ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
που να ξερω ρε συ?Το pc παιζει οπως πριν..Να φανταστώ ότι δεν έφυγε ο ιός.
που να ξερω ρε συ?Το pc παιζει οπως πριν..Να φανταστώ ότι δεν έφυγε ο ιός.
που να ξερω ρε συ?Το pc παιζει οπως πριν..
Δεν εμφανίζεται πλέον η σελίδα της αστυνομίας;που να ξερω ρε συ?Το pc παιζει οπως πριν..
Οχι ρε παιδια,εγινε παρανοηση..Ο browser εβγαλε τη σελίδα και τον εκλεισα..μετα δεν ξαναβγηκε..Ρε,λετε να ηταν αληθεια??Δεν εμφανίζεται πλέον η σελίδα της αστυνομίας;
Ο browser τότε εμφάνισε πάλι την σελίδα ή δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα ξανα.Οχι ρε παιδια,εγινε παρανοηση..Ο browser εβγαλε τη σελίδα και τον εκλεισα..μετα δεν ξαναβγηκε..Ρε,λετε να ηταν αληθεια??
Οχι ρε παιδια,εγινε παρανοηση..Ο browser εβγαλε τη σελίδα και τον εκλεισα..μετα δεν ξαναβγηκε..Ρε,λετε να ηταν αληθεια??
Ολα καλα παιδια,δεν ξαναεμφανιζεται η μαλακια..Με την επαναφορά για πειτε μου,γιατι σβηστηκαν ολα τα προηγούμενα σημεια?Και γιατι δεν μπορω να κανω??Ο browser τότε εμφάνισε πάλι την σελίδα ή δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα ξανα.
Πάντως αυτός ο ιός εμφανιζόταν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή.
Καταρχήν δεν δούλεψε η διαδικασία επαναφοράς του συστήματος οπότε δεν υπάρχει πλέον σαν επιλογή.Ολα καλα παιδια,δεν ξαναεμφανιζεται η μαλακια..Με την επαναφορά για πειτε μου,γιατι σβηστηκαν ολα τα προηγούμενα σημεια?Και γιατι δεν μπορω να κανω??
Κακίες...Καταρχήν δεν δούλεψε η διαδικασία επαναφοράς του συστήματος οπότε δεν υπάρχει πλέον σαν επιλογή.
Υπάρχει η περίπτωση βέβαια να μην υπάρχει χώρος στον δίσκο σου πλεον.
Τρίτη περίπτωση βέβαια για των δικό σου ειδικά υπολογιστη θα το ξαναπώ χάθηκαν σε κάποιον από κώλους που έχεις εκεί στις μαύρες τρύπες ;)
Απορία το έχω.Εχεις καλέσει ποτε σε support εταιρίας;Κακίες...
Γιατι ρε συ να με βρίσουν?Η δουλειά τους δεν ειναι?Δεν καταλαβα,θα τους τα σπαω όποτε ειναι ανάγκη..Τωρα με σας εδω μεσα ειναι διαφορετικά,εκπέμπουμε σε άλλο μηκος κύματος!!! ;) ;)Απορία το έχω.Εχεις καλέσει ποτε σε support εταιρίας;
Και δεν σε έβρισαν;;;
Θα μπλεχτηκε το σύστημα σε κάποια μαύρη τρυπα από τους τόσους κώλους που έχεις βγάλει φωτο.
Μην το πετάξεις ακόμα.
( Εχεις σκεφτεί όταν το αλλάξεις να βγάλεις τον δίσκο σε δημοπρασία; )
Εαν θέλεις να δεις την mac address της κάρτας δικτύου σου σε Windows ανοίγεις ένα command prompt -> getmac ή ifconfig /allΚαλησπερα τυποι! ξερει κανεις οταν μπαινουμε με broadband που καταγραφεται η mac address toy pc? γιατι στο wireless watcher δεν μου την βγαζει..
Ευχαριστω φιλε για την απαντηση..το θεμα οτι οταν μπαινω με στικακι broadband me καρτα sim δεν την βγαζει πουθενα την macΕαν θέλεις να δεις την mac address της κάρτας δικτύου σου σε Windows ανοίγεις ένα command prompt -> getmac ή ifconfig /all
η τιμή στο πεδίο Physical address
Σε linux terminal -> ifconfig -a και είναι η τιμή στο HWaddr
Χρεισιμοποιείς άλλο τρόπο σύνδεσης στο δίκτυο αυτά που έργαψα ισχύουν για την κάρτα δικτύου το στικακι που έχεις παίζει στο GSM δίκτυο δηλαδή το στικάκι είναι το μοντεμ σου. Αυτό εαν δεν κάνω λάθος δεν έχει mac address αλλά έχει IMEI.Ευχαριστω φιλε για την απαντηση..το θεμα οτι οταν μπαινω με στικακι broadband me καρτα sim δεν την βγαζει πουθενα την mac
συμφωνω απολυτα τυπε! η mac του pc που καταγραφεται? μαλλον στον isp φανταζομαι..Χρεισιμοποιείς άλλο τρόπο σύνδεσης στο δίκτυο αυτά που έργαψα ισχύουν για την κάρτα δικτύου το στικακι που έχεις παίζει στο GSM δίκτυο δηλαδή το στικάκι είναι το μοντεμ σου. Αυτό εαν δεν κάνω λάθος δεν έχει mac address αλλά έχει IMEI.
Το PC δεν έχει mac address μόνο η κάρτα δικτύου έχει. Εαν ένα PC δεν έχει κάρτα δικτύου τότε δεν υπάρχει και mac address.συμφωνω απολυτα τυπε! η mac του pc που καταγραφεται? μαλλον στον isp φανταζομαι..