Τα σλαβικα πεδια εχουν πεσει εδω και πολλα χρονια και απορω που ορισμενοι εδω μεσα ακομα λενε οτι ειναι καλα.
Εγω εν ετη 2023 2024 πηγα τσεχια σλοβακια πολωνια,περα οτι ειναι απροσιτες οι γκομενες εχει πεσει και το επιπεδο,θα βρεις και χοντρες και σουργελα με τατου σκουλαρικια και ξυρισμενα απο τη μια πλευρα μαλλια,δεν ειναι οι σλαβες που ηταν το 80 το 90 ισως και αρχες του 2000
Στη φιλανδια δεν περιμενεις πολλα,εγω εχω παει μονο πρωτευουσα ελσινκι αλλα τα θετικα που εχει.
1 ολες ξερουν αγγλικα σε σχεση με τσεχια και σλοβακια που με το κυαλι να βρεις να μιλαει με εξαιρεση τη πραγα λογω τουριστων
2 οι φιλανδες και οι σουηδεζες κανουν ευκολα one night stand πχ γνωριζεις στο μπαρ στο καφε ακομα και αλλου αν σε θελει θα γαμηθει την ιδια στιγμη και δεν θα ειναι ελευθερη μπορει να ειναι παντρεμενη σε σχεση κλπ βεβαια δεν κανουν για γαμο οι σκανδιναβες μακρια.
3 πολλες ειναι απροσιτες θα τους μιλας και δεν σου απαντανε αλλα αυτοματως ξερεις οτι δεν ενδιαφερεται,τωρα αν τη ρωτησεις κατι θα σου απαντησει τυπικα,αλλα αν δειξει ενδιαφερον η ακομα και οικειοτητα η χαμογελασει η μιλησει ειναι πρασινο φως για πηδημα
4 προσοχη σε αντρες που θα σας προσεγγισουν πολλοι μπαι και και γκει θελουν πηδημα
5 μεγαλο ποσοστο σινγκλ γυναικων με παιδια,πληρως απελευθερωμενες και σου λεει θελω μονο να σε εχω και να με εχεις για πηδημα
6 δεν θα στα πριξουν για γαμο,ανετα μπορεις να συζεις για ενα διαστημα η οσο γουσταρετε,ειναι δεκτικες και σε παρτουζες ανταλλαγη ζευγαριων κλπ
7 δεν θα κοιτανε να τα πληρωσετε ολα εσεις,σου λεει εργαζομαι ειμαι ανεξαρτητη,αντιθετα η ουκρανη αν δεν πληρωσεις εσυ κατεβασει μουτρελες και σου λεει οτι δεν την αγαπας που πληρωσε αυτη.
Εγω πιο ευχαριστημενος ημουν στη σκανδιναβια παρα στα σλαβικα κρατη