Jxt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 480
- Πόντοι
- 281
Εχω παρει παρα πολλες. Με καμια δεν πέρασα μέτρια. Αντιθέτως περασα καλα. Ανδριαννα αρκετά καλη. Μυρτω πολυ καλη. Μαρινα60 μεγάλη έκπληξη για την εμφάνιση της την όρεξη της και τα λεφτά που ζηταει. . Ελενα110 (καλές υπηρεσίες, εμφάνιση μετριοτάτη λειαν επιεικώς), Νικόλ χμμμ κομσι κόμσα, Ελενα Ναόμι πολυ καλη ιδιαίτερο ραντεβού με άκρως θετικό προσημο. Άννα Πιπινακι αξέχαστη πιπα, μέτρια εμφανιση. Άννα 110, 40 λεπτα γάμαγα γκροβερ, μπορεί και παραπανω,αλλά μέτρια πιπα κολαουζο, ακούραστη αλλά πολυ μέτρια εμφάνιση κουγκαρ. Μερικές άλλες που δεν θυμάμαι τώρα.
Η κοπέλα που μου έκανε εντυπωση λοιπόν και το απόλυτο VFM είναι η Μαρίνα 60.
Απλά και ξάστερα. Κορμί οσκαρικο για την ηλικία της, όρεξη μπόλικη και προσωπο ευχάριστη έκπληξη διότι είχα χαμηλά τον πηχη πριν την αντικρισω και εξεπλαγην. Σίγουρα αν ντυθεί για βραδυνη έξοδο θα γυρίσουν πολλανκεφαλια. Για 60€ δεν έχει αντίπαλο.
Παρόλαυτα και με τις παραπανω κοπέλες όπως Έλενα Ναόμι, Μυρτω, Μαλβίνα περασα εξαιρετικά.
Αυτές που γράφεις είναι όλες φθηνές και ας πούμε αξιοπρεπείς επιλογές. Αλλά το vfm είναι σχέση κόστους ποιότητας. Δεν το λες και καλό όταν η εμφάνιση σε όλες είναι κάτω του μετρίου και είναι και σιτεμένες.
Ειδικά η Μαρινα60 είναι η πιο άσχημη του χώρου που έχω συναντήσει. ποια κεφάλια να γυρίσουν, εκτός αν εννοείς να γυρίσουν από την άλλη μεριά να μην τη βλέπουν. Ντράπηκα και δεν την έδιωξα όταν ήρθε και την είδα.