Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 591K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.623
Πόντοι
6.056
οταν πήγαινα Πράγα
Τυπάρα .... πρώτη φορά Πράγα με κολλητάρια ... πήγα το 1992 ....
Με γονείς το 1991 ....

Πιστεύω όλοι πίνατε μίλκο στο ελλαδιστάν τότε ... και παίζατε super sidekicks στα ουφάδικα ....
Εντάξει ... ο Βαλκάνιος μπορεί να έτρωγε και σάντουϊτς με πολλές .... αλοιφές ....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.623
Πόντοι
6.056
Καλό παιδί ο Βαλκάνιος.

Ας του ευχηθούμε να έχει πάντα καυτές Σλάβες .... κι ας μιλάνε και Γερμανικά σαν τη Τζουντίτα !!
Και να έχουν .... χείλη που δίνουν καυτά φιλιά !!!!!!!

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
333
Πόντοι
21
Τα σλαβικα πεδια εχουν πεσει εδω και πολλα χρονια και απορω που ορισμενοι εδω μεσα ακομα λενε οτι ειναι καλα.
Εγω εν ετη 2023 2024 πηγα τσεχια σλοβακια πολωνια,περα οτι ειναι απροσιτες οι γκομενες εχει πεσει και το επιπεδο,θα βρεις και χοντρες και σουργελα με τατου σκουλαρικια και ξυρισμενα απο τη μια πλευρα μαλλια,δεν ειναι οι σλαβες που ηταν το 80 το 90 ισως και αρχες του 2000
Στη φιλανδια δεν περιμενεις πολλα,εγω εχω παει μονο πρωτευουσα ελσινκι αλλα τα θετικα που εχει.
1 ολες ξερουν αγγλικα σε σχεση με τσεχια και σλοβακια που με το κυαλι να βρεις να μιλαει με εξαιρεση τη πραγα λογω τουριστων
2 οι φιλανδες και οι σουηδεζες κανουν ευκολα one night stand πχ γνωριζεις στο μπαρ στο καφε ακομα και αλλου αν σε θελει θα γαμηθει την ιδια στιγμη και δεν θα ειναι ελευθερη μπορει να ειναι παντρεμενη σε σχεση κλπ βεβαια δεν κανουν για γαμο οι σκανδιναβες μακρια.
3 πολλες ειναι απροσιτες θα τους μιλας και δεν σου απαντανε αλλα αυτοματως ξερεις οτι δεν ενδιαφερεται,τωρα αν τη ρωτησεις κατι θα σου απαντησει τυπικα,αλλα αν δειξει ενδιαφερον η ακομα και οικειοτητα η χαμογελασει η μιλησει ειναι πρασινο φως για πηδημα
4 προσοχη σε αντρες που θα σας προσεγγισουν πολλοι μπαι και και γκει θελουν πηδημα
5 μεγαλο ποσοστο σινγκλ γυναικων με παιδια,πληρως απελευθερωμενες και σου λεει θελω μονο να σε εχω και να με εχεις για πηδημα
6 δεν θα στα πριξουν για γαμο,ανετα μπορεις να συζεις για ενα διαστημα η οσο γουσταρετε,ειναι δεκτικες και σε παρτουζες ανταλλαγη ζευγαριων κλπ
7 δεν θα κοιτανε να τα πληρωσετε ολα εσεις,σου λεει εργαζομαι ειμαι ανεξαρτητη,αντιθετα η ουκρανη αν δεν πληρωσεις εσυ κατεβασει μουτρελες και σου λεει οτι δεν την αγαπας που πληρωσε αυτη.
Εγω πιο ευχαριστημενος ημουν στη σκανδιναβια παρα στα σλαβικα κρατη

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Ο πιωμένος δαχτυλομενος πορνογερος έγραφε πάλι μαλακιες χτες

Έχει το ακαταλόγιστο τα τελευταία χρόνια,άλλωστε απαντάει μόνος του σε άλλα αντί άλλων και δε θα σαι πάντα εσύ να ρίχνεις υπότιτλους..

Πιθανόν πιστεύει ότι το Screenshot που ανεβασα από το Tinder είναι κάνα site με πουτάνες...

