Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Οπως σου ειπανε τυπε οι τυποι, θα πρεπει να κανεις το πσ σου γκειτγουει, πυλη δηλαδη, το παρανομο και ξεπαρανομο το ακουω βερεσε που το ειπαν για τζιπιαρντι και μαλακιες, δικο σου ειναι το δυκτιο και απ την στιγμη που εσυ το πληρωνεις κανεις οτι γουσταρεις εφοσον γνωριζει η γειτονισα τους κανονες,αλλα και παλι στα αρχιδια σου!αν σε παει δικαστικα οπως λεν οι τυποι παραπανω πες εγω το ειχα κλειδωμενο και μου εκλεψε τον κωδικο αλλα και στα αρχιδια σου γενικοτερα ακομα και ξεκλειδωτο να το εχεις μην σκας με τα σημερινα δεδομενα και τεχνολογιες θα φανει αν ησουν εσυ 
Δεν είναι ακριβώς έτσι και μπορεί κάποιος να κάνει κλώνω την mac Address σου και να φαίνεται ότι είσαι εσυ που κάνει καποια παράνομη πράξη. Θα πρέπει να κατέσχουν των εξοπλισμό όλων για να μπορέσει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να το βρεί. Εφόσον γνωρίζεις το Kali Linux ή και οποιαδήποτε άλλο Linux τότε σου είναι γνωστό αυτό. Εχω κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό και το πληρώνω και κάνω ότι θέλω δεν ισχύει. Το Firewall πίσω απο το router δεν θα κόψει τίποτα εφόσον το άλλο τερματικό στο δίκτυο έχει σαν gateway την διεύθυνση του router. Για να γίνει αυτό που αναφέρεις πρέπει το gateway να γίνει το firewall. Εδώ θέλει κάτι πιο σύνθετο και να γνωρίζεις απο δίκτυα για να το στήσεις ωα το αναπτύξεις σωστά και να το υποστηρίζεις και επιπλέον να μπορείς εσύ να βλέπεις τα παντα απο site εννοώ.

Ναι αλλα μοιρασου και τον "μεγαλο χαμο" οπως λες,και που σου δημιουργησε προβλημα και σε τι εκτυπωτες ασυρματοι ενσυρματοι διαδικτυακοι μαρκες κλπ να γνωριζουμε ρε αδερφε και εμεις
Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με την σύνδεση του εκτυπωτη το πρόβλημα το είδα σε μεγάλη γκάμα μοντέλων απο OKI, Canon, Panaspnic, HP κλπ. Πολλοί συνάδελφοι και φίλοι στον τομέα είχαν το πρόβλημα αυτό με διάφορους εκτυπωτές δεν υπήρχε κάποιο κοινό σημείο και για αυτό είναι δυσκολο να γίνει λίστα με τους εκυπωτές.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Για χαρα τυπαρες μου σας ελειψα ??? :happy:  :think: σας ελειψα δεν σας ελειψα στα αρχιδια μου μαλακες  :sunglasses:  :grin:

Εναν απλο σατα και ΤΕΛΟΣ! ολα τα αλλα ειναι περιτα... θα προτεινα να μην μπεις καν σε αυτην την διαδικασια γιατι αν σου περισσευανε τα χρηματα δεν θα ρωτουσες εδω και θα το ειχες κανει σαν δοκιμη! αν θελεις να μπεις σε περιπετειες με νβμ δοκιμασμενο " λειτουργει " θα πρεπει να βαλεις και ανεμιστηρες

τι εκανες τελικα ?

αυτα γκαισ  :grin:

Ακομα τίποτα!

Θεωρω οτι η Asrock Ζ97 anniversary  δε θα μπουταρει απο την κάρτα. Επειή όμως εχουν περάσει οι εποχές που έκανα διάφορες δοκιμές και πέταγα λεφτά χωρίς πολύ σκέψη μάλλον θα καταλήξω σε απλό sata3 ssd.
Θα ενημερώσω οταν το κάνω.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Ποιο το πρόβλημα με τους nvme δεν κατάλαβα.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Δεν είναι ακριβώς έτσι και μπορεί κάποιος να κάνει κλώνω την mac Address σου και να φαίνεται ότι είσαι εσυ που κάνει καποια παράνομη πράξη. Θα πρέπει να κατέσχουν των εξοπλισμό όλων για να μπορέσει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να το βρεί. Εφόσον γνωρίζεις το Kali Linux ή και οποιαδήποτε άλλο Linux τότε σου είναι γνωστό αυτό. Εχω κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό και το πληρώνω και κάνω ότι θέλω δεν ισχύει. Το Firewall πίσω απο το router δεν θα κόψει τίποτα εφόσον το άλλο τερματικό στο δίκτυο έχει σαν gateway την διεύθυνση του router. Για να γίνει αυτό που αναφέρεις πρέπει το gateway να γίνει το firewall. Εδώ θέλει κάτι πιο σύνθετο και να γνωρίζεις απο δίκτυα για να το στήσεις ωα το αναπτύξεις σωστά και να το υποστηρίζεις και επιπλέον να μπορείς εσύ να βλέπεις τα παντα απο site εννοώ.
Ε και πως ειναι ρε τυπε? ελα τωρα μη λες χαζομαρες, κλωνο μακαντρες μπορουν να κανουν και τα αντροιντ σμαρτφον και αν δεν φτανει αυτο πανε και σε υψηλοτερο επιπεδο! τι εξοπλισμο να κατασχουν μωρε και για τι? ετσι θα παρει και χρηματα ο τυπος για το τιποτα, αν δε το εχεις παρατηρησει ειναι οτι ολα τα λειτουργικα αποποιουνται της ευθυνης να συνδεθεις εσυ με ενα ανοιχτο ασυρματο δικτυο,και κλειδωμενο εγω θα ελεγα πχ καφετεριας,γραφουν επισφαλες, και vpn να εχεις θεωρω ειναι επιφοβο, αρα ειναι στην κριση του καθενος,και αρα αναλαμβανει την ευθυνη!και οχι τυπε μαλλον δεν τα ξερεις καλα για να στησεις κατι τετοιο σε ασυρματο/ενσυρματο δικτυο τοτε ηταν υποθεση 5 λεπτων, υποθετω πως γινετε ακομα γρηγοροτερα σημερα περαν του οτι θα μπορουσε να γινει απο σμαρτφον, ολο το ιντερνετ βρωμαει απο τετοιους οδηγους και στα Ελληνικα, το θεμα ειναι οτι δεν τους κατανοουν ολοι ....
Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με την σύνδεση του εκτυπωτη το πρόβλημα το είδα σε μεγάλη γκάμα μοντέλων απο OKI, Canon, Panaspnic, HP κλπ. Πολλοί συνάδελφοι και φίλοι στον τομέα είχαν το πρόβλημα αυτό με διάφορους εκτυπωτές δεν υπήρχε κάποιο κοινό σημείο και για αυτό είναι δυσκολο να γίνει λίστα με τους εκυπωτές.
Ρε πουστη με αναγκασες να σηκωθω απ την καρεκλα νυχτιατικα χαζευοντας γιουτουμπ σε μια παυση και τοτε το ειδα εδω 3 το βραδυ να ανεβω στο λογιστικο τμημα του εργοστασιου που συνεργαζομαι :tickedoff: :tickedoff: :s&m_1: :s&m_3: και μου τσαμπουνας οικιακους εκτυπωτες, ελα ρε μαλακα  :jerking:, το εργοστασιο εδω εχει λεξμαρκ και σαμσουνκ,
οκι και κανον ανεκαθεν ειχαν προβλματα διασυνδεσης δεν γνωριζω αν αλλαξε κατι, πανασονικ δεν ξερω και η hp εχει χαλασει η μπορει και οχι,

Η συμβουλη μου φιλε ειναι να εξειδικευτεις εφοσον καταπιανεσαι με εκτυπωτες με 1 - 2 μπραντ ακριβο - " φθηνο " και τελος οχι με 15

Ακομα τίποτα!

Θεωρω οτι η Asrock Ζ97 anniversary  δε θα μπουταρει απο την κάρτα. Επειή όμως εχουν περάσει οι εποχές που έκανα διάφορες δοκιμές και πέταγα λεφτά χωρίς πολύ σκέψη μάλλον θα καταλήξω σε απλό sata3 ssd.
Θα ενημερώσω οταν το κάνω.

Σωστος τυπε και μην το πολυ ψαχνεις και εγω αυτο θα εκανα και περαν αυτου δεν θα εβλεπες μεγαλες διαφορες με νβμ, ασε που σχετικα με τους νβμ ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε  :S

Ποιο το πρόβλημα με τους nvme δεν κατάλαβα.

Δεν εχει η μητρικη του τυπου τετοια υποδοχη ενσωματωμενη απ το εργοστασιο παρα μονο προοπτικες για να βαλει ενα τετοιο δισκο νβμ ενω δεν ειναι παλια

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ε και πως ειναι ρε τυπε? ελα τωρα μη λες χαζομαρες, κλωνο μακαντρες μπορουν να κανουν και τα αντροιντ σμαρτφον και αν δεν φτανει αυτο πανε και σε υψηλοτερο επιπεδο! τι εξοπλισμο να κατασχουν μωρε και για τι? ετσι θα παρει και χρηματα ο τυπος για το τιποτα, αν δε το εχεις παρατηρησει ειναι οτι ολα τα λειτουργικα αποποιουνται της ευθυνης να συνδεθεις εσυ με ενα ανοιχτο ασυρματο δικτυο,και κλειδωμενο εγω θα ελεγα πχ καφετεριας,γραφουν επισφαλες, και vpn να εχεις θεωρω ειναι επιφοβο, αρα ειναι στην κριση του καθενος,και αρα αναλαμβανει την ευθυνη!και οχι τυπε μαλλον δεν τα ξερεις καλα για να στησεις κατι τετοιο σε ασυρματο/ενσυρματο δικτυο τοτε ηταν υποθεση 5 λεπτων, υποθετω πως γινετε ακομα γρηγοροτερα σημερα περαν του οτι θα μπορουσε να γινει απο σμαρτφον, ολο το ιντερνετ βρωμαει απο τετοιους οδηγους και στα Ελληνικα, το θεμα ειναι οτι δεν τους κατανοουν ολοι ....Ρε πουστη με αναγκασες να σηκωθω απ την καρεκλα νυχτιατικα χαζευοντας γιουτουμπ σε μια παυση και τοτε το ειδα εδω 3 το βραδυ να ανεβω στο λογιστικο τμημα του εργοστασιου που συνεργαζομαι :tickedoff: :tickedoff: :s&m_1: :s&m_3: και μου τσαμπουνας οικιακους εκτυπωτες, ελα ρε μαλακα  :jerking:, το εργοστασιο εδω εχει λεξμαρκ και σαμσουνκ,
οκι και κανον ανεκαθεν ειχαν προβλματα διασυνδεσης δεν γνωριζω αν αλλαξε κατι, πανασονικ δεν ξερω και η hp εχει χαλασει η μπορει και οχι,

Η συμβουλη μου φιλε ειναι να εξειδικευτεις εφοσον καταπιανεσαι με εκτυπωτες με 1 - 2 μπραντ ακριβο - " φθηνο " και τελος οχι με 15
Οπως αναφερα εχω εμπειρία απο συγκεκριμένο περιστατικό όπου και κλήθηκα και για κατάθεση ως εδώ μπορώ να πω.

Δεν έχω μόνο μια εταιρεία που κάνω υποστήριξη αλλά συνεργάζομαι με αρκετές και σε πολλά επίπεδα εδώ μπορείς να δεις για το εύρος τις ζημιάς -> και δεν υποστηρίζω εκτυπωτές απλά το πρόβλημα εδω ήταν του λειτουργικού και όχι του εκτυπωτή

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Οπως αναφερα εχω εμπειρία απο συγκεκριμένο περιστατικό όπου και κλήθηκα και για κατάθεση ως εδώ μπορώ να πω.

Τυπε, αυτην τη στιγμη ειμαι στο εργοστασιο μονος και ενας σεκιουριτας στην πυλη, στις παστεριωτικες εχει περιπου 4 τονους γαλα σημερινο φρεσκοτατο, και 4 τυροπικτες και 5 γιαουρτομηχανες, φαντασου τωρα τι μπορει να συμβει αν παει κατι στραβα και εγω εγραφα στο μπου !  :S :grin: :think:

Πες την ιστορια σου με δικα σου λογια ρε αδερφε,στο μπου ειμαστε τυπε  :grin:

Δεν έχω μόνο μια εταιρεία που κάνω υποστήριξη αλλά συνεργάζομαι με αρκετές και σε πολλά επίπεδα εδώ μπορείς να δεις για το εύρος τις ζημιάς -> και δεν υποστηρίζω εκτυπωτές απλά το πρόβλημα εδω ήταν του λειτουργικού και όχι του εκτυπωτή

Αρα τι ζημια ? θα βγαλανε και κανα φραγγακι τα φοιτητουδια και μονο ζημια δεν το λες τυχερο θα ελεγα!

Τι πα να πει οτι δεν υποστηριζω εκτυπωτες ? παραπανω εγραψα κατι για εξειδικευση... πληροφορικαριος δεν εισαι?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τυπε, αυτην τη στιγμη ειμαι στο εργοστασιο μονος και ενας σεκιουριτας στην πυλη, στις παστεριωτικες εχει περιπου 4 τονους γαλα σημερινο φρεσκοτατο, και 4 τυροπικτες και 5 γιαουρτομηχανες, φαντασου τωρα τι μπορει να συμβει αν παει κατι στραβα και εγω εγραφα στο μπου !  :S :grin: :think:

Πες την ιστορια σου με δικα σου λογια ρε αδερφε,στο μπου ειμαστε τυπε  :grin:

Αρα τι ζημια ? θα βγαλανε και κανα φραγγακι τα φοιτητουδια και μονο ζημια δεν το λες τυχερο θα ελεγα!

Τι πα να πει οτι δεν υποστηριζω εκτυπωτες ? παραπανω εγραψα κατι για εξειδικευση... πληροφορικαριος δεν εισαι?

Απλα ρε φίλε με το τελευταίο update τα W10 ειχαν θεμα με εκτυπωτες. Δεν είναι κατι σταθερό και γιαυτό δεν έχουν βγάλει ακόμα σίγουρη διόρθωση.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Απλα ρε φίλε με το τελευταίο update τα W10 ειχαν θεμα με εκτυπωτες. Δεν είναι κατι σταθερό και γιαυτό δεν έχουν βγάλει ακόμα σίγουρη διόρθωση.
Αυτο λεω! να ενημερωσει εφοσων παρατηρησε το προβλημα και σε τι μοντελα περαν του μπραντ για να τα μαθουμε, στο ουμπουντου λινυξ καποτε ειχε γινει μια μαλακια με την επσον και ξεσηκωθηκε ολοκληρος ο πλανητης γιατι ηταν και ειναι το μοναδικο λειτουργικο ως πλανγκ εντ πλει κονεκτεκτ  :grin: εγω δεν παρατηρησα κανεναν με " προβλημα " και αν υπηρχε θα με ταραζαν στα τηλ , 168 πελατες βλεπω απομακρυσμενα , ενας δεν παραπονεθηκε για τον εκτυπωτη του ... αλλο ?

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.415
Πόντοι
6.955
Λαμβανω email απο κρατικη ιστοσελιδα στο gmail μου και θα επρεπε να μου εμφανιζει καποιον υπερσυνδεσμο αλλα δεν τον εμφανιζει.
Ο αποστολεας εξηγει πως "αν δεν βλεπω τον υπερσυνδεσμο πρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις του email μου ωστε αυτος να εμφανιστει".
Εδω θελω τα φωτα σας αδερφια.....τι αλλαζω στις ρυθμισεις του gmail?
Ευχαριστω προκαταβολικα.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Αυτο λεω! να ενημερωσει εφοσων παρατηρησε το προβλημα και σε τι μοντελα περαν του μπραντ για να τα μαθουμε, στο ουμπουντου λινυξ καποτε ειχε γινει μια μαλακια με την επσον και ξεσηκωθηκε ολοκληρος ο πλανητης γιατι ηταν και ειναι το μοναδικο λειτουργικο ως πλανγκ εντ πλει κονεκτεκτ  :grin: εγω δεν παρατηρησα κανεναν με " προβλημα " και αν υπηρχε θα με ταραζαν στα τηλ , 168 πελατες βλεπω απομακρυσμενα , ενας δεν παραπονεθηκε για τον εκτυπωτη του ... αλλο ?
Δεν είναι θέμα λίστας μοντέλων εκτυπωτών το θέμα είναι με το λειτουργικό. Τους εκτυπωτές τους βλέπει κανονικά και τους εγκαθιστά κανονικά ακόμα κει εαν κάνεις telnet στον εκτυπωτή στην πόρτα 9100 ή 5xx συνδέεται κανονικότατα απλά μετά απο εκει δεν αφηνει να περάσουν τα δεδομένα της εκτύπωσης. Για αυτό και δεν υπάρχει κάποια λιστα το πρόβλημα εμφανίζεται τυχαία απλά στη μία εταιρεία που έχω φίλους και συνεργαζόμαστε είναι 6000 υπάλληλοι και κάποιοι απο αυτούς μας ενημέρωσαν για τους εκτυπωτές τους.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Λαμβανω email απο κρατικη ιστοσελιδα στο gmail μου και θα επρεπε να μου εμφανιζει καποιον υπερσυνδεσμο αλλα δεν τον εμφανιζει.
Ο αποστολεας εξηγει πως "αν δεν βλεπω τον υπερσυνδεσμο πρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις του email μου ωστε αυτος να εμφανιστει".
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Χρησιμοποιείς των browser ή καποιο client application εαν υπάρχει λινκ θα πρέπει να εμφανίζεται έστω κάπως.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Δεν είναι θέμα λίστας μοντέλων εκτυπωτών το θέμα είναι με το λειτουργικό. Τους εκτυπωτές τους βλέπει κανονικά και τους εγκαθιστά κανονικά ακόμα κει εαν κάνεις telnet στον εκτυπωτή στην πόρτα 9100 ή 5xx συνδέεται κανονικότατα απλά μετά απο εκει δεν αφηνει να περάσουν τα δεδομένα της εκτύπωσης. Για αυτό και δεν υπάρχει κάποια λιστα το πρόβλημα εμφανίζεται τυχαία απλά στη μία εταιρεία που έχω φίλους και συνεργαζόμαστε είναι 6000 υπάλληλοι και κάποιοι απο αυτούς μας ενημέρωσαν για τους εκτυπωτές τους.

ΦΦΦφφφ ρε τυπε ... τελοσπαντων για τους 6000 πες τους οτι ενας απ το μπου θα τους τους κοψει  :dancing:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Ευχαριστω προκαταβολικα.

Ποιο ειναι το κυβερνητικο - κρατικο σαι δεν ειπες φιλε και ασε που δεν υπαρχει "αποστολεας" σε τετοια σαι

φυσικα και δεν αλλαζεις τιποτα βρε οργιο στο gmail  :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ποιο ειναι το κυβερνητικο - κρατικο σαι δεν ειπες φιλε και ασε που δεν υπαρχει "αποστολεας" σε τετοια σαι

φυσικα και δεν αλλαζεις τιποτα βρε οργιο στο gmail  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΣε που το gmail γραφει στα ... το αιτημα για read receipt!! και ετσι κανείς δεν πατά αν διάβασε ή οχι το μήνυμα που έλαβε και ο αποστολέας αναρωτιέται τι έγινε.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Εδω ο λόγος που έκανα την ερώτηση το κάνει το Outllok

Ναι και τι? οκ ρε μαστορα γνωστα ειναι αυτα για τραπεζικα σουξου μουξου , παραπανω λες για μπραουσερ και απλικεισον σε κυβερνητικα σαι δεν γινετε τετοιο πραγμα τουλαχιστον οχι ακομα διοτι δεν υπαρχει και καποιο οφελος αλλα του τυπου του ζητησαν να αλλαξει ρυθμισεις στο τζμειλ για ενα εγγραφο με το προσχημα "κυβερνητικο" σαι δεν το ειδες ? :think:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ναι και τι? οκ ρε μαστορα γνωστα ειναι αυτα για τραπεζικα σουξου μουξου , παραπανω λες για μπραουσερ και απλικεισον σε κυβερνητικα σαι δεν γινετε τετοιο πραγμα τουλαχιστον οχι ακομα διοτι δεν υπαρχει και καποιο οφελος αλλα του τυπου του ζητησαν να αλλαξει ρυθμισεις στο τζμειλ για ενα εγγραφο με το προσχημα "κυβερνητικο" σαι δεν το ειδες ? :think:
Φιλε για ποια τραπεζικά μιλάς το άρθρο είναι ξεκάθαρο το κάνει η μηχανή του Outlook και όχι κάποιο policy στημένο απο κάποιον. Απλά ο φίλος εάν λαμβάνει την αλληλογραφία μέσω Outlook μόνο πιθανον δεν το βλέπει το link αλλά εάν ανοίξει των browser να το δει κανονικά χωρίς καμία αλλαγή. Παράδειγμα είναι κάποια email που περιμένεις απο κάποιο αποστολέα που σου γράφει για πρώτη φορά και αυτά μπορεί να βρεθούν στα spam. Φαντάζομαι οτι σου έχει τύχη και σε εσένα αυτό δεν είναι κάτι που όρισες εσύ αλλά το κάνει αυτόματα με τα δικά του κριτήρια το gmail. Εδώ το έκανε, εαν είναι αυτό, το outlook. 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Φιλε για ποια τραπεζικά μιλάς το άρθρο είναι ξεκάθαρο το κάνει η μηχανή του Outlook και όχι κάποιο policy στημένο απο κάποιον. Απλά ο φίλος εάν λαμβάνει την αλληλογραφία μέσω Outlook μόνο πιθανον δεν το βλέπει το link αλλά εάν ανοίξει των browser να το δει κανονικά χωρίς καμία αλλαγή. Παράδειγμα είναι κάποια email που περιμένεις απο κάποιο αποστολέα που σου γράφει για πρώτη φορά και αυτά μπορεί να βρεθούν στα spam. Φαντάζομαι οτι σου έχει τύχη και σε εσένα αυτό δεν είναι κάτι που όρισες εσύ αλλά το κάνει αυτόματα με τα δικά του κριτήρια το gmail. Εδώ το έκανε, εαν είναι αυτό, το outlook. 

Δεν υπαρχει ρε φιλε κανενα νοημα να κατσω και να εξηγησω κατι στο παραπανω ποστ σου απ την στιγμη που απαντησα  και διευκρινισα σε παραπανω ποστ μου, αυτα που απαντας συγνωμη που θα στο πω αλλα ειναι ιστοριες για αγριους, αστο εδω και παμε παρακατω, εκτος και αν θες να το αναλυσουμε νο προμπλεμ  :grin:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.415
Πόντοι
6.955
Για την ιστορία όταν ξαναέκανα αίτηση καταχωρώντας email απο το hotmail ήρθε το μνμ και ο υπερσύνδεσμος κανονικά. Θενκς σε 'όσους ενδιαφερθήκανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom