες της διαλεκτικής μεθόδου κύριε παπαψώλη.
Κανένας συμβιβασμός,καμία υποχώρηση,καμία διαλλακτικότητα!!! :birdman:

kke.jpg
:rockon:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Και ένας συνδιασμός "αγάπης" (έστω ψευδούς συναισθηματικής επαφής) και σεξουαλικής διέγερσης συνιστά απιστία κατ'εμέ. (ορίστε και το πόιντ για να μην κρατάω άλλο σε αγωνία τον παπαζόλο  :booty:)

Κι αυτό το τελευταίο είναι που διαφοροποιεί για μένα την απλή τσόντα από το cyber sex οποιουδήποτε είδους (είτε με αματσουρ, είτε με cammodel, είτε με δεν ξέρω γω τι).

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575

Εγω το βαφτιζω μαλακια γιατι ειναι μαλακια κατα την αποψη μου....

Ευχαριστω για την εξηγηση παντως....

Για γελια ειναι η ολη φαση αυτη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Και ένας συνδιασμός "αγάπης" (έστω ψευδούς συναισθηματικής επαφής) και σεξουαλικής διέγερσης συνιστά απιστία κατ'εμέ. (ορίστε και το πόιντ για να μην κρατάω άλλο σε αγωνία τον παπαζόλο  :booty:)
Για αγάπη επί χρήμασι πας στις ιερόδουλες,όχι στο cyber sex όπου η άλλη απλά σε γκαυλώνει,μην λες παπαρίες....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Κανένας συμβιβασμός,καμία υποχώρηση,καμία [size=20pt]διαλλακτικότητα[/size]!!! :birdman:

kke.jpg
:rockon:

Βρε τελεμέ!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για διαλεκτική μίλησα. Όχι για διαλλακτικότητα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που'σαι βέλβυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άχρηστο πλάσμα που είσαι κι αριστερός πανάθεμά σε! Τον χέγκελ και το μαρξ ούτε ακουστά βρε κερατά?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βρε τελεμέ!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για διαλεκτική μίλησα. Όχι για διαλλακτικότητα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που'σαι βέλβυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άχρηστο πλάσμα που είσαι κι αριστερός πανάθεμά σε! Τον χέγκελ και το μαρξ ούτε ακουστά βρε κερατά?
Δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό ότι άσχετα με το τι μου γράφει ο άλλος τα δικά μου θα λέω;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom