Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Επισκέπτης
μαλιστα...μαγκια σας...εμεις στο δικο μου αλλιως αντιλαμβανομαστε την σχεση μεταξυ δυο ανθρωπων.
δικαιωμα σας καλη μου.αλλα αυτη ειναι συζητηση για αλλο θρεντ.θα σου πω μπνο πως οταν απολαμβανεις κατι παρεα με τον ανθρωπο που εχεις σχεση δεν ειναι απιστια.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ναι,κ μπράβο της που βγάζει λεφτά από τους μαλάκες. :sunglasses:

Χωρίς καμία απολύτως σεξουαλική επαφή δεν υπάρχει κέρατο.

Άρα αν δούλευε στριπτιζού ή σε αυτά τα δωματιάκια που γδύεται η άλλη και μουνοσκίζεται με κανά ντίλντο και είναι κάτι τύποι και κοιτάνε από τζαμάκια και βαράνε μαλακία δε θα σε πείραζε?

Κι ας αφήσουμε το ότι βγάζει λεφτά η άλλη. Άντε εκεί δεν υπάρχει πάθος. Η αντρική όμως πλευρά?

Όταν ο άλλος δηλαδή δίνει λεφτά για να γδυθεί η άλλη κι αυτός τον παίζει και της λέει "αχ μανάρι μου να σ'είχα εδώ να σου'δειχνα πώς γαμάει ο πειραιάς" όλα κομπλέ?

Και αυτή είναι περίπτωση cammodel. Όχι τύπος και τύπισσα σε μσν να μαλακίζονται αμφότεροι στη θέα ο ένας του άλλου χωρίς λεφτά αλλά λόγω αμοιβαίας καύλας. Άλλη περίπτωση αυτή.......

Α ρε παπαζόλη θα σε τρελάνω σήμερα.  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θα ηθελα να πω οτι ειναι διαφορετικο για τη γυναικα και διαφορετικο για τον ανδρα αλλα δε το λεω γτ θα με βρισουν  :grin:.

Αρα θαπω οτι οχι δε το θεωρω κερατο  :grin:!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Αυτα που λεω μηνες τωρα!!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δεν ειχα αμφιβολια οτι εισαι μαλακας, δε μου αφηνεις αλλωστε κ περιθωρια για κατι διαφορετικο.
αλλα κ μονο που συγκρινεις το λακη με τον αχαχουχα, δειχνει ποσο περιορισμενης εισαι.
Κουκλιτσα τα ιδια ακριβως νιωθω κι εγω για σενα ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ....

Το ποσο καψιμο εχεις φαει μαζι μου δεν σταματας να το δειχνεις....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άρα αν δούλευε στριπτιζού ή σε αυτά τα δωματιάκια που γδύεται η άλλη και μουνοσκίζεται με κανά ντίλντο και είναι κάτι τύποι και κοιτάνε από τζαμάκια και βαράνε μαλακία δε θα σε πείραζε?

Κι ας αφήσουμε το ότι βγάζει λεφτά η άλλη. Άντε εκεί δεν υπάρχει πάθος. Η αντρική όμως πλευρά?

Όταν ο άλλος δηλαδή δίνει λεφτά για να γδυθεί η άλλη κι αυτός τον παίζει και της λέει "αχ μανάρι μου να σ'είχα εδώ να σου'δειχνα πώς γαμάει ο πειραιάς" όλα κομπλέ?

Και αυτή είναι περίπτωση cammodel. Όχι τύπος και τύπισσα σε μσν να μαλακίζονται αμφότεροι στη θέα ο ένας του άλλου χωρίς λεφτά αλλά λόγω αμοιβαίας καύλας. Άλλη περίπτωση αυτή.......

Α ρε παπαζόλη θα σε τρελάνω σήμερα.  :2funny:
Για τις στριπτιτζούδες σου απάντησα,κανένα πρόβλημα,αλλωστέ για να μην φτάνει να τον φάει από άλλον σημαίνει ότι δεν καίγεται κ ιδιαίτερα απλά κοιτάει να του φάει λεφτά....με δονητή ας γαμιέται όσο θέλει η άλλη.

Είτε msn είτε τσόντα δεν αλλάζει κάτι....

Είμαι πολύ προοδευτικός για την εποχή μου τελικά!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ευτυχως που η τσοντα δεν ειναι κερατο θα τον ειχα κανει περικοκλαδα!
και δεν μαρεσει να βλεπω με παρεα.
μονη μου ειναι καλυτερα. :boobies:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Αυτα που λεω μηνες τωρα!!!!!

Σόρρυ κιόλας παίχτη αλλά άλλο να τα λέει γυναίκα κι άλλο άντρας.

Η μία πλευρά έχει συμφέρον η άλλη όχι.

Όχι ότι συμφωνώ με τη βίλμα βέβαια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δικαιωμα σας καλη μου.αλλα αυτη ειναι συζητηση για αλλο θρεντ.θα σου πω μπνο πως οταν απολαμβανεις κατι παρεα με τον ανθρωπο που εχεις σχεση δεν ειναι απιστια.
καταλαβαινεις την διαφορα φανταζομαι ετσι;αν ρωτησεις εδω μεσα τους τυπους που δεν θεωρουν απιστια αυτα που λεγαμε ,αν το λενε στην γκομενα τους ,τι απαντηση θα λαβεις νομιζεις?
αλλο το παιχνιδι αλλο το κρυφο.ξεχωρισε τα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν μου μιλανε δηλαδη??????? :( :( :( :- :- :- :-
Σοβαρα τωρα, μπορεις να μου πεις τι εχεις μαζι μου?
Βλεπεις κανεναν αλλον εκτος απο σενα να μου φερεται ετσι?

απλα θεωρω οτι εχεις κακιστο χιουμορ κ οτι λες μαλακιες κ κουτοπονηριες κ σε κραζω γτ ε αυτο κανω εδω μεσα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σόρρυ κιόλας παίχτη αλλά άλλο να τα λέει γυναίκα κι άλλο άντρας.

Η μία πλευρά έχει συμφέρον η άλλη όχι.

Όχι ότι συμφωνώ με τη βίλμα βέβαια.
οαση!!!καλα σε λεει η βελβυ!οαση!!!!

Επισκέπτης
καταλαβαινεις την διαφορα φανταζομαι ετσι;αν ρωτησεις εδω μεσα τους τυπους που δεν θεωρουν απιστια αυτα που λεγαμε ,αν το λενε στην γκομενα τους ,τι απαντηση θα λαβεις νομιζεις?
αλλο το παιχνιδι αλλο το κρυφο.ξεχωρισε τα.
μηπως καταληγουνε να το κανουνε κρυφο γιατι καποιες το θεωρουν απιστια και οχι ενα απλο σεξουαλικο παιχνιδι?μηπως καποιες αλλες δεν καταφερνουν να τα ξεχωρισουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
απλα θεωρω οτι εχεις κακιστο χιουμορ κ οτι λες μαλακιες κ κουτοπονηριες κ σε κραζω γτ ε αυτο κανω εδω μεσα.
Ενταξει καλο μου, σεβαστη η αποψη σου. Δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους εξαλλου.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ρε χωριάτες/σες μπρρρρρρρ......σαλάγατε τα    !!! :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :2funny:
σκίζει το θεματάκι  :jerking:
καλά όλοι έχετε χωριό ,κανένας γκάγκαρος ??? :2funny:
γιάσου ομορφιά!!!! ξέρει αυτή! :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom