Νέα

Παντρεμένος και χωρισμένος (επιδημία διαζυγίων).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Παντρεμένος και χωρισμένος δεν έλεγε ο Μεντζέλος από τα Ημισκούμπρια;
Πέθανα στα γέλια υπάρχει και καλύτερο σκυλάδικο:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Η καλύτερη εποχή των δικηγόρων.3 φίλοι μου χώρισαν και δεν τις είχαν γνωρίσει ούτε σε γυμναστήρια και facebook.Ο άλλος μετά από 16 χρόνια σχέσης και γάμου συνολικά και με 2 παιδιά χώρισε πριν 4 μήνες.Η κυρία ερωτεύτηκε του είπε έναν άλλο...Ο άλλος μετά από 7 χρόνια,κι ένα παιδί 3 ετών,χώρισε επειδή βαρέθηκε η κυρία...Δεν έχω ακούσει τις απόψεις τους και δεν ξέρω την πραγματική αιτία,αλλά τελικά θύματα είναι τα παιδιά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κατά τη γνώμη μου οι λόγοι του αυξημένου αριθμού διαζυγίων σήμερα είναι οι παρακάτω¨

Πρώτος και κυριότερος. Ολοι τα θέλουν όλα και στον υπερθετικό. Η έννοια του μέτρου έχει εκλείψει. Όταν λοιπόν η καθημερινότητα σε απογυμνώνει μπροστά στο  συντροφό σου αρχίζεις να ψάχνεις για άλλο παραμύθι. Να βρείς τη τέλεια γυναίκα και το τέλειο άνδρα μια και αυτό που βρήκες σου βγήκε ''ελατωματικό''.

Δεύτερος. Η έλλειψη ωριμότητας και ρεαλιστικότητας ώστε να καταλάβουν ότι τέλειοι άνδρες και γυναίκες δεν υπάρχουν. Και ότι αν θέλεις να κρατήσεις την οικογένειά σου πρέπει να μάθεις να ανέχεσαι τον άλλον ή την άλλη με τα ελλατώματά τους. Μέχρι του σημείου βέβαια που δεν ισοπεδώνεται ο ένας από τους δυο ψυχολογικά μέσα από αυτή την ανοχή ( σε όλα χρειάζεται μέτρο ).  

Τρίτος. Ολοι σήμερα ζουν για τις φιλοδοξίες τους. Το τι μπορεί να τους προσφέρει μια νορμάλ οικογένεια τους φαίνεται εντελώς μπανάλ, πασέ, όχι σεξι, και διάφορες άλλες life style μαλακίες.  Ολοι άνδρες γυναίκες γίνανε εν δυνάμει''wanabes'' . Αποτέλεσμα προτιμούν να αυτομαστιγώνονται χάριν μιας ''καριέρας'' που αμφίβολα οφέλη μπορεί να τους δώσει, παρά να κάνουν η να κρατήσουν μια οικογένεια. Ελα όμως που τα στατιστικά δεν βοηθούν. Στους δέκα καριερίστες οι 9 παίρνουν το πούλο ( άνδρες γυναίκες ). Πιο συγκεκριμένα οι καριερίστριες γυναίκες που οραματίζονταν να γίνουν ένα είδος Θάτσερ εκτός από το πούλο από άποψης καριέρας παίρνουν γύρω στα 40-45 και ένα μαλάκα για άντρα, και καμμιά δεκαριά εξωσωματικές για να παίζουν.

Για να μη παρεξηγηθώ δεν είμαι ούτε του κατηχητικού ούτε Χριστιανόπουλο θιασώτης της οικογένειας.

Απλά πιστεύω ότι πρώτον όταν και αν  αποφασίσεις να κάνεις κάτι πρέπει να ξέρεις γιατί το κάνεις.

Δεύτερον και κυριότερον πρέπει να έχεις αυτογνωσία και ρεαλιστικότητα για να καταλαβαίνεις ποιος είσαι και τι απαιτήσεις μπορείς η δεν μπορείς να έχεις από το σύντροφό σου.

Απλό παράδειγμα. Οποιον άντρα η γυναίκα ρωτήσεις πως θα ήθελε να ήταν ο/η σύντροφός του/της θα σου πεί αμέσως ( και ακόμη και αν δεν το πει θα το εννοεί) όμορφος/όμορφη και πλούσιος/πλούσια. Η στατιστική λέει ότι στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες πλούσιος είναι ένας/μια  στους 1000-1200 ( υπό την έννοια ότι μπορεί να ζεί χωρίς να έχει ανάγκη να δουλεύει ).  Ομορφος/όμορφη είναι ένας μία στους 70- 90 με όση δόση υποκειμενικότητας  μπορεί αυτό να έχει. Αρα οι ομορφοι/όμορφες και πλούσιοι/πλούσιες είναι ένας/μια στους 85.000 περίπου. Καλύτερα παράτα το ψάξιμο και παίξε κανένα λότο η κανένα λαχείο. Μεγαλύτερη πιθανότητα έχεις. Ιδίως αν εσύ ό ίδιος/ίδια αυτές τις δυο ιδιότητες δεν τις έχεις. Η αυτογνωσία είναι μεγάλο πράγμα.

Αυτά και δεν το τραβάω περισσότερο για να μην κουράσω.    

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Η πηγη ΟΛΩΝ των κακων της σημερινης ελληνικης κοινωνιας ειναι μια:Ο ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ,ΤΟ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ!
Οχι μαλακα νεοΕλληνα δεν θα βοηθας στις δουλειες του σπιτιου.
Οχι μαλακα νεοΕλληνα  δεν θα της τα δινεις ολα στο πιατο.
Οχι μαλακα νεοΕλληνα δεν θα εισαι τοσο δοτικος,τοσο αγαπουλης,τοσο μαλθακος στην σχεση σου
Οχι μαλακα νεοΕλληνα  δεν θα της αγοραζεις συνεχως δωρακια.
Μαλακα νεοΕλληνα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΟΧΙ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Οχι μαλακα νεοΕλληνα  δεν εισαι ανοιχτομυαλος οταν αφηνεις την γυναικα σου να βγαινει ΜΟΝΗ με φιλες τα βραδια.

Δεν εισαι ανοιχτομυαλος μαλακα νεοελληνα: ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ γιατι η σαπια νεοελλεινιδα ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ εχει υπαρξει στον πλανητη.
Πως να την κανει καλα Ο ΣΑΠΙΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ,η πατσαβουρα της Ευρωπης?
Αυτος ο μαλακας δεν μπορει καλα καλα να κανει καλα τον ιδιο του τον εαυτο.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μέχρι στιγμής είσαστε όλοι μακρυά νυχτωμένοι και για τον πούτσο απόψεις. Πως φαίνεται ότι δεν έχετε παντρευτεί και χωρίσει!!! Όχι ότι εγώ που έκανα και τα δύο ξέρω πολύ περισσότερα αλλά σίγουρα έχω μία ιδέα.. Δεν επεκτείνομαι, βαριέμαι... Ας την πατήσετε μόνοι σας..

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Μέχρι στιγμής είσαστε όλοι μακρυά νυχτωμένοι και για τον πούτσο απόψεις. Πως φαίνεται ότι δεν έχετε παντρευτεί και χωρίσει!!! Όχι ότι εγώ που έκανα και τα δύο ξέρω πολύ περισσότερα αλλά σίγουρα έχω μία ιδέα.. Δεν επεκτείνομαι, βαριέμαι... Ας την πατήσετε μόνοι σας..
για πες μας για να μαθουμε οσοι ειμαστε για τον πουτσο.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Οι απόψεις είπα, όχι εσείς προσωπικά.. Αν δεν παντρευτείς να δεις τι παίζει, τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφίες... Πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβατε όχι λόγω εξυπνάδας αλλά λόγω καταστάσεων και πραγματικότητας. Και δυστυχώς αν δεν την πατήσει κάποιος σε προσωπικό επίπεδο δεν μπορεί να καταλάβει τι λέω.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Δεν σου την λέει.  Αλλά οι σχέσεις είναι τόσο συνθέτες και τόσο ευμεταβολες και χρειάζεστε συνέχεια να προσαρμόζεστε και οι δύο σε καθημερινή βάση που ότι και να λες εδώ μέσα και εσύ και εγώ δεν αποτελεί ούτε οδηγό ούτε καν ενδεδειγμένη λύση για καμιά απόλυτος σχεση

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η πηγη ΟΛΩΝ των κακων της σημερινης ελληνικης κοινωνιας ειναι μια:Ο ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ,ΤΟ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ!
Οχι μαλακα νεοΕλληνα δεν θα βοηθας στις δουλειες του σπιτιου.
Οχι μαλακα νεοΕλληνα  δεν θα της τα δινεις ολα στο πιατο.
Οχι μαλακα νεοΕλληνα δεν θα εισαι τοσο δοτικος,τοσο αγαπουλης,τοσο μαλθακος στην σχεση σου
Οχι μαλακα νεοΕλληνα  δεν θα της αγοραζεις συνεχως δωρακια.
Μαλακα νεοΕλληνα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΟΧΙ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Οχι μαλακα νεοΕλληνα  δεν εισαι ανοιχτομυαλος οταν αφηνεις την γυναικα σου να βγαινει ΜΟΝΗ με φιλες τα βραδια.

Δεν εισαι ανοιχτομυαλος μαλακα νεοελληνα: ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ γιατι η σαπια νεοελλεινιδα ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ εχει υπαρξει στον πλανητη.
Πως να την κανει καλα Ο ΣΑΠΙΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ,η πατσαβουρα της Ευρωπης?
Αυτος ο μαλακας δεν μπορει καλα καλα να κανει καλα τον ιδιο του τον εαυτο.
Ρε γιδι σε ποια εποχη ζεις;Σημερα αν δεν συνεργαζονται και οι δυο γαμος επιτυχημενος δεν υπαρχει.
Δεν εισαι στην εποχη του παππου σου που η γυναικα ηταν μονο στο σπιτι και εκανε ο αντρας οτι γουσταρε.
Τωρα η γυναικα δουλευει και προσφερει το ιδιο στο σπιτι και ειναι λογικο να εχει την ιδια απαιτηση απο τον αντρα.
Αν ο αντρας ειναι αρχιδι καλα κανει και του γαμαει τα πρεκια και την πληρωνει μια ζωη.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ρε γιδι σε ποια εποχη ζεις;Σημερα αν δεν συνεργαζονται και οι δυο γαμος επιτυχημενος δεν υπαρχει.
Δεν εισαι στην εποχη του παππου σου που η γυναικα ηταν μονο στο σπιτι και εκανε ο αντρας οτι γουσταρε.
Τωρα η γυναικα δουλευει και προσφερει το ιδιο στο σπιτι και ειναι λογικο να εχει την ιδια απαιτηση απο τον αντρα.
Αν ο αντρας ειναι αρχιδι καλα κανει και του γαμαει τα πρεκια και την πληρωνει μια ζωη.
το λουκουμι στην κυρια.
ζω στην εποχη που ο ανδρας ηταν ανδρας και η γυναικα γυναικα.
αν εσυ περιμενεις να σε συντηρησει η γυναικα και εσυ να βαζεις πλυντηριο,δεν σου φταιει κανενας.
Και τι δουλειες κανουν μωρε μαλακα οι σημερινες ελλεεινιδες?
Στο γραφειο γραμματεις και λογιστριες?
Εδω γυναικες με μεταδιδακτορικα και εργαζομενες σε σοβαρες δουλειες και ειναι ΣΥΖΥΓΟΙ ΣΩΣΤΟΙ και η μεση ελλεεινιδα δεν μπορει ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ?
ασε με μωρε μαλακα,κατι σαν εσενα ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το λουκουμι στην κυρια.
αν εσυ περιμενεις να σε συντηρησει η γυναικα και εσυ να βαζεις πλυντηριο,δεν σου φταιει κανενας.
Εδω γυναικες με μεταδιδακτορικα και εργαζομενες σε σοβαρες δουλειες και ειναι ΣΥΖΥΓΟΙ ΣΩΣΤΟΙ και η μεση ελλεεινιδα δεν μπορει ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ?
Φιλαρακι η πιτσιρικος εισαι η τερμα μαλακας.Ποιος σου ειπε οτι στο σπιτι πρεπει να ειναι ενταξει μονο η γυναικα και οχι ο αντρας;
Και θελω να σου κανω μια ερωτηση,εισαι παντρεμενος;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν σου την λέει.  Αλλά οι σχέσεις είναι τόσο συνθέτες και τόσο ευμεταβολες και χρειάζεστε συνέχεια να προσαρμόζεστε και οι δύο σε καθημερινή βάση που ότι και να λες εδώ μέσα και εσύ και εγώ δεν αποτελεί ούτε οδηγό ούτε καν ενδεδειγμένη λύση για καμιά απόλυτος σχεση
Θα συμφωνήσω ότι το θέμα είναι εξαιρετικά σύνθετο και εξατομικευμένο.

Αυτό όμως σημαίνει ότι δεν έχει νόημα καν να το συζητάμε ?? Δεν νομίζω !!

Και τέλος πάντων αν είναι έτσι κλείνουμε το thread και τελειώνουμε.

Πιστεύω ότι απο το ατομικό μπορείς να πας στο γενικό και απο το γενικό στο ατομικό.
Αυτή είνσι και η έννοια της συζήτησης.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το λουκουμι στην κυρια.

Έχεις κάψει ασφάλεια ε? Η εκεί στο βουνό ήρθε το ιντερνετ αλλά όχι οι γυναίκες! !!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Φιλαρακι η πιτσιρικος εισαι η τερμα μαλακας.Ποιος σου ειπε οτι στο σπιτι πρεπει να ειναι ενταξει μονο η γυναικα και οχι ο αντρας;
Και θελω να σου κανω μια ερωτηση,εισαι παντρεμενος;
Ρε μαγκα μαστερ αποψεις σαν τις δικες σου μας εφτασαν εδω που φτασαμε.
Βλεπεις την αλλη να δουλευει πωλητρια στον Πουτσολανη και να γυρναει σπιτι και να το παιζει πτωμα,να κοιμαται και να βγαινει το βραδυ με τις φιλες.
Και ο μαλακας σπιτι να κραταει τα παιδια και να κανει δουλειες.
Εκει τα φτασατε τα πραγματα εσεις οι ΔΗΘΕΝ προοδευτικοι ανοιχτομυαλοι αντρακλες!

Οι μαναδες και οι γιαγγιαδες μας που δουλευαν ολη την ημερα στα κτηματα για να μεγαλωσουν εμας τους τραχαναδες,δεν ηταν γυναικες?Δεν ηθελαν τις βολτες τους?
Γιατι ρε μαγκα ηταν σε ολα ενταξει,εβαζαν σε καθε προβλημα πλατη και στηριζαν κατω απο οποιαδηποτε συνθηκη?

Οι σημερινες και σημερινοι νεοελληνες ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.Ειτε η στραβη ειναι προβλημα υγειας,ειτε οικονομικο θεμα,ειτε κατι μικροτερης σημασιας πχ ανακατευονται οι γονεις στο σπιτι.

Κακομαθημενοι σκατοφλωροι!αυτο ειμαστε ολοι μας.-

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656

τυπε γιατι ξηγιεσαι ετσι;  :S

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Τι έγινε ρε παιδιά επιδημία διαζυγίων γνωστοί, φίλοι, πανικός, τις τελευταίες μέρες μαθαίνω όλοι χωρίζουν...

ίσως να τους επιρεάζει το φθινόπωρο..
όπως η άνοιξη τις μελισσούλες  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαγκα μαστερ αποψεις σαν τις δικες σου μας εφτασαν εδω που φτασαμε.
Βλεπεις την αλλη να δουλευει πωλητρια στον Πουτσολανη και να γυρναει σπιτι και να το παιζει πτωμα,να κοιμαται και να βγαινει το βραδυ με τις φιλες.
Και ο μαλακας σπιτι να κραταει τα παιδια και να κανει δουλειες.
Εκει τα φτασατε τα πραγματα εσεις οι ΔΗΘΕΝ προοδευτικοι ανοιχτομυαλοι αντρακλες!

Οι μαναδες και οι γιαγγιαδες μας που δουλευαν ολη την ημερα στα κτηματα για να μεγαλωσουν εμας τους τραχαναδες,δεν ηταν γυναικες?Δεν ηθελαν τις βολτες τους?
Γιατι ρε μαγκα ηταν σε ολα ενταξει,εβαζαν σε καθε προβλημα πλατη και στηριζαν κατω απο οποιαδηποτε συνθηκη?

Οι σημερινες και σημερινοι νεοελληνες ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.Ειτε η στραβη ειναι προβλημα υγειας,ειτε οικονομικο θεμα,ειτε κατι μικροτερης σημασιας πχ ανακατευονται οι γονεις στο σπιτι.

Κακομαθημενοι σκατοφλωροι!αυτο ειμαστε ολοι μας.-
Aδελφε συγνωμη αλλα οταν τα περιμενεις ολα απο την μανα σου,και μετεπειτα την γυναικα σου,λογικο να εισαι φλωρος.
Τα μαλακισμενα που εχουν μαθει να ζουν κατω απο την φουστα της μανας τους φταινε,και οι μανες τους βεβαια που τους κανουν
να νοιωθουν οτι ειναι βασιλιαδες.Και πιστευουν οτι και οι γυναικες τους πρεπει να τους κανουν να νοιωθουν το ιδιο.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Aδελφε συγνωμη αλλα οταν τα περιμενεις ολα απο την μανα σου,και μετεπειτα την γυναικα σου,λογικο να εισαι φλωρος.
Τα μαλακισμενα που εχουν μαθει να ζουν κατω απο την φουστα της μανας τους φταινε,και οι μανες τους βεβαια που τους κανουν
να νοιωθουν οτι ειναι βασιλιαδες.Και πιστευουν οτι και οι γυναικες τους πρεπει να τους κανουν να νοιωθουν το ιδιο.
Δεν μιλαω για εμενα συγκεκριμενα ρε μαστερ.Εγω απο μικρος ζουσα μονος μου,απο επιλογη φιλε!
Αλλα δεν ζω σε γυαλα,βλεπω γυρω μου φιλε.
Δειτε την αλλιως την φαση φιλε.
Ολοι κλαιγονται πως οι γυναικες εχουν ξεφυγει.Σαφως,αφου εμεις τις αφησαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom