Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 591K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.232
Πόντοι
3.506
Όλες οι Σλάβες ή μόνο Ρωσίδες/Ουκρανές είναι έτσι;

Ολες απλά στις Τσέχες,Πολωνέζες είναι πιο μετριασμένο σε σχέση με Ουκρανέζες,Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες.Δηλαδή Πολωνέζες,Τσέχες θέλουν και κάνουν τα ίδια αλλά σε μικρότερο βαθμό,επίσης αρκετές δουλεύουν δεν τα περιμένουν όλα από άντρες όπως οι πιο ανατολικές Σλάβες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.192
Πόντοι
3.556
Μαθήματα ανδρισμού από τον άνθρωπο που φώναξε τη μάνα του σε πουτανοξενοδοχειο να του πληρώσει το γλειφομουνι στη γκομενα

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Τυπάρα , το screenshot σου , το έχω γραμμένο στα αρχίδια μου. Όπως και ... τόσα άλλα.
Δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό ;
Πιστεύεις ότι είσαι τόσο σπουδαίος , για να σχολιάζω κάθετι που γράφεις ;

Τυπάρα...
Don't drink and write

Αυτή η σεντονάρα δεν ήταν το πρώτο από τρία ποστ στη σειρά που αφορούσαν μόνο.... εμένα;

Έχει πλάκα απόψε ο Βαλκάνιος !
Του τη λένε ... βάρβαρα ... και άδικα , προφανώς .... και τσινάει ... και τσιμπάει !
Αλλά ... φταίει !

Ο ίδιος , έγραφε , ότι όσοι παίρνουν και παίρναν .... επαγγελματίες .... είναι ψυχάκηδες ... ναυάγια ... δεν τους έχουν πλησιάσει γυναίκες ποτέ .... αν ακολουθήσουν σε πολυσύχναστη πόλη το βράδυ .... γυναίκα κατά τύχη ... θα κινητοποιηθούν ειδικές δυνάμεις ... πράκτορες ... drones .... κοριοί .... κοκ .

Και μετά .... γράφει ότι έκλεισε πορνοστάρ.

Η πραγματικότητα διδάσκει , ότι αν δεν έχεις σκάφος μήκους πολεμικού με πλήρωμα>>150 ατόμων ....
οπότε δεν χτυπάς .... τακτικά τουλάχιστον ... μουνέτα με σπεκς μοντέλων εσωρούχων ....
και δεν είσαι ανιδειδίκευτος εργάτης πολύτεκνος να πεινάσουν τα πολλά παιδιά σου .... ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ....

Για τη χλίδα , να φας κάτι μοντελέ .... ψηλό .... κάτω των 35 !

Και νεαρός ... αν δεν είσαι γιός σαλεπιτζή ή άκληρου αγρότη .... και δεν κοπροσκυλιάζεις μια ζωή ....
και κυκλοφοράνε .... φράγκα ... ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ .
Για τον ίδιο λόγο.

Όλα τα άλλα περί αυτού .... είναι πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές ....

Τι,όχι;

Και περί screenshots, links,άμα είναι να αναφέρεσαι σε εμένα,μην τα διαβάζεις επιλεκτικά για να την πεις δήθεν με το νου σου.

Βάφτισες τη Florane Russell απλή πουτάνα απλά για να μου την πεις ότι πήγα Πράγα να γαμησω μόνο με λεφτά και φυσικά τις ελεύθερας βοσκής που ανέβασα έκανες ότι δεν τις είδες..

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Μαλακιες τηλέφωνα κλπ

Την συνάντησα αργάμιση για ένα ποτάκι..
Είναι δυνατό μουνι..
31 χρόνων,χωρίς παιδιά, αλλά στο δεύτερο......... ΔΙΑΖΥΓΙΟ
Μου είπε ότι είναι στη διαδικασία για διαζύγιο και μένει ακόμη με τον πρώην? άντρα της σαν φίλοι:confused:
Εριξα λίγο χαμούρεμα και χούφτους που λέει και ο Αρχηγός,πριν σπλιτάρουμε και κλείσαμε να πάμε για ελληνικό..

Τέσπα, ακόμη και να μην την ξαναδώ,παίζουν τόσα πράγματα παραλληλα..
Στ' αρχιδια μου..

Μπουρδέλο πόλη κ χώρα
Μού ήρθε πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα ενώ δεν είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά ...
Έλα ρε ραλίστα που είχες καλομάθει εκεί στα Paris-Dakar να δίνεις έναν αναπτήρα στο φύλαρχο και να σου σβήνουν τις κλήσεις..

Σιγά μην στην μεταφράσουνε και στα ποντιακά,άντε πλήρωνε να πούμε,που νόμισες ότι οδηγάς στον περιφερειακό έξοδος Μαλακοπής..

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Επίσης αυτός ο χάρτης είναι ότι να'ναι...

1000015772.jpg

Ελληνίδες μόλις 2 πόντους κοντύτερες από Σουηδέζες
και 4 πόντους ψηλότερες από Ηνωμένο Βασίλειο :confused:

Ισπανίδες μ.ο.1.70 οι ψηλότερες της Ευρώπης :2funny:

Ότι να'ναι...

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
153
Πόντοι
1

1000015772.jpg

Ότι να'ναι...
Στο κρατήδιο της Baden-württemberg το 40% τουλάχιστο των παιδιών έχουν ξένη καταγωγή. Δεδομένο είναι η μετανάστευση απο βαλκανική χώρα. Ειδικά οι τσιγκανορουμάνες είναι πολύ κοντές, νανισμός, και κατεβάζουν τον μέσο όρο, δες π.χ Ρουμανία, οι τσιγανορομά, υπάρχουν σε πολλά βαλκανικά κρατή. Θα έλεγα ο παραπάνω χάρτης δείχνει την διείσδυση της βαλκανικής μουνίτσας εις τας Ευρώπας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
50.916
Πόντοι
28.061
Είναι δυνατό μουνι..
Μου είπε ότι είναι στη διαδικασία για διαζύγιο και μένει ακόμη με τον πρώην? άντρα της σαν φίλοι:confused:
Εριξα λίγο χαμούρεμα και χούφτους που λέει και ο Αρχηγός,πριν σπλιτάρουμε και κλείσαμε να πάμε για ελληνικό..

Στ' αρχιδια μου..

Έλα ρε ραλίστα που είχες καλομάθει εκεί στα Paris-Dakar να δίνεις έναν αναπτήρα στο φύλαρχο και να σου σβήνουν τις κλήσεις..

Σιγά μην στην μεταφράσουνε και στα ποντιακά,άντε πλήρωνε να πούμε,που νόμισες ότι οδηγάς στον περιφερειακό έξοδος Μαλακοπής..
700 czk πιο πολύ κοστίζει το έμβασμα παρά η αξία του προστίμου....
Εν τω μεταξύ δεν μου ήρθε πρόστιμο για αυτοκινητόδρομο αλλά σε κάποιο κωλοδρομο επαρχιακό από καρλοβου βαρύ σε Δρέσδη ....
Παλιά διότι δεν είχα βινετκα ....
Μάθανε ότι είμαι πουτινολαγμοσ κ με βαραν στο κεφάλι τα φασισταρια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.192
Πόντοι
3.556
Είναι δυνατό μουνι..

Στ' αρχιδια μου..

Χτες μου έλεγε η Ιταλίδα ότι τη βλέπω μόνο για σεξ και της λέω όχι γλυκιά μου πάμε για πεζοπορία την Κυριακή μη κλειστούμε σπιτι

Και απαντάει πάμε , και σου μαγειρεύω μετά

Περιμένω επικό ποστ απάντηση σκουπίδιασμα από Λακη να μου λέει ότι είμαι μαλακας που τρέχω στα κατσάβραχα και με έχει χεσμενο στο βούρκο της λίστας ενώ με αναφέρει συνεχομενα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.192
Πόντοι
3.556

1000015772.jpg

Ότι να'ναι...
Τα καλύτερα μουνια έχουμε και πας με κοντοπουτανες σκλάβες

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
700 czk πιο πολύ κοστίζει το έμβασμα παρά η αξία του προστίμου....
Εν τω μεταξύ δεν μου ήρθε πρόστιμο για αυτοκινητόδρομο αλλά σε κάποιο κωλοδρομο επαρχιακό από καρλοβου βαρύ σε Δρέσδη ....
Παλιά διότι δεν είχα βινετκα ....
Μάθανε ότι είμαι πουτινολαγμοσ κ με βαραν στο κεφάλι τα φασισταρια

Ρε άντε πλήρωνε που έμαθες εκεί στην λευκή αφρικανική χώρα που ζεις να τα σβήνεις :2funny:
Πως και δεν έχεις κοτσάρει ακομη τίποτα πινακίδες Μητροπολιτης Θράκης;

Πέρασες και από Ελβετία τελευταία,ε;
Κοίτα μη σου έρθει και από εκεί κάνα γράμμα :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Χτες μου έλεγε η Ιταλίδα ότι τη βλέπω μόνο για σεξ και της λέω όχι γλυκιά μου πάμε για πεζοπορία την Κυριακή μη κλειστούμε σπιτι

Και απαντάει πάμε , και σου μαγειρεύω μετά

Περιμένω επικό ποστ απάντηση σκουπίδιασμα από Λακη να μου λέει ότι είμαι μαλακας που τρέχω στα κατσάβραχα και με έχει χεσμενο στο βούρκο της λίστας ενώ με αναφέρει συνεχομενα

Λάκης θα κοπανήσει τα ουίσκια,θα μας συγχτηρίσει σε 5 συνεχόμενα ποστ και αν τον παραθέσουμε θα μας πει ότι αναφερόμαστε από μόνοι μας σε αυτόν ενώ μας έχει στην ignore list:confused:

Λάκη,άλλη μια μποτάνα μου έδωσε το κινητό της γιατί ως γνωστό,αυτό κάνουν οι μποτάνες ανά τον κόσμο :2funny:

Screenshot_2025-03-27-10-11-28-150_com.whatsapp~2.jpg

Καμάκι στο....Supermarket,έδωσε Instagram,τσεκαρε τι παίζει και μετά WhatsApp

Μάλλον είδε στο Instagram την Πόρσε μου και τους κύκλους μου με την Ούρσουλα Φον Ντερ Λαιεν:2funny:

Υ.Γ.Μικρέ μελλοντικέ πορνοταξιδιωτη που τυγχάνει να με διαβάζεις.
Αγνόησε τους παραιτημενους από τη ζωή και από το μουνι,που ζουν ακόμη στο παρελθόν

Μια χαρά βγαίνει άκρη στο μπλοκ αν δεν είναι καρατσεκαρισμενο ΝΑΥΑΓΙΟ

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.458
Πόντοι
1.056
Τα καλύτερα μουνια έχουμε και πας με κοντοπουτανες σκλάβες

Γνωστές οι Ελληνίδες για τα μακριά καλλίγραμμά τους πόδια, ο Βλαδίμηρος σκέφτεται να μας κατακτήσει για να τις εντάξει στα Μπολσόι :confused:

Τέσπα,καλημέρα σε όλους, ακόμη και στα ναυάγια

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.232
Πόντοι
3.506

1000015772.jpg

Ότι να'ναι...

Ενας βυζομετρικός χάρτης θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.Δεν μπορεί μα βάζεις Τούρκους και λοιπούς μετανάστες στο μ.ο. του γερμανικού ύψους ή να μη διαχωρίζεις ηλικίες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
50.916
Πόντοι
28.061
Ρε άντε πλήρωνε που έμαθες εκεί στην λευκή αφρικανική χώρα που ζεις να τα σβήνεις :2funny:
Πως και δεν έχεις κοτσάρει ακομη τίποτα πινακίδες Μητροπολιτης Θράκης;

Πέρασες και από Ελβετία τελευταία,ε;
Κοίτα μη σου έρθει και από εκεί κάνα γράμμα :confused:
A εκεί ένιωθα μοντέλο σε πασαρέλα
Κάθε δύο χιλιόμετρα άναβε κ ένα φλας από κάμερες :confused:

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.935
Πόντοι
1.446
Ενας βυζομετρικός χάρτης θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.Δεν μπορεί μα βάζεις Τούρκους και λοιπούς μετανάστες στο μ.ο. του γερμανικού ύψους ή να μη διαχωρίζεις ηλικίες.

Άλλες φυλές αγαπητέ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.192
Πόντοι
3.556
Λάκης θα κοπανήσει τα ουίσκια,θα μας συγχτηρίσει σε 5 συνεχόμενα ποστ και αν τον παραθέσουμε θα μας πει ότι αναφερόμαστε από μόνοι μας σε αυτόν ενώ μας έχει στην ignore list:confused:

Λάκη,άλλη μια μποτάνα μου έδωσε το κινητό της γιατί ως γνωστό,αυτό κάνουν οι μποτάνες ανά τον κόσμο :2funny:

Screenshot_2025-03-27-10-11-28-150_com.whatsapp~2.jpg

Καμάκι στο....Supermarket,έδωσε Instagram,τσεκαρε τι παίζει και μετά WhatsApp

Μάλλον είδε στο Instagram την Πόρσε μου και τους κύκλους μου με την Ούρσουλα Φον Ντερ Λαιεν:2funny:

Υ.Γ.Μικρέ μελλοντικέ πορνοταξιδιωτη που τυγχάνει να με διαβάζεις.
Αγνόησε τους παραιτημενους από τη ζωή και από το μουνι,που ζουν ακόμη στο παρελθόν

Μια χαρά βγαίνει άκρη στο μπλοκ αν δεν είναι καρατσεκαρισμενο ΝΑΥΑΓΙΟ
Ο Λακαρος είναι γνωστός σκληρός χυστης. Αν δεν του τα καταπίνουν δεν τις γαμαει

Εξαίρεση οι πουτανες που τις γλειφομουνιαζει και καμιά φορά του βγαίνουν τρανσφορμερς

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.623
Πόντοι
6.056
Τυπάρα...
Don't drink and write

Αυτή η σεντονάρα δεν ήταν το πρώτο από τρία ποστ στη σειρά που αφορούσαν μόνο.... εμένα;

Τι,όχι;

Και περί screenshots, links,άμα είναι να αναφέρεσαι σε εμένα,μην τα διαβάζεις επιλεκτικά για να την πεις δήθεν με το νου σου.

Βάφτισες τη Florane Russell απλή πουτάνα απλά για να μου την πεις ότι πήγα Πράγα να γαμησω μόνο με λεφτά και φυσικά τις ελεύθερας βοσκής που ανέβασα έκανες ότι δεν τις είδες..
Βαλκάνιε .... ξεπέρνα τα απωθημένα του μετανάστη ..........

Δεν σε περνάω από κόσκινο , δεν σε κρίνω .... δεν θυμάμαι τι γράφεις από post σε post ... στο έγραψα πολλές φορές.
Περιστασιακά βλέπω posts που μου "ταιριάζουν" για λαβή σε αυτά που βρίσκω ψυχαγωγικά ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να γράψω ...
τα κάνω quote .... και τα γράφω.
Το κόλλημά σου .... και η εμμονή σου να αποδείξεις κάτι ... θυμίζουν το ναυάγιο κοντό γέρο βαψομαλλιά .... που ζει με το σκύλο του ....
Ξεπέρνα το . Είναι κατάντια.
Ξεκόλλα , με το να προσπαθείς να αποδείξεις κάτι εδώ ..... κανείς δεν νοιάζεται αν γαμάς έσκορτ, πιάτσες πράϊβατ , τα @@ μου.
Αν ψάχνεις εχθρούς και κόντρες εδώ , εγώ σίγουρα δεν σου κάνω. Βρες κανέναν μπολντοζιέρη σαν τον κοντό γέρο βαψομαλλιά.
Έχεις πολλές ... περιπτώσεις που σου κάνουν και θα σε καλύψουν πλήρως.

Μη βάλεις print screen από καμιά 4μερη κράτηση .... θα είναι απογοήτευση .

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.192
Πόντοι
3.556
Τι έγινε ο Ρεπόρτερ ρε παιδιά ;

Τον έστειλαν για Μπάνιο πάλι

Από ψηφοφόρους Ζωής τι να περιμένεις , δέχονται και κάτουρο να πιουν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.192
Πόντοι
3.556
Μαλάκα το κόμπλεξ του μετανάστη δεν το ξεπερνάς με τίποτε ..........

Δεν σε περνάω από κόσκινο , δεν σε κρίνω .... δεν θυμάμαι τι γράφεις από post σε post ... στο έγραψα πολλές φορές.
Θεωρείς ότι αφιερώνω για όλους σας, στα αρχίδια μου πολύ μεγαλύτερο εμβαδό ... από αυτό που δεν σας αφιερώνω.
Γιατί αυτοί που γράφω στα αρχίδια μου, είναι γνωστοί μου ... και μάλλον καλύτεροι από εσάς.
Είστε πέντε σκαλιά πιο κάτω δηλ. από το ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

Περιστασιακά βλέπω posts που μου "ταιριάζουν" για λαβή σε αυτά που βρίσκω ψυχαγωγικά ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να γράψω ...
τα κάνω quote .... και τα γράφω.
Το κόλλημά σου .... και η εμμονή σου να αποδείξεις κάτι ... θυμίζουν το ναυάγιο κοντό γέρο βαψομαλλιά .... που ζει με το σκύλο του ....
Ξεπέρνα το . Είναι κατάντια.
Αν ψάχνεις εχθρούς και κόντρες εδώ , δεν σου κάνω. Βρες κανέναν μπολντοζιέρη σαν τον κοντό γέρο βαψομαλλιά.
Έχεις πολλές ... περιπτώσεις που σου κάνουν και θα σε καλύψουν πλήρως.

Μη βάλεις print screen από καμιά 4μερη κράτηση .... θα είναι μεγάλη απογοήτευση .
Μας γράφει στα αρχιδια του λέει και γράφει μεγαλύτερο κατεβατό και από αυτά που έγραψα κάποτε πιωμενος

Άσε το κατρουτσο κάτω ρε μπάρμπα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.623
Πόντοι
6.056
Γνωστές οι Ελληνίδες για τα μακριά καλλίγραμμά τους πόδια, ο Βλαδίμηρος σκέφτεται να μας κατακτήσει για να τις εντάξει στα Μπολσόι :confused:

Τέσπα,καλημέρα σε όλους, ακόμη και στα ναυάγια
Ο κολλητός σου ο γλυφομουνίξ , με γκράνια ανατολικά , με παιδιά μεγαλύτερα από τον ίδιο ....
δεν ξεφτιλίζεται ; Διακεκριμένη περίπτωση μεγάλου ξεφτίλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom