Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
επιλέγεις γυναικακι φινο μεν αλλα υποδεέστερο κοινωνικά και οικονομικα δε:wanker::wanker::wanker:
μεγάλη και φιλοσοφημένη κουβέντα αυτο.Εξαλείφει πολλα προβληματα με τις γυναίκες.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195
επιλέγεις γυναικακι φινο μεν αλλα υποδεέστερο κοινωνικά και οικονομικα δε

αυτο θα κανει τα πραματα πιο ευκολα για να την εχεις του χεριού σου.
φίλε μου σωστός σε όλα εκτός απ αυτό
οι πιθανότητες είναι να σε πήρε για να ανέβει και σε πρήζει στις απαιτήσεις.
Στόχος στην επιλογή γυναίκας να είναι όσο το δυνατόν κοινωνικά και οικονομικά όμοια σου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οικιακα μπορει να κάνει? να κάθεται εκει με το παιδι,να μεγειρευει και να πλένει..και θα φέρνω εγω το χρημα σπιτι.

• Like
Αντιδράσεις: Begood

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
φίλε μου σωστός σε όλα εκτός απ αυτό
Στόχος στην επιλογή γυναίκας να είναι όσο το δυνατόν κοινωνικά και οικονομικά όμοια σου.
τυπε ενα κι ενα κανουν δυο. το να εχει απαιτήσεις μια γυναικα ειναι θεμιτό να πουμε. την μια θελει ενα ρούχο την αλλη ενα κατσαρολικο κατι για νοικοκυριό κλπ. για να νιωθει ευγνωμοσύνη η γυναικα που της τα παρέχεις πρεπει να ειναι απο κατω σου. αν ειναι ισα και ομοια οικονομικα δεν τα εκτιμάει.:coffee:

επισης παντα υπαρχουν και τα σεξ κουπονς :fuck1::fuck1::fuck1: αν θελει ενα δωρακι θα το κερδίσει με την αξια της.:bigdick::bigdick::bigdick:

αλλα αυτα ειναι προχωρημένη πίστα μονο για παντρεμένους σκληρους καριοληδες. :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
και οι δυο επιλογες εχουν τα σωστα και τα λάθη τους.Τις κατανοω και τις 2 παρολα αυτα ειμαι της γνωμης οτι η γυναικα πρεπει να ειναι (και να νιωθει) υπο....αυτο σηκώνει τεραστια κουβεντα με πολλες λεπτομεριες μεσα που ακομα δεν εχω πιει καφε για να αναπτυξω και ειναι εκτος θέματος.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Μεγάλη κουβέντα.

Τα μόνα (ελάχιστα) ζευγάρια με πετυχημένους γάμους που γνωρίζω, ήταν φάση από το σχολείο μαζί, είχαν το ίδιο background, κουλτούρα κλπ.

Δεν ξέρω σε τι ποσοστά παίζουν τα διαζύγια (γενικώς), αλλά πάντως στον κύκλο μου (φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι στη δουλειά, γείτονες κλπ) οι περισσότεροι είναι χωρισμένοι.

Έχω ακούσει τραγικές ιστορίες. Για ποιο sex μου λέτε τώρα; :confused: :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
μη περνεις και ορκο οτι αν δεν ειναι εκτιμάει τον κόπο σου
σωστος τυπαρα απαράβατοι κανόνες δεν υπαρχουν. αλλα τουλάχιστο εχεις λιγες περισσοτερες πιθανοτητες να εκτιμησει σε συγκριση με το να ειναι στο ιδιο οικονομικό λεβελ με εσενα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.769
Πόντοι
9.297
Τυπε εσενα σε σωνει το ταξι, παλι καλα να λες. Τι να πουνε και αλλοι που εχουν σταθερο ωραριο 9-5 καθημερινες :confused:
Ισχύει...και να παντρευτείς θα λες "Πάω για δουλειά " εκτός του στάνταρ ωραρίου ( που μάλλον δεν υπάρχει αυτό).
Τι να πει ο άλλος με το ωράριο που είπε ο George 71;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτά για τα οικονομικά ότι αν είναι υποδυεστερη οικονομικά η γυναίκα θα το εκτιμάει. Δεν τα ξέρετε καλά. Υπάρχουν γυναίκες που όσα δίνεις άλλα τόσα ζητάνε. Είναι που θα πέσεις μάλλον.
οχι ολες...αλλα το καλο ειναι οτι φαίνονται απο την αρχη αυτες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ισχύει...και να παντρευτείς θα λες "Πάω για δουλειά " εκτός του στάνταρ ωραρίου ( που μάλλον δεν υπάρχει αυτό).
Τι να πει ο άλλος με το ωράριο που είπε ο George 71;
να βρουν εναν να μην εχει ουτε στάλα επαφες με αλλες γυναίκες γινεται? αυτον θα παρουν...γιατι οι γυναικες θελουν ασφάλεια,τι να παρουν τον ταρίφα που μπαινουν 100 γκόμενες μεσα τη μερα?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Τις πήραν γιατί έτσι επιβάλει η κενωνία στην Ελλάδα. Να βρεις μια καλή χοντροκωλα ελεεινίδα να νοικοκυρευτεις.

...........γαμανε 2-3 φορές το χρόνο
Αφού αυτό ήταν τότε το πετυχημένο μοντέλο για την αγράμματη ελληναρία. Σε αυτό το τριπάκι τους είχαν τότε στο χωριό, θεωρούσαν όταν αν δεν παντρευτείς να νοικοκυρευτείς, είσαι άχρηστος, μαλάκας γεροντοπαλίκαρο, τι θα λέει η κοινωνία :jerking: μήπως είσαι Καπουτζίδης/Καπουράνης; :2funny:

Γιορτή, γενέθλια & Χριστούγεννα most likely. :2funny:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Σωστά.

Ισχύει, αλλά λιγότερο θεωρώ.

Στο 2022 είμαστε. :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.945
Πόντοι
3.506
Θα στα πω κατ'ιδιαν!
Πάντως μην παντρευτεις με τίποτα,εκτός αν βρεις μοναχοκορη μεγάλογιατρού η μεγαλοεργολαβου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΗΡΩΑΣ!!
Φίλε Bill, μπορώ να πω πως σαν ελεύθερος έχω ζήσει και ζω τα καλύτερα, δεν έχω παράπονο !! Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, δεν το κυνηγάω βέβαια, είμαι άνθρωπος που αν περιόδους θέλω και το ''alone time'' που λέμε ! Εχω μάθει γενικά να πορεύομαι μόνος στη ζωή, χωρίς βέβαια να απορρίπτω την όμορφη συντροφιά του άλλου φύλου ! Πιστεύω πως κάθε κατάσταση είναι ωραία αρκει να προσπαθούμε να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό (όσο γίνεται βέβαια) :hi:

Xwristaboo

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2022
Κριτικές
2
Like
498
Πόντοι
21
Νηματοθέτη άνοιξες μεγάλο θέμα και αφού είναι Κυριακή ας απαντήσω και μάλιστα σοβαρά (μου τυχαίνει και αυτό που και που)

Τα πράγματα για κάποιους είναι πολύπλοκα και για κάποιους όχι.

Είμαι παντρεμένος 19 χρόνια. Είμαστε μαζί με τη γυναίκα μου 24 χρόνια. Το σεξ σε κάθε περίπτωση δεν έχει τη συχνότητα που είχε στις αρχές αλλά παραμένει σε μία καλή συχνότητα. Για τους παντρεμένους με παιδιά το μία καλή συχνότητα νομίζω είναι το μία φορά την εβδομάδα.

Όλα εξαρτώνται από το πόσο το θέλουν και οι δύο. Συνήθως η γυναίκα είναι αυτή που χάνει την όρεξη. Και έχει μία λογική αφού όπως λένε οι γυναίκες " εσείς θέλετε sex για να είσαστε καλά ενώ εμείς θέλουμε να είμαστε καλά για να θέλουμε sex". Οι εγκέφαλοι μας δεν λειτουργούν το ίδιο όσων αφορά το σεξ. Η γυναίκα λοιπόν για να είναι καλά πρέπει να είναι και λίγο ξεκούραστη. Όταν σηκώνεται από 7 το πρωί να ετοιμάσει τα καμάρια για σχολείο, να τα πάει σχολείο, να γυρίσει σπίτι να καθαρίσει, να μαγειρέψει κλπ, να διαβάσει τα καμάρια και αν είναι και λίγο μεγαλύτερα να τα πάει και να τα γυρίσει σε φροντιστήρια, δραστηριότητες κλπ, (δεν συνεχίζω άλλα γιατί το γράψιμο μπορεί να διαρκέσει μία ολόκληρη μέρα για το τι είναι υποχρεωμένη να καταφέρει σε μία ημέρα) ενώ εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να είμαστε στη δουλειά μας, να γυρνάμε και να τα βρίσκουμε όλα έτοιμα είναι απόλυτα λογικό να μην έχει την ίδια διάθεση με εμάς.

Για όσους δεν το γνωρίζουν το τραγούδι Μία μέρα μιας Μαίρης έχει μεγάλη δόση αλήθειας.

Για να μην κουράζω λοιπόν κάπου πρέπει να βρεθεί μία χρυσή τομή.... δλδ αν μπορείς να το στηρίξεις οικονομικά ώστε να της έχεις μία γυναίκα να τη βοηθάει στο σπίτι, ή αν υπάρχει κάποιος συγγενής να βοηθάει σε κάποια πράγματα ώστε να είναι λίγο πιο ξεκούραστη.
Αφού λύσεις λοιπόν το θέμα της ημερήσιας ρουτίνας και κούρασης (αυτά την ενοχλούν και βρίσκει ως πρόφαση τα παιδιά) τότε τα πράγματα γίνονται απλά. Για απλές και χαλαρές καταστάσεις περιμένετε να κοιμηθούν τα παιδιά και απλά βγάζετε τα χοντρά, ενώ όταν έχετε τρελές καύλες και θέλετε ξέσκισμα και φωνές και ου τω καθεξής φροντίζετε να κρατήσει κάποιος τα παιδιά στο σπίτι του ή αν αυτό δεν είναι εφικτό στο δικό σας και κλείνετε ξενοδοχείο.

Μην αφήνετε τη ρουτίνα να σας τρώει όμως... μη νομίζετε ότι όλα είναι στις ταινίες... η γυναίκα θέλει και τις εκπλήξεις της και τα δωράκια της και και και...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φίλε Bill, μπορώ να πω πως σαν ελεύθερος έχω ζήσει και ζω τα καλύτερα, δεν έχω παράπονο !! Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, δεν το κυνηγάω βέβαια, είμαι άνθρωπος που αν περιόδους θέλω και το ''alone time'' που λέμε ! Εχω μάθει γενικά να πορεύομαι μόνος στη ζωή, χωρίς βέβαια να απορρίπτω την όμορφη συντροφιά του άλλου φύλου ! Πιστεύω πως κάθε κατάσταση είναι ωραία αρκει να προσπαθούμε να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό (όσο γίνεται βέβαια) :hi:
και επειδη οταν ακουω για γάμο αναβω καντιλες,εγω ξερεις πως τελειωνω σε χρόνο dt τις κουβέντες περι γαμου σε διάφορες παρεες οταν με ρωτάνε?σε σημειο που να κοιτάζονται μεταξύ τους..."τι θα γινει θα παντρευτεις εσυ ποτε? " δεν ειμαι μονογαμικος απαντάω:confused:...εκει τι να πουν?:think:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Το ακούω παντού βρες γυναίκα παντρέψου κτλ. Και από γυναίκες.
Τα κορίτσια ακούν αντίστοιχα τα ίδια.

Είναι η φιλοσοφία της δεκαετίας του '50. Η βλαχιά και η γκλαμουριά που τόσο τρελά θέλουν ν' αποκτήσουν και εν πολλοίς, μια ανομολόγητη ανεκπλήρωτη επιθυμία να ξεφύγουν από τη μιζέρια της επαρχίας. :jerking:

Ξαδέρφη μου πολύ καλό παιδί δούλευε σε λογιστήριο μεγάλης επιχείρησης, λίγο πριν παντρευτεί είχε γίνει προϊσταμένη, πήγαινε το γυμναστήριό της, ντυνόταν γαμάτα και έκανε σχέσεις που διαρκούσαν.

Από τα 25 μέχρι τα 35 της όμως, της είχαν πρήξει τ' @@ ο θειός μου και η θειά μου, πότε θα παντρευτείς μωρή, πότε θα δούμε εγγονάκια :jerking: κούνα τον κώλο σου να βρεις κανέναν άντρα της προκοπής :jerking: τέτοια φάση για χρόνια. :confused:

Αποτέλεσμα:

Παρατάει τη δουλειά της, παντρεύεται την τελευταία της σχέση ο οποίος είχε τις χειρότερες προδιαγραφές από όλους τους προηγούμενους (ήταν ψηλός βλέπεις) :jerking:αλουμινάς ο τύπος, έκλεισε το μαγαζί κάποια στιγμή και τώρα δουλεύει 1-2 μέρες την εβδομάδα μαύρα από δω κι από κει. :confused:

Έχουν 2 παιδιά και η ξαδέρφη μου δουλεύει στα ράφια σε μια μικρή αλυσίδα σουπερμάρκετ. Δείχνει 10 μεγαλύτερη και η πίκρα φαίνεται σε όλο της το πρόσωπο. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.163
Πόντοι
2.536
Εγώ κύριοι, όταν γνωρίζω μια ωραία μουμούνα που την κόβω ότι αν πάει καλά η φάση κανα δίμηνο θ' αρχίσει να μιλά για συγκατοίκηση και στο εξάμηνο για γάμο, λέω από την αρχή ότι είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Έχει ρίσκο, το ξέρω. Μπορεί να ρωτήσει τη γειτονιά πού μένει η οικογένεια CaptainK και να της πουν ότι υπάρχει ένα μοναχικό άσωτο αντικοινωνικό τομάρι χωρίς οικογένεια που χάνεται για μήνες. Αλλά και σ' αυτή την περίπτωση, καλύτερα να περιμένεις την επόμενη μουμούνα πάρα να σου λέει η άλλοτε μουμούνα σου "δεν σου είπα να φέρεις ψωμί όταν έρθεις; " ή "έβαλες σκούπα; Σήμερα θα έρθουν οι γονείς μου".

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.769
Πόντοι
9.297
Αφού αυτό ήταν τότε το πετυχημένο μοντέλο για την αγράμματη ελληναρία. Σε αυτό το τριπάκι τους είχαν τότε στο χωριό, θεωρούσαν όταν αν δεν παντρευτείς να νοικοκυρευτείς, είσαι άχρηστος, μαλάκας γεροντοπαλίκαρο, τι θα λέει η κοινωνία :jerking: μήπως είσαι Καπουτζίδης/Καπουράνης; :2funny:

Γιορτή, γενέθλια & Χριστούγεννα most likely. :2funny:
Όλες αυτές οι μπαζολες εκ των οποίων κάποιες έχουν χοιρινή μορφη μόνο αγραμματες δεν είναι...ενδέχεται οι ατυχείς τύποι που τις τρώνε στην μάπα να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά χάρη σε αυτές.
Συμφωνώ απολύτως με τις τελευταίες δυο γραμμές....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.769
Πόντοι
9.297
Νηματοθέτη άνοιξες μεγάλο θέμα και αφού είναι Κυριακή ας απαντήσω και μάλιστα σοβαρά (μου τυχαίνει και αυτό που και που)

Τα πράγματα για κάποιους είναι πολύπλοκα και για κάποιους όχι.

Είμαι παντρεμένος 19 χρόνια. Είμαστε μαζί με τη γυναίκα μου 24 χρόνια. Το σεξ σε κάθε περίπτωση δεν έχει τη συχνότητα που είχε στις αρχές αλλά παραμένει σε μία καλή συχνότητα. Για τους παντρεμένους με παιδιά το μία καλή συχνότητα νομίζω είναι το μία φορά την εβδομάδα.

Όλα εξαρτώνται από το πόσο το θέλουν και οι δύο. Συνήθως η γυναίκα είναι αυτή που χάνει την όρεξη. Και έχει μία λογική αφού όπως λένε οι γυναίκες " εσείς θέλετε sex για να είσαστε καλά ενώ εμείς θέλουμε να είμαστε καλά για να θέλουμε sex". Οι εγκέφαλοι μας δεν λειτουργούν το ίδιο όσων αφορά το σεξ. Η γυναίκα λοιπόν για να είναι καλά πρέπει να είναι και λίγο ξεκούραστη. Όταν σηκώνεται από 7 το πρωί να ετοιμάσει τα καμάρια για σχολείο, να τα πάει σχολείο, να γυρίσει σπίτι να καθαρίσει, να μαγειρέψει κλπ, να διαβάσει τα καμάρια και αν είναι και λίγο μεγαλύτερα να τα πάει και να τα γυρίσει σε φροντιστήρια, δραστηριότητες κλπ, (δεν συνεχίζω άλλα γιατί το γράψιμο μπορεί να διαρκέσει μία ολόκληρη μέρα για το τι είναι υποχρεωμένη να καταφέρει σε μία ημέρα) ενώ εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να είμαστε στη δουλειά μας, να γυρνάμε και να τα βρίσκουμε όλα έτοιμα είναι απόλυτα λογικό να μην έχει την ίδια διάθεση με εμάς.

Για όσους δεν το γνωρίζουν το τραγούδι Μία μέρα μιας Μαίρης έχει μεγάλη δόση αλήθειας.

Για να μην κουράζω λοιπόν κάπου πρέπει να βρεθεί μία χρυσή τομή.... δλδ αν μπορείς να το στηρίξεις οικονομικά ώστε να της έχεις μία γυναίκα να τη βοηθάει στο σπίτι, ή αν υπάρχει κάποιος συγγενής να βοηθάει σε κάποια πράγματα ώστε να είναι λίγο πιο ξεκούραστη.
Αφού λύσεις λοιπόν το θέμα της ημερήσιας ρουτίνας και κούρασης (αυτά την ενοχλούν και βρίσκει ως πρόφαση τα παιδιά) τότε τα πράγματα γίνονται απλά. Για απλές και χαλαρές καταστάσεις περιμένετε να κοιμηθούν τα παιδιά και απλά βγάζετε τα χοντρά, ενώ όταν έχετε τρελές καύλες και θέλετε ξέσκισμα και φωνές και ου τω καθεξής φροντίζετε να κρατήσει κάποιος τα παιδιά στο σπίτι του ή αν αυτό δεν είναι εφικτό στο δικό σας και κλείνετε ξενοδοχείο.

Μην αφήνετε τη ρουτίνα να σας τρώει όμως... μη νομίζετε ότι όλα είναι στις ταινίες... η γυναίκα θέλει και τις εκπλήξεις της και τα δωράκια της και και και...
Η τελευταία παράγραφος προ'υ'ποθετει ότι ο άνδρας με το στρωτό ωράριο θα έχει χρόνο,χρήμα και διάθεση να κάνει ένα δωράκι στην έχουσα πολλαπλά μέτωπα συζυγο ώστε να προκύψει φάση με πιο πολύ θέαμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom