Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γνωστή παλιά άποψη.

Το κατά πόσο στέκει όμως είναι μια άλλη ιστορία.

Το να αρχίσουμε να αναλύουμε το με πόσες παντρεμένες έχει πάει ο καθένας μας οι οποίες έφυγαν βιαστικά γιατί έπρεπε να πάνε να πάρουν τα παιδιά από το σχολείο και να μαγειρέψουν για τον αντρούλη τους αλλά το βράδυ έπεσε τηλεφωνάκι για να σου πουν πόσο τους λείπει η ληψώ σου είναι μάλλον αδόκιμο.
οαση!!!οαση!!!! αντιστοιχα να μην αναφερουμαι ποσοι παντρεμενοι τα τιναξαν ολα στον αερα γ καμια πιτσιρικα ....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
αυτο λεω...

ασε που κ την τζολι μπορει να πηδηξει γτ ειναι κουκλι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
αλλα εχε χαρη που δε θα την συναντησει ποτε!!!

μηπως να του κοψω και το σινεμα? :think: :think: :think:
Αντιλαμβανεσαι οτι συμφωναμε καπου ?  :o :rolleyes:

[size=1pt]Ερχεται κραξιμο[/size] :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Να λες "κατα τη γνωμη μου". Τσαντιζεται η Σιλβα.  :2funny: :2funny: :2funny:
δε μιλαω εκ μερους αλλου.αφου εγω τα γραφω αρα γ μενα λεω.
Μέχρι να τον μπήξει πάντως κάπου αλλού ή να δεσμευτεί κάπου αλλού δεν υπάρχει κέρατο.

Υποψία κεράτου μόνο.....τώρα αν εσύ ρίχνεις από εκεί χ δεν σε βλέπω για καμία μακροχρόνια σχέση.... :cheesy:
μπα.....

Επισκέπτης
ειναι πολυ ωραιο να πηδαει εμενα και να κλεινει τα ματια σκεφτομενος πως πηδαει την οποιαδηποτε αλλη.
και με τιμαει πολυ σαν γυναικα. αλλα τι με νοιαζει? σε μενα δεν το χωνει? εμενα δεν θα χυσει?
η αλλη μπορει να τον καυλωσει.εγω θα τον απογειωσω.δεν παιζει να σκεφτει κατι αλλο.και το ονομα του θα ξεχασει :grin:.κι αυτο με τιμαει σα γυναικα....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Γνωστή παλιά άποψη.

Το να αρχίσουμε να αναλύουμε το με πόσες παντρεμένες έχει πάει ο καθένας μας οι οποίες έφυγαν βιαστικά γιατί έπρεπε να πάνε να πάρουν τα παιδιά από το σχολείο και να μαγειρέψουν για τον αντρούλη τους αλλά το βράδυ έπεσε τηλεφωνάκι για να σου πουν πόσο τους λείπει η ληψώ σου είναι μάλλον αδόκιμο.

Ας πουμε οτι εχεις δικιο (αν και εγω παρεθεσα πριν την αποψη μου ) .
Η γυναικα με τον αντρα ΔΕΝ ειναι το ιδιο οοοοοπως και να το κανουμε ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γνωστή παλιά άποψη.

Λάκη, το οτι μαζευεις ευσημα απο Βελβυ και Λουκ, δεν σε βαζει σε καμια ανησυχια να φανταστω ε?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αντιλαμβανεσαι οτι συμφωναμε καπου ?  :o :rolleyes:

[size=1pt]Ερχεται κραξιμο[/size] :2funny:
ναι απλα απο αλλες γωνιες.
οχι δε πιστευω οτι με την αγαπη λυνονται ολα σε μια ερωτικη σχεση ας πουμε.το 50% της σχεσης ειναι το σεξ.αντε το 40....
αν αυτο δε παει καλα μιλαμε πια γ φιλικη /συγγενικη σχεση.οχι γ ερωτικη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
η αλλη μπορει να τον καυλωσει.εγω θα τον απογειωσω.δεν παιζει να σκεφτει κατι αλλο.και το ονομα του θα ξεχασει :grin:.κι αυτο με τιμαει σα γυναικα....
Ελεος...οχι αλλο...  :cum: :cum: :cum:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
οαση!!!οαση!!!! αντιστοιχα να μην αναφερουμαι ποσοι παντρεμενοι τα τιναξαν ολα στον αερα γ καμια πιτσιρικα ....
εκει ειναι αλλο θεμα καθως εκει φταινε και οι δυο η ο ενας  αναλογα την περιπτωση και την αιτια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι απλα απο αλλες γωνιες.
οχι δε πιστευω οτι με την αγαπη λυνονται ολα σε μια ερωτικη σχεση ας πουμε.το 50% της σχεσης ειναι το σεξ.αντε το 40....
αν αυτο δε παει καλα μιλαμε πια γ φιλικη /συγγενικη σχεση.οχι γ ερωτικη.
Λάθος κανεις (κατα τη γνωμη μου Σιλβα ετσι?).
Το 80% ειναι.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ναι ρε συ,γιατί σημαίνει ότι πενυματικά έπαψε ο άλλος να είναι πιστός...οπότε σύντομα θα ακολουθήσει κ το σαρκικά. :cheesy:

Ας αναλύσει κάποια/ος κ για το cyber sex γιατί είναι απιστία....

Το αρχικό ερώτημα το έθεσα για να καταλήξουμε στη βάση του.

Η οποία είναι αν το κέρατο ορίζεται από τη σωματική επαφή ή από τον πόθο γι'αυτήν ασχέτων αν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθεί.

Στο cyber sex υπάρχει αυτός ο πόθος. Στην τσόντα ναι μεν μπορεί και να υπάρχει αλλά είναι τόοοοοσ έμμεσος που μάλλον πρέπει να θεωρηθεί αμελητέος.

λες να προτιμαει καποιος να τον παιξει ή να του παιρνουν πιπα ενω καυλαντιζετε με το γκομενακι?

Εξαρτάται από το πόσο καψούρης είναι με την καμεροτάνα που πληρώνει.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται;

Λάκη, το οτι μαζευεις ευσημα απο Βελβυ και Λουκ, δεν σε βαζει σε καμια ανησυχια να φανταστω ε?
οχι δε θα το πω.γαμω την λογοκρισια μου. :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λάθος κανεις (κατα τη γνωμη μου Σιλβα ετσι?).
Το 80% ειναι.
το 80%ειναι μονο γ ανθρωπους που τους λειτουργει μονο το κλατω κεφαλι.ειτε ειναι αντρες ειτε γυναικες.
η αν μιλαμε γ φακ μπαντιζ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εγραψες !!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το αρχικό ερώτημα το έθεσα για να καταλήξουμε στη βάση του.

Η οποία είναι αν το κέρατο ορίζεται από τη σωματική επαφή ή από τον πόθο γι'αυτήν ασχέτων αν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθεί.

Στο cyber sex υπάρχει αυτός ο πόθος. Στην τσόντα ναι μεν μπορεί και να υπάρχει αλλά είναι τόοοοοσ έμμεσος που μάλλον πρέπει να θεωρηθεί αμελητέος.
Συγγνώμη στο cyber sex έχεις πάντα τον/ην ίδια παρτενέρ;;;

Δεν νομίζω....

Τα δε δεδομένα για κανονικό-live σεξ είναι μηδαμινά.

Οπότε;;;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ας πουμε οτι εχεις δικιο (αν και εγω παρεθεσα πριν την αποψη μου ) .
Η γυναικα με τον αντρα ΔΕΝ ειναι το ιδιο οοοοοπως και να το κανουμε ...

Α και για να το διευκρινησω , η διαφορα εγκειται στο οτι η γυναικα εμπλεκεται συναισθηματικα με τον πουτσο που τρωει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom