Νέα

Πέρα από το σεξ, τί άλλο περιμένει ένας άνδρας από μια γυναίκα;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 783
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Μηνύματα
15.980
Like
14.486
Πόντοι
3.656
Αααα...και ωραία και καλή ψυχή και με λεφτά. Δεν παίζετε καλύτερα τζόκερ;
Πρέπει επίσης να ακούει ωραία μοσική να μη βλέπει μπιγκ μπραδερ και τζέρσει σορ να μην πεταει τα τσιγαρα της απο το παραθυρο να κανει ανακυκλωση και να μην οδηγαει σα τυφλη
 
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Mantw

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Μηνύματα
1.247
Like
875
Πόντοι
96
εμεις δε μιλαμε για γκρανια ουτε για ζιγκολικια....απλα θελουμε καποια να μας κανει να γελαμε και να εχει καλη ψυχη και γενικα οταν μας ρωτανε για την προσωπικη μας ζωη να λεμε ''αυτο τον καιρο ειμαι πολυ καλα'' :rockon:
Σε λάθος site είσαι.
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.059
Κριτικές
10
Like
13.074
Πόντοι
3.846
όλοι θέλουμε μια γυναίκα που και να μας ικανοποιεί σεξουαλικά και να επικοινωνούμε, σιγά το καινούριο. Και οι γυναίκες το ίδιο θέλουν. Τα λεφτά είναι σημαντικός παράγοντας αλλά όσο μεγαλώνεις συμβιβάζεσαι και πιο εύκολα στο "σταθερό εισόδημα να υπάρχει και ας μην έχει βίλα στη Μύκονο".

Γιατί έτσι είμαστε φτιαγμένοι οι άνθρωποι, και θα ερωτευτούμε και θα γαμήσουμε χωρίς συναίσθημα. Και σχέσεις χωρίς συναίσθημα θα κάνουμε.

Το μόνο που μου έχει λείψει από τη σχέση είναι ότι υπήρχε ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν αν ζω ή αν πέθανα. Και από την περίοδο που συζούσα αυτό που μου έχει λείψει είναι ότι όταν έμπαινα βράδυ στο σπίτι μετά από 12+ ώρες δουλειά υπήρχε μία γυναίκα να πω καλησπέρα (ή καλημέρα). Ακούγεται πολύ αγαπησιάρικο, αλλά για μένα είναι σημαντικό. Τώρα το αν μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, ακούμε την ίδια μουσική, απιστίες, λεφτά, δεν πετάω στα σύννεφα, ξέρω τι κυκλοφορεί έξω.
 

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Μηνύματα
1.055
Like
1.881
Πόντοι
216
γιατί ρε τύπε....εγώ όταν μπαίνω στο θρεντ με τις ελλεινιδες ολοι θελουν μουναρες με λεφτα και μορφωση :confused:
Να κάνουν τρελές πίπες,ακροβατικά στο κρεβάτι και να μην έχουν εμπειρίες με άλλους άντρες κατά προτίμηση
 

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.160
Like
353
Πόντοι
36
Να κάνουν τρελές πίπες,ακροβατικά στο κρεβάτι και να μην έχουν εμπειρίες με άλλους άντρες κατά προτίμηση
Και να έχουν πανέμορφες φίλες με μεγάλα βυζιά για τριο να μην το ξεχνάμε αυτό :grin: :grin: :grin: :grin:
 
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Μηνύματα
289
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
Νομίζω ότι είναι αναμφισβήτητο ( για όσους καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους ) ότι οι μπουρδελιάρηδες είναι οι πιο σεξουαλικά ενεργοί άνθρωποι. Η συχνότητα με την οποία αλλάζουν σεξουαλικά γυναίκες σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να ξεπεραστεί ακόμη και απο άντρες που λόγω εμφάνισης, επωνυμίας, η οικονομικής κατάστασης κάνουν τις γυναίκες να ξερογλύφονται. Το ζήτημα της ποιότητας στο σεξ είναι κάτι διαφορετικό. Αλλά πιστεύω ο ρυθμός εναλλαγής γυναικών ενός μπουρδελιάρη που σέβεται τον εαυτό του, και η εμπειρία του συν τω χρόνω εξασφαλίζει μέχρις ενός σημείου και τη ποιότητα στο σεξ. Σε αυτό το τελευταίο μεγάλη είναι και η συνεισφορά του site στην σχετική ενημέρωση.

Με το παραπάνω λοιπον δεδομένο πιστεύω ότι οι μπουρδελιάρηδες είναι το πλεον κατάληλο δείγμα αντρών για να ψάξει κανείς το ερώτημα του θέματος, μια και σεξουαλικά είναι μάλλον οι πιο χορτασμένοι άντρες.

Εχει ό άντρας αλλου τύπου ανάγκες πέρα απο τη σεξουαλική που περιμένει να καλύψει μέσα απο τη σχέση του με μια γυναίκα ??

Πιστεύω ότι πολλοί σκληροπυρηνικοί μπουρδελιάρηδες θα απαντούσαν συνοπτικά με εκφράσεις του τύπου: Παπαριές, Μαλακίες, Τι μας λες τώρα ?? κλπ.

Είναι όμως πραγματικά έτσι ?? Αν είναι έτσι γιατί βλέπουμε πολλούς άντρες να ξεροσταλιάζουν στα κωλάδικα πληρώνοντας ουσιαστικά μια γυναίκα να κάτσει και να μιλησει μαζί τους ?? Γιατί πληρώνουν κατοστάρες και διακοσάρες για να μιλησουν άντε και να ψιλοχαμουρέψουν λιγο τη στιγμή που πληρώνοντας ένα πενηντάρικο μπορούν να γαμήσουν μια μαλλον ομορφότερη γυναίκα σε ένα στούντιο ?? Μάλλο λοιπον δεν το κάνουν για λόγους σεξουαλικής ικανοποίησης.

Ουσιαστικά αγοράζουν ( η για την ακρίβεια νοικιάζουν ) τη παρέα, την επικοινωνία, και το ψευτοφλερτάρισμα μιας γυναίκας μαζί τους. Αρα το έχουν ανάγκη. Για αυτό και το πληρώνουν.

Το παραπάνω μοτίβο επαναλαμβάνεται στα σκυλάδικα με καλλιτέχνιδες-τραγουδιάρες και με μπάτζετ πολύ μεγαλύτερα. Οι λεπτομέρειες περισεύουν γιατί λιγο πολύ είναι ευρύτερα γνωστές.

Θα μπορούσα να αναφέρω και πολλά άλλα παραδείγματα που παραπέμπουν στο γενικότερο όρο της ''πιρφορίας'' που χρησιμοποιείται κατά κόρον στο συγκεκριμένο site. O όρος αυτός έχει αποτελέσει αντικείμενο ανάλυσης σε διάφορα άλλα threads. Η αιτία του συνοπτικά, κάποια χαρακτηριστικά που πολλοι άντρες σήμερα βιώνουν η εμφανίζουν, όπως Μοναξιά, αποξένωση, έλλειψη κοινωνικότητας και επικοινωνίας, άσχημη εμφάνιση, έλλειψη αυτοπεποίθησης, ηληθιότητα σε βαθμό μαλακίας πολλές φορές, στρεβλώσεις απο τη τάση τους να αγοράζουν τα πάντα στη ζωή τους ακομη και πράγματα που δεν αγοράζονται κλπ

Τα παραπάνω λοιπον αποδεικνύουν ότι ο άντρας θέλει και άλλα πράγματα απο μια γυναίκα πέρα απο το σεξ. Ποιά είναι λοιπον αυτά ?? Περιμένω γνώμες.
Μεγάλε η ακροτελεύτια πρόταση του πονήματος σου αποδεικνύει πόσο genius είσαι ! Άρα οι άντρες θέλουμε και άλλα πράγματα πλην σεξ από το άλλο φύλο ! Έχω μείνει ενεός με την ανακάλυψη. Συνέχισε το επιστημονικό σου έργο για χάρη της ανθρωπότητας !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και παρθένες και πουτάνες?
Ναι βεβαίως : πουτανοπαρθένες !
 

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Μηνύματα
5.344
Κριτικές
114
Like
18.832
Πόντοι
20.686
Από μια πρόσφατη επίσκεψη στο ξενοδοχείο...
Την ώρα που έμπαινα μέσα στο χοτελ,μπήκε και ένας ζιγκολό με τη γριά σύντροφό του.... Ντρεπόταν να με κοιτάξει. Τον λυπήθηκα. Αξίζει άραγε; Για μένα Όχι.
Μήπως ήταν ο Μακρόν.
 

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Μηνύματα
1.247
Like
875
Πόντοι
96
Να κάνουν τρελές πίπες,ακροβατικά στο κρεβάτι και να μην έχουν εμπειρίες με άλλους άντρες κατά προτίμηση
Ολη δικιά σου.

Πρωτάρα ?
Αγουρίλα?
Ετοιμη να στα φορέσει ? Κάποτε θα θελήσει να δει τι κάνουνε κι οι άλλοι.

Νάχει χιλιόμετρα.
Για να εκτιμήσει το τέλειο sex που θα της προσφέρω (οποτε έχω όρεξη) :)
 
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Mantw

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Μηνύματα
3.530
Like
11.666
Πόντοι
3.506
Να κάνουν τρελές πίπες,ακροβατικά στο κρεβάτι και να μην έχουν εμπειρίες με άλλους άντρες κατά προτίμηση
To να 'χει γράψει χιλιόμετρα είναι προαπαιτούμενο. Μην εξηγούμε και τ΄αυτονόητα...
 

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Μηνύματα
1.464
Κριτικές
15
Like
4.663
Πόντοι
1.446
Μετά απο πολλές σχέσεις με ωραία μουνια αποφάσισα ότι θέλω μόνο sex ...

Αν πάρω πουτανα δυο φορές το βαφτίζω σχέση και καλύπτω και τον εσωτερικό μου κόσμο :)
 

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Μηνύματα
1.247
Like
875
Πόντοι
96
Μετά απο πολλές σχέσεις με ωραία μουνια αποφάσισα ότι θέλω μόνο sex ...

Αν πάρω πουτανα δυο φορές το βαφτίζω σχέση και καλύπτω και τον εσωτερικό μου κόσμο :)
Είσαι υπερβολικός.
Δύο φορές τον ίδιο χρόνο, δεν είναι σχέση.
Δύο φορές την ίδια μέρα, ναι είναι σχέση :)
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
4.810
Like
14.633
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα και από εμένα ! Θα παραθέσω τις προσωπικές μου απόψεις αν και γνωρίζω οτι αρκετοί σίγουρα θα διαφωνήσουν, δεν έχει σημασία βέβαια, συζήτηση κάνουμε και όλες οι απόψεις είναι εξίσου σεβαστές ! Εχοντας φτάσει τα 39, μέσα από εμπειρίες αλλά και ωριμάζοντας κατέληξα στα εξής. Το σεξ είναι το 2ο πράγμα που με ενδιαφέρει σε μια σχέση ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί, είναι μια βιολογική ανάγκη που έχουμε όλοι και πιστεύω του έχουμε δώσει μεγαλύτερη αξία από ότι έχει, άλλωστε το σεξ πλέον βρίσκεται εύκολα... Οταν κοιτώ στα μάτια μια γυναίκα προσπαθώ να ''δω'' βαθύτερα για να καταλάβω τι έχω απεναντί μου. Με ενδιαφέρει να δω εάν έχει πάθος για την ζωή, αν δεν τα παρατάει εύκολα σε μια δυσκολία και έχει διαθέση να προσπαθεί για να βελτιώνει την ζωή της. Το σέξ είναι ο κύριος παράγοντας που μας 'τραβάει' το άλλο φύλο, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή, μια σχέση περιέχει πχ την συντροφικότητα, το ενδιαφέρον, την καλοσύνη, την στοργή και ίσως εν τέλει την αγάπη, φυσικά όλα αυτά απαιτούν ωριμότητα και απο τις 2 πλευρές διαφορετικά η σχέση δεν πάει πουθενά. Ενας σημαντικός λόγος που αποτυγχάνουμε στις σχέσεις είναι ο φόβος που προέρχεται από το μέγεθος του εγωισμού ενός ανθρώπου. Θα μπορούσα να γράψω σεντόνια για αυτό το ζήτημα αλλά μάλλον θα κουράσω...Ενας σοφός μου είπε κάποτε ''την σύντροφο σου μπορείς να την δεις σαν προέκταση του χεριού σου ή σαν προέκταση της καρδιάς σου.. !!!
 

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Μηνύματα
7.215
Κριτικές
2
Like
22.562
Πόντοι
6.236
Καλησπέρα και από εμένα ! Θα παραθέσω τις προσωπικές μου απόψεις αν και γνωρίζω οτι αρκετοί σίγουρα θα διαφωνήσουν, δεν έχει σημασία βέβαια, συζήτηση κάνουμε και όλες οι απόψεις είναι εξίσου σεβαστές ! Εχοντας φτάσει τα 39, μέσα από εμπειρίες αλλά και ωριμάζοντας κατέληξα στα εξής. Το σεξ είναι το 2ο πράγμα που με ενδιαφέρει σε μια σχέση ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί, είναι μια βιολογική ανάγκη που έχουμε όλοι και πιστεύω του έχουμε δώσει μεγαλύτερη αξία από ότι έχει, άλλωστε το σεξ πλέον βρίσκεται εύκολα... Οταν κοιτώ στα μάτια μια γυναίκα προσπαθώ να ''δω'' βαθύτερα για να καταλάβω τι έχω απεναντί μου. Με ενδιαφέρει να δω εάν έχει πάθος για την ζωή, αν δεν τα παρατάει εύκολα σε μια δυσκολία και έχει διαθέση να προσπαθεί για να βελτιώνει την ζωή της. Το σέξ είναι ο κύριος παράγοντας που μας 'τραβάει' το άλλο φύλο, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή, μια σχέση περιέχει πχ την συντροφικότητα, το ενδιαφέρον, την καλοσύνη, την στοργή και ίσως εν τέλει την αγάπη, φυσικά όλα αυτά απαιτούν ωριμότητα και απο τις 2 πλευρές διαφορετικά η σχέση δεν πάει πουθενά. Ενας σημαντικός λόγος που αποτυγχάνουμε στις σχέσεις είναι ο φόβος που προέρχεται από το μέγεθος του εγωισμού ενός ανθρώπου. Θα μπορούσα να γράψω σεντόνια για αυτό το ζήτημα αλλά μάλλον θα κουράσω...Ενας σοφός μου είπε κάποτε ''την σύντροφο σου μπορείς να την δεις σαν προέκταση του χεριού σου ή σαν προέκταση της καρδιάς σου.. !!!
??
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.708
Κριτικές
11
Like
12.583
Πόντοι
5.060
άλλωστε το σεξ πλέον βρίσκεται εύκολα...
Αυτό σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση. Το σεξ βρίσκεται εύκολα για τη γυναίκα. Ο άντρας πρέπει να φάει πολλές απορρίψεις μέχρι να καταφέρει να βγει ραντεβού, να ρίξει κάμποσο μπλα μπλα με αυτή που θα βγει, να πουλήσει τον εαυτό του, να δώσει ολόκληρο performance, πολλές φορές να πρέπει να ξαναβγεί 2ο-3ο ραντεβού μέχρι να του ανοίξει η άλλη τα πόδια κλπ. Το σεξ θα βρισκόταν εύκολα αν πήγαινες κατευθείαν σε αυτή που σου αρέσει, της έλεγες να πάτε επιτόπου σπίτι και έλεγε ναι. Ή έστω δεχόταν με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας να βγείτε ραντεβού και κατέληγε στο κρεβάτι από το 1ο. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
4.810
Like
14.633
Πόντοι
3.506
Αυτό σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση. Το σεξ βρίσκεται εύκολα για τη γυναίκα. Ο άντρας πρέπει να φάει πολλές απορρίψεις μέχρι να καταφέρει να βγει ραντεβού, να ρίξει κάμποσο μπλα μπλα με αυτή που θα βγει, να πουλήσει τον εαυτό του, να δώσει ολόκληρο performance, πολλές φορές να πρέπει να ξαναβγεί 2ο-3ο ραντεβού μέχρι να του ανοίξει η άλλη τα πόδια κλπ. Το σεξ θα βρισκόταν εύκολα αν πήγαινες κατευθείαν σε αυτή που σου αρέσει, της έλεγες να πάτε επιτόπου σπίτι και έλεγε ναι. Ή έστω δεχόταν με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας να βγείτε ραντεβού και κατέληγε στο κρεβάτι από το 1ο. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
Το σεξ και το κυνήγι θα ήταν τελείως βαρετό αν σου καθόταν μια γυναίκα με το καλημέρα μαν !! Η όλη διαδικασία είναι που σε ωθεί στα καλύτερα !
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom