τιποτα δεν θελω να κανω..απλα μαθαινω και σε καποια φαση δοκιμασα το στικακι..κοιταξα με το wireles watcher(εκεινο που μας δειχνει αν εχει μπει κανενας λαθραιος στην συνδεση μας) και δεν μου εβγαζε τις mac και απορησα..Το PC δεν έχει mac address μόνο η κάρτα δικτύου έχει. Εαν ένα PC δεν έχει κάρτα δικτύου τότε δεν υπάρχει και mac address.
Η mac address χρησιμοποιήτε για το τοπικό σου δίκτυο και όχι για το διαδίκτυο ( τα λέω απλά για να μην επεκταθώ ).
Οπότε ο ISP σου δεν έχει την mac address σου.
Εαν επιτρέπεται τη θέλει να κάνεις;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Δεν γίνεται να μην αφήνεις ιχνος εκτός βέβαια από καποιους τρόπους που δεν γίνεται να πω λόγω χρόνου τώρα.δηλαδη οταν μπαινει απο gsm ο υπολογιστης σου δεν αφηνει καποιο ιχνος? μονο το στικακι αφηνει? οταν μπαινει με wi-fi η ethernet υπαρχει η mac.. σ αυτην την περιπτωση (gsm) τι ισχυει?
Από το στικάκι αφήνεις ίχνος που σχετίζεται με το νούμερο τηλεφώνου που έχει η GSM κάρτα που σου δώσανε.
Από το router σου το ίχνος είναι η μοναδική IP Address που σου δίνει εκείνη την στιγμη o ISP σου.
Στα log του ISP σου να ξέρεις κρατιέται η IP η ώρα που έκανες σύνδεση και η ώρα της αποσύνδεσης σου.
δηλαδη αν μεσα στο στικακι βαλω την δικη σου καρτα sim αλλα μπω απο τον δικο μου υπολογιστη θα φαινεται οτι μπηκες εσυ..καταλαβα σωστα? ο υπολογιστης δεν αφηνει κανενα ιχνος?Δεν γίνεται να μην αφήνεις ιχνος εκτός βέβαια από καποιους τρόπους που δεν γίνεται να πω λόγω χρόνου τώρα.
Από το στικάκι αφήνεις ίχνος που σχετίζεται με το νούμερο τηλεφώνου που έχει η GSM κάρτα που σου δώσανε.
Από το router σου το ίχνος είναι η μοναδική IP Address που σου δίνει εκείνη την στιγμη o ISP σου.
Στα log του ISP σου να ξέρεις κρατιέται η IP η ώρα που έκανες σύνδεση και η ώρα της αποσύνδεσης σου.
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Με το στικάκι είναι λίγο δύσκολο να μπεί κάποιος λαθραία ( τουλάχιστον απο ότι ξέρω ).τιποτα δεν θελω να κανω..απλα μαθαινω και σε καποια φαση δοκιμασα το στικακι..κοιταξα με το wireles watcher(εκεινο που μας δειχνει αν εχει μπει κανενας λαθραιος στην συνδεση μας) και δεν μου εβγαζε τις mac και απορησα..
Ο λόγος είναι οτι γίνεται authentication με το νούμερο τηλεφώνου και δεν υπάρχει δίκτυο ασύρματο δουλευει σαν το κινητό σου μόνο εσύ παίρνεις τηλέφωνο.
Τώρα εαν κάποιος κάνει κλώνο το τηλέφωνο και τετοια δεν τα ξέρω.
οχι ρε συ..δεν ειπα κλωνο..λεω αν σου δανεισω το λαπτοπ μου και μπεις με στικακι φαινονται μονο τα στοιχεια απο το στικακι και την sim..τοπιασα σωστα?Με το στικάκι είναι λίγο δύσκολο να μπεί κάποιος λαθραία ( τουλάχιστον απο ότι ξέρω ).
Ο λόγος είναι οτι γίνεται authentication με το νούμερο τηλεφώνου και δεν υπάρχει δίκτυο ασύρματο δουλευει σαν το κινητό σου μόνο εσύ παίρνεις τηλέφωνο.
Τώρα εαν κάποιος κάνει κλώνο το τηλέφωνο και τετοια δεν τα ξέρω.
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Εαν η sim κάρτα μου είναι για broadband σύνδεση τότε ναι θα φαίνεται ότι μπήκα εγώ γιατί είναι χρεωμένη σε μένα.δηλαδη αν μεσα στο στικακι βαλω την δικη σου καρτα sim αλλα μπω απο τον δικο μου υπολογιστη θα φαινεται οτι μπηκες εσυ..καταλαβα σωστα? ο υπολογιστης δεν αφηνει κανενα ιχνος?
Ολα αφήνουν ίχνοι.
Καταλαβα τυπε!μερσι..Εαν η sim κάρτα μου είναι για broadband σύνδεση τότε ναι θα φαίνεται ότι μπήκα εγώ γιατί είναι χρεωμένη σε μένα.
Ολα αφήνουν ίχνοι.
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Ναι έτσι και μπω με δική μου sim.οχι ρε συ..δεν ειπα κλωνο..λεω αν σου δανεισω το λαπτοπ μου και μπεις με στικακι φαινονται μονο τα στοιχεια απο το στικακι και την sim..τοπιασα σωστα?
ειναι πολυ καλυτερα να μπαινεις με στικακι γιατι δεν μπορει κανεις να μπει λαθραια..ουτε χρειαζονται κωδικοι οπως στα wifi..μονο να μην βλεπει κανεις ταινιες η βιντεο γιατι τρωει πολλα ΜΒ και κοστιζουνΝαι έτσι και μπω με δική μου sim.
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Είναι λίγο τραβηγμένο έτσι που το λες και έχεις δίκιο για τα MB κοστίζουν πολλή.ειναι πολυ καλυτερα να μπαινεις με στικακι γιατι δεν μπορει κανεις να μπει λαθραια..ουτε χρειαζονται κωδικοι οπως στα wifi..μονο να μην βλεπει κανεις ταινιες η βιντεο γιατι τρωει πολλα ΜΒ και κοστιζουν
Θα δεσμευθώ εδώ να γράψω κάποια πράγματα για δίκτυα και άλλα που αφορούν τους υπολογιστες.
εχεις σπουδασει?Είναι λίγο τραβηγμένο έτσι που το λες και έχεις δίκιο για τα MB κοστίζουν πολλή.
Θα δεσμευθώ εδώ να γράψω κάποια πράγματα για δίκτυα και άλλα που αφορούν τους υπολογιστες.
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Ναι και έχω 20 χρόνια εμπειρίαεχεις σπουδασει?
ωραιος! πολυ δυσκολη επιστημη! προσπαθω να μαθω αλλα ειναι πολυ δυσκολο...Ναι και έχω 20 χρόνια εμπειρία
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Φίλε είναι τεράστιος ο όγκος και καθημερινή η ενασχόληση εάν θέλεις να μάθεις δεν είναι δύσκολο αλλά πρέπει να αποφασίσεις ποιόν κλάδο θέλεις να ακολουθήσεις.ωραιος! πολυ δυσκολη επιστημη! προσπαθω να μαθω αλλα ειναι πολυ δυσκολο...
Πλέον δεν υπάρχει κανένας που να γνωρίζει τα πάντα.
Σαν αρχή πρώτο βήμα θα σου έλεγα να διαβάσεις τι είναι η πληροφορική και βασικές αρχες δομημένου προγραμματισμού.
Τα δύο αυτά όποιον κλάδο και να ακολουθήσεις θα σου χρειαστούν σαν βάση στην κατανόηση πως διαχειρήζεται ένας υπολογιστής την πληροφορία.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Χρεισιμοποιείς άλλο τρόπο σύνδεσης στο δίκτυο αυτά που έργαψα ισχύουν για την κάρτα δικτύου το στικακι που έχεις παίζει στο GSM δίκτυο δηλαδή το στικάκι είναι το μοντεμ σου. Αυτό εαν δεν κάνω λάθος δεν έχει mac address αλλά έχει IMEI.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
δηλαδη οταν μπαινει απο gsm ο υπολογιστης σου δεν αφηνει καποιο ιχνος? μονο το στικακι αφηνει? οταν μπαινει με wi-fi η ethernet υπαρχει η mac.. σ αυτην την περιπτωση (gsm) τι ισχυει?
το ιχνος δεν το αφήνει η καρτα δικτύου. Αυτήν την αλλλάζεις σαν τα πουκάμισα και δεν είναι σίγουρη. Ασε που μπορεις και να αλlάξεις την mac.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
τιποτα δεν θελω να κανω..απλα μαθαινω και σε καποια φαση δοκιμασα το στικακι..κοιταξα με το wireles watcher(εκεινο που μας δειχνει αν εχει μπει κανενας λαθραιος στην συνδεση μας) και δεν μου εβγαζε τις mac και απορησα..
Ποσο σίγουρος είσαι οτι θα δεις τον λαθραίο?
Βέβαια εξαρτάται και απο την ποιότητα του λαθραίου!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Δεν γίνεται να μην αφήνεις ιχνος εκτός βέβαια από καποιους τρόπους που δεν γίνεται να πω λόγω χρόνου τώρα.
και διατηρούνται για αρκετό χρονικό διάστημα.
Πως θα σου μπει καποιος απο το usb στικακι αν δεν το εχεις σε wifi?τιποτα δεν θελω να κανω..απλα μαθαινω και σε καποια φαση δοκιμασα το στικακι..κοιταξα με το wireles watcher(εκεινο που μας δειχνει αν εχει μπει κανενας λαθραιος στην συνδεση μας) και δεν μου εβγαζε τις mac και απορησα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις