Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Εγω πηρα ενα QNAP και 4 σκληρους ενα τερα και ησυχασα. Καταναλωση ελαχιστη, και βλεπω και ακουω ολα τα αρχεια μου παντου. Εχω σκορπισει και popcornhour σε 2 δωματια που μαζι με 3 pc που τα ανοιγω στο τσακ μπαμ λογω ext4 και τελος.

Αν δεν βαριέσαι φίλε, κάντο λίγο πιο λιανά αυτο το θεματάκι...  :sunglasses:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Ειναι home server. Κοτσαρεις σκληρους και μοιραζεις στο οικιακο σου δικτυο. Δε χρειαζεται να φορτωνεις σκληρους το κομπιουτερ σου. Βαζεις τα αρχεια σου εκει και τελος. Τα βλεπεις απο οποιον υπολογιστη συνδεεις στο οικιακο σου δικτυο.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ο καλύτερος Η/Υ είναι αυτός που κάνει καλά την δουλειά σου!!!!
ΔΕΝ είναι απαραίτητα ότι πιο νέο και super κυκλοφορεί!

Επισκέπτης
Στον Chrome δεν παίζουν τα βίντεο-you tube του ιστότοπου.
Στον Ι.Ε.8 και firefox παίζουν.
Υπάρχει λύση για τον Chrome;
Στην τελευταία έκδοση του Chrome παίζουν κανονικά ακόμα και όταν το μέγεθος φόντου είναι άνω του κανονικού (100%).

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τι παιζει αν οταν πας να ανοιξεις το πισι σου χωριζει την οθονη σε 4 μικρες και ανοιγει??

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τι παιζει αν οταν πας να ανοιξεις το πισι σου χωριζει την οθονη σε 4 μικρες και ανοιγει??

Άς τα .... Τετραπολική διαταραχή λέγεται ...  :)

Αρχίσανε τα προβλήματα , έ ? Επιστροφή στην σκληρή πραγματικότητα ...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σοβαρα μιλαω θα απαντησει κανενας αναλογα?

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Ρε Silva είναι σαν να λες "γιατί δεν ανοίγει το PC μου". Αυτό που λες μπορεί να είναι από πολλά... Αλλαγή ρυθμίσεων στην κάρτα γραφικών, αλλαγή ρυθμίσεων στο μόνιτορ, πρόγραμμα splitting οθόνης... Τι να σου απαντήσει κανένας; Ο κόσμος λέει: "πριν να έχω το πρόβλημα έγινε/έκανα [αυτό]" ή "αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται (μόνο) όταν [αυτό]". Δώσε καμία πληροφορία παραπάνω και βλέπουμε...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ρε Silva είναι σαν να λες "γιατί δεν ανοίγει το PC μου". Αυτό που λες μπορεί να είναι από πολλά... Αλλαγή ρυθμίσεων στην κάρτα γραφικών, αλλαγή ρυθμίσεων στο μόνιτορ, πρόγραμμα splitting οθόνης... Τι να σου απαντήσει κανένας; Ο κόσμος λέει: "πριν να έχω το πρόβλημα έγινε/έκανα [αυτό]" ή "αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται (μόνο) όταν [αυτό]". Δώσε καμία πληροφορία παραπάνω και βλέπουμε...
μα δεν εγινε/εκανα κατι πριν γινει αυτο..
ακουγα μουσικη στο windows media player ειχε στην οθονη εκεινα τα περιεργα που βγαζει με τη μουσικη,κολλησε κι αυτο ητανε.. :S

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ξεκίνα σε safe mode να δεις αν το κάνει πάλι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.765
Πόντοι
6.035
το εκανα.
τα ιδια.
ελα σιγουρη λυση ποτε στο εκανε θυμασαι?
κανε επαναφορα του υπολογιστη σε επιλεγμενο χρονικο σημειο βαλε ημερομηνια μια μερα πριν το συμβαν και δες ειναι ολα οκ μετα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ελα σιγουρη λυση ποτε στο εκανε θυμασαι?
κανε επαναφορα του υπολογιστη σε επιλεγμενο χρονικο σημειο βαλε ημερομηνια μια μερα πριν το συμβαν και δες ειναι ολα οκ μετα.
δεν εχω τωρα το πισι,αλλα θα το δοκιμασω καποια στιγμη!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Σε πρωτη φαση καβλα βγαλε το καλωδιο του ρευματος και το καλωδιο της οθονης που συνδεεται με το πισι για 2-3 λεπτα και συνδεσε τα παλι. Ξεκινας και περνας στη δευτερη φαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom