shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
καπου 2 εβδομαδεςΝαι adsl στην ιδια εταιρεια
καπου 2 εβδομαδεςΝαι adsl στην ιδια εταιρεια
Οκκαπου 2 εβδομαδες
Πρώτα να ρωτήσω τι υπάρχει μεταξύ του PC και του Router τοίχος, πόρτες, κάποιο τζάμι ίσως, είναι ανοιχτός χώρος. Εάν βάλεις κάποια καρτα δικτύου ασύρματη USB με κεραία θα έχεις καλύτερο σήμα αλλά εάν μεσολαβούν αρκετά εμπόδια τότε δεν θα δεις μεγάλες διαφορές. Ακόμα το ασύρματο δίκτυο είναι στα 2.4GHz ή 5GHz;Σε πισι που δεν ειναι πολυ κοντα στο ρουτερ εχω usb wireless adapter το πολυ μικρο χωρις κεραιες 300mbps.
Σημα χαμηλο και συνεχεις αποσυνδεσεις.
Ειδα στον νετ καποια με 600mbps ή 1200 με κεραιες κλπ.
Θα εχω καλυτερο σημα με καποιο τετοιο?
Ρουτερ βονταφον vdsl 50
Δυο τοιχοι καπου 15 μετρα,Πρώτα να ρωτήσω τι υπάρχει μεταξύ του PC και του Router τοίχος, πόρτες, κάποιο τζάμι ίσως, είναι ανοιχτός χώρος. Εάν βάλεις κάποια καρτα δικτύου ασύρματη USB με κεραία θα έχεις καλύτερο σήμα αλλά εάν μεσολαβούν αρκετά εμπόδια τότε δεν θα δεις μεγάλες διαφορές. Ακόμα το ασύρματο δίκτυο είναι στα 2.4GHz ή 5GHz;
600 mbps ή 1200 παιζουν ρολο επειδη εχω vdsl?Πρώτα να ρωτήσω τι υπάρχει μεταξύ του PC και του Router τοίχος, πόρτες, κάποιο τζάμι ίσως, είναι ανοιχτός χώρος. Εάν βάλεις κάποια καρτα δικτύου ασύρματη USB με κεραία θα έχεις καλύτερο σήμα αλλά εάν μεσολαβούν αρκετά εμπόδια τότε δεν θα δεις μεγάλες διαφορές. Ακόμα το ασύρματο δίκτυο είναι στα 2.4GHz ή 5GHz;
Υπάρχει και repeater τότε θα πρότεινα πριν κάνεις οτιδήποτε να τσεκάρεις το σήμαΔυο τοιχοι καπου 15 μετρα,
Το θεμα ειναι οτι και διπλα στο ριπιτερ κανει τα ιδια, διπλα στο ρουτερ παει σφαιρα
Το ασυρματο ειναι 2,4
Στις αρχες υπηρχε η δυνατοτητα και 2,4 και 5 να επιλεξεις αλλα μετα μονο 2,4
Ειναι και θεμα συσκευης νομιζω.
Ισως να χρειαζεται ρυθμιση στο ρουτερ, ισως
Το μόνο πρόβλημα είναι η κάρτα ασύρματος δικτύου;Ερώτηση για laptop. Αξίζει αλλαγή του wifi adapter σε lenovo ideapad του 16 ή ανακύκλωση κατεύθειαν;
Το πιο πιθανό πως όχι, μόνο αν το remote της samsung έχει και λειτουργία ως 'universal remote'Ξερει κανεις αν μπορω να χρησιμοποιησω ριμοτ τηλεορασης samsung σε lg
μηπως θελει αλλαγη η μπαταριουλα της μητρικης?Έχουμε κανένα μύστη εδώ να ξέρει από υπολογιστές;Σε πολλά site όταν παω να μπω από τον chrome μου βγάζει το μήνυμα 'Το ρολόι σας πάει μπροστά' και ERR_CERT_DATE_INVALID.Εν τω μεταξύ η ώρα και η ημερομηνία πάνε κανονικά.Έχω ψάξει όλο το ίντερνετ και δεν έχω βρει λύση γι'αυτή τη μαλακία
μηπως θελει αλλαγη η μπαταριουλα της μητρικης?
Καλησπέρα,Έχουμε κανένα μύστη εδώ να ξέρει από υπολογιστές;Σε πολλά site όταν παω να μπω από τον chrome μου βγάζει το μήνυμα 'Το ρολόι σας πάει μπροστά' και ERR_CERT_DATE_INVALID.Εν τω μεταξύ η ώρα και η ημερομηνία πάνε κανονικά.Έχω ψάξει όλο το ίντερνετ και δεν έχω βρει λύση γι'αυτή τη μαλακία
Καλησπέρα,
Φαντάζομαι όχι σε όλες τις σελίδες.
Εάν είναι η ώρα σωστή και στο bios τότε μπορείς να να καθαρίσεις την Cache και Cookies του browser και επίσης μπορείς να αλλάξεις τους DNS server στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου. Ακόμα εάν έχεις κάποιο antivirus δοκίμασε να το απενεργοποίησεις και να δοκιμάσεις να ανοίξεις την σελίδα ξανα.
Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να αναβαθμίσεις το λειτούργικό.
Από XP σε windows 11 ή 10 το ποιό πιθανό είναι να χρειαστεί να κάνεις καθαρή εγκατάσταση δηλαδή όλα από την αρχή ( να ξεκινήσεις από USB, format των δίσκο κλπ.). Οπότε πρέπει να κάνεις αντίγραφο ασφαλείας σε όλα τα δεδομενα που έχεις. Εάν δεν γνωρίσεςι από αυτή την διαδικασία τότε καλύτερα να πας σε κάποιον τεχνικό. Στείλε προσωπικό μήνυμα που είσαι μήπως μπορώ να βοηθήσω με κάποιον γνωστό.Πώς αναβαθμίζεις το λειτουργικό;
Από XP σε windows 11 ή 10 το ποιό πιθανό είναι να χρειαστεί να κάνεις καθαρή εγκατάσταση δηλαδή όλα από την αρχή ( να ξεκινήσεις από USB, format των δίσκο κλπ.). Οπότε πρέπει να κάνεις αντίγραφο ασφαλείας σε όλα τα δεδομενα που έχεις. Εάν δεν γνωρίσεςι από αυτή την διαδικασία τότε καλύτερα να πας σε κάποιον τεχνικό. Στείλε προσωπικό μήνυμα που είσαι μήπως μπορώ να βοηθήσω με κάποιον γνωστό.
Το πιό πιθανόν Windows 10 αλλά και αυτά πλέον είναι τελειωμένα κανά χρόνο ζωής ακόμα. Καλυτέρα να το κοιτάξει κάποιος που γνωρίζει και να σου πει εάν γίνεται να εγκαταστήση Windows 11.Ο υπολογιστής είναι 10ετίας,μπορεί να πάρει windows 10 ή 11;Πάντως αν θέλει format,μόνος μου δεν το κάνω εννοείται
Βάλε τα 7 να ΄σαι πιο σίγουρος. Είναι μεγάλο βήμα να πας από τα xp στα 10.Ο υπολογιστής είναι 10ετίας,μπορεί να πάρει windows 10 ή 11;Πάντως αν θέλει format,μόνος μου δεν το κάνω εννοείται