wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μισογυνης που δε σταυρωνει γυναικα και ως μονη διεξοδο εχει τις επαγγελματιες??Μεγάλη η ανεργία ε ?
Αποφάσισες και εσύ να κανείς καριέρα στου μπου και ησυχασες !
Μισογυνης που δε σταυρωνει γυναικα και ως μονη διεξοδο εχει τις επαγγελματιες??Μεγάλη η ανεργία ε ?
Αποφάσισες και εσύ να κανείς καριέρα στου μπου και ησυχασες !
Ολα αυτά χωρις γυναικα??? >Τι δουλεια εχει μια γυναικα εδω??
Εδω ειναι το άντρο της λαγνειας.....
ο βουρκος της αμαρτιας...
εδω σταζει το δηλητηριο της απιστιας...
(πως τα λεω ο ατιμος)
Ολα αυτα χωρις δικηγορους....Ολα αυτά χωρις γυναικα??? >
MHN YΠΟΤΙΜΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ και ΤΩΝ ΤΑΜΠΟΥ........Ο Φαρισαισμος ,ο μικροαστισμος -επαρχιωτισμος ειδικα στην ελληνικη κοινωνια ειναι ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ τεραστιος! Ο Γαμος ειναι μια ακομα τυπικη συμβαση γραφειοκρατιας..ειναι το φοβητρο ωστε να εχει την ψευδαισθηση της ασφαλειας κ της κτητικοτητας-ιδιοκτησιας
(και υποτιθεται να "μαρκαρει" την "περιοχη" του οπως τα αιλουροειδη κατουρανε τα δεντρα,ωστε να μην πλησιαζουν "εισβολεις")
..ειναι βασικα θεμα κοινωνικο-ψυχολογικο για την γυναικα(σεξοφοβια,κατωτεροτητα γυναικειας φυσης) και τα παιδια(αισθημα ανηκειν και ασφαλειας)...οι Αντρες ξενογαμαμε κατα 90%..εστω μια φορα σε μπουρδελα ,πιπινια,καμαριερες,συναδελφους κτλ...τα τελευταια 30 χρονια κ οι γυναικες χειραφετηθηκαν κ αρχισαν το κερατο κ αυτες....
αρα για μενα
1.Πρεπει να εχεις δυναμη οικονομικη,ψυχολογικη,υγεια ομορφια(το κατα δυναμιν )οτιδηποτε ακομα και πολυβολα που λεει ο λογος ωστε να σε "φοβαται" .ναι ναι να φοβαται κ να σεβεται ...
2.Προεχει η τεκνοποιηση ,οχι τοσο η σχεση κι οπως δεν παραδεχεται ειναι υποκριτης
3.Ειμαστε Ελληνες με ολα τα ανατολιτικα καταλοιπα και κομπλεξισμους...πολλες γυναικες ανεχονται καθαρματα για μη χωρισουν κρατηστε το αυτο-
4.Βρειτε συννενοησιμη γυναικα μετριας εμφανισης αν ειναι δυνατον λιγακι χειροτερη σας.δεν ειναι ολες για γαμο ειδικα οι παραδοπιστες καυλιτσες
Ολοι παντρευονται στο τελος..μια η κριση ηλικιας μια η βαρεμαρα του μια εδω μια εκει,μια ο φοβος των γηρατειων και του θανατου,μια το ηλιθιο πιστευω οτι κερδιζεις την αθανασια με το να κανεις παιδια ...ελαχιστοι αντεχουν να παραμεινουν EASY RIDERS στη ζωη ..ειναι ετσι διαμορφωμενο το συστημα ωστε να αναπαραγει εργαζομενους και μοναδες του........βεβαια η πολυγαμικη φυση του Ανθρωπου παντα βρισκει τον τροπο πχ.Facebook,μπουρδελα,κτλ.
Ετσι ειθισται...Ολα αυτα χωρις δικηγορους....
σε σενα ερχομαστε μετα...
Μισογυνης που δε σταυρωνει γυναικα και ως μονη διεξοδο εχει τις επαγγελματιες??
Γτ σε ενδιαφερει τοσο??Επαγγελματίας είσαι , το θέμα είναι τι επάγγελμα κανείς .....
Δεν είμαι μισογύνης , είμαι κυνηγός φιδέμπορων , με διδακτορικό.
Και εν προκειμενω πού εντοπίζονται τα φίδια?Επαγγελματίας είσαι , το θέμα είναι τι επάγγελμα κανείς .....
Δεν είμαι μισογύνης , είμαι κυνηγός φιδέμπορων , με διδακτορικό.
Δεν ειμαι δικηγορος, αλλα πουτανα και το κρυβω!!!Και εν προκειμενω πού εντοπίζονται τα φίδια?
Ελπίζω να μην μου εχεις κρυψει κατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν ειμαι δικηγορος, αλλα πουτανα και το κρυβω!!!
Γτ σε ενδιαφερει τοσο??
E ναι ρε οι πουτανες ειναι μια χαρα ανθρωποιΝαι, αν και μαλλον το πουτανα προκαλεσε λιγοτερη εντυπωση :S
Εσυ μιλησες όμως για φιδια. Μπορεις να μας πεις πού εντοπίζονται?Με το που κάποιος σχολιάζει ένα ποστ σου νομίζεις ότι τον ενδιαφέρεις για κάποιον λόγο ?
Χέστηκα βασικά για την περίπτωση σου , κουβέντα κάνουμε.
Κουβεντα για μενα κανεις ομως, οχι για το θεμα του θρεντ!!!!Με το που κάποιος σχολιάζει ένα ποστ σου νομίζεις ότι τον ενδιαφέρεις για κάποιον λόγο ?
Χέστηκα βασικά για την περίπτωση σου , κουβέντα κάνουμε.
Ελπίζω να μην μου εχεις κρυψει κατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είσαι ανασφαλης φίλε ?Εσυ μιλησες όμως για φιδια. Μπορεις να μας πεις πού εντοπίζονται?
Μαλλον το διδακτορικο στην ανευρεση φιδεμπορων ηταν από κανενα πανεπιστημιο της Τιμισοάρα ε?Είσαι ανασφαλης φίλε ?
Συνέχισε τοδούλεματην σχέση σου φίλε , κανείς δεν κατάλαβε τίποτα!
Κουβεντα για μενα κανεις ομως, οχι για το θεμα του θρεντ!!!!
Φαντασου να της εδιναν δηλαδή, δεν θα ασχολείτο κανενας με τιποτα άλλο. Οποτε μπαινει και ποσταρει, ακολουθουν δεκα παραθεσεις.Και για εσένα κάνω κουβέντα και για τον Λίλα και για τον Μπίμπι και για κάθε ένα που τον τρώει ο κώλος του να τον προσέξουν εδώ μέσα.
Ξέκωλα, αυτό κάνουμε εδώ μέσα , κανείς δεν σου δίνει πραγματικά σημασία.