Ε και πως ειναι ρε τυπε? ελα τωρα μη λες χαζομαρες, κλωνο μακαντρες μπορουν να κανουν και τα αντροιντ σμαρτφον και αν δεν φτανει αυτο πανε και σε υψηλοτερο επιπεδο! τι εξοπλισμο να κατασχουν μωρε και για τι? ετσι θα παρει και χρηματα ο τυπος για το τιποτα, αν δε το εχεις παρατηρησει ειναι οτι ολα τα λειτουργικα αποποιουνται της ευθυνης να συνδεθεις εσυ με ενα ανοιχτο ασυρματο δικτυο,και κλειδωμενο εγω θα ελεγα πχ καφετεριας,γραφουν επισφαλες, και vpn να εχεις θεωρω ειναι επιφοβο, αρα ειναι στην κριση του καθενος,και αρα αναλαμβανει την ευθυνη!και οχι τυπε μαλλον δεν τα ξερεις καλα για να στησεις κατι τετοιο σε ασυρματο/ενσυρματο δικτυο τοτε ηταν υποθεση 5 λεπτων, υποθετω πως γινετε ακομα γρηγοροτερα σημερα περαν του οτι θα μπορουσε να γινει απο σμαρτφον, ολο το ιντερνετ βρωμαει απο τετοιους οδηγους και στα Ελληνικα, το θεμα ειναι οτι δεν τους κατανοουν ολοι ....Ρε πουστη με αναγκασες να σηκωθω απ την καρεκλα νυχτιατικα χαζευοντας γιουτουμπ σε μια παυση και τοτε το ειδα εδω 3 το βραδυ να ανεβω στο λογιστικο τμημα του εργοστασιου που συνεργαζομαι
και μου τσαμπουνας οικιακους εκτυπωτες, ελα ρε μαλακα
, το εργοστασιο εδω εχει λεξμαρκ και σαμσουνκ,
οκι και κανον ανεκαθεν ειχαν προβλματα διασυνδεσης δεν γνωριζω αν αλλαξε κατι, πανασονικ δεν ξερω και η hp εχει χαλασει η μπορει και οχι,
Η συμβουλη μου φιλε ειναι να εξειδικευτεις εφοσον καταπιανεσαι με εκτυπωτες με 1 - 2 μπραντ ακριβο - " φθηνο " και τελος οχι με 15