Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 591K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.230
Πόντοι
3.506
Στο μπρνο που ειχα παει δεν ειχα δει τοσο ωραιες γκομενες οπως λες επισης το ιδιο κρακοβ το ιδιο ζακοπανε μπλαβα
Οι σλαβες εν ετη 2025 περνουν μια στασιμοτητα η να το πω αλλιως μια κατρακυλα οπου ισοσκελιζεται με τις υπολοιπες στη νοτια ευρωπη.
Να ειμαι κρακοβ στο ποταμοπλοιο στο βιστουλα και να εχω μια πολωνη μπροστα μου 200 κιλα και μια αλλη πιο περα με τιρκουαζ μαλλια σκουλαρικια τατου η στο σταρε μιεστο αραια και που καμια καλη πολκα και οχι αυτη η αφθονια που περιμενα.
Που ειναι η παλια πολωνια του 90 που τοτε οντως ηταν πολυ πιο πανω το επιπεδο.

Ναι,όντως το Κράκωβ έχει πέσει πολύ.Καμία σχέση με καταστάσεις προ δεκαετίας ή εικοσαετίας.Υπάρχει και αθρόα εισαγωγή τουριστριών,άμα δεις μουνάρα είναι συνήθως Σκανδιναυή ή Ουκρανέζα.
Πόζναν είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά πολλή ανοικοδόμηση,δεν περπατάς τόσο άνετα.Τώρα το Βρότσλαβ είναι η κσλύτερη πόλη και η Βαρσοβία φυσικά.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Οι σλαβες εν ετη 2025 περνουν μια στασιμοτητα η να το πω αλλιως μια κατρακυλα οπου ισοσκελιζεται με τις υπολοιπες στη νοτια ευρωπη.

Δεν μπορεί να ισοσκελιστει με τη νότια Ευρώπη γιατί αν οι Σλάβες έπεφταν στα επίπεδα του νότου οι άντρες των χωρών τους θα τις άφηναν αγάμητες/ανύπαντρες.

Στο νότο όμως υπάρχουν οι γνωστοί πυρφόροι,που και σαν νταλικιερης να συμπεριφέρεται η άλλη θα έχει προσκυνομουνάκηδες να την παρακαλάνε.
Την χοντρή Πολωνέζα άντε να την γαμησει κανάς αράπης,για τη χοντρή Ελληνίδα θα βρεθούν αρκετοί Έλληνες ήρωες

Όποιος δεν ταξιδεύει και αμφιβάλει για το τι κυκλοφορεί στην κάθε πόλη/χωρα ας δει αυτά τα random videos που ο άλλος περπατάει σε διάφορες πόλεις και θα δει τι περνάει και με τι συχνότητα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056
Στο μπρνο που ειχα παει δεν ειχα δει τοσο ωραιες γκομενες οπως λες επισης το ιδιο κρακοβ το ιδιο ζακοπανε μπλαβα

Ωραιες σε σχέση με ποιες;

Δηλαδή στα Γρεβενα πχ έχει πιο ωραίες απ'το Μπρνο;Ή στα Τρίκαλα απ'το Κρακοβ;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.505
Πόντοι
206
Να ειμαι κρακοβ στο ποταμοπλοιο στο βιστουλα και να εχω μια πολωνη μπροστα μου 200 κιλα και μια αλλη πιο περα με τιρκουαζ μαλλια σκουλαρικια τατου η στο σταρε μιεστο αραια και που καμια καλη πολκα και οχι αυτη η αφθονια που περιμενα.
Που ειναι η παλια πολωνια του 90 που τοτε οντως ηταν πολυ πιο πανω το επιπεδο.
Άσε μας ρε τυπε που θα συγκρίνεις Πολωνες ή Τσέχες με γκόμενες από νότια Ευρώπη.
Ούτε καν πλησιάζουν για να μπουν στην ίδια πρόταση.

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
333
Πόντοι
21
Άσε μας ρε τυπε που θα συγκρίνεις Πολωνες ή Τσέχες με γκόμενες από νότια Ευρώπη.
Ούτε καν πλησιάζουν για να μπουν στην ίδια πρόταση.
Ειπα το 90 ναι υπηρχε διαφορα τωρα δεν υπαρχει εντονη
Μην παραπληροφορειται εδω μεσα και παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας
Ναι υπαρχουν ωραιες και εκει αλλα οχι ολες οτι ειναι μοντελα η ευκολες.
Δεν λεω οτι οι ελληνιδες ειναο καλυτερες αλλα ομως και εκει δεν ειναι αγγελικα ολα.

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
333
Πόντοι
21
Ωραιες σε σχέση με ποιες;

Δηλαδή στα Γρεβενα πχ έχει πιο ωραίες απ'το Μπρνο;Ή στα Τρίκαλα απ'το Κρακοβ;
Παντου εχει ωραιες και ασχημες αλλα πετυχα και πολλες που δεν αξιζαν και τσεχια και πολωνια.
Και εγω πριν παω πιστευα αλλα και εχω παει πολλες φορες στα ζαπαντ δυτικα

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.230
Πόντοι
3.506
Εχει μικρύνει κάπως η διαφορά γιατί έχουν παχύνει σχετικά με πριν ιδίως οι Πολωνέζες και πολλές ωραίες έχουν μεταναστεύσει.Συν δυτικοποίηση αρκετών με τατού,πίρσινγκς,σπορτέξ,κοντό μαλλί και ό,τι άλλο συνεπάγεται.Παράλληλα έχουν βελτιωθεί οι Ελληνίδες εμφανισιακά οπότε η διαφορά δεν είναι όντως τόσο κραυγαλέα ειδικά σε πόλεις με πολλές ξένες όπως Πράγα,Κρακοβία που μειώνουν ακόμα περισσότερο το μέσο όρο εμφάνισης.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Παντου εχει ωραιες και ασχημες

Ναι,απλά η αναλογία στο μπλοκ σε ωραίες είναι μεγαλύτερη από όσο στην Ελλάδα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το διαπιστώσει αυτό κάποιος.
Π.χ.googlαρε φωτό γυναικείας Εθνικής ομάδας Τσεχίας,Πολωνίας,κ.ο.κ. σε οποιοδήποτε άθλημα και μετά googlαρε την αντίστοιχη ελληνική..

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
333
Πόντοι
21
Ναι,απλά η αναλογία στο μπλοκ σε ωραίες είναι μεγαλύτερη από όσο στην Ελλάδα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το διαπιστώσει αυτό κάποιος.
Π.χ.googlαρε φωτό γυναικείας Εθνικής ομάδας Τσεχίας,Πολωνίας,κ.ο.κ. σε οποιοδήποτε άθλημα και μετά googlαρε την αντίστοιχη ελληνική..
Εγω παντως περιμενα πιο ωραιες γυναικες ειδικα πολωνια.
Πχ σουηδια φιλανδια πετυχα μεγαλυτερο ποσοστο ωραιων απο οτι πολωνια.
Για μενα η φιλανδια ειναι τοπ

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Παράλληλα έχουν βελτιωθεί οι Ελληνίδες εμφανισιακά
Έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη γενιά,αλλά όταν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις το ύψος είναι 1.60-165 και μια ωραία έχει Ή ωραία φάτσα Ή ωραία βυζιά Ή ωραίο κωλο, γάματα με κεφαλαία γράμματα...

Κοίτα τα thread στις Ελληνίδες διάσημες,τις περισσότερες θα τις είχαν στα τσέχικα καλλιστεία για να σφουγγαρίζουν τις τουαλέτες..

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Εγω παντως περιμενα πιο ωραιες γυναικες ειδικα πολωνια.
Πχ σουηδια φιλανδια πετυχα μεγαλυτερο ποσοστο ωραιων απο οτι πολωνια.
Για μενα η φιλανδια ειναι τοπ

Έχω πάει,είναι γνωστό ότι κατά αναλογία είναι ωραιότερες από τις Πολωνέζες.

Η Πολωνία είναι βαριά βιομηχανία 6αριων,όπως η Ελλάδα είναι βαριά βιομηχανία 4αριων

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.230
Πόντοι
3.506
Πολωνία μόνο Πόζναν βλέπεις αληθινές μουνάρες και λίγο Βαρσοβία.Γκντανσκ είναι μπάζα,Κρακοβία πολύ συνηθισμένες,Βρότσλαβ έχουν σπαθάτα σώματα αλλά πολλές μπουγατσόφατσες και Κατοβίτσε μια από τα ίδια.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.230
Πόντοι
3.506
Έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη γενιά,αλλά όταν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις το ύψος είναι 1.60-165 και μια ωραία έχει Ή ωραία φάτσα Ή ωραία βυζιά Ή ωραίο κωλο, γάματα με κεφαλαία γράμματα...

Κοίτα τα thread στις Ελληνίδες διάσημες,τις περισσότερες θα τις είχαν στα τσέχικα καλλιστεία για να σφουγγαρίζουν τις τουαλέτες..

Οντως υστερούν γενετικά οι Ελληνίδες με εξαίρεση το μαλλί και τον κώλο αλλά μερικές έχουν αρκετά ωραία πρόσωπα για τα ευρωπαικά δεδομένα.Οι Τσέχες Ελλάδα φαίνονται εντυπωσιακές σίγουρα,θα μου πεις και οι Γερμανίδες Ελλάδα ωραίες φαίνονται κάτω από τον ήλιο με τα σορτσάκια ενώ Γερμανία τις ίδιες γκόμενες ούτε καν τις προσέχεις.
Οι Ελληνίδες εξωτερικό χάνουν κάθε αξία και λόγω έλλειψης ηλιοφάνειας και κυρίως λόγω τοπικού ανταγωνισμού.Ειδικά σλαβικές χώρες εξαφανίζονται,ποιος να κοιτάξει τις χοντροκώλες με τα αντιαισθητικά ρούχα,το υφάκι και τη μάγκικη φωνή.
Επίσης οι Ελληνίδες χρησιμοποιούν πολύ μέικ απ που στο εξωτερικό θεωρείται αντιαισθητικό.Στα Βαλκάνια βέβαια μετράει.

Τελευταία τροποποίηση:

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
333
Πόντοι
21
Φιλανδια για μενα ειναι τοπ και ειναι αμαρτια να μην εχει ανοιχτει ενα θρεντ για αυτες τις ομορφες γυναικες.
Ναι μεν εμεις βαζουμε σε ενα τσουβαλι ολες τις σκανδιναβες αλλα πιστευω με διαφορα η φιλανδες πρωτες μετα οο σουηδεζεςς τις δανες και τελος οι νορβηγιδες.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.230
Πόντοι
3.506
Φιλανδια για μενα ειναι τοπ και ειναι αμαρτια να μην εχει ανοιχτει ενα θρεντ για αυτες τις ομορφες γυναικες.
Ναι μεν εμεις βαζουμε σε ενα τσουβαλι ολες τις σκανδιναβες αλλα πιστευω με διαφορα η φιλανδες πρωτες μετα οο σουηδεζεςς τις δανες και τελος οι νορβηγιδες.

Οι Φινλανδέζες δεν είναι Σκανδιναυές,είναι σαφώς χειρότερες εμφανισιακά από Σουηδέζες,Νορβηγίδες,Δανέζες.Πρώτες έρχονται οι Σουηδέζες,μετά οι Νορβηγίδες,έπονται οι Δανέζες και οι Ισλανδές.Οι Φινλανδοί δεν είναι σκανδιναυικός λαός ούτε μιλάνε παραπλήσια γλώσσα,είναι άλλη φυλή.
Σε ευκολία βέβαια οι Φινλανδέζες υπερτερούν.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056
Εχει μικρύνει κάπως η διαφορά γιατί έχουν παχύνει σχετικά με πριν ιδίως οι Πολωνέζες και πολλές ωραίες έχουν μεταναστεύσει.Συν δυτικοποίηση αρκετών με τατού,πίρσινγκς,σπορτέξ,κοντό μαλλί και ό,τι άλλο συνεπάγεται.Παράλληλα έχουν βελτιωθεί οι Ελληνίδες εμφανισιακά οπότε η διαφορά δεν είναι όντως τόσο κραυγαλέα ειδικά σε πόλεις με πολλές ξένες όπως Πράγα,Κρακοβία που μειώνουν ακόμα περισσότερο το μέσο όρο εμφάνισης.

Αν δεν πάρουν κανα αλλοδαπό γονίδιο οι ελληνίδες,κλαφτα Χαραλαμπε

Απλά επειδή εδώ πέρα δεν υπάρχουν και απαιτήσεις απ'τους άντρες,σου λένε γκόμενα να'χω κι ας είναι όπως να΄'ναι,δεν προσπαθούν και να βελτιωθούν

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.230
Πόντοι
3.506
Ευρώπη μόνο οι Βόρειες Γερμανίδες,οι Σκανδιναυές και οι Βαλτικές κοντράρουν στα ίσα τις Σλάβες.Αλλιώς οι Σλάβες υπερτερούν πολύ,έχουν πάρει δυσανάλογα πολλά γονίδια ομορφιάς.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056
Ευρώπη μόνο οι Βόρειες Γερμανίδες,οι Σκανδιναυές και οι Βαλτικές κοντράρουν στα ίσα τις Σλάβες.Αλλιώς οι Σλάβες υπερτερούν πολύ,έχουν πάρει δυσανάλογα πολλά γονίδια ομορφιάς.

Εγώ νομίζω σε ομορφιά υπερτερούν,αλλά οι Σλάβες το καλύπτουν σε καύλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom