Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.649
- Πόντοι
- 2.596
Αν δεν βαριέσαι δώσε λινκ (που να ψάχνω προφίλ και αναζητήσεις) να πάω γιαΣαμαρκάνδη κ Τασκένδη έχω πάει από Ουζμπεκιστάν...
Αν δεν βαριέσαι δώσε λινκ (που να ψάχνω προφίλ και αναζητήσεις) να πάω γιαΣαμαρκάνδη κ Τασκένδη έχω πάει από Ουζμπεκιστάν...
Όποιος ταξιδεύει ξέρει τι παίζει και πού να βρει τις Σλαβες.
Η Ασία είναι γεμάτη από Ρωσίδες και η Ευρώπη από Ουκρανες.
Κάποιες χώρες όπως Μάλτα, Ντουμπάι, Κύπρος έχει και από τις 2 φυλές.
Οι Πολωνες είναι παντού στην Ευρώπη επίσης. Είναι συνηθισμένο να ξενιτεύονται από τα 18 για να πιάσουν καλές δουλειές στο εξωτερικό και πολλές ξαναγυρίζουν αργότερα στη χώρα.
Αν δεν βαριέσαι δώσε λινκ (που να ψάχνω προφίλ και αναζητήσεις) να πάω γιαποδόσφαιρομάτι![]()
Αν πάει κάποιος σε κάνα μεγάλο σουπερ μάρκετ στο Dubai σε ώρα αιχμής, ή ακόμα και στο Dubai mall, τότε θα δει ξεκάθαρα την υπεροχή των σλαβοκόριτσων έναντι των υπολοίπων. Υπεροχή, σε ομορφιά, σεξαπίλ, θυληκότητα κλπ. Και η σύγκριση είναι εύκολη μιας και σε μισή ώρα περνάνε από μπροστά σου δεκάδες από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Τώρα, αν πας και κάνεις την σύγκριση αυτή σε μέρη που απαιτούν μια πιο "επιτηδευμένη" εμφάνιση, όπως top tier clubs, τότε ίσως εκεί οι σλάβες πέφτουν κάπως.
Ξερω ελληνα στη πραγα και εχει παντρευτει ελληνιδαΣλάβες βρίσκεις στις σλαβικές χώρες,μαύρες βρίσκεις στην Αφρική,Λατίνες στη λατινική Αμερική και Ασιάτισσες στην Ασία.Σιγά μην πάει κάποιος Τσεχία για Ασιάτισσες ή Ταυλάνδη για Ρωσίδες.
Αρχιζεις και τα μαζευειςΑν τις δει ντυμένες.Αν όμως τις δει παραλία τις Σλάβες με μπικίνι δίπλα στις δυτικές όπου δεν μπορούν να κάνουν τόσα κόλπα με τα μακιγιάζ,τα βαριά αρώματα,τα τακούνια,τα ντεκολτέ κτλ τότε οι Σλάβες δε φαίνονται ανώτερες απο Σκανδιναυές,Γερμανίδες.Πολλές φαίνονται σαν πιο κοντές,λεπτές Γερμανίδες με μεγάλη μύτη.Μόνο οι Τσέχες ξεχωρίζουν εμφανισιακά με κορμιά θανατηφόρα άντε και καμιά Ρωσίδα ή Ουκρανέζα.Πάντα όμως η μύτη ξεφεύγει και προδίδει τη σλαβική καταγωγή.
Ξερω ελληνα στη πραγα και εχει παντρευτει ελληνιδα
Του λεω ρε γιατι δεν πηρες τσεχα?μου λεει ειναι απροσιτες και ψυχρες και ολιγον ρατσιστριες
15 χρονια πραγα ο τυπος
Αρχιζεις και τα μαζευεις
Σου ειπα οι σλαβες διπλα στις σκανδιναβες την ακουν
Απλα ολα εχουν να κανουν με τον πληθυσμο
Οι σλαβοι ειναι χοντρικα 250 εκ ενω οι σκανδιναβοι 25 εκ φαντασου τα μιλουνια της μεσογειου μεσης ανατολης ινδιας πακι να πηγαιναν εκει και να τους καθονταν,θα εξαφανιζοταν η σκανδιναβικη φυλη αρα εχουν και ενα δικιο να σε περνανε απο κρισαρα και σου λεει χεστηκα αν εχεις λεφτα,με τα λεφτα δεν με ριχνεις εκτος και αν εισαι μεγιστανας η κανας ελον μασκ αλλα αν εισαι ενας με μισθο 3000 και 4000 το μηνα δεν τους καιγεται καρφι,ενω πας στις σλαβες εσυ και κουνιεσαι με γερμανικο χρημα
Επανω σκανδιναβια με το χρημα και το σπονσοριλικι δεν θα εκανες τιποτα,εκει πρεπει να βγαλεις στη φορα τα λοιπα προσοντα που διαθετεις.
Εχει αλλα θα πρεπει να σκας εις τετραπλουνΕχει και Σουηδέζες που κάθονται με σπονσοριλίκι απλά η γερμανική κουλτούρα είναι γενικά πιο περίπλοκη.
Εχει αλλα θα πρεπει να σκας εις τετραπλουν
Εμενα μου αρεσουν που δεν εχουν αυτο το γυφτικο το ουκρανικο ποσα παιρνεις τι δουλεια κανεις εχεις σπιτι ποσα τετραγωνικα?
Παμε να φαμε στο ακριβο το ρεστοραν πληρωσε τωρα θελω και μια γουνα να μου παρεις γιατι κανει κρυο
Φιλανδια τσαντιστηκε που ηθελα να τα πληρωσω και μου λεει δεν με αγοραζεις με αυτα και απο τοτε 50 50
Καλά κρασιά.Σλάβες βρίσκεις στις σλαβικές χώρες,μαύρες βρίσκεις στην Αφρική,Λατίνες στη λατινική Αμερική και Ασιάτισσες στην Ασία.Σιγά μην πάει κάποιος Τσεχία για Ασιάτισσες ή Ταυλάνδη για Ρωσίδες.
Και οι σκανδιναβες προσεχουν πολυ τον εαυτο τους,σου ειπα αισθανεσαι οτι πας για το ανωτατο επιπεδο στις γκομενες.Μα αυτό είναι το καλό με τιε Σλάβες.Οτι χρειάζονται χρήματα για γουναρικά,καλλυντικά,λούσα,ταξίδια,κοσμήματα,κινητά κτλ και δεν έχουν καμιά όρεξη να σκοτωθούν στη δουλειά οπότε ψάχνουν τον κατάλληλο άντρα να τα προσφέρει υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ τους ποια θα είναι η πιο όμορφη και η πιο θελκτική.Ενώ η Σουηδέζα τι να σε κάνει,σε έχει σαν υποκατάστατο δονητή όταν έχει καύλες οπότε βιώνεις και όλων των ειδών τις υποτιμητικές συμπεριφορές,δε νιώθεις λευκός Θεός όπως με τις Σλάβες.
Μα αυτό είναι το καλό με τιε Σλάβες.Οτι χρειάζονται χρήματα για γουναρικά,καλλυντικά,λούσα,ταξίδια,κοσμήματα,κινητά κτλ και δεν έχουν καμιά όρεξη να σκοτωθούν στη δουλειά οπότε ψάχνουν τον κατάλληλο άντρα να τα προσφέρει υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ τους ποια θα είναι η πιο όμορφη και η πιο θελκτική.
Τυπάρα , το screenshot σου , το έχω γραμμένο στα αρχίδια μου. Όπως και ... τόσα άλλα.Έχει το ακαταλόγιστο τα τελευταία χρόνια,άλλωστε απαντάει μόνος του σε άλλα αντί άλλων και δε θα σαι πάντα εσύ να ρίχνεις υπότιτλους..
Πιθανόν πιστεύει ότι το Screenshot που ανεβασα από το Tinder είναι κάνα site με πουτάνες...
Λες να είναι ο γλυφομουνίξ ;Ποιο μέλος είναι;
Τύπε αν ήσουν όμως σκληροψωλης οδοντίατρος δε θα σ έλεγαν ποτέ όχιΤύπε, πρέπει να εξηγήσουμε μήπως και ότι μαζί με τις φορές που παίρνουμε τηλεφωνάκι υπάρχουν και φορές που παίρνουμε τα αρχίδια μας;
Τέσπα,τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όπως το 1990, αλλά δεν χρειάζεται να έχεις κύκλους ή πόρσε για να πάρεις ένα γαμημένο τηλέφωνο..
Απαντάς στον πουτσαρα στα δύο τα ξημερώματα όταν αυτός κοιμάται ή πηδάει όπως πηδούσα εγώ χτεςΤυπάρα , το screenshot σου , το έχω γραμμένο στα αρχίδια μου. Όπως και ... τόσα άλλα.
Δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό ;
Πιστεύεις ότι είσαι τόσο σπουδαίος , για να σχολιάζω κάθετι που γράφεις ;
Για κανέναν εδώ μέσα, δεν ισχύει αυτό .
Παρόλο που εσύ δεν είσαι ο χειρότερος, σαν το αποτυχημένο ναυάγιο που ήρθε εκεί και έγινε κολλητάρι σου
ο αρχιξεφτίλας γλυφομουνίξ.
Από τις τελευταίες δεκάδες posts σου κρατάμε , ότι μπορούμε ... ευθαρσώς να μιλάμε για πουτάνες ...
χωρίς να υπολογίζουμε το κάθε σκατόγλυφομουνίξ...
Λες να είναι ο γλυφομουνίξ ;
Εκτός από ξεφτίλας του μπλοκ , έγινε ξεφτίλας και στη σκανδιναβία ;
Για πατησίων μετάξι τρίγωνο είναι ... και πολύ του πέφτει ....Δε νομίζω, παίζει σε χαμηλότερες παραλλήλους.