Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και αν εγω μιλαω εκεινη την ωρα στην πρωταγωνιστρια της τσοντας και θεωρω οτι αυτα που λεει, τα λεει σε μενα?
τοτε δε θα το θεωρησω απιστια.απλα θα θεωρησω οτι χρειαζεσαι γιατρο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι τσοντες φυσικα και δεν ειναι.το να σαρεσει εμφανισιακα μια ωραια γυναικα φυσικα κ δεν ειναι.
το να κανεις οποιουδηποτε ειδους σεξ με αλλη φυσικα κ ειναι.το να σου σηκωνεται καθε φορα που βλεπεις ωραια γκομενα δεν ειναι απιστια αλλα δε μαρεσει κ ολας.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και τωρα πρεπει εμεις ως αντρες, να κατανοησουμε το γυναικειο μυαλο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βουαλά.

Ελάτε να διαξιφιστούμε λίγο γιατί πείνασα και θέλω να ξεχαστώ  :2funny:

[size=14pt]Κι εγώ το θεωρώ απιστία[/size] αλλά πάμε λίγο να το διυλίσουμε.

Ας ξεκινήσουμε καταρχήν από το ότι η μαλακία στη θέα τσόντας δεν είναι απιστία, σωστά?

Άρα για αρχή μία σημαντική διαφορά μεταξύ τσόντας και live "τσόντας" είναι ότι στη μία περίπτωση συμμετέχεις ενεργά με προφορικό έστω τρόπο.

1)μη φυγεις ποτε απο δω μεσα, εισαι σαν οαση! ή τουλαχιστον φυγε μετα απο μενα  :cheesy:
2)διαιτα χοντρουλη?  :boobies:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
εχεις κανεις σαιμπερ μωρη? το ιδιο ειναι με το να βλεπεις τσοντα? αει γαμησου ηλιθια :birdman:

Αει γαμησου εσυ βρωμοκωλα  :birdman:

Πες μου ποια η ειδοποιος διαφορα που το ενα το κανει απιστια και το αλλο οχι  :helpplea:

Το cyber ΔΕΝ ειναι απιστιααα ...  :helpplea:!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και με γκόμενα κομοδίνο πάλι στη μαλακία καταλήγεις.

Άμα πεις στη δικιά σου ότι γάμησα μία που το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν η στάση ψόφια κατσαρίδα (ανάσκελα, ακίνητη με ανοιχτά χέρια πόδια) οπότε τελικά τον έπαιξα στη θέα της, θα σου πει "οκ δεν τρέχει τότε"?
Γιατί μωρέ με το cyber sex γαμάς;;; :idiot: :uglystupid:

Σημασία έχει που τον μπήγεις,τέλος!!! :sunglasses:

Επισκέπτης
οι τσοντες φυσικα και δεν ειναι.το να σαρεσει εμφανισιακα μια ωραια γυναικα φυσικα κ δεν ειναι.
το να κανεις οποιουδηποτε ειδους σεξ με αλλη φυσικα κ ειναι.το να σου σηκωνεται καθε φορα που βλεπεις ωραια γκομενα δεν ειναι απιστια αλλα δε μαρεσει κ ολας.
σορυ αλλα στο χωριο μου το να παιζει ο καθενας το πουλακι του το λεμε μαλακια και οχι σεξ.το να ερεθιζεις το μυαλο σου με οποιονδηποτε τροπο ειναι απολυτα υγιες και δειχνει σεξουαλικα ενεργο ανθρωπο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βουαλά.

Ελάτε να διαξιφιστούμε λίγο γιατί πείνασα και θέλω να ξεχαστώ  :2funny:

Κι εγώ το θεωρώ απιστία αλλά πάμε λίγο να το διυλίσουμε.

Ας ξεκινήσουμε καταρχήν από το ότι η μαλακία στη θέα τσόντας δεν είναι απιστία, σωστά?

Άρα για αρχή μία σημαντική διαφορά μεταξύ τσόντας και live "τσόντας" είναι ότι στη μία περίπτωση συμμετέχεις ενεργά με προφορικό έστω τρόπο.
Να το δυσκολεψουμε λιγο.
Με φουσκωτη κουκλα ειναι απιστια?
Κι εκει εχεις ενεργο συμμετοχη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
σορυ αλλα στο χωριο μου το να παιζει ο καθενας το πουλακι του το λεμε μαλακια και οχι σεξ.το να ερεθιζεις το μυαλο σου με οποιονδηποτε τροπο ειναι απολυτα υγιες και δειχνει σεξουαλικα ενεργο ανθρωπο.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να το δυσκολεψουμε λιγο.
Με φουσκωτη κουκλα ειναι απιστια?
Κι εκει εχεις ενεργο συμμετοχη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ξαρταται.....Αν εχει τσιπακι συναισθηματων , τοτε ναι
Με παλιο επεξεργαστη , δεν πιανεται

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
1)μη φυγεις ποτε απο δω μεσα, εισαι σαν οαση! ή τουλαχιστον φυγε μετα απο μενα  :cheesy:
2)διαιτα χοντρουλη?  :boobies:

Όχι.

Καούρες από χθεσινό πιώμα. Φωτιά έχουν πάρει τα μέσα μου και δεν μπορώ να καταπιώ γαμώ!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εχεις κανεις σαιμπερ μωρη? το ιδιο ειναι με το να βλεπεις τσοντα? αει γαμησου ηλιθια :birdman:
Μου ηρθε μια για σαιμπερ σεξ σε πριβε τσατ μια δυο φορες και απο περιεργεια το εκανα να δω πως ειναι (απαντουσα δηλαδη σε οτι μου ελεγε αλλα χωρις να κανω τιποτα αφου δεν υπηρχε οπτικη επαφη)
Το τι γελιο εριξα στο τελος με το ερωτημα.... εχυσες ? δεν λεγεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την επομενη μερα (νυχτα ηταν) της λεω αφου γελασα παλι στο τελος ....
Μα καλα πιστευεις οτι τελειωσα χωρις να σε δω και χωρις να νιωθω τιποτα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μου εριξε ενα βρισιδι κι εφυγε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Lucky striker, προσεχε μην συμφωνεις πολυ με τη Βελβυ, γιατι ο τελευταιος που το εκανε (ο Δημητρηςς) στο τελος εισεπραξε μπινελικια περιποιημενα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Stories

Νέο!