brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.950
- Πόντοι
- 2.606
ελπιζω να μην ειναι πολυ ψηλά γιατι τον εβλεπω να κάνει τον γκρεγκ λουγκανη αλλα χωρις νερό απο κατωΦιλε, ποδηλατη, τι οροφο ειναι το διαμερισμα?
ελπιζω να μην ειναι πολυ ψηλά γιατι τον εβλεπω να κάνει τον γκρεγκ λουγκανη αλλα χωρις νερό απο κατωΦιλε, ποδηλατη, τι οροφο ειναι το διαμερισμα?
Πρώτος όροφος.
Πρώτος όροφος.
Φιλε, ποδηλατη, τι οροφο ειναι το διαμερισμα?
Φιλε, ποδηλατη, τι οροφο ειναι το διαμερισμα?
τυπε ο συναδελφος μήπως ειναι της ΔΕΗ και αυτός ......Να πω την αλήθεια όλη η υπόθεση εμένα μου φαίνεται μερικές φορές ότι ζω σε ταινία.
Υποτίθεται ότι είμαι της ΔΕΗ και μετράω το ρεύμα, βρήκα ένα παλιό πολύμετρο έχω και ένα ντοσιέ μπαίνω άνετος. Έχω ερευνήσει κάθε πιθανό πρόβλημα απο απέναντι βρήκα ότι μένει ένας παλιός συνάδελφος από την δουλειά, και πρέπει να αποφεύγω και αυτόν.
Πλάκα κάνεις. Είπαμε παντρεμένη. Κίνδυνος θάνατος. Μέχρι στιγμής την βγάλαμε καθαρή.
Να πω την αλήθεια όλη η υπόθεση εμένα μου φαίνεται μερικές φορές ότι ζω σε ταινία.
Υποτίθεται ότι είμαι της ΔΕΗ και μετράω το ρεύμα, βρήκα ένα παλιό πολύμετρο έχω και ένα ντοσιέ μπαίνω άνετος. Έχω ερευνήσει κάθε πιθανό πρόβλημα απο απέναντι βρήκα ότι μένει ένας παλιός συνάδελφος από την δουλειά, και πρέπει να αποφεύγω και αυτόν.
περιοχη?
Να πω την αλήθεια όλη η υπόθεση εμένα μου φαίνεται μερικές φορές ότι ζω σε ταινία.
Κανε και καλα οτι εισαι ασφαλιτης,πες και μια μαλακια πχ οτι κανεις ερευνες στη περιοχη για κρυσφηγετα τρομοκρατων ,πυρηνες της φωτιας κτλ.Συνηθως ο κοσμος οταν ακουει αστυνομια ψαρωνει
ρε μαγκα εσυ και αυτη δεν δουλευετε τα πρωινα? μονο ο αντρας της δουλευει?
η δικια σου η γυναικα δεν εχει παρει πρεφα τιποτα?
Ναι έχω οικογένεια, και για αυτό ο κίνδυνος είναι μεγάλος.
Ενω το σεναριο με τον Δεητζη μπορει να τον σωσει αν τον βρει ξεβρακωτο.. Τα κολπα αυτα ειναι αν τους πιασουν με τα ρουχα φορεμενα ακομα,η προλαβουν και τα βαλουν...Αμα τους πιασει επι τω εργω κλαφτα χαραλαμπεΡε φιλε, δεν παιζει αυτο που λες...αν τον πιασει με τα σωβρακα, τι να λεει για τους πυρηνες τις φωτιας και γιαφκες....δυσκολη την βλεπω την δικαιολογια