Ταυτίζεται και με το άλλο το τούβλο που το έστειλαν στο μπλοκ να "σπουδάσει" και τώρα κατάντησε να ξερογλείφεται με τα μωβ αρχιδια του Αρχηγού και να ζει τον ερωτά του σε πακοχυμενα σεντόνια..

Αυτοί έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν..

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Τα σλαβικα πεδια εχουν πεσει εδω και πολλα χρονια και απορω που ορισμενοι εδω μεσα ακομα λενε οτι ειναι καλα.

Eιναι σαφώς καλύτερα από Ελλάδα,
απλά κάποιοι δεν αποδέχονται ότι άλλαξαν οι εποχές και δεν γαμας με ένα καλσόν.

Κάποιοι γράφετε ότι έφυγαν οι Ουκρανέζες από την Ουκρανία.
Τσεχία,Πολωνία είναι τίγκα.
Πράγα είναι κυριολεκτικά παντού..

Δυτικές χώρες έχουν σκάσει αρκετές ακόμη και στις πιο μικρές πόλεις

Τέλος με τόσους τουρίστες πρέπει κάτι να σε κάνει να ξεχωρίζεις.
Θες δουλειά, εμφάνιση,σώμα....κάτι..

Αλλιώς κλαις στα forum που δε. σε έστειλαν οι γονείς σου πριν 25 χρονια να γίνεις βοδΐατρος στο Βλαδιβοστόκ..

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.192
Πόντοι
3.556
Έχει το ακαταλόγιστο τα τελευταία χρόνια,άλλωστε απαντάει μόνος του σε άλλα αντί άλλων και δε θα σαι πάντα εσύ να ρίχνεις υπότιτλους..

Πιθανόν πιστεύει ότι το Screenshot που ανεβασα από το Tinder είναι κάνα site με πουτάνες...

Ταυτίζεται και με το άλλο το τούβλο που το έστειλαν στο μπλοκ να "σπουδάσει" και τώρα κατάντησε να ξερογλείφεται με τα μωβ αρχιδια του Αρχηγού και να ζει τον ερωτά του σε πακοχυμενα σεντόνια..

Αυτοί έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν..
Τυπαρα μου ενώ του λέμε ξεκάθαρα πως όποιος γαμαει μόνο πουτανες η τις κάνει σκοπό (ή τους κάνει γλειφομουνι) είναι προβληματικός αυτός λέει πως είμαστε υποκριτές όταν γαμαμε πουτανες

Λες και είμαστε στο γκαζετα ή στο πρώτο θέμα και όχι στο μπουρδελα, ή λες και δε γαμαμε πουτανες εμείς

Έχει πρόβλημα στην επικοινωνία ο τύπος, ή μπορεί να μη ξέρει αναγνωση

Ο Νιο είναι καλό παιδί και σοβαρό μέλος. Μέσα μέσα βάφει στο μέτωπο μια κουκκίδα και κοιμάται σε κρεβάτια με καρφιά φορώντας τουρμπάνι για να τον αφήσουν να μπει στα πακοκρατουμενα μπουρδελα, αλλά όλοι μας κάνουμε τρελές

Χτες έκανα πόδια στο γυμναστήριο και μετά έριξα δυο σε μια Ιταλίδα ,σήμερα είμαι ψόφιος και άυπνος. Μαλάκια να μην είμαστε σιδεροτσουτσουνοι εξηντάρηδες αποτυχημένοι κτηνίατροι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.192
Πόντοι
3.556
Eιναι σαφώς καλύτερα από Ελλάδα,
απλά κάποιοι δεν αποδέχονται ότι άλλαξαν οι εποχές και δεν γαμας με ένα καλσόν.

Κάποιοι γράφετε ότι έφυγαν οι Ουκρανέζες από την Ουκρανία.
Τσεχία,Πολωνία είναι τίγκα.
Πράγα είναι κυριολεκτικά παντού..

Δυτικές χώρες έχουν σκάσει αρκετές ακόμη και στις πιο μικρές πόλεις

Τέλος με τόσους τουρίστες πρέπει κάτι να σε κάνει να ξεχωρίζεις.
Θες δουλειά, εμφάνιση,σώμα....κάτι..

Αλλιώς κλαις στα forum που δε. σε έστειλαν οι γονείς σου πριν 25 χρονια να γίνεις βοδΐατρος στο Βλαδιβοστόκ..
Τα έχει ξαναπεί ο Ζαν Κλο αυτά, σε λίγο θα μας πει για αυτοβελτίωση αλλά ακόμα κάνει ορθογραφικά

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
204
Πόντοι
20
Αν πάει κάποιος σε κάνα μεγάλο σουπερ μάρκετ στο Dubai σε ώρα αιχμής, ή ακόμα και στο Dubai mall, τότε θα δει ξεκάθαρα την υπεροχή των σλαβοκόριτσων έναντι των υπολοίπων. Υπεροχή, σε ομορφιά, σεξαπίλ, θυληκότητα κλπ. Και η σύγκριση είναι εύκολη μιας και σε μισή ώρα περνάνε από μπροστά σου δεκάδες από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Τώρα, αν πας και κάνεις την σύγκριση αυτή σε μέρη που απαιτούν μια πιο "επιτηδευμένη" εμφάνιση, όπως top tier clubs, τότε ίσως εκεί οι σλάβες πέφτουν κάπως.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Τυπαρα μου ενώ του λέμε ξεκάθαρα πως όποιος γαμαει μόνο πουτανες η τις κάνει σκοπό (ή τους κάνει γλειφομουνι) είναι προβληματικός αυτός λέει πως είμαστε υποκριτές όταν γαμαμε πουτανες

Και το θέμα είναι ότι δεν είναι απλά η αποψάρα μας αυτή,αλλά τι επικρατεί εκεί έξω αντικειμενικά.

Αλλά ο κάθε Λάκης σου λέει δε με νοιάζει τι λένε,δεν είμαι ο μέσος όρος και άλλα ηρωικά και πένθιμα

Λες και δεν έχω πει εγώ ότι γαμαω ΚΑΙ πουτανες ΚΑΙ πορνοστάρ,αλλά ΚΑΙ ελευθέρας βοσκής

Υ.Γ.Πόσο καύλα να παίρνεις τηλεφωνάκι από γκόμενα σε μαγαζί μέσα στο Eden και όταν πας να το αποθηκεύσεις να βγαίνει αυτόματα η ένδοξη ρωσική σημαία

Screenshot_2025-03-26-12-49-33-280_com.google.android.contacts~2.jpg

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.505
Πόντοι
206
Όποιος ταξιδεύει ξέρει τι παίζει και πού να βρει τις Σλαβες.

Η Ασία είναι γεμάτη από Ρωσίδες και η Ευρώπη από Ουκρανες.
Κάποιες χώρες όπως Μάλτα, Ντουμπάι, Κύπρος έχει και από τις 2 φυλές.

Οι Πολωνες είναι παντού στην Ευρώπη επίσης. Είναι συνηθισμένο να ξενιτεύονται από τα 18 για να πιάσουν καλές δουλειές στο εξωτερικό και πολλές ξαναγυρίζουν αργότερα στη χώρα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.192
Πόντοι
3.556
Και το θέμα είναι ότι δεν είναι απλά η αποψάρα μας αυτή,αλλά τι επικρατεί εκεί έξω αντικειμενικά.

Αλλά ο κάθε Λάκης σου λέει δε με νοιάζει τι λένε,δεν είμαι ο μέσος όρος και άλλα ηρωικά και πένθιμα

Λες και δεν έχω πει εγώ ότι γαμαω ΚΑΙ πουτανες ΚΑΙ πορνοστάρ,αλλά ΚΑΙ ελευθέρας βοσκής

Υ.Γ.Πόσο καύλα να παίρνεις τηλεφωνάκι από γκόμενα σε μαγαζί μέσα στο Eden και όταν πας να το αποθηκεύσεις να βγαίνει αυτόματα η ένδοξη ρωσική σημαία

Screenshot_2025-03-26-12-49-33-280_com.google.android.contacts~2.jpg
Μαλακιες τηλέφωνα κλπ

Ο Λάκης θα την είχε γαμησει τέσσερις φορές ήδη και θα του είχε φτιάξει και Μπορς

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.192
Πόντοι
3.556
Όποιος ταξιδεύει ξέρει τι παίζει και πού να βρει τις Σλαβες.

Η Ασία είναι γεμάτη από Ρωσίδες και η Ευρώπη από Ουκρανες.
Κάποιες χώρες όπως Μάλτα, Ντουμπάι, Κύπρος έχει και από τις 2 φυλές.

Οι Πολωνες είναι παντού στην Ευρώπη επίσης. Είναι συνηθισμένο να ξενιτεύονται από τα 18 για να πιάσουν καλές δουλειές στο εξωτερικό και πολλές ξαναγυρίζουν αργότερα στη χώρα.
Γεμάτο ήταν το Πουκε το Δεκέμβρη από Ρωσίδα. Που γαμιουνται και πιο εύκολα από ότι στην Ευρώπη

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.376
Πόντοι
6.056
Νορβηγίδες έχει περισσότερες ξανθές γενικά. Λιγότερες μελαχροινές. Σουηδέζες έχει αρκετές καστανές και μελαχροινές.

Μελαχρoινές δεν ξέρω,αλλά βλέπω κι εκεί είναι πίτα...στους μελαχρoινούς :sad2:

Έχει και κάτι σχόλια απο κάτω,'It looks like a rich Somalia'...'Is this Africa?' κλπ κλπ

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Μαλακιες τηλέφωνα κλπ

Ο Λάκης θα την είχε γαμησει τέσσερις φορές ήδη και θα του είχε φτιάξει και Μπορς

Τύπε, πρέπει να εξηγήσουμε μήπως και ότι μαζί με τις φορές που παίρνουμε τηλεφωνάκι υπάρχουν και φορές που παίρνουμε τα αρχίδια μας;

Τέσπα,τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όπως το 1990, αλλά δεν χρειάζεται να έχεις κύκλους ή πόρσε για να πάρεις ένα γαμημένο τηλέφωνο..

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.742
Πόντοι
216
Anestis Zapatas κεντάει :rockon:

Όσα ταξίδια έκανε όλο το νήμα σε έναν χρόνο έκανε μόνος του τα διπλά :rockon:

Όσα μουνέτα έφαγε όλο το νήμα σε έναν χρόνο, έφαγε τα διπλά :rockon:

Μία του μέρα όλη η ζωή μας :rockon:

Ο νέος άρχοντας των σλαβικών λιβαδιών και της ευρύτερης επικράτειας :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
50.916
Πόντοι
28.061
Μπουρδέλο πόλη κ χώρα
Μού ήρθε πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα ενώ δεν είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά ...
Ενώ οι αυστριακοι που μού το έστειλαν πάλι για υπερβολική ταχύτητα την ίδια μέρα ήταν κύριοι ..κανονικά μεταφρασμένο κ με αίτηση για εξέταση στα ελληνικά ..

Κωλοτσεχοι ζητάνε τα σπασμένα των 90's από τότε που πηδουσαμε τις γυναίκες τους :confused:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.649
Πόντοι
2.596
Άσχετη ερώτηση αλλά που να σε ψάχνω απαντάς ναι ή όχι: Ουζμπεκιστάν έχεις πάει;
Σαρμακάνδη, Μπουχάρα (παίζει αύριο - καταλαβαίνεις γιατί ερώτησα).
Εγώ πάντως ποδοσφαιρικά έχω πάει σε όλο τον πλανήτη :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
50.916
Πόντοι
28.061
Άσχετη ερώτηση αλλά που να σε ψάχνω απαντάς ναι ή όχι: Ουζμπεκιστάν έχεις πάει;
Σαρμακάνδη, Μπουχάρα (παίζει αύριο - καταλαβαίνεις γιατί ερώτησα).
Εγώ πάντως ποδοσφαιρικά έχω πάει σε όλο τον πλανήτη :rockon:
Σαμαρκάνδη κ Τασκένδη έχω πάει από Ουζμπεκιστάν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom