θελει προσπαθεια δλδ?
Πάντως εγώ που προσπαθώ να είμαι νόμιμος όλοι με κοιτάνε σαν παράνομο
Πάντως εγώ που προσπαθώ να είμαι νόμιμος όλοι με κοιτάνε σαν παράνομο
Ποσα βγαζεις πες μου και τι πραγματα φορας.
Το αμάξι το έφτιαξε μηχανικός-φίλος και μετά το πήρα εγώ.Έχει αλλαγμένα έμβολα, μπιέλες,στρόφαλο, βαλβίδες,μπεκ, αντλία βενζίνης,ανάφλεξη,εγκέφαλο κτλ κτλ κτλ.250χλμ πιάνει για πλάκα και πάει κι άλλο, αλλά δεν ξέρω πόσο.
θελει προσπαθεια δλδ?
Στο θέμα σου θα ταίριαζε μία ψηφοφορία με τις πιο συνηθισμένες σήμερα.
κυβικα-ιπποδυναμη?
Το vr6 μαμά κυβισμό είχε 2,8. Πρέπει να έχει ανέβει λίγο με την αλλαγή εξαρτημάτων.Η ιπποδύναμη παίζει πολύ ανάλογα με την πίεση στα τούρμπο και το πρόγραμμα.Λογικά πρέπει να είναι αξιόπιστο στα 500 άλογα.Μπορεί να φτάσει και αρκετά παραπάνω, αφού θεωρητικά μπορεί να δουλέψει και στα 2bar και βάλε, αλλά δεν το ρισκάρω, γιατί εγώ δεν είμαι μηχανικός και άμα προκύψει πρόβλημα θα μου τα πάρουν χοντρά, ενώ σε αυτή τη φάση το πήρα ευκαιρία.
Ωραιος!Σου ευχομαι να το χαρεις.Το αμάξι το έφτιαξε μηχανικός-φίλος και μετά το πήρα εγώ.Έχει αλλαγμένα έμβολα, μπιέλες,στρόφαλο, βαλβίδες,μπεκ, αντλία βενζίνης,ανάφλεξη,εγκέφαλο κτλ κτλ κτλ.250χλμ πιάνει για πλάκα και πάει κι άλλο, αλλά δεν ξέρω πόσο.
Ωραίο θέμα, και επ' ευκαιρία μου έρχονται κάποιες αναμνήσεις..... Μία μεγάλη παρανομία μου νομίζω ότι ήταν η εξής:
Πριν κάμποσα χρόνια, μέσω ενός chat γνώρισα μία παντρεμένη από τη Μύκονο. Ούτε φωτογραφία δεν ανταλλάξαμε, και παίρνω το πλοίο να πάω να τη συναντήσω....Και μάλιστα πάω για πρώτη φορά στη Μύκονο, χωρίς να έχω ξαναπάει ποτέ μου. Είχα κλείσει ένα ξενοδοχείο, μικρή η κοινωνία εκεί πέρα, δε θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε πουθενά, μη μας δει κανένα αδιάκριτο μάτι. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε ιδωθεί καθόλου.... Αφού πήγα, κάποια στιγμή έρχεται να με βρει στο ξενοδοχείο, κατεβαίνω να την δω κάτω στο δρόμο, φόραγε κάτι μαύρα γυαλιά και κοίταγε γύρω της να μην τη δει κανένας γνωστός. Δεν είχε και μεγάλη σχέση με την περιγραφή που μου είχε κάνει,όπου σχεδόν μου παρουσίασε τον εαυτό της ως γυναικάρα, μέτρια ήταν, αλλά λέω μια που έκανα ολόκληρο ταξίδι ας τη δοκιμάσω τουλάχιστον..... Ανεβήκαμε πάνω στο δωμάτιο, ευτυχώς δεν υπήρχε άτομο στη ρεσεψιόν, ήταν και περίοδος μη τουριστική, μιλήσαμε κανένα δεκάλεπτο λίγο να γνωριστούμε, και μετά το δεκάλεπτο είχαμε πέσει στο κρεβάτι, όπου έγινε το έλα να δεις..... Η όχι και τόσο καλή εμφάνισή της ισοσκελιζόταν με την απόδοσή της, και έδειχνε και γυναίκα στερημένη από το σεξ, νιώθοντας απόλυτα αυτό που έκανε..... Αφού πήρε το κρεβάτι φωτιά για πολλή ώρα, έπρεπε να φύγει, γιατί είπαμε ότι ήταν παντρεμένη. Το επόμενο πρωί, ήρθε πάλι στο ξενοδοχείο, μπήκε μέσα με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και επαναλήφθηκε η ''μάχη'' του προηγούμενου απογεύματος.... Το ίδιο απόγευμα έφυγα από τη Μύκονο. Νιώθω πολύ τυχερός που όλα έγιναν μια χαρά και δεν συνέβη καμία στραβή εκεί κάτω.....Δε νομίζω όμως ότι θα έκανα πάλι κάτι αντίστοιχο....
Μεθυσμένοι & μαλάκες δεν πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους...πραγματι τουμπανο οπως λες...
προσωπικη αποψη
αμαξι πανω απο 300 ιππους δεν πρεπει να κυκλοφορει στους δρομους ...
προσωπικη αποψη
αμαξι πανω απο 300 ιππους δεν πρεπει να κυκλοφορει στους δρομους ...
Μεθυσμένοι & μαλάκες δεν πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους...
ναρκοτεστ?Θεωρείς δηλαδή ότι ένας κουλός άσχετος μαλάκας δεν τρώει για πλάκα πολύ κόσμο με αμάξι 30 ίππων;
Αν μάθαιναν να οδηγούν όσοι πιάνουν τιμόνι και με 3000 ίππων αυτοκίνητα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.Και αν γινόταν εκτός από τα αλκοτέστ και κανένα ... ναρκο-τέστ!
Μεθυσμένοι & μαλάκες δεν πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους...
Eγω παιρνω προμηθειες επι των πωλησεων εδω και χρονια ΜΑΥΡΑ...
Σιγα μην βαλω συνεταιρο το Κρατος με 35% στα κερδη μου....
Καλα το ειχα καταλαβει ρε κουφαλα....ετσι δικαιολογειται το 3οροφο στα Β.Π. και το 3λιτρο καμπριο!