Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καθυστερεις η κλεινεις τα update ωστε οι ενημερωσεις να γινονται οσο πιο αργα γινεται με σκοπο να παιρνεις εξασφαλισμενα λειτουργικες ενημερωσεις με λιγοτερα bugs και αφου πρωτα εχουν δοκιμαστει και διορθωθει
Ρυθμισα τα updates να μην περνουν ενημερωσεις μεχρι 4/4,το ανωτατο οριο...Μετα,τι γινεται?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ναυαρχε

κατεβασε και το Windows 10 Manager  σε Portable η κανονικη εκδοση για να σου επιδιορθωνει τις βλαβες του windows

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Ρε παιδια ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να δω στο youtube με 720; Μου τα πεταει απο μονο του στα 240 η στα 360. Κι ουτε εκπομπες απο τα σαιτ των καναλιων μπορω να δω χωρις να κολλησει και να μου σπασει τα νευρα.
Που ρε τυπε γινετε αυτο? στο κινητο στο ταμπλετ στο κομπιουτερ που... συνηθως με προβληματα συνδεσης στο ιντερνετ γινετε αυτο η η συσκευη που εχεις δεν μποει να αναπαραγει τετοια αναλυση
μαγκες σειρα μου να σας προβληματισω
(μονο για δυνατους λυτες  :2funny:)
το λινουξακι μου οταν κανω power on, ξεκιναει μια χαρα, περναει το grub, βλεπει τους δισκους (2 ssd σε mirror raid) και παγωνει
με reset (το μικρο κουμπακι διπλα στο διακοπτη power) επανερχεται και δουλευει χωρις κανενα προβλημα
καμια προταση ?
ok - ευχαριστω - καποια στιγμη αργοτερα θα σου πω τα αποτελεσματα
μια χαρα ξεκιναει ετσι, χωρις κανενα προβλημα
Σωστα ειναι οτι σου ειπε ο LoneMarvel παραπανω, ενα παρομοιο σκηνικο ειχε τυχει και σε μενα πριν κανα 2 χρονια, βαζοντας δευτερο σσντ μετα απο κανα 5μηνο επρεπε να πατησεις 5-6 φορες το ρισετ, σκαλιζοντας το μπι-ος και κατι αλλα που δεν θυμαμαι επεσε στα 2 ρισετ >:( μετα απο αρκετα κοπανιματα εβαλα εναν αλλο σσντ αλλης μαρκας που ειχα και το προβλημα λυθηκε, και ο αλλος ο δισκος δουλευει αλλου απροβληματιστα
Στο desktop εχω ιντερνετ αλλα εχω προβλημα με το windows update και το i tunes.Μπορει καποιος να βοηθησει?
Ποτε στο παρουσιασε τυπε? το χρησιμοποιουσες απο πριν? το χρησιμοποιεις ΝΟΜΙΜΑ ?
1) Ανεβαζεις μια φωτογραφια να καταλαβουμε το τι ακριβως παιζει.
2) Κανεις φορματ στο λειτουργικο και περασμα απο την αρχη. Αν δεν θελεις να σβησει τα οσα εχει μεσα ο δισκος, υπαρχει η επιλογη στο να μη τα σβησει.
3) Αν δεν γνωριζεις, καλυτερα να μη το κανεις διοτι ειναι πολυ πιθανο να κανεις λαθη.
4) Το πας σε καποιον που γνωριζει-εχει εμπειρια πανω στο θεμα.
Κρατα τα απαραιτητα αρχεια σου σε αντιγραφα ασφαλειας σε 2-3 στικακια ωστε οταν ξανασυμβει, αν σβηστει το λειτουργικο να μη κλαις.
Δεν υπαρχει κατι να κανεις ως απλος και απειρος χρηστης, μοιραια καποια στιγμη στο μελλον θα ξαναγινει η μαλακια.
Κρατα τα αρχεια σου σε αντιγραφα ασφαλειας για να μην με θυμηθεις, απλα.
Giasoy re giorgi sabiti me ta orea soy rouvl..exmmm tespa didakse tous arxonta edo mesa toys asxetous me ta kompioyters  :S oxi den tha klapsoume  :lheel: :effemine: :orchestra: :jerking:
ξέρει κάποιος κάνα προγραμματακι για να χακαρης παιχνίδια στο κινητό;
Φυσικα τυπε χρησιμοποιησε το υπευθυνα γιατι διαφορετικα θα τρεχεις να στο καλυψει η εγγυηση και θα σου λενε οτι εσυ φταις που δεν αναβει το κινητο  και φυσικα δεν θα στην καλυψουν :S

ναυαρχε

κατεβασε και το Windows 10 Manager  σε Portable η κανονικη εκδοση για να σου επιδιορθωνει τις βλαβες του windows

Τεν ποιντς στον τυπο, η καλυτερη απαντηση! και να μην φοβαστε για τα αρχεια που λεει οτι θα χαθουν ο sabidi o kompiouteras,η μονη περιπτωση για να χαθουν ΤΕΛΕΙΩΣ ειναι να χαλασει το αποθηκευτικο μεσο, αυτους που τους ενδιαφερει τετοιο πραγμα απλα κρατανε μπακ απ μπορει και καθε μερα

Krish

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
107
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ξέρετε γιατί μου βγάζει αυτό στο youtube . To κάνει πριν ξεκινήσει ένα βίντεο τις τελευταίες μέρες και μου εχει σπάσει τα νευρα

Συνημμένα

• help.png
    help.png
    22 KB · Εμφανίσεις: 25

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Λοιπόν το να απερνεργοποιήσεις τα update είναι δίκοπο μαχαίρι ( βέβαια με αυτά που κάνει η microsoft καποιες φορές είναι φρόνιμο ) στην θέση σου τι θα έκανα
Επειδή το laptop είναι της κόρης σου που σημαίνει μουσική, εργασίες ( βασικό ), φωτογραφίες κλπ. κάνεις εγκατάσταση το File Streaming Sync από την Goggle ( φαντάζομαι ότι έχει κάποιο email στην Google ) έχεις δωρεάν 15GB χώρο. Εαν θέλεις για σιγουριά με 20ευρώ το χρόνο έχεις 100GB είναι αρκετά. Κάνει άμεσα backup τα αρχεία που προανέφερα και έχεις την ασφάλεια ότι και να γίνει ξαφνικά έχεις αντίγραφα των σημαντικότερων αρχείων σου ( ένα μαλιστα update της microsoft πριν κανα χρόνο έσβηνε τα δεδομένα των χρηστών ). Μπορείς και κατα περιόδους να κάνεις backup και σε κάποιο εξωτερικό δίσκο.
Ακόμα κάνεις ένα τοπικό χρήστη και μεταφέρεις όλα τα αρχεία εκει και δουλέυεις με έκεινο των χρήστη. Τελευταία φαντάσου έιχα ένα θέμα με online χρήστη και το Office365 που ενεργοποίησε ο χρήστος κατα λάθος την κρυπτογαφηση του δίσκου και σε BIOS update ζητούσε το κλειδί από την κρυπτογαφηση που ήταν κάπου αποθηκευμένο αγνωστο φυσικά για των χρήστη. Οπότε ακόμα online χρήστη για microsoft όχι ( για μένα ).

Αυτά τα λίγα.

Αφου εχει 10ρια έχει τκαι το one drive!!

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Καλησπέρα, ξέρετε γιατί μου βγάζει αυτό στο youtube . To κάνει πριν ξεκινήσει ένα βίντεο τις τελευταίες μέρες και μου εχει σπάσει τα νευρα
Βγαλε το adblock τυπε (επανεκκινηση) και ξανα δοκιμασε

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Φτιάχνεις λογαριασμό τύπε. ή κατεβάζεις το drive.  Αλλιώς αγοράζεις και κουβαλάς μαζί σου εξωτερικό δίσκο ή φλασάκι. Κυκλοφορούν μεγάλης χωρητικότητας  τώρα τελευταία.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Φτιάχνεις λογαριασμό τύπε. ή κατεβάζεις το drive.  Αλλιώς αγοράζεις και κουβαλάς μαζί σου εξωτερικό δίσκο ή φλασάκι. Κυκλοφορούν μεγάλης χωρητικότητας  τώρα τελευταία.

Τυπε πακη δεν ξερω για λογαριασμους αλλα το θεμα ειναι οτι σε κουρεψαν και εγινες "ανθρωπος"?  :happy:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι ρωταω κι εγω τωρα μεσα στην καραντινα..
Γιατι μου αυξομειώνεται η φωτεινότητα στο laptop συνεχεια?
Εχω κανει ολους τους συνδυασμους στο "energy settings" από "balanced" μεχρι "high performance"...Τιποτα, παλι αυξομειωνεται..
Καμια ιδεα?

Συνημμένα

• pc.jpg
    pc.jpg
    395,4 KB · Εμφανίσεις: 54

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Εχω κανει ολους τους συνδυασμους στο "energy settings" από "balanced" μεχρι "high performance"...Τιποτα, παλι αυξομειωνεται..
Καμια ιδεα?

Μάλλον κατάλαβε οτι μεγαλώσαμε και χρειαζόμαστε γυαλιά και μας βοηθά !!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.938
Πόντοι
6.056
Καμια ιδεα?
κανε μια ενημερωση τα ντραιβερς της οθονης και της καρτας γραφικων,αλλιως καντο τοστιερα :S :S :S

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.938
Πόντοι
6.056
Ωραια..και πώς γινεται θα μου πεις?
πατα στην αναζητηση διαχειρηση υπολογιστη->διαχειρηση συσκευών->οθονη(διπλο κλικ)->ενημερωση λογισμικού->αυτοματη αναζητηση
δες και το βιντεο

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ωραίος φιλε,θα το κανω,ευχαριστω!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ωραίος φιλε,θα το κανω,ευχαριστω!

Ναυαρχε, δοκιμασε να συνδεσεις μια αλλη οθονη στο λαπτοπ μεσω hdmi ή αλλου τροπου και παρατηρησε αν στο κανει και εκει.

Ειναι πιθανο να οφειλεται σε hardware θεμα και οχι σε software (drivers ή ρυθμισεις).

Εαν στο κανει και σε εξωτερικη οθονη, τοτε ψαξου με ρυθμισεις και drivers.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456
Καμια ιδεα?
Πρέπει να πατήσεις πάνω στο change display settings,  στην καρτέλα που θα σου ανοίξει θα πατήσεις change advanced power settings καιστη νέα καρτέλα που θα ανοίξει θα πειράξεις τις ρυθμίσεις της οθόνης εκεί που σου δείχνω στη φωτογραφία.

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    129,6 KB · Εμφανίσεις: 40

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πρέπει να πατήσεις πάνω στο change display settings,  στην καρτέλα που θα σου ανοίξει θα πατήσεις change advanced power settings καιστη νέα καρτέλα που θα ανοίξει θα πειράξεις τις ρυθμίσεις της οθόνης εκεί που σου δείχνω στη φωτογραφία.
Eκανα update ενα driver της καρτας γραφικών και εφτιαξε..Αν παρουσιαστεί παλι, θα το κανω..
Ευχαριστω αδερφια!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Eκανα update ενα driver της καρτας γραφικών και εφτιαξε..Αν παρουσιαστεί παλι, θα το κανω..
Ευχαριστω αδερφια!!!

Ναύαρχε μετα από όλα αυτα που σου έχουμε πεί όλοι μας θα πρέπει να προσθέσεις και άλλη ειδικότητα ειδικότητα!!
Να γίνεις και ΗΝ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom