Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Φιλε LONEMARVELκαλησπέρα και χρονια πολλά..Κατεβασα και ανοιξα την εφαρμογή αλλα δεν βγαζει καποια πληροφορία...
Οπως άνοιξες το πρόγαμμα θα πας File->Open->και θα επιλέξεις το αρχείο C:WindowsMinidump081615/30950-01.dmp
που βλέπεις και στην τρίτη φωτο που ανέβασες.
Εκει θέλω να δω τι λεει.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Οπως άνοιξες το πρόγαμμα θα πας File->Open->και θα επιλέξεις το αρχείο C:WindowsMinidump081615/30950-01.dmp
που βλέπεις και στην τρίτη φωτο που ανέβασες.
Εκει θέλω να δω τι λεει.
Δεν μου βγαζει επιλογη "file open"..
:dunno: :dunno: :dunno:

Συνημμένα

• blue screen 4.jpg
    blue screen 4.jpg
    209,1 KB · Εμφανίσεις: 45

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Λάθος δικό μου

Πάτα στο πάνω αριστερά εικονίδιο και θα μετά θα επιλέξεις το αρχείο.
O Προορισμός ειναι κενός,ετρεξα τα registries ( mechanic,κλπ)και σβηστηκαν τα αρχεία..Την αλλη φορα που θα το κανει παλι...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
O Προορισμός ειναι κενός,ετρεξα τα registries ( mechanic,κλπ)και σβηστηκαν τα αρχεία..Την αλλη φορα που θα το κανει παλι...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Ας κάνουμε μία μίνι συνέντευξη:

- Καλημέρα σας κύριε Ναύαρχε, είμαστε απ' το Bou TV.
Πως αισθάνεστε που είστε ο πιο συχνός χρήστης αυτού του νήματος;
Είστε τόσο τυχερός και στις υπόλοιπες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές ή θέλετε ν' ανοίξουμε κι άλλα νήματα; Πχ Θερμοσίφωνας problem - Help!!

;) ;) ;) ;)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια...Πηρε η δικια μου ενα λαπτοπ απο μια φιλη της το οποιο δεν εχει dvd-driver..Θελω να μου πειτε κατα ποσο ειναι ευκολη η αφαιρεση απο καποιο αλλο λαπτοπ και η εγκατασταση σε αυτο

deltree

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Λύσεις
1
Like
516
Πόντοι
280
τι μοντέλο είναι

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
δεν γνωριζω μονο την μαρκα ξερω του λαπτοπ που δεν εχει driver ειναι toshiba...γιατι τι σημασια εχει? εχει ενα πλαστικο εκει που πρεπει να ειναι ο driver εχει χωρο μεσα αλλα ειναι αδειο

deltree

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Λύσεις
1
Like
516
Πόντοι
280
γιατί μπορεί να μην έχει sata ή ide interface για να το βάλεις από άλλο λάπτοπ
Η διαδικασία για κάποιον που ξέρει είναι 5 λεπτά

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
γραφει απ εξω εκει dvd αλλα δεν εχει μεσα τη συσκευη βγαινει το πλαστικο και εχει χωρο για να τοποθετησεις..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπερα παιδια...Πηρε η δικια μου ενα λαπτοπ απο μια φιλη της το οποιο δεν εχει dvd-driver..Θελω να μου πειτε κατα ποσο ειναι ευκολη η αφαιρεση απο καποιο αλλο λαπτοπ και η εγκατασταση σε αυτο
Kαι τι το θέλει το drive?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Καλημέρα
Οπως ανάφεραν οι προηγούμενοι φίλοι εδώ καλό είναι να δεις πρώτα το μοντέλο ακριβώς.
Και εάν δεν μπορείς να βάλεις κάποιο εσωτερικό υπάρχει και η εύκολη λύση του εξωτερικού με USB και μάλιστα χωρίς εξωτερική τροφοδοσία για ρεύμα.
Πλεόν κιόλας τα CD/DVD Rom δεν θα τα βρίσκουμε σε laptop.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
γραφει απ εξω εκει dvd αλλα δεν εχει μεσα τη συσκευη βγαινει το πλαστικο και εχει χωρο για να τοποθετησεις..

Για να το τοποθετήσεις θα πρέπει να το κατσαβιδιάσεις οπότε πιθανότατα χάνεις την εγγύηση. Επικοινώνησε με την αντιπροσωπία, πες τους μοντέλο και part number και πες τους ότι θέλεις να προσθέσεις DVD. Θα σου πουν τι και πως.

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλημέρα
Οπως ανάφεραν οι προηγούμενοι φίλοι εδώ καλό είναι να δεις πρώτα το μοντέλο ακριβώς.
Και εάν δεν μπορείς να βάλεις κάποιο εσωτερικό υπάρχει και η εύκολη λύση του εξωτερικού με USB και μάλιστα χωρίς εξωτερική τροφοδοσία για ρεύμα.
Πλεόν κιόλας τα CD/DVD Rom δεν θα τα βρίσκουμε σε laptop.
Απλα επειδη υπαρχει αλλο λαπτοπ το οποιο εχει καποιο θεμα και δεν αξιζει η επισκευη και στεκετεαι πιστεψα οτι ειναι καλη λυση να το αφαιρεσω απο εκει και να το βαλω στο αλλο το dvd drive του

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Απλα επειδη υπαρχει αλλο λαπτοπ το οποιο εχει καποιο θεμα και δεν αξιζει η επισκευη και στεκετεαι πιστεψα οτι ειναι καλη λυση να το αφαιρεσω απο εκει και να το βαλω στο αλλο το dvd drive του
Πολλή σωστά το σκέφτηκες απλά πρέπει να μας αναφέρεις τα μοντέλα ακριβώς και από τα δύο laptop τότε.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Ας κάνουμε μία μίνι συνέντευξη:

- Καλημέρα σας κύριε Ναύαρχε, είμαστε απ' το Bou TV.
Πως αισθάνεστε που είστε ο πιο συχνός χρήστης αυτού του νήματος;
Είστε τόσο τυχερός και στις υπόλοιπες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές ή θέλετε ν' ανοίξουμε κι άλλα νήματα; Πχ Θερμοσίφωνας problem - Help!!

;) ;) ;) ;)
Χαχαχαχαχαχα τι να κάνω γμτ?όλο χαλάει  το μπουρδέλο!Το έχω κι έξη χρόνια βλέπεις...Αλλά  γουστάρω κιόλας να σας βάζω σπαζοκεφαλιες.. :rockon:

deltree

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Λύσεις
1
Like
516
Πόντοι
280