artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
εχουν ξεπουτσιαστει στο γαμησι!!
Όλα στη ζωή ένα ρίσκο είναι Μπορεί και να ανακαλύψεις ότι αντέχεις πολύ περισσότερο ξύλο απ'ότι φαντάζεσαι
ανεβασε καμια φωτο το μουνακι να το δουν τα εμπειρα ματια του μπου τυπε
τυπε ελπιζω να μην ειναι σχέδιο και θέλει ο άντρας κερατάς κανα νεφρό για μεταμόσχευση και τον βρούνε τον φίλο μας κανα πρωί στην μπανιερα μεσα σε παγάκιαειναι και καλη νοικοκυρα δηλαδη τυπε
λες να ειναι ο γειτονας της Ερις?μην ανησυχεις - θα σε δωσει στεγνα η eri
Δλδ 1 φορὰ κάθε τρίμηνο...πάρα πολλὲς φορές...Σε διάστημα 1 και μισό χρόνο έχουμε βρεθεί 5 φορές. Αλλά είναι σαν ρώσικη ρουλέτα. Πόσες φορές θα την γλιτώσω. Από την άλλη πρόκειται για ξανθό διάβολο.
Αισθάνομαι ότι πρέπει να παρατήσω την φάση, από την άλλη ρε παιδιά έχω φάει μέχρι και γεμιστά από τα χέρια της.
Πως στην ευχή την χαρακτηρίζετε σαν άτομο; Τι έχει πάθει και το κάνει αυτό; Δυό φορές το κάναμε στο παιδικό δωμάτιο. Μιλάμε για θρίλερ.
ειναι και καλη νοικοκυρα δηλαδη τυπεΣε διάστημα 1 και μισό χρόνο έχουμε βρεθεί 5 φορές. Αλλά είναι σαν ρώσικη ρουλέτα. Πόσες φορές θα την γλιτώσω. Από την άλλη πρόκειται για ξανθό διάβολο.
Αισθάνομαι ότι πρέπει να παρατήσω την φάση, από την άλλη ρε παιδιά έχω φάει μέχρι και γεμιστά από τα χέρια της.
Πως στην ευχή την χαρακτηρίζετε σαν άτομο; Τι έχει πάθει και το κάνει αυτό; Δυό φορές το κάναμε στο παιδικό δωμάτιο. Μιλάμε για θρίλερ.
Σε διάστημα 1 και μισό χρόνο έχουμε βρεθεί 5 φορές. Αλλά είναι σαν ρώσικη ρουλέτα. Πόσες φορές θα την γλιτώσω. Από την άλλη πρόκειται για ξανθό διάβολο.
τυπε ελπιζω να μην την λένε Την γυναίκα φάρμακουλατυπε λες να του πηραν χυσια για να δουνε την ομαδα αιματος του?
Συναγωνιστή, καταλαβαίνω απολύτως τί τραβάς... κι η δικιά μου παντρεμένη είναι (πρωην κωλομπαρού) και έχω φύγει από το σπίτι της από τις σκάλες και την ίδια στιγμή ανεβαίνει ο άντρας της με τα παιδιά από το ασανσέρ. Εγώ δε γούσταρα ν'ανέβω σπίτι της αλλά μου την έλεγε η γκόμενα και καλά ότι είμαι χέστης και τέτοια. Πολύ άσχημο το συναίσθημα να γαμάς τη γυναίκα του άλλου στο σπίτι του, είναι σα να του γαμάς το σπίτι!
τυπε ελπιζω να μην ειναι σχέδιο και θέλει ο άντρας κερατάς κανα νεφρό για μεταμόσχευση και τον βρούνε τον φίλο μας κανα πρωί στην μπανιερα μεσα σε παγάκια
τυπε λες να του πηραν χυσια για να δουνε την ομαδα αιματος του?τυπε ελπιζω να μην ειναι σχέδιο και θέλει ο άντρας κερατάς κανα νεφρό για μεταμόσχευση και τον βρούνε τον φίλο μας κανα πρωί στην μπανιερα μεσα σε παγάκια