black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 658
- Πόντοι
- 86
![]()
![]()
![]()
Μλκ μου μαζι θα το σηκωσουμε στο ματς με Πλατανια! Εχεις ανοιχτη προσκληση απο μενα!![]()
Το σωστό είναι:
Μλκ μου μαζί θα το σηκώσουμε ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ το ματς με Πλατάνια.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![]()
![]()
![]()
Μλκ μου μαζι θα το σηκωσουμε στο ματς με Πλατανια! Εχεις ανοιχτη προσκληση απο μενα!![]()
Το σωστό είναι:
Μλκ μου μαζί θα το σηκώσουμε ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ το ματς με Πλατάνια.![]()
![]()
![]()
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Είμαστε πανάξια στην πρώτη θέση«Αυτό που μετρά είναι η ιστορία, το μέλλον μας ανήκει»
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ημερομηνία είναι απλώς ένας αριθμός. Αυτό που μετρά είναι η ιστορία. Οι μάχες, ο αγώνας, η περηφάνια, ο αναλλοίωτος και ιδιαίτερος χαρακτήρας του συλλόγου.
Η μάχη μας στο γήπεδο έχει μόνο έναν στόχο: Η πανάξια πρώτη θέση, στην οποία είμαστε έχοντας κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς, είναι υποχρέωση να διατηρηθεί ως το τέλος. Αυτό είναι το δικό μας γήπεδο και η μόνη μας θέση με ιστορία 92 χρόνων...
Η σημερινή ορίζεται ως ημέρα γιορτής βάσει καταστατικού του ερασιτέχνη. Και η ουσία είναι πως στα 92 του ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από ποτέ. Το μέλλον μας ανήκει...».
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πώς εχει γινει ετσι ο Μπίλαρος ο Δημητριαδης ρε τύπε σαν βόδιΛοιπόν πάρε το βίντεο που έβαλες και βάλτο από εκεί που εμφανίζεται ο Δημητριάδης κάπου στο 4:00 είαι . Βάλε και το ηχητικό ντοκουμέντο που υπάρχει μεταξύ Δημητριάδη και Γκαγκάτση και θα έχεις μια πλήρη εικόνα. Ο Κομίνης (σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στη διαδικασία της έφεσης και όχι από πηγές Γαβαθιώτη) σφύριξε γιατί κάλεσε τον Λυσσάνδρου και τον Γκαγκάτση. ΑΝ είχε σφυρίξει για να βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, θα έπρεπε να πάρει τους βοηθούς του και να πάνε για τη φισσούνα. Επίσης ΑΝ είχε σφυρίξει για να βγουν οι ομάδες έξω γιατί ο παίκτης του ΠΑΟΚ πάει στο 3:16 να παραπονεθεί στον διαιτητή (πρέπει να είναι ο Μαουρίτσιο αλλά δε παίρνω και όρκο) ; Μήπως του ζήτησε να περιμένει λίγο για να πάει να χέσει;
Σου τα εξήγησα ωραία παίκτη μου;
Θα πρέπει όμως να φέρει και τον λοχαγό του να σας πάρει και τους 2. Όλα και όλα ο γαμημένος χωρίς τον λόχα του δε πάει σε παρτούζες.![]()
![]()
![]()
Πολλοί παίκτες μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής τους καριέρας γίνονται βόδια. Δες ΜαραντόναΠώς εχει γινει ετσι ο Μπίλαρος ο Δημητριαδης ρε τύπε σαν βόδι
Γαμημένε θα ανέβεις στη Σουπερ Λίγδα; Θα είσαι όμως ως πρώτος ή ως δεύτερος και καταϊδρωμένοςγρηγορια λες να το παρει μπαοκ
αχαχαχαχαχαχ
καημενε μου
Και ανιστόρρητα ΤΕΛΕΙΩΣ.Αγράμματα ορκς![]()
Και ανιστόρρητα ΤΕΛΕΙΩΣ.
Σε δηλώσεις ο Τσίντογλου ΤΟΛΜΗΣΕ να πει το εξής
"Ντρέπομαι πραγματικά για την ΑΕΚ γιατί είναι προσφυγικό σωματείο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΕΚ γεννήθηκε μέσα από τον ΠΑΟΚ. Αρχικά οι Κωνσταντινουπολίτες είχαν ιδρύσει τον Πανθεσσαλονίκειο με σήμα το τετράφυλλο τριφύλλι και μετά έφυγαν από εδώ και πήγαν στην Αθήνα και ίδρυσαν την ΑΕΚ. "
Καμία δικαιολογία για τους ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ που θέλουν να αλλάξουν την ιστορία. Και η ιστορια είναι ότι το ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ έμβλημα του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με τα άλογα (πέταλο και τετράφυλλο τριφύλι). Τον ένδοξο δικέφαλο αετό τον έβαλαν 3 χρόνια μετά την ίδρυσή τους (και 5 από τότε που το είχε η ΑΕΚ) όταν και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ Θεσσαλονίκης ενώθηκαν.
[size=50pt]Αυριο γραφουμε ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!![/size]![]()
![]()
Δεν θα λειπει κανεις! Θα ναι Μακραν το πιο επιτυχημενο ΣΥΛΛΑΛΥΤΗΡΙΟ που θα κανουμε!
Ολοι μαζι ΜΙΑ ΦΩΝΗ-ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ- ΕΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Ηρθε η ωρα ολων μας να γραψουμε ΕΜΕΙΣ με χρυσα γραμματα την ΙΣΤΟΡΙΑ της Καψουρας μας.
[size=20pt]ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΡΑΓΙΣΕΙ ΤΑΦΟΥΣ Κ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!![/size]![]()
![]()
[size=60pt]Υ.γ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ![/size]![]()
οτσαλαν ρε μπουχε....μλκ μου σημερα το πρωι δεν εχεσα, αλλα γεννησα!![]()
![]()
![]()
μλκ μου σημερα το πρωι δεν εχεσα, αλλα γεννησα!μαν χτες η κοκα κολα λαιτ μου επεσε βαρια στο τελος
koita na πας αυριο συλλαλητηρειο και να σε πιασει εκει το κοψιμομλκ μου σημερα το πρωι δεν εχεσα, αλλα γεννησα!![]()
![]()
![]()