You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
μηπως καταληγουνε να το κανουνε κρυφο γιατι καποιες το θεωρουν απιστια και οχι ενα απλο σεξουαλικο παιχνιδι?μηπως καποιες αλλες δεν καταφερνουν να τα ξεχωρισουν?
ποιο θεωρουν απιστια?μηπως καταληγουνε να το κανουνε κρυφο γιατι καποιες το θεωρουν απιστια και οχι ενα απλο σεξουαλικο παιχνιδι?μηπως καποιες αλλες δεν καταφερνουν να τα ξεχωρισουν?
μπερδευτηκα!
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Καλο μου ?Ενταξει καλο μου, σεβαστη η αποψη σου. Δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους εξαλλου.
Και μετα λες για μενα....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
στην σχεση κανεις αμοιβαιες υποχωρησεις.εγω μπορει να μην θεωρω απιστια να φιλιεμαι.μονο το να μου το χωνουν.μηπως καταληγουνε να το κανουνε κρυφο γιατι καποιες το θεωρουν απιστια και οχι ενα απλο σεξουαλικο παιχνιδι?μηπως καποιες αλλες δεν καταφερνουν να τα ξεχωρισουν?
πιστευεις οτι ο δικος μου δε θα ειχε προβλημα να φιλιεμαι απο δω κ απο κει?και αν ειχε θα τον λεγαμε πουριτανο;
δε ξερω την ηλικια σου ουτε την "οικογενειακη"σου κατασταση αλλα γενικα θεωρω την λογικη σου λαθος.
προσωπικη αποψη παντα.
οταν κατι γιξνεται κρυφα παει...χανει...
οταν γινεται κατι που γουσταρουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ειμαι φαν
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Σόρρυ κιόλας παίχτη αλλά άλλο να τα λέει γυναίκα κι άλλο άντρας.
Η μία πλευρά έχει συμφέρον η άλλη όχι.
Όχι ότι συμφωνώ με τη βίλμα βέβαια.
Για αν το τραβιξω πιο πολυ σου λεω οτι ενας αντρας σε μονιμη σχεση ειναι πιο ευκολο να κερατωσει αλλα δεν αφηνει την σχεση ενω μια γυναικα μπορει πιο δυσκολα να του τα φορεσει αλλα αν το κανει ειναι ετοιμη να τιναξει γαμο παιδια κτλ πολυ πιο ευκολα !
Αρα για να οδηγηθει μια γυναικα στην πραξη να κανει cyber με καποιον παει να πει οτι κατι της λειπει ... ο αντρας μπορει να το κανει απο βλακεια πολυ πιο ευκολα η γυναικα οχι .... για αυτο λεω οτι ειναι διαφορετικο
Τα παραπανω ομως δεν αναιρουν οτι δεν το θεωρω κερατο ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη απλα εχει διαφορα ...
Αυτα
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Θέλω να πιω μπύρα να μου φύγει το hangover αλλά πονάω γαμώ το σπίτι μου γαμώ!
Γουλιά γουλιά με το ζόρι πάει κάτω.
Δύο είναι τα καλύτερα γιατροσόφια για να σού φύγει το hangover:
1) ζεστοί λουκουμάδες
2) μια καλή μακαρονάδα με τριμμένο τυρί (χωρίς σάλτσα ή κάτι άλλο)
Συγγνώμη για το off-topic
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
διαχωρισε το...αν εχει σκεφτει να πηηξει την τζολι οχι προφανως.αν εχει συνεχεια την σκεψη να πηδηξει την κοπελιτσα στο γραφειο...εφυγε...Συγγνώμη για να καταλάβω...θεωτείτε αγαπητές μου κυρίες ότι να σκεφτεί ο άλλος να πηδήξει άλλη είναι κέρατο-απιστία;;;
Και με την τσόντα αυτό γίνεται πάντως.....
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
μηπως καταληγουνε να το κανουνε κρυφο γιατι καποιες το θεωρουν απιστια και οχι ενα απλο σεξουαλικο παιχνιδι?μηπως καποιες αλλες δεν καταφερνουν να τα ξεχωρισουν?
Ερώτηξις....
Αν λοιπόν την ώρα που του πήγαινες το ουισκάκι και καθόσουν να ιντερνετομαλακιστείτε παρέα, γυρνούσε και σου έλεγε "μωρό μου ευχαριστώ για το ποτάκι, αλλά σήμερα θέλω να μείνω μόνος μου με την IfistMyAss4U_IfUgiveMe$, οπότε σε παρακαλώ πήγαινε μέσα" θα χαλιόσουν καθόλου ή μπα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι εγινε ρε παιδια, μηπως ονειρευομαι????????????Για αν το τραβιξω πιο πολυ σου λεω οτι ενας αντρας σε μονιμη σχεση ειναι πιο ευκολο να κερατωσει αλλα δεν αφηνει την σχεση ενω μια γυναικα μπορει πιο δυσκολα να του τα φορεσει αλλα αν το κανει ειναι ετοιμη να τιναξει γαμο παιδια κτλ πολυ πιο ευκολα !
Αρα για να οδηγηθει μια γυναικα στην πραξη να κανει cyber με καποιον παει να πει οτι κατι της λειπει ... ο αντρας μπορει να το κανει απο βλακεια πολυ πιο ευκολα η γυναικα οχι .... για αυτο λεω οτι ειναι διαφορετικο
Τα παραπανω ομως δεν αναιρουν οτι δεν το θεωρω κερατο ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη απλα εχει διαφορα ...
Αυτα
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ααα μάλιστα,ντάξει τώρα συμφωνώ....διαχωρισε το...αν εχει σκεφτει να πηηξει την τζολι οχι προφανως.αν εχει συνεχεια την σκεψη να πηδηξει την κοπελιτσα στο γραφειο...εφυγε...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ερώτηξις....
Αν λοιπόν την ώρα που του πήγαινες το ουισκάκι και καθόσουν να ιντερνετομαλακιστείτε παρέα, γυρνούσε και σου έλεγε "μωρό μου ευχαριστώ για το ποτάκι, αλλά σήμερα θέλω να μείνω μόνος μου με την IfistMyAss4U_IfUgiveMe$, οπότε σε παρακαλώ πήγαινε μέσα" θα χαλιόσουν καθόλου ή μπα?
ειμαι σιγουρη θα πει οχι!Ερώτηξις....
συμφωνω κι εγω μαζι της παντως αλλα βαριομουν να τα γραψω.Τι εγινε ρε παιδια, μηπως ονειρευομαι????????????
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Την τζολι δεν υπαρχει περιπτωση να την πηδηξειδιαχωρισε το...αν εχει σκεφτει να πηηξει την τζολι οχι προφανως.αν εχει συνεχεια την σκεψη να πηδηξει την κοπελιτσα στο γραφειο...εφυγε...
την κοπελιτσα στο γραφειο ομως... ναι... υπαρχει μεγαλη περιπτωση
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αρα αν σκεφτεται να πηδηξει καποια που δεν τον παιρνει, στο τετοιο σου...διαχωρισε το...αν εχει σκεφτει να πηηξει την τζολι οχι προφανως.αν εχει συνεχεια την σκεψη να πηδηξει την κοπελιτσα στο γραφειο...εφυγε...
Αν ομως σκεφτεται να πηδηξει καποια που τον παιρνει, εφυγε...
Ενδιαφερουσες αποψεις...
Παρτε κανενα μαθημα απο την ns και την βιλμα, χρησιμο θα ειναι...
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Δύο είναι τα καλύτερα γιατροσόφια για να σού φύγει το hangover:
1) ζεστοί λουκουμάδες
2) μια καλή μακαρονάδα με τριμμένο τυρί (χωρίς σάλτσα ή κάτι άλλο)
Συγγνώμη για το off-topic
Το καλύτερο γιατροσόφι για το hangover είναι ένα ντεπόν/παναντόλ με το που ξυπνήσεις και μία μπύρα (το τονίζω, ΜΙΑ!) κανα δυο ώρες μετά.
Trust me.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τι εγινε ρε παιδια, μηπως ονειρευομαι????????????
Περιμενε βιαστικε...Τωρα ωριμαζει
Σε λιγο θα μαs προτεινουν και τα καλα στουδια
Επισκέπτης
νταβατζηδες στο μυαλο κανενος δεν μπορουμε και (δεν πρεπει να θελουμε) να γινουμε.ας φαντασιωνεται οτι θελει και οσο θελει.αυτο θα κανει το σεξ μεταξυ μας καλυτερο.οχι οι ενοχικες σκεψεις.ας σκεφτεται λοιπον οτι θελει και οποια θελει.αρκει να τα κανει πραξη μονο μαζι μουΣυγγνώμη για να καταλάβω...θεωτείτε αγαπητές μου κυρίες ότι να σκεφτεί ο άλλος να πηδήξει άλλη είναι κέρατο-απιστία;;;
Και με την τσόντα αυτό γίνεται πάντως.....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ααα μάλιστα,ντάξει τώρα συμφωνώ....
κατανοω οτι ειναι δυσνοητα αυτα που λεω...νταξει...δε πειραζει...Αρα αν σκεφτεται να πηδηξει καποια που δεν τον παιρνει, στο τετοιο σου...
Αν ομως σκεφτεται να πηδηξει καποια που τον παιρνει, εφυγε...
Ενδιαφερουσες αποψεις...
Παρτε κανενα μαθημα απο την ns και την βιλμα, χρησιμο θα ειναι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις