alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Να λες "κατα τη γνωμη μου". Τσαντιζεται η Σιλβα.κανεις λαθος.τιποτα δε θελω να μαζεψω!!!τα λεω τα πιστευω και τα θεωρω κ σωστα.και ευτυχως οχι μονο εγω.
Να λες "κατα τη γνωμη μου". Τσαντιζεται η Σιλβα.κανεις λαθος.τιποτα δε θελω να μαζεψω!!!τα λεω τα πιστευω και τα θεωρω κ σωστα.και ευτυχως οχι μονο εγω.
οαση!!!οαση!!!! αντιστοιχα να μην αναφερουμαι ποσοι παντρεμενοι τα τιναξαν ολα στον αερα γ καμια πιτσιρικα ....Γνωστή παλιά άποψη.
Το κατά πόσο στέκει όμως είναι μια άλλη ιστορία.
Το να αρχίσουμε να αναλύουμε το με πόσες παντρεμένες έχει πάει ο καθένας μας οι οποίες έφυγαν βιαστικά γιατί έπρεπε να πάνε να πάρουν τα παιδιά από το σχολείο και να μαγειρέψουν για τον αντρούλη τους αλλά το βράδυ έπεσε τηλεφωνάκι για να σου πουν πόσο τους λείπει η ληψώ σου είναι μάλλον αδόκιμο.
όταν πηδάει ο BBlover πώς τον λένε , τί να σκέπτεται άραγε ????
Αντιλαμβανεσαι οτι συμφωναμε καπου ? :oαυτο λεω...
ασε που κ την τζολι μπορει να πηδηξει γτ ειναι κουκλι
αλλα εχε χαρη που δε θα την συναντησει ποτε!!!
μηπως να του κοψω και το σινεμα?
δε μιλαω εκ μερους αλλου.αφου εγω τα γραφω αρα γ μενα λεω.Να λες "κατα τη γνωμη μου". Τσαντιζεται η Σιλβα.
μπα.....Μέχρι να τον μπήξει πάντως κάπου αλλού ή να δεσμευτεί κάπου αλλού δεν υπάρχει κέρατο.
Υποψία κεράτου μόνο.....τώρα αν εσύ ρίχνεις από εκεί χ δεν σε βλέπω για καμία μακροχρόνια σχέση....
η αλλη μπορει να τον καυλωσει.εγω θα τον απογειωσω.δεν παιζει να σκεφτει κατι αλλο.και το ονομα του θα ξεχασει .κι αυτο με τιμαει σα γυναικα....ειναι πολυ ωραιο να πηδαει εμενα και να κλεινει τα ματια σκεφτομενος πως πηδαει την οποιαδηποτε αλλη.
και με τιμαει πολυ σαν γυναικα. αλλα τι με νοιαζει? σε μενα δεν το χωνει? εμενα δεν θα χυσει?
Γνωστή παλιά άποψη.
Το να αρχίσουμε να αναλύουμε το με πόσες παντρεμένες έχει πάει ο καθένας μας οι οποίες έφυγαν βιαστικά γιατί έπρεπε να πάνε να πάρουν τα παιδιά από το σχολείο και να μαγειρέψουν για τον αντρούλη τους αλλά το βράδυ έπεσε τηλεφωνάκι για να σου πουν πόσο τους λείπει η ληψώ σου είναι μάλλον αδόκιμο.
Λάκη, το οτι μαζευεις ευσημα απο Βελβυ και Λουκ, δεν σε βαζει σε καμια ανησυχια να φανταστω ε?Γνωστή παλιά άποψη.
ναι απλα απο αλλες γωνιες.Αντιλαμβανεσαι οτι συμφωναμε καπου ? :o
[size=1pt]Ερχεται κραξιμο[/size]
Ελεος...οχι αλλο...η αλλη μπορει να τον καυλωσει.εγω θα τον απογειωσω.δεν παιζει να σκεφτει κατι αλλο.και το ονομα του θα ξεχασει .κι αυτο με τιμαει σα γυναικα....
εκει ειναι αλλο θεμα καθως εκει φταινε και οι δυο η ο ενας αναλογα την περιπτωση και την αιτιαοαση!!!οαση!!!! αντιστοιχα να μην αναφερουμαι ποσοι παντρεμενοι τα τιναξαν ολα στον αερα γ καμια πιτσιρικα ....
Λάθος κανεις (κατα τη γνωμη μου Σιλβα ετσι?).ναι απλα απο αλλες γωνιες.
οχι δε πιστευω οτι με την αγαπη λυνονται ολα σε μια ερωτικη σχεση ας πουμε.το 50% της σχεσης ειναι το σεξ.αντε το 40....
αν αυτο δε παει καλα μιλαμε πια γ φιλικη /συγγενικη σχεση.οχι γ ερωτικη.
Ναι ρε συ,γιατί σημαίνει ότι πενυματικά έπαψε ο άλλος να είναι πιστός...οπότε σύντομα θα ακολουθήσει κ το σαρκικά.
Ας αναλύσει κάποια/ος κ για το cyber sex γιατί είναι απιστία....
λες να προτιμαει καποιος να τον παιξει ή να του παιρνουν πιπα ενω καυλαντιζετε με το γκομενακι?
Ελεος...οχι αλλο...
ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται;η αλλη μπορει να τον καυλωσει.εγω θα τον απογειωσω.δεν παιζει να σκεφτει κατι αλλο.και το ονομα του θα ξεχασει .κι αυτο με τιμαει σα γυναικα....
οχι δε θα το πω.γαμω την λογοκρισια μου.Λάκη, το οτι μαζευεις ευσημα απο Βελβυ και Λουκ, δεν σε βαζει σε καμια ανησυχια να φανταστω ε?
Ε παρε και συ...Ας πουμε οτι εχεις δικιο (αν και εγω παρεθεσα πριν την αποψη μου ) .
Η γυναικα με τον αντρα ΔΕΝ ειναι το ιδιο οοοοοπως και να το κανουμε ...
το 80%ειναι μονο γ ανθρωπους που τους λειτουργει μονο το κλατω κεφαλι.ειτε ειναι αντρες ειτε γυναικες.Λάθος κανεις (κατα τη γνωμη μου Σιλβα ετσι?).
Το 80% ειναι.
εγραψες !!!!!!!η αλλη μπορει να τον καυλωσει.εγω θα τον απογειωσω.δεν παιζει να σκεφτει κατι αλλο.και το ονομα του θα ξεχασει .κι αυτο με τιμαει σα γυναικα....
Συγγνώμη στο cyber sex έχεις πάντα τον/ην ίδια παρτενέρ;;;Το αρχικό ερώτημα το έθεσα για να καταλήξουμε στη βάση του.
Η οποία είναι αν το κέρατο ορίζεται από τη σωματική επαφή ή από τον πόθο γι'αυτήν ασχέτων αν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθεί.
Στο cyber sex υπάρχει αυτός ο πόθος. Στην τσόντα ναι μεν μπορεί και να υπάρχει αλλά είναι τόοοοοσ έμμεσος που μάλλον πρέπει να θεωρηθεί αμελητέος.
Ας πουμε οτι εχεις δικιο (αν και εγω παρεθεσα πριν την αποψη μου ) .
Η γυναικα με τον αντρα ΔΕΝ ειναι το ιδιο οοοοοπως και να το κανουμε ...