Νέα

Γιατί οι γυναίκες πάνε δύο δύο στην τουαλέτα ; Αποκάλυψη τώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Για παρέα κ μόνο εγώ πιστεύω..
Προσωπικά δεν τρελένομαι  να πάω με μια φίλη μ τουαλέτα,άμα είμαι κάπου έξω..
κ με τις περισσότερες φίλες μ δεν πάμε ποτέ μαζί. Κ ούτε πάω να φτιαχτώ στην τουαλέτα,βάφομαι μια φορά κ τελείωσε.
Σιγά μην κάνω όλη την ώρα αυτή την δουλειά.Κοιτάω να απολαύσω την βραδιά μου. :sunglasses:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
1 ον για να κατουρισουμε.τοσο κακο ειναι?? και χρειαζομαστε καποιον να μασ κραταει το τσαντακι  βρε αδερφε... :2funny:
2ον ναι οντως κουτσομπολευουμε αυτο ειναι γενικη αληθεια!
3ον αν ειναι να φρεσκαριστουμε  χρειαζομαστε και μια δευτερη αποψη για το αν ειμαστε καλεσ κτλ.
Ελατε ειναι ωρα να πειτε παλι ΠΟΟΟΟΟΣΣΣΟΟΟ ελεεινιδες ειμαστε.

Kαλά εσύ ξέρουμε γιατί πας μαζί με άλλες... για να τους κάνεις chatσιές!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γκιουζέλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
singing-082.gif

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ!!!

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
για να κανουν σεξ μεταξυ τουσ και να διεγυροντε εγκεφαλικα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω οποτε παω παντως το κανω για να εχω παρεα.......βαριεμαι μονη μου :P
συνηθως δεν το κανω ομως....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πλάκα πλάκα, στα νυχτερινά μαγαζιά βλέπεις κάτι τεράστιες ουρές στις γυναικείες τουαλέτες.
Γιατί άραγε? :dancing: :boobies: :think:

ειναι ρητορικη ελπιζω η ερωτηση.....

αφου η καθε μια μανταμ μπαινει στην τουαλετα για να κανει κουρα ομορφιας οχι να κατουρησει.....φτιαχνουν τα βυζια τους, τα βρακια τους, τα καλσον τους.....και οι αλλοι απ εξω κοντευουν να κατουρηθουν πανω τους.....και αφου βγουν απο την τουαλετα (Ωρες ωρες απορω ΤΙ κανουν εκει μεσα πια!!!) καθονται και κανα 10λεπτο στον καθρεφτη να βαλουν το κραγιον τους, το μολυβι τους, να σχολιασουν τι φορανε οι αλλες (με τις φιλεναδες τους) να μιλησουν για κανα γκομενο που μπανισαν.......

ασε ρε φρικη!!!! εγω αμα ειναι αδειες οι αντρικες παω εκει......

και επισης οφειλω να πω οτι ειναι βρωμιαρες γιατι οι γυναικειες τουαλετες ειναι μονιμως ενα σιχαμα......

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και επισης οφειλω να πω οτι ειναι βρωμιαρες γιατι οι γυναικειες τουαλετες ειναι μονιμως ενα σιχαμα......
Εαν πατε στο κλεισιμο ενος club στις γυναικειες τουαλετες θα σας φυγει η μαγγια.Σερβιετες πεταμενες παντου ουρα και σκατα στους τοιχους και στο πατωμα(μονο σε ταβανι δεν εχω δει ακομη αλλα που θα παει) Απορω πως κανου εκει την αναγκη τους.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εαν πατε στο κλεισιμο ενος club στις γυναικειες τουαλετες θα σας φυγει η μαγγια.Σερβιετες πεταμενες παντου ουρα και σκατα στους τοιχους και στο πατωμα(μονο σε ταβανι δεν εχω δει ακομη αλλα που θα παει) Απορω πως κανου εκει την αναγκη τους.

ρε ειναι σιχαμενες λεμε.....χιλιες φορες να παω στις αντρικες και ας ειναι χιλιοκατουρημενο το καπακι της τουαλετας το ρημαδι.....
τουλαχιστον οι αντρες απλα δε στοχευουν σωστα και κατουρανε το συμπαν γυρω γυρω....
οι αλλες ειναι γυφτισες τελειως!!!! χαρτια παντου...καζανακι ανυπαρκτο....σιχαμενες....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Και να εχει και καμια περιοδο και να εχει γεμισει τον τοπο αιματα!!! Σπλατερ ταινια σε γυναικιες τουαλετες. :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε κ αυτο που λες αβαταρ ετυχε να το αντικρυσουν τα αθωα μου ματια  :S

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα φταινε και οι συνθηκες που επικρατουν στις τουαλετες γενικα.....(δεν αδειαζουν τα καλαθακια, δε δουλευουν τα καζανακια, δεν εχει χαρτι)

αλλα ειναι και μερικες τοσο σιχαμενες πια!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
καλα φταινε και οι συνθηκες που επικρατουν στις τουαλετες γενικα.....(δεν αδειαζουν τα καλαθακια, δε δουλευουν τα καζανακια, δεν εχει χαρτι)

Η αληθεια ειναι οτι περιμενα λογω των γυναικολογηκων θεματων σας να ειναι πιο καθαρα απο τις ανδρικες τουαλετες.
Τελικα εμαθα την αληθεια.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Απο τις τουαλετες φαινεται το καθε μαγαζι ποσο καθαρο ειναι,και αν ειναι διαφοροι που τα βρωμιζουν τοσο κακο του μαγαζιου γνωμη μου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απο τις τουαλετες φαινεται το καθε μαγαζι ποσο καθαρο ειναι,και αν ειναι διαφοροι που τα βρωμιζουν τοσο κακο του μαγαζιου γνωμη μου

σαφως και φαινεται και το ποσο καθαρο ειναι το μαγαζι.....αυτο λεω.....δεν ειναι μονο αυτες σιχαμενες δηλαδη ειναι ΚΑΙ οι μαγαζατορες :P :P

αβαταρ λογω των γυναικολογικων θεματων που υπαρχουν οι γυναικες γενικα δεν καθονται στις τουαλετες.......εεεεεε απο κει ξεκινανε ολα :cheesy: :cheesy:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
σαφως και φαινεται και το ποσο καθαρο ειναι το μαγαζι.....αυτο λεω.....δεν ειναι μονο αυτες σιχαμενες δηλαδη ειναι ΚΑΙ οι μαγαζατορες :P :P

αβαταρ λογω των γυναικολογικων θεματων που υπαρχουν οι γυναικες γενικα δεν καθονται στις τουαλετες.......εεεεεε απο κει ξεκινανε ολα :cheesy: :cheesy:

Γι'αυτο ειπα οτι περιμενα να ηταν πιο καθαρες αλλα με διαψευσατε κατηγορηματικα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γι'αυτο ειπα οτι περιμενα να ηταν πιο καθαρες αλλα με διαψευσατε κατηγορηματικα.

μα αφου δεν καθονται σου λεω.....ειναι φαυλος κυκλος....χαχαχα
αφενος δεν καθονται γιατι φοβουνται μην κολλησουν τιποτα (λογικο) απ την αλλη τα κανουν συχριστα επειδη ακριβως δεν καθονται (παραααλογοοοο)

βεβαια αυτο ειναι η μια πτυχη του θεματος η δικαιολογημενη ας πουμε.....το οτι μερικες αγνοουν την υπαρξη του καζανακίου (εφοσον αυτο λειτουργει) και την υπαρξη του καδου (εφοσον αυτος εχει αδειασθει) ειναι το αλλο κομματι του παζλ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom