Νέα

Παρανομίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ποσα βγαζεις πες μου και τι πραγματα φορας.

Το αμάξι το έφτιαξε μηχανικός-φίλος και μετά το πήρα εγώ.Έχει αλλαγμένα έμβολα, μπιέλες,στρόφαλο, βαλβίδες,μπεκ, αντλία βενζίνης,ανάφλεξη,εγκέφαλο κτλ κτλ κτλ.250χλμ πιάνει για πλάκα και πάει κι άλλο, αλλά δεν ξέρω πόσο.

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κυβικα-ιπποδυναμη?
Το αμάξι το έφτιαξε μηχανικός-φίλος και μετά το πήρα εγώ.Έχει αλλαγμένα έμβολα, μπιέλες,στρόφαλο, βαλβίδες,μπεκ, αντλία βενζίνης,ανάφλεξη,εγκέφαλο κτλ κτλ κτλ.250χλμ πιάνει για πλάκα και πάει κι άλλο, αλλά δεν ξέρω πόσο.

Επισκέπτης
κυβικα-ιπποδυναμη?

Το vr6 μαμά κυβισμό είχε 2,8. Πρέπει να έχει ανέβει λίγο με την αλλαγή εξαρτημάτων.Η ιπποδύναμη παίζει πολύ ανάλογα με την πίεση στα τούρμπο και το πρόγραμμα.Λογικά πρέπει να είναι αξιόπιστο στα 500 άλογα.Μπορεί να φτάσει και αρκετά παραπάνω, αφού θεωρητικά μπορεί να δουλέψει και στα 2bar και βάλε, αλλά δεν το ρισκάρω, γιατί εγώ δεν είμαι μηχανικός και άμα προκύψει πρόβλημα θα μου τα πάρουν χοντρά, ενώ σε αυτή τη φάση το πήρα ευκαιρία.

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πραγματι τουμπανο οπως λες...
προσωπικη αποψη
αμαξι πανω απο 300 ιππους δεν πρεπει να κυκλοφορει στους δρομους ...
Το vr6 μαμά κυβισμό είχε 2,8. Πρέπει να έχει ανέβει λίγο με την αλλαγή εξαρτημάτων.Η ιπποδύναμη παίζει πολύ ανάλογα με την πίεση στα τούρμπο και το πρόγραμμα.Λογικά πρέπει να είναι αξιόπιστο στα 500 άλογα.Μπορεί να φτάσει και αρκετά παραπάνω, αφού θεωρητικά μπορεί να δουλέψει και στα 2bar και βάλε, αλλά δεν το ρισκάρω, γιατί εγώ δεν είμαι μηχανικός και άμα προκύψει πρόβλημα θα μου τα πάρουν χοντρά, ενώ σε αυτή τη φάση το πήρα ευκαιρία.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ωραιος!Σου ευχομαι να το χαρεις.
Και προσοχη δεν ειμαστε για να τα σκαμε στα συνεργεια!

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ευχαριστω για το κοπλιμεντο...
μια ερωτηση
γτ δε θα το ξαναεκανες?
Ωραίο θέμα, και επ' ευκαιρία μου έρχονται κάποιες αναμνήσεις..... Μία μεγάλη παρανομία μου νομίζω ότι ήταν η εξής:
Πριν κάμποσα χρόνια, μέσω ενός chat γνώρισα μία παντρεμένη από τη Μύκονο. Ούτε φωτογραφία δεν ανταλλάξαμε, και παίρνω το πλοίο να πάω να τη συναντήσω....Και μάλιστα πάω για πρώτη φορά στη Μύκονο, χωρίς να έχω ξαναπάει ποτέ μου. Είχα κλείσει ένα ξενοδοχείο, μικρή η κοινωνία εκεί πέρα, δε θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε πουθενά, μη μας δει κανένα αδιάκριτο μάτι. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε ιδωθεί καθόλου.... Αφού πήγα, κάποια στιγμή έρχεται να με βρει στο ξενοδοχείο, κατεβαίνω να την δω κάτω στο δρόμο, φόραγε κάτι μαύρα γυαλιά και κοίταγε γύρω της να μην τη δει κανένας γνωστός. Δεν είχε και μεγάλη σχέση με την περιγραφή που μου είχε κάνει,όπου σχεδόν μου παρουσίασε τον εαυτό της ως γυναικάρα, μέτρια ήταν, αλλά λέω μια που έκανα ολόκληρο ταξίδι ας τη δοκιμάσω τουλάχιστον..... Ανεβήκαμε πάνω στο δωμάτιο, ευτυχώς δεν υπήρχε άτομο στη ρεσεψιόν, ήταν και περίοδος μη τουριστική, μιλήσαμε κανένα δεκάλεπτο λίγο να γνωριστούμε, και μετά το δεκάλεπτο είχαμε πέσει στο κρεβάτι, όπου έγινε το έλα να δεις..... Η όχι και τόσο καλή εμφάνισή της ισοσκελιζόταν με την απόδοσή της, και έδειχνε και γυναίκα στερημένη από το σεξ, νιώθοντας απόλυτα αυτό που έκανε..... Αφού πήρε το κρεβάτι φωτιά για πολλή ώρα, έπρεπε να φύγει, γιατί είπαμε ότι ήταν παντρεμένη. Το επόμενο πρωί, ήρθε πάλι στο ξενοδοχείο, μπήκε μέσα με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και επαναλήφθηκε η ''μάχη'' του προηγούμενου απογεύματος.... Το ίδιο απόγευμα έφυγα από τη Μύκονο. Νιώθω πολύ τυχερός που όλα έγιναν μια χαρά και δεν συνέβη καμία στραβή εκεί κάτω.....Δε νομίζω όμως ότι θα έκανα πάλι κάτι αντίστοιχο....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
πραγματι τουμπανο οπως λες...
προσωπικη αποψη
Μεθυσμένοι & μαλάκες δεν πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους...

Επισκέπτης
προσωπικη αποψη

Θεωρείς δηλαδή ότι ένας κουλός άσχετος μαλάκας δεν τρώει για πλάκα πολύ κόσμο με αμάξι 30 ίππων;
Αν μάθαιναν να οδηγούν όσοι πιάνουν τιμόνι και με 3000 ίππων αυτοκίνητα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.Και αν γινόταν εκτός από τα αλκοτέστ και κανένα ... ναρκο-τέστ!

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κι αυτο σωστο....
στην Ελλαδα ειναι αχρηστα τοσα κυβικα παντως...
δεν ακους που λεει ο Λακης πως δεν "τελικιαζει" το τουμπανο?
Μεθυσμένοι & μαλάκες δεν πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους...

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
απο την αποψη οτι ειναι αχρηστα τοσα αλογα, οχι για καποιο αλλο λογο...
Θεωρείς δηλαδή ότι ένας κουλός άσχετος μαλάκας δεν τρώει για πλάκα πολύ κόσμο με αμάξι 30 ίππων;
Αν μάθαιναν να οδηγούν όσοι πιάνουν τιμόνι και με 3000 ίππων αυτοκίνητα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.Και αν γινόταν εκτός από τα αλκοτέστ και κανένα ... ναρκο-τέστ!
ναρκοτεστ?
δεν υπαρχει?

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει και εγώ σήμερα γυρνώντας σπίτι μου, έπιασα σε επαρχιακό κωλόδρομο που κατ’ ευφημισμό χαρακτηρίζεται εθνική οδός, 160 km και το αυτοκίνητο μου δεν είναι φτιαγμένο. Το όριο είναι ανά τακτά διαστήματα 60 km.
Για άλλη παρανομία όμως θα ήθελα να μιλήσω.

Πριν μερικά χρόνια, ξεκίνησα με μία αρκετά νεότερη μου συνάδελφο για δουλειά σε διπλανή πόλη.
Μέχρι τότε δεν είχαμε πολλά πολλά, καθότι εγώ παντρεμμένος και αυτή αρραβωνιασμένη.
Κοντούλα, με όμορφο σώμα, καστανό καρέ μαλλί, διακριτικό αλλά προσεγμένο μακιγιάζ, ταγιεράκι, μύριζε πολύ ωραία, από την πρώτη στιγμή η ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο ηλεκτρίσθηκε επικίνδυνα.
Κουβέντα στην κουβέντα, περάσαμε κατά τη διαδρομή σε πιο προσωπικά θέματα, οπότε με πληροφόρησε ότι είχε μόλις χωρίσει με τον μνηστήρα της, γιατί ερωτικά την τραβούσαν πιο ώριμοι άνδρες. «- Αμάν είπα μέσα μου, κάτι θέλει να μου πει».
Τελειώσαμε γρήγορα τις δουλειές μας, δεν ήταν κάτι χρονοβόρο και μετά από σύντομη βόλτα καταλήξαμε για καφέ στο λόμπυ ξενοδοχείου.
Πάνω στις σαχλαμάρες της έπιασα το χέρι και όσο ανταποκρινόταν γινόμουν πιο τολμηρός, τα χάδια μου απλώθηκαν στα γόνατα της και ψηλά στα μπούτια της, βοηγθούσε η κοντή φούστα της.
Καταλήξαμε σε δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου η κυρία αποδείχθηκε ηφαίστειο.
Με το που μπήκαμε άπλωσε τα χέρια της, σε τολμηρά χάδια, αστραπιαία πετάξαμε τα ρούχα μας και διαπίστωσα τις  ιδιαίτερες επιδόσεις της στην ιππασία και το πισωκολλητό.
Ενδιάμεσα δε, το στόμα της υγρό και τρυφερό, σκέτη κόλαση.
Τα βογκητά της όταν ακούμπησα την γλώσσα μου στο υγρό μουνί της, θα πρέπει να τάραξαν την ηρεμία των ενοίκων των διπλανών δωματίων.
Αργά το απόγευμα επιστρέψαμε και αποχαιρετήσαμε ο ένας τον άλλο, αυτή με ένα αδιόρατο χαμόγελο και εγώ σκεπτικός «-πώς θα δικαιολογήσω μία μακρότερη από το αναμενόμενο, απουσία ;»
Δεν δόθηκε καμία συνέχεια στην μικρή μας παρανομία και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε έναν πολύ μεγαλύτερο της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.925
Πόντοι
12.056
Eγω παιρνω προμηθειες επι των πωλησεων εδω και χρονια ΜΑΥΡΑ...

Σιγα μην βαλω συνεταιρο το Κρατος με 35% στα κερδη μου.... :rockon: :rockon:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Eγω παιρνω προμηθειες επι των πωλησεων εδω και χρονια ΜΑΥΡΑ...

Σιγα μην βαλω συνεταιρο το Κρατος με 35% στα κερδη μου.... :rockon: :rockon:

Καλα το ειχα καταλαβει ρε κουφαλα....ετσι δικαιολογειται το 3οροφο στα Β.Π. και το 3λιτρο καμπριο!    :thefinge:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.925
Πόντοι
12.056
Καλα το ειχα καταλαβει ρε κουφαλα....ετσι δικαιολογειται το 3οροφο στα Β.Π. και το 3λιτρο καμπριο!    :thefinge:

Το αμαξι δεν ειναι στο ονομα μου...

Αγροτικο το εχω βγαλει.. :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Για να δουμε...
1) Ορια ταχυτητας δεν υπάρχουν
2) Σιγα μη παρκαρω μονο εκει που επιτρεπεται
3) Αποδειξεις για τα μαθηματα πιανου δεν κοβω
4) Εχω χασει την αδεια της μηχανης και βαριεμαι να παω στο ΚΕΠ για επανεκδοση εδω και δυο χρονια
5) Εχω κανει σεξ σε δημοσιο χωρο

Ειμαι καλα γιατρε μου;  *P

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Α! Και η κοπελα που μου καθαριζει το σπιτι δεν εχει χαρτια και γω δε της κολαω ενσημα :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom