Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τον αργυροτοξο ρώτησα, αλλά οκ..θα το κοιταξω...
Δεν ειχα προχειρο μονοπετρο, πηγα στο αυτοκινητο να το παρω και οταν γυρισα....ειχε ντυθει γμτ
Τον αργυροτοξο ρώτησα, αλλά οκ..θα το κοιταξω...
Δεν ειχα προχειρο μονοπετρο, πηγα στο αυτοκινητο να το παρω και οταν γυρισα....ειχε ντυθει γμτ
καρφώθηκα ο κερατας!Τον αργυροτοξο ρώτησα, αλλά οκ..
ανάλογα το πόσο άνετα νιώθει κάποια,ξέρω εγώ ;Θέλω σε αυτό το νήμα να ακούσω γνώμες και αντίστοιχες εμπειρίες. Καταθέστε εάν σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο. Θέλω να βγάλω κοπέλα έξω και ξέρω ότι γενικά δε το συνηθίζουν εάν κερδίζουν από εσένα μέσα στο μαγαζί. Συνεχώς ακούω δικαιολογίες του τύπου θα βγούμε (αλλά δε βγαίνουμε ποτέ), δε προλαβαίνω, δεν, δεν ,δεν ....
Θα τα βάλω στο paper που γράφω, γράπστε ελεύθερα!
εχεις αντιστοιχη εμπειρια να καταθεσεις;ανάλογα το πόσο άνετα νιώθει κάποια,ξέρω εγώ ;
Δεν έχω,γι'αυτό είπα "ξέρω εγώ".εχεις αντιστοιχη εμπειρια να καταθεσεις;
Ωραία ιστορία, αληθινή. Αυτές είναι αληθινές ιστορίες ζωήςΈνας φίλος μου πάλια πήγαινε σε ντελο Λιοσίων Γισιτ γούσταρε μια βιζαρου πουτανα από ότι άφηνε νε εννοηθεί μέσα στο δωμσριο του έπεφτε Γιατι ντρεποτανε, της πήγαινε δωρα, και την παρακαλούσε να πάνε για καφέ γελούσαν μαζί του η πουτανά και ο τσάτσος,μια φορά πίναμε μπύρες μέθυσε και μου έλεγε την αγαπώ φίλε την αγαπω(την πουτανά)δεν ξέρω τι άλλο έγινε ο τύπος παντρεύτηκε στα 32 την πρώτη γυναίκα που γνώρισε στη ζωή του ένα μπάζακι,απο τότε αγνοείτε η τύχη του
Μαλακια σου που της εδωσες λεφταΠριν μερικά χρόνια σε ένα μπάτσελορ πάρτυ ενός φίλου σε στριπτιτζάδικο είχα γνωρίσει μια καραμουνάρα ψιλή μελαχρινή ρωσίδα. Στη αρχή δεν τις έδινα σημασία γιατί όλοι απο την παρέα είχαν πέσει σαν στούκας επάνω της. Βέποντας εμένα ότι ήμουν πιο κουλ τρώει σκάλωμε η τύπισσα κι έρχετε δίπλα μου. Κουβέντα στην κουβέντα δίνει τηλέφωνο. Την μεθεπόμενη της τελεφώνησα μεσημέρι και κανόνισα ραντεβού κοντά στο σπίτι μου. Έμενε καλλιθεα. Και επειδή είχα την μηχανή για σέρβις της είπα να πάρει ένα ταξί για να έρθει και θα το πληρώσω εγώ. Έτσι και έγινε. Αφού ανέβηκε στο ταξί έδωσε το τηλέφωνο στον οδηγό για να συνενοηθούμε τα της διαδρομής. Είχε πλάκα γιατί κλείνοντας το τηλέφωνο αυτός με κρητική διάλεκτο αναφώνησε: "Κάνε την προσευχή σου παλικάρι μου και ερχόμαστε." Όταν κατέβηκε απο το αυτοκίνητο η γυναίκα κατάλαβα γιατί. Φορούσε ένα ολόσωμο κολλητό φόρεμα πράσινο φωσφοριζέ που φαινόταν το στριγκάκι απο μέσα και χωρίς σουτιέν. Έγινη η μάχη του Δράμαλη στο σπίτι απο τα γκαμήσια. Στο τέλος φεύγοντας αυτή της ακούμπησα ένα εκατόμπαλο δίχως να το ζητήσει. Ακολούθησαν και άλλες τέτοιες περιστασιακές συνεδρίες ευεξίας ώσπου έφυγε στην πατρίδα της.
ΣωστήΣτρίπερ μου είχε δώσει το τηλ της, όταν έμαθε ότι ήμουν παντρεμένος ξέκοψε γιατί δεν ήθελε να είναι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση και να την έχω μόνο για πήδημα...