Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 591K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.623
Πόντοι
6.056
.Πρώτες έρχονται οι Σουηδέζες,μετά οι Νορβηγίδες
Νορβηγίδες έχει περισσότερες ξανθές γενικά. Λιγότερες μελαχροινές. Σουηδέζες έχει αρκετές καστανές και μελαχροινές.
Επίσης είναι πιο σπάνιο στις Σουηδέζες το κατάλευκο δέρμα νόρντικ με κατάξανθο καμμένο φυσικό μαλλί , σχεδόν ... άσπρο.
Και νορβηγία έχει και περισσότερες 1.8m+ .

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
333
Πόντοι
21
Ευρώπη μόνο οι Βόρειες Γερμανίδες,οι Σκανδιναυές και οι Βαλτικές κοντράρουν στα ίσα τις Σλάβες.Αλλιώς οι Σλάβες υπερτερούν πολύ,έχουν πάρει δυσανάλογα πολλά γονίδια ομορφιάς.
Οι φιλανδες ειναι πιο ψηλες απο τις σλαβες.
Τα υψη φιλανδια ειναι τρομερα.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
333
Πόντοι
21
Φινλανδές μ.ο ύψους 1,66

Έχουν καμια 10αρια σλαβικές χώρες απο πάνω...
Δεν ξερω τι λενε οι μετρησεις παντως εκει τα υψη ειναι τρομερα,πετυχαινα πολλες ανω του 1,75

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Οντως υστερούν γενετικά οι Ελληνίδες με εξαίρεση το μαλλί και τον κώλο αλλά μερικές έχουν αρκετά ωραία πρόσωπα για τα ευρωπαικά δεδομένα.

Αρχηγέ αν το πολύ μαλλί συνεπάγεται και πολύ τρίχα παντού και αν ο τουρλωτός κωλος συνεχίζει σε κοντό ή χοντρό πόδι,άσε καλύτερα...

Υ.Γ. 6 βαθμοί στην Πράγα,μέχρι 15 το πολύ πιάνει τέτοια εποχή,αλλά παίζει και από το πουθενά να βγάλει κάνα ψωλοκρυο

1000015645.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.018
Πόντοι
3.936
Πηχτρα στο κα(ι)μάκι και η Πράγα μ@υνολιβαδο και αυτή, έχει τόσο υλικό δε (χωρίς γλώσσα) που στο τέλος αναγκάζεται κάποιος να κλείσει τάνα για να μη μείνει σόλο με το μαντολίνο στο χέρι.:embarrased:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.192
Πόντοι
3.556
Πηχτρα στο κα(ι)μάκι και η Πράγα μ@υνολιβαδο και αυτή, έχει τόσο υλικό δε (χωρίς γλώσσα) που στο τέλος αναγκάζεται κάποιος να κλείσει τάνα για να μη μείνει σόλο με το μαντολίνο στο χέρι.:embarrased:
Αφού έπεσε το επίπεδο στο μπλοκ και είναι σαν τις Ελληνίδες τύπε

Επίσης δεν είναι σαν το 91 που νόμιζαν πως το ξυραφάκι της Ζιλετ είναι για να κανεις μπούκλες στο μαλλί

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056

Αφού δεν έχεις ιδέα από Πράγα ρε πακομουνογλείφτη του 10ευρου,τι πετάγεσαι απλά για να γράψεις τη μαλακία σου;

Πορνοστάρ έκλεισα και όχι μόνο αυτήν,μιας και με αφορμή την έκθεση θα έρθουν πολλές στην Πράγα

Μαλακία μου που πόσταρα το link και χάνω το χρόνο μου..

Ξέχασα με τι τοξικούς πουθενάδες έχω να κάνω...

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.505
Πόντοι
206
Οι φιλανδες ειναι πιο ψηλες απο τις σλαβες.
Τα υψη φιλανδια ειναι τρομερα.
Αυτά τα στατιστικά που γράφεις με τόση σιγουριά προκύπτουν από πού;
Από μια επίσκεψη για μερικές μέρες σε κάποιο μέρος;
Από άρθρα από το ίντερνετ;

Όχι τίποτα άλλο, να μας λες τις πηγές σου για να ξέρουμε πόσο να ασχολούμαστε με τα ποστ σου.

Άκου που έβγαλες τις φινλανδες πιο ψηλές από τα σλαβικά άλογα.

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
333
Πόντοι
21

Όχι τίποτα άλλο, να μας λες τις πηγές σου για να ξέρουμε πόσο να ασχολούμαστε με τα ποστ σου.

Ενα κεφαλι ριχνουν οι πολωνες στις φιλανδες
Ασε μας ρε τυπε...

Συνημμένα

• Screenshot_20250325_141320.jpg
    Screenshot_20250325_141320.jpg
    152,8 KB · Εμφανίσεις: 14

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.230
Πόντοι
3.506
Δεν ισχύει ο χάρτης.Χοντρικά οι ψηλότερες γυναίκες είναι Ολλανδία,βόρεια Γερμανία,Σουηδία,Νορβηγία.Εκεί στις νέες γυναίκες πρέπει να παίζει μ.ο. ύψους πάνω απο 170.Μετά έρχεται Σερβία,Κροατία,Μαυροβούνιο πάνω κάτω στο 170.Μετά Γερμανία,βαλτικές χώρες,Τσεχία.Μετά Πολωνία,Ουκρανία και ύστερα Ρωσία,Λευκορρωσία.Οι Ρωσίδες είναι από τις πιο κοντές Σλάβες λόγω επιμιξιών.Το βλέπεις αμέσως στο αεροδρόμιο ή όταν διασχίζεις το πολωνορωσικό σύνορο στο Καλίνινγκραντ.Οι Πολωνοί φάινονται σα γίγαντες σε σχέση με τους Ρώσους και οι Γερμανοί είναι ψηλότεροι απο τους Πολωνούς.Το περίεργο Ουκρανία,Λευκορρωσία είναι οτι οι γυναίκες είναι σχετικά ψηλές ενώ οι άντρες σχετικά κοντοί οπότε έχουν πολλά missmatch.Πολωνία είναι σχετικά ψηλοί και ψηλές αν και πιο κοντές απο τις Γερμανίδες.Τσεχία και άντρες και γυναίκες είναι ψηλές,πιο ψηλοί απο Βαυαρούς και ανατολικογερμανούς με τους οποίους συνορεύουν όπως και απο τους Αυστριακούς.
Οι Ελληνίδες είναι πιο κοντές από όλες τις Βαλκάνιες εκτός απο τις Αλβανίδες και τις Τουρκάλες,είναι όμως πιο ψηλές απο Ιταλίδες,Αράβισσες,Πορτογαλέζες,ίσως και Ισπανίδες ανα περιοχή.
Γενικά οι γερμανοειδείς είναι ψηλότεροι απο τους Σλάβους που είναι ψηλότεροι απο τους μεσογειακούς.Οι ψηλότεροι γερμανοειδείς είναι οι Ολλανδοί,βόρειοι Γερμανοί,Σκανδιναυοί,οι ψηλότεροι Σλάβοι είναι οι Σέρβοι,οι Κροάτες και οι Τσέχοι.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056
Δεν ισχύει ο χάρτης.Χοντρικά οι ψηλότερες γυναίκες είναι Ολλανδία,βόρεια Γερμανία,Σουηδία,Νορβηγία.Εκεί στις νέες γυναίκες πρέπει να παίζει μ.ο. ύψους πάνω απο 170.Μετά έρχεται Σερβία,Κροατία,Μαυροβούνιο πάνω κάτω στο 170.Μετά Γερμανία,βαλτικές χώρες,Τσεχία.Μετά Πολωνία,Ουκρανία και ύστερα Ρωσία,Λευκορρωσία.Οι Ρωσίδες είναι από τις πιο κοντές Σλάβες λόγω επιμιξιών.Το βλέπεις αμέσως στο αεροδρόμιο ή όταν διασχίζεις το πολωνορωσικό σύνορο στο Καλίνινγκραντ.Οι Πολωνοί φάινονται σα γίγαντες σε σχέση με τους Ρώσους και οι Γερμανοί είναι ψηλότεροι απο τους Πολωνούς.Το περίεργο Ουκρανία,Λευκορρωσία είναι οτι οι γυναίκες είναι σχετικά ψηλές ενώ οι άντρες σχετικά κοντοί οπότε έχουν πολλά missmatch.Πολωνία είναι σχετικά ψηλοί και ψηλές αν και πιο κοντές απο τις Γερμανίδες.Τσεχία και άντρες και γυναίκες είναι ψηλές,πιο ψηλοί απο Βαυαρούς και ανατολικογερμανούς με τους οποίους συνορεύουν όπως και απο τους Αυστριακούς.
Οι Ελληνίδες είναι πιο κοντές από όλες τις Βαλκάνιες εκτός απο τις Αλβανίδες και τις Τουρκάλες,είναι όμως πιο ψηλές απο Ιταλίδες,Αράβισσες,Πορτογαλέζες,ίσως και Ισπανίδες ανα περιοχή.
Γενικά οι γερμανοειδείς είναι ψηλότεροι απο τους Σλάβους που είναι ψηλότεροι απο τους μεσογειακούς.Οι ψηλότεροι γερμανοειδείς είναι οι Ολλανδοί,βόρειοι Γερμανοί,Σκανδιναυοί,οι ψηλότεροι Σλάβοι είναι οι Σέρβοι,οι Κροάτες και οι Τσέχοι.

Οι ψηλότεροι λαοι είναι οι Γιούγκοι και οι Ολλανδοί.Όλοι οι άλλοι έπονται

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
333
Πόντοι
21
Οχι φιλε κανεις λαθοι πολλα στη περιγραφη.
Στα βαλκανια πιο ψηλες ειναι οι κροατισσες μαυροβουνιες και μετα οι σερβες.
Πιο κοντες στα βαλκανια ειναι οι αλβανες οι ρουμανες οι βουλγαρες και μετα οι ελληνιδες.
Τωρα στη κεντρικη ευρωπη με τη σειρα ερχονται τσεχοι σλοβακοι πολωνοι ουκρανοι λευκορωσοι
Οι ουγγροι ειναι οι πιο κοντοι στη περιοχη της κεντρικης
Οι γερμανοφωνοι εχεις βαυαρια και αυστρια οπου ειναι οι πιο κοντοι,ψηλοι γερμανοι δυτικα και βορεια οπου αυτοι ειναι στο ιδιο επιπεδο με τους σκανδιναβους.
Οπως ειπα και του αλλου οι φιλανδες ειναι πιο ψηλες απο τις πολωνες και απο τις ουκρανες

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
869
Πόντοι
361
@Valkanios Poutsaras Μόνος σου θα είσαι στο φεστιβάλ? Είναι κοντά στο σπίτι μου και ίσως κατέββ και εγώ. (Δεν ξέρω ακόμα). Την τύπησσα που έκλεισες την έιδα και εγώ αλλά δεν λέγανε τιμή και δεν το έψαξα παραπάνω. συνήθως οι πορνσταρς θέλουν απο 300+ Ηταν εδώ σε tour η Sasha Rose πριν 10 μέρες και ήθελε 1500 ευρο την ώρα :) Επίσης έχεις τίποτα καλό για εδώ? Εχω ξεμήνει τελείος :p

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
@Valkanios Poutsaras Μόνος σου θα είσαι στο φεστιβάλ? Είναι κοντά στο σπίτι μου και ίσως κατέββ και εγώ. (Δεν ξέρω ακόμα). Την τύπησσα που έκλεισες την έιδα και εγώ αλλά δεν λέγανε τιμή και δεν το έψαξα παραπάνω. συνήθως οι πορνσταρς θέλουν απο 300+ Ηταν εδώ σε tour η Sasha Rose πριν 10 μέρες και ήθελε 1500 ευρο την ώρα :) Επίσης έχεις τίποτα καλό για εδώ? Εχω ξεμήνει τελείος :p

Όχι φίλε μου,δε θα είμαι μόνος.

600 θα μου βγει η συγκεκριμένη.

Καλό εννοείς στο πληρωμένο;
Έχω χάσει επεισόδια από Privat,κ.λ.π.

Στο μη πληρωμένο, φόρτωσα μετά από δύο ώρες που είμασταν σε ένα rooftop μια Ουκρανεζα και έτυχε και να μην πληρώσω ούτε το ποτό μου,μιας και ήμασταν σε κοινή παρέα καμιά 12άρα άτομα και τα πλήρωσε όλα ένας που δεν τον είχα ξαναδεί καν, αλλά ήθελε να κάνει το κομμάτι του

Έχω ανοίξει και τα apps και τώρα κάθομαι να ξεσκαρταρω

Screenshot_2025-03-26-00-39-44-274_com.tinder~2.jpg

Screenshot_2025-03-26-00-38-31-126_com.tinder~3.jpg

Αυτά τα Screenshots είναι ενδεικτικά,έχω 191 Likes από το πρωί που ήρθα και έχω ματσάρει με 17, απάντηση σε όσους κάθονται στον καναπέ και λένε τι γίνεται και τι δε γίνεται ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν την παραμικρή ιδέα..

Προσωπικά το μόνο μου πρόβλημα είναι ο χρόνος

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.623
Πόντοι
6.056
Έχει πλάκα απόψε ο Βαλκάνιος !
Του τη λένε ... βάρβαρα ... και άδικα , προφανώς .... και τσινάει ... και τσιμπάει !
Αλλά ... φταίει !

Ο ίδιος , έγραφε , ότι όσοι παίρνουν και παίρναν .... επαγγελματίες .... είναι ψυχάκηδες ... ναυάγια ... δεν τους έχουν πλησιάσει γυναίκες ποτέ .... αν ακολουθήσουν σε πολυσύχναστη πόλη το βράδυ .... γυναίκα κατά τύχη ... θα κινητοποιηθούν ειδικές δυνάμεις ... πράκτορες ... drones .... κοριοί .... κοκ .

Και μετά .... γράφει ότι έκλεισε πορνοστάρ.

Η πραγματικότητα διδάσκει , ότι αν δεν έχεις σκάφος μήκους πολεμικού με πλήρωμα>>150 ατόμων ....
οπότε δεν χτυπάς .... τακτικά τουλάχιστον ... μουνέτα με σπεκς μοντέλων εσωρούχων ....
και δεν είσαι ανιδειδίκευτος εργάτης πολύτεκνος να πεινάσουν τα πολλά παιδιά σου .... ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ....

Για τη χλίδα , να φας κάτι μοντελέ .... ψηλό .... κάτω των 35 !

Και νεαρός ... αν δεν είσαι γιός σαλεπιτζή ή άκληρου αγρότη .... και δεν κοπροσκυλιάζεις μια ζωή ....
και κυκλοφοράνε .... φράγκα ... ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ .
Για τον ίδιο λόγο.

Όλα τα άλλα περί αυτού .... είναι πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές ....

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.018
Πόντοι
3.936
Αφού δεν έχεις ιδέα
Ναι μπουχεσα βαλκανιε Ψευταρα, πόσα χρόνια είπαμε οτι ήσουν στον πάγκο της αφάνειας από το ρεζιλικι που έφαγες εδω μέσα -2 ή 3 χρόνια ? Ρε ημιμαθη βλαχομουτρο με το νίι κ το λιιι - οταν πήγαινα Πράγα από Ολλανδία εσύ έβοσκες πρόβατα στο Λέτσοβο κ προετοιμάζεις τον τραγο χειρονακτικά για να βατεψει την αίγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom