Νέα

Παντρεμένος και χωρισμένος (επιδημία διαζυγίων).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
Τι έγινε ρε παιδιά επιδημία διαζυγίων γνωστοί, φίλοι, πανικός, τις τελευταίες μέρες μαθαίνω όλοι χωρίζουν...

πολύ ωραιο θεμα τυπε
:rockon:
κριμα εισαι νεος δεν εχεις πληροφορηθεί ότι τα σημαντικα θεματα τα βαζουμε Παρασκευη βραδυ για να χουμε το Σ/Κ μπροστα να τα αναλυσουμε  :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
καλα κανουν μαν,η ζωη θελει καλοπεραση και ποικιλια

ειπε ο Θεος ότι πρεπει να ειμαστε μια ζωη με το ιδιο σαμαρι?

Ποσα χρονακια κερδιζει ο μεσηλιξ ανδρας αμα αλλαξει μοντελο και παρει ένα 15 χρονια νεωτερο ?  :think:

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.212
Πόντοι
6.765
πολύ ωραιο θεμα τυπε
κριμα εισαι νεος δεν εχεις πληροφορηθεί ότι τα σημαντικα θεματα τα βαζουμε Παρασκευη βραδυ για να χουμε το Σ/Κ μπροστα να τα αναλυσουμε  :think:

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

michaelp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Παιδες καλησπερα κι απο μενα.Εγω πιστευω οτι κατα 90% η αιτια διαζυγιου ειναι το sex.
Στην σημερινη εποχη υπαρχει τοσο μεγαλη προσφορα και ζητηση σεξουαλικων παρτενερ που ενας γαμος ειναι πολυ δυσκολο να επιβιωσει,ειδικα αν ταλανιζεται κι απο τα κλασσικα προβληματα της
εποχης,οικονομικη ανεχεια κτλ. Ολοι βρισκουν διαφυγη προς την απιστια,η οποια ειναι η ταφοπλακα στην σχεση ενος ζευγαριου.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
Παιδες καλησπερα κι απο μενα.Εγω πιστευω οτι κατα 90% η αιτια διαζυγιου ειναι το sex.
Στην σημερινη εποχη υπαρχει τοσο μεγαλη προσφορα και ζητηση σεξουαλικων παρτενερ που ενας γαμος ειναι πολυ δυσκολο να επιβιωσει,ειδικα αν ταλανιζεται κι απο τα κλασσικα προβληματα της
εποχης,οικονομικη ανεχεια κτλ. Ολοι βρισκουν διαφυγη προς την απιστια,η οποια ειναι η ταφοπλακα στην σχεση ενος ζευγαριου.

οικονομικη ανεχεια και SEX συμβαδιζουνε τυπε?  :think:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Το 100% των διαζυγίων οφείλεται στο γάμο αφού αν δεν παντρευτούν δε θα χωρίσουν

michaelp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Σεξ στις μερες μας βρισκεις παντου και ολο το 24ωρο.Δωρεαν,επι πληρωμη,οπως θες.Ειναι ενας τροπος διαφυγης απο τα προβληματα της καθημερινοτητας,διααφυγη ομως που πολλες φορες καταληγει στο τελος του γαμου.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου σε ένα τόσο ωραίο θέμα. Εγώ προσωπικά έφτασα στο παρατσακ του διαζυγίου λόγω ρουτίνας (δουλειές στρες σκατα φατα) που έφερε μείωση σεξ και γενικότερα μια πάγωμαρα και τρομερή φαγωμαρα. Και νόμιζε ότι δεν την θέλω πια και ψάχνω για άλλες κλπ κλπ

Αλλά κάπου ξυπνήσαμε και το κυνηγάμε και Πραγματικά όλα είναι καλητέρα

Να ναι καλά και το σιαλις βέβαια που η κυρία τον τρώει σε επίπεδα τσαμπιονς λιγκ (δεν της το έχω πει)

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.764
Πόντοι
456
λοιπον σαν παντρεμενος με καλο γαμο και σημαντικη εμπειρια ζωης ως σημερα, εχω καταληξει στο εξης: 
τα διαζυγια ερχονται για 2 βασικους λογους: 
1. Αντρικη Επιπολαιοτητα
2. Γυναικειες Υπερβολικες Απαιτησεις

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
λοιπον σαν παντρεμενος με καλο γαμο και σημαντικη εμπειρια ζωης ως σημερα, εχω καταληξει στο εξης: 
1. Αντρικη Επιπολαιοτητα

:thumbsup:

Σωστος. Το δευτερο παιζει ελαφρως περισσοτερο. Η τωρα που το σκεφτομαι μαλλον αρχιζει και εκδηλωνεται νωριτερα.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
1. Αντρικη Επιπολαιοτητα

Όντως χρειάζετε ωργανωση

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
απλα πολλοι παντρευονται τοσο επιπολαια και σε μικρες ηλικιες, απλα και μονο απο τον ερωτα της στιγμης ή απο το αγχος του γαμου και της οικογενειας που απομακρυνεται (για τους μεγαλυτερους).
γνωστοι και γνωστες μου, 4 ζευγαρια στο συνολο τους, παντρευτηκαν ειτε πολλοι μικροι (22-24) ειτε απο αναγκη για γαμο, αυτο το ταρακουλο που παθαινετε οι 40-παρα (κι αν νομιζετε οτι ειναι γυναικειο γνωρισμα, ψαχτειτε καλυτερα). ολοι χωρισαν, εκτος απο το 1 ζευγαρι,  το οποιο απλα δεν μιλιεται και ξενογαμιουνται με αλλους, γιατι παιζει παιδακι στη μεση.

πανε και παντρευονται λες και γραφονται σε σχολη χορου. αν δεν ειναι ανεξαρτητοι και οι 2 απο οικογενειες, αν δεν συζησουν καποιους μηνες μαζι να ανακαλυψουν τον πραγματικο ανθρωπο που εχουν απεναντι τους, αν δεν εχουν τα ιδια σχεδια ως προς τις εννοιες παιδια/καριερα, ε σορρυ κιολας αλλα δεν δικαιουνται να παραπονιουνται...

ο γαμος θελει ωριμοτητα. το προβλημα των πολλων διαζυγιων ειναι η πληρης ανωριμοτητα των ζευγαριων. αν δεν εισαι αποφασισμενος για μονογαμια (ναι, η απιστια ειναι απο τα δυνατα αιτια χωρισμου), και αν δεν παρεις αποφαση οτι αυτη τη γυναικα θα την τρως στα μουτρα για χρονια, ε δεν παντρευεστε ! αλλο να ριξεις εναν πουτσο εκτος γαμου κι αλλο να μην μπορεις να βλεπεις την γυναικα σου......

διαβαζω οτι στην ελλαδα τα ποσοστα ειναι 35% στα διαζυγια!!!! αν βαλουμε και τα διαζυγια που δεν παιρνονται λογω παιδιων ή τους γαμους που δεν χαλανε λογω βιτρινας, συμπεραινουμε οτι οι μισοι γαμοι που γινονται, δεν θα επρεπε να εχουν γινει εξαρχης ! και θα πουν οι χαζοι, "η ταδε_χωρα εχει 70%, εμεις καλα ειμαστε". ε ναι, αυτο το επιχειρημα ειναι ακραδαντο...  :headbang:

το προβλημα ειναι η ταχυτητα της εποχης που ζουμε. θελουμε να τα κανουμε ολα, και θελουμε να τα κανουμε γρηγορα. αγχος παντου.
και η κοινη γνωμη, αχ αυτη η πουτανα. τι θα πει ο κοσμος ? εργενης στα 35-40 ? κανας ανωμαλος θα ειναι.

εχουμε τυφλωθει απο τα δημοσια προτυπα, νομιζουμε οτι ειμαστε ικανοι να διαχειριστουμε τα παντα, ενω ακομη και το δωματιο που ζουμε θελει οικιακο συμβουλο για να μπει μια ταξη.

παμε να παντρευτουμε μωρο μου. να χαρει και η μαμα. να βρουμε κι ενα σπιτι επιτελους. τοσους μηνες ειμαστε μαζι. δεν μαγαπας ?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Άσχετο: Πάντως πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος τη σήμερον για να παντρευτεί (δεν εννοω τα τυπικά με εκκλησίες κλπ αλλά να κάνει και παιδια κλπ)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το προβλημα ειναι η ταχυτητα της εποχης που ζουμε. θελουμε να τα κανουμε ολα, και θελουμε να τα κανουμε γρηγορα. αγχος παντου.
και η κοινη γνωμη, αχ αυτη η πουτανα. τι θα πει ο κοσμος ? εργενης στα 35-40 ? κανας ανωμαλος θα ειναι.

εχουμε τυφλωθει απο τα δημοσια προτυπα, νομιζουμε οτι ειμαστε ικανοι να διαχειριστουμε τα παντα, ενω ακομη και το δωματιο που ζουμε θελει οικιακο συμβουλο για να μπει μια ταξη.

παμε να παντρευτουμε μωρο μου. να χαρει και η μαμα. να βρουμε κι ενα σπιτι επιτελους. τοσους μηνες ειμαστε μαζι. δεν μαγαπας ?

o άνθρωπος είναι ένα θηλαστικό ζώο
τώρα το πώς θα συμπεριφερθεί σε όλους τους τομείς ,
είναι θέμα της εκάστοτε κοινωνίας (σε χώρο και χρόνο)
, ο γάμος ανήκει στην εδώ,
κοινωνική σεξουαλική ηθική , δεν υπάρχει τίποτα
το φυσικό σ'αυτόν , είναι απλά μια αυθαίρετη κοινωνική
σύμβαση (όπως και όλες οι άλλες)
που εξυπηρετεί την κοινωνία και την οποία
όλοι μιμούνται, αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν επιπλοκές
δεν λειτουργεί και πολύ καλά αυτό το μοντέλο...

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Άσχετο: Πάντως πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος τη σήμερον για να παντρευτεί (δεν εννοω τα τυπικά με εκκλησίες κλπ αλλά να κάνει και παιδια κλπ)
Μεγαλος βλακας  φιλε ο γαμος ειναι μεγαλη παγιδα μας το εχουν περασει λες και ειναι κατι σημαντικο ή κατι που πρεπει να το κανουμε οπωσδηποτε οπως πχ να παμε σχολειο να βαπτιστουμε συντηρητισμος στο φουλ και οταν τους τα λες σε λενε και γιατι να μην παντρευτεις δεν θες να κανεις  παιδια?Οχι ρε μαλακες δεν θελω να παντρευτω και να γινω σαν τα μουτρα σας γιατι πολυ απλα καποιοι ανθρωποι δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να κανουν  παιδια και οικογενεια ας κανουν αυτοι που εχουν λεφτα.Μετα σου λενε και το αλλο το κουφο  υπαρχει υπογεννητικοτητα καιεγω τι θες να κανω δικια μου ευθυνη ειναι  στ αρχιδια μου καντε εσεις.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
παιδες μου, αυτη η φαση με τον γαμο, ειναι κατι πολυ σουρεαλ εαν το φιλοσοφησει κανεις..
Κατ αρχας, οι πλιοψηφεια των 'γαμημενων' που ξερω εγω, επαιξαν στο εξης εργο:

1) κοπελα φτανει 28-30, κι αρχιζει και τρωει πιεση, ειτε απο οικογενεια, ειτε απο 'φιλες' *γυναικειες φιλιες αχαχαχ)

2) βρισκει τον πιο καταλληλο 'υποψηφιο' (κατα τα δικα της προτυπα, κι ολοι ξερουμε καλα τι παραλογες απαιτησεις παιζουν απτις ντοπιες)

3) τρωει παραμυθι προκειμενου να πεσει λιγη πουτσα, και μετα πακετο αποστελλετι πισω στην μαμα της-(νεος-ωραιος-με λεφτα ανδρας σημερα, μπορει να γαμαει πολλες γυναικες και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑΝ απολυτως λογο να δεσμευτει με καμμια που απλα γαμησε να περασει η ωρα του)

4) Τελος, ο χρονος πιεζει, και εν τελει βρισκει το πιο προσιτο ναυαγιο που παιζει, αρκει να ειναι διατεθειμενος να την παντρευτει. Κοινως, βλεπεις ωραια κοριτσια να παντρευονται κατι χοντρους κακομουτσουνους μαμοθρεφτους συνηθως.

Και ζουνε αυτοι καλα ('μωρο μου, καλημερα') κι εμεις καλυτερα ('ειμαι παντρεμενη, μονο σε χοτελ στα μουλωχτα μπορω')

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο dom juan του μολιέρου , έταζε σε όλες γάμο
τις παντρευότανε όλες όντως (!) τις πήδαγε
και έφευγε ...για να παντρευτεί την επόμενη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom