Νέα

Παντρεμένη στο ίδιο της το σπίτι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Φίλε ποδηλάτη δες το για να χαλαρώσεις λίγο  :grin: :grin:

OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Θα το είχα σταματήσει όλο αυτό αλλά.. αλλά πρόκειται για ξανθιά ελληνίδα βλάχα (ξανθιά λευκό δέρμα, λεπτή, γλυκό πρόσωπο, γλυκό γενικά). Δεν τα είχα ποτέ με ξανθιά και μιλάμε κόλλησα. 

Εν τω μεταξύ φαίνεται πολύ προσεκτική (αν μπορείς να πεις προσεκτική όταν κάνουμε τέτοιο παράτολμο πράγμα). Έχει  ακυρώσει τελευταία στιγμή συναντήσεις, γενικά μέχρι στιγμής την έβγαλα καθαρή.

Πρέπει να έχει έρθει ο καιρός να εγκαταλείψω γιατί δεν γίνεται να γελάει όλη την ώρα ο κλέφτης.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.951
Πόντοι
2.606
Να πω την αλήθεια όλη η υπόθεση εμένα μου φαίνεται μερικές φορές ότι ζω σε ταινία.
Υποτίθεται ότι είμαι της ΔΕΗ και μετράω το ρεύμα, βρήκα ένα παλιό πολύμετρο έχω και ένα ντοσιέ μπαίνω άνετος. Έχω ερευνήσει κάθε πιθανό πρόβλημα απο απέναντι βρήκα ότι μένει ένας παλιός συνάδελφος από την δουλειά, και πρέπει να αποφεύγω και αυτόν.
τυπε ο συναδελφος μήπως ειναι της ΔΕΗ και αυτός ......  :tooth:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Πλάκα κάνεις. Είπαμε παντρεμένη. Κίνδυνος θάνατος. Μέχρι στιγμής την βγάλαμε καθαρή.

ρε μαγκα εσυ και αυτη δεν δουλευετε τα πρωινα? μονο ο αντρας της δουλευει?

η δικια σου η γυναικα δεν εχει παρει πρεφα τιποτα?

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να πω την αλήθεια όλη η υπόθεση εμένα μου φαίνεται μερικές φορές ότι ζω σε ταινία.
Υποτίθεται ότι είμαι της ΔΕΗ και μετράω το ρεύμα, βρήκα ένα παλιό πολύμετρο έχω και ένα ντοσιέ μπαίνω άνετος. Έχω ερευνήσει κάθε πιθανό πρόβλημα απο απέναντι βρήκα ότι μένει ένας παλιός συνάδελφος από την δουλειά, και πρέπει να αποφεύγω και αυτόν.

Φιλε προσεχε, βρες μια πιο πιστευτη ιστορια...αν ΔΕΝ μασισει ο αντρας της νμε την ΔΕΗ και το παραμυθι, μπορει να σε βαλει να μετρησεις το ρευμα χωρις πολυμετρο, και τοτε θα εχεις προβλημα με την ταση...καταλαβαινεις....θελει προσοχη το σεναριο που θα παιξεις οταν σε πιασει...Φαινεσαι καλο παλληκαρι, κι ειναι κριμα

OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον γουστάρει που τις "ξεσκίζεις" που και που τον "οίκο" του άντρα της (άκου στο παιδικό!). Δοκίμασε να της προτείνεις συνάντηση αλλού να κόψεις αντίδραση. BTW είσαι σίγουρος ότι δεν φαίρνει και άλλους γείτονες;

Επειδή δεν την γαμάς και πολύ συχνά πρέπει είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στις κάβλες σου όταν σου λέει να περάσεις να την πηδήξεις  :knockinb: Κοίτα να είσαι έξτρα προσεκτικός κάθε φορά και απόλαυσέ το όσο κρατήσει το κέρατό που ρίχνετε. Α! και πρόσεχε απ' τη γυναίκα σου - αυτή είναι πιο πιθανό να το καταλάβει

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Τριφασικο?

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κανε και καλα οτι εισαι ασφαλιτης,πες και μια μαλακια πχ οτι  κανεις ερευνες στη περιοχη για κρυσφηγετα τρομοκρατων ,πυρηνες της φωτιας κτλ.Συνηθως ο κοσμος οταν ακουει αστυνομια ψαρωνει  :police: :police:

Ρε φιλε, δεν παιζει αυτο που λες...αν τον πιασει με τα σωβρακα, τι να λεει για τους πυρηνες της φωτιας και γιαφκες....δυσκολη την βλεπω την δικαιολογια

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
απο facebook τηνγνωρισες και εμαθες οτι μενετε στην ιδαι περιοχη και χωρις να βρεθητε καπου εξω σου ειπε ελα στο σπιτι της με την πρωτη και πηγες? ετσι εγινε το σκηνικο?

Επισης αν το μαθει η δικια σου και σε χωρισει θα στεναχωρηθεις? παιδια εχεις?

μαν για το καλο σου στα λεω.

καλη η πουτσα αλλα αν εχεις παιδια πρεπει να την βαζεις δευτερη.

OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκα εσυ και αυτη δεν δουλευετε τα πρωινα? μονο ο αντρας της δουλευει?

η δικια σου η γυναικα δεν εχει παρει πρεφα τιποτα?

Αυτή δεν δουλεύει. Μα είπα 5 φορές βρεθήκαμε όλες και όλες δεν είναι συστηματικό.

Περνάνε χίλια πράγματα από το μυαλό μου αλλά μερικές φορές η ζωή δεν είναι όλα προγραμματισμένα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.897
Πόντοι
1.406
Κανε και καλα οτι εισαι ασφαλιτης,πες και μια μαλακια πχ οτι  κανεις ερευνες στη περιοχη για κρυσφηγετα τρομοκρατων ,πυρηνες της φωτιας κτλ.Συνηθως ο κοσμος οταν ακουει αστυνομια ψαρωνει  :police: :police:

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι έχω οικογένεια, και για αυτό ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

Δεν μας λες ρε ποδηλατη, εν ταξει το κανατε πεντε φορες...οκ...Ομως καθημερινα τι γινεται, ? μιλατε στο τηλεφωνο? βλεπεστε? εστω και χωρις σεξ..

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.897
Πόντοι
1.406
Ρε φιλε, δεν παιζει αυτο που λες...αν τον πιασει με τα σωβρακα, τι να λεει για τους πυρηνες τις φωτιας και γιαφκες....δυσκολη την βλεπω την δικαιολογια
Ενω το σεναριο με τον Δεητζη μπορει να τον σωσει αν τον βρει ξεβρακωτο..  :uglystupid: Τα κολπα αυτα ειναι αν τους πιασουν με τα ρουχα φορεμενα ακομα,η προλαβουν και τα βαλουν...Αμα τους πιασει επι τω εργω κλαφτα χαραλαμπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